Connect with us

STORIES

6χρονο κορίτσι που πάσχει από σπάνιο σύνδρομο «γήρανσης» έχει εκατομμύρια θαυμαστές στο facebook και δέχεται τόνους αγάπης

Λόγω του σπάνιου συνδρόμου «γήρανσης», στην ηλικία των 6 αυτό το χαμογελαστό κορίτσι ζύγιζε μόλις 6 κιλά, όσο κι ο μικρός αδερφός της. Όταν η μητέρα της δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook για την κόρη της, στην αρχή υπήρχε μια αρνητικότητα, αλλά πλέον τα περισσότερα σχόλια που δέχεται είναι θετικά, και αυτό το μικρό παιδί έχει κάνει αίσθηση στο διαδίκτυο!

Τώρα, η μικρή Adalia Rose Williams είναι 10 ετών, αλλά έχει γίνει ήδη διάσημη στο ίντερνετ από τότε που η μητέρα της της έφτιαξε μια σελίδα στο Facebook για την για να κρατάει τους φίλους και την οικογένειά της ενημερωμένους για τη σπάνια γενετική της κατάσταση.

Η σελίδα κέρδισε γρήγορα την προσοχή των χρηστών, και τώρα το νεαρό κορίτσι έχει συγκεντρώσει 13 εκατομμύρια θαυμαστές στο Facebook, και έχει επίσης λάβει χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εκατοντάδες γράμματα.

Η Aldalia από την Round Rock του Τέξας έχει μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται προγηρία, η οποία την μεγαλώνει με επιταχυνόμενο ρυθμό. Ως αποτέλεσμα της κατάστασής της, ήταν περίπου ίδιο βάρος με τον μικρό της αδερφό, το Marcelo.Είναι, επίσης, φαλακρή, κι έτσι κάποιοι την μπερδεύουν με αγόρι. Ο μέσος όρος ζωής για ένα άτομο με προγηρία είναι μόλις 13 χρόνια.Δυστυχώς, αυτό το παιδί δεν είναι σε θέση να πάει στο σχολείο, δεδομένου ότι χρειάζεται συνεχώς φροντίδα. Επίσης, δεν είναι σε θέση να ανέβει σκάλες χωρίς βοήθεια.

Η μικρή Adalia αγαπά τη μόδα και το χορό. Η μητέρα της, Natalia, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο η μικρή χορεύει hip-hop μαζί με τον Vanilla Ice, και pop με το τραγούδι «Gangnam Style». Το βίντεο τράβηξε το θαυμασμό όλου του κόσμου!Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι θαυμάζουν τη ζωντάνια αυτού του κοριτσιού, υπάρχουν πάντα trolls που σχολιάζουν αρνητικά τέτοια βίντεο. Δυστυχώς, υπήρξαν αρκετές σελίδες στο Facebook που έσταζαν κακία γι’ αυτό το παιδί. Υπήρχε επίσης μια φάρσα που ξεκίνησε να διαδίδει ότι η μικρή είχε πεθάνει, κάτι που προκάλεσε την αναστάτωση των θαυμαστών της.

Η μητέρα της εκνευρίστηκε και κατήγγειλε τους ισχυρισμούς αυτούς.«ΟΧΙ η Adalia δεν είναι νεκρή !!!!» δημοσίευσε. «Είναι γερή κι ευτυχισμένη και κοιμάται στο κρεβατάκι της!»Όταν δέχονται παράξενα βλέμματα, οι γονείς της το μόνο που λένε είναι ότι, «κοιτάνε παράξενα επειδή δεν έχουν δει ποτέ άγγελο από κοντά,» ανέφερε το Gawker.com.

Ο πατριός, Ryan Pallante, είπε ότι θέλει να της «δώσει μόνο όμορφες στιγμές.»Έχει επίσης λάβει τεράστια αγάπη και υποστήριξη από την κοινότητά της.Ευχόμαστε στην μικρή Adalia όλη την ευτυχία του κόσμου! Η ζωή είναι πολύ μικρή για να δίνει σημασία στα πικρόχολα σχόλια ή να επηρεαστεί από αυτά. Άλλωστε, οι περισσότεροι αγαπάμε την Adalia και θα θέλαμε να είμαστε φίλοι με έναν όμορφο άγγελο σαν κι αυτόν!

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top