Connect with us

STORIES

Σχολική τροχονόμος επέστρεφε στο σπίτι όταν άκουσε ένα μικρό κορίτσι να φωνάζει 8 λέξεις που την έκαναν να παγώσει

H σχολική τροχονόμος Adrian Young είχε μόλις τελειώσει τη βάρδιά της από ένα δημοτικό σχολείο στο Λος Άντζελες και ήταν έτοιμη να πάει στο σπίτι της όταν άκουσε ένα μικρό κορίτσι να ουρλιάζει.

«Σας παρακαλώ, μην την αφήσετε να με πάρει,» φώναξε το κορίτσι. «Δεν την ξέρω. Δεν είναι η μαμά μου!»Η Adrian γύρισε και είδε μια γυναίκα που προσπαθούσε να τραβήξει προς το μέρος της το 8χρονο κορίτσι με το ζόρι.Τότε, ανέλαβε αμέσως δράση.

«Αντέδρασα σαν μητέρα», είπε, «δεν μπορούσα με τίποτα να αφήσω αβοήθητο αυτό το μικρό κορίτσι.»H Adrian έχει ύψος μόλις 1μιση μέτρο, και ήξερε ότι εκείνη και το μικρό κορίτσι ήταν πολύ μικροσκοπικές σε σύγκριση με την άλλη γυναίκα. Γι’ αυτό, είπε στο κορίτσι να κρατηθεί από πάνω της όσο πιο σφιχτά μπορούσε.

«Εγώ απλά της είπα να κρατηθεί από πάνω μου όσο πιο σφιχτά μπορούσε,» είπε η Adrian, «και όταν η άλλη γυναίκα άρχισε να μου επιτίθεται, άρχισα να της επιτίθεμαι κι εγώ για να βεβαιωθώ ότι δεν θα κατάφερνε να πάρει το κορίτσι.»

Χάρη στην Adrian, η γυναίκα τελικά άφησε το κορίτσι να φύγει. Η αστυνομία κατάφερε να βρει τη γυναίκα, η οποία κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Η Adrian είναι μια ηρωίδα!

Ο Mitch O’Farrell, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Λος Άντζελες τίμησε την Adrian σε μια δημόσια εκδήλωση, λέγοντας: «Μερικές φορές, οι υπερήρωες έρχονται σε μικρές συσκευασίες. Και λόγω της δουλειάς της, αλλά και της αγάπης της για τα παιδιά, κατάφερε να αποτρέψει μια απαγωγή ενός παιδιού.»

Η μητέρα του κοριτσιού, Sharon Arellano, θα είναι για πάντα ευγνώμων για την θαρραλέα πράξη της Adrian.

«Αν δεν ήταν αυτή η γυναίκα, δεν μπορώ να φανταστώ πού θα ήταν η κόρη μου αυτή τη στιγμή», είπε.

Σήμερα, τόσο η Sharon και όσο και η Adrian αγωνίζονται για να εφαρμοστούν αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας στο σχολείο, ώστε να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο.

διαφορετικό

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top