Connect with us

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Ξεσπά ο σύζυγος της μεσίτριας μετά τα ισόβια!

Απόλυτα δικαιωμένος είναι ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του αγγειοχειρούργου από τη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στο protothema.gr εξηγεί τους λόγους που νιώθει δικαιωμένος αφού ο δράστης είχε προσπαθήσει να τον εμπλέξει στο θάνατο της 36χρονης Ντιάνας, υπονοώντας ότι ο σύζυγός της ήταν και ο φονιάς της.

Advertisement

«Όταν άκουσα την ποινή αισθάνθηκα ότι άκουγα από ψηλά την Ντιάνα, την αγαπημένη μου γυναίκα να βγάζει έναν αναστεναγμό ανακούφισης και εκείνη μαζί με εμένα» θα πει αρχικά ο σύζυγος της Ντιάνας και θα συνεχίσει: «Mπορούμε να πούμε ότι μας ικανοποιεί αυτή η απόφαση και πιστεύω ότι εκφράζω την οικογένεια, τα παιδιά, τη μητέρα και τους υπόλοιπους συγγενείς της Ντιάνας. Περάσαμε όλο αυτό το χρόνο μια δύσκολη πορεία από την ημέρα που χάσαμε την αγαπημένη μας μητέρα, την αγαπημένη μας σύζυγο και κόρη και μετά από μια δύσκολη πορεία φτάσαμε σε αυτό το ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Νιώσαμε ικανοποίηση όταν ακούσαμε ότι αυτός ο δράστης που έβλαψε τόσο πολύ τη ζωή μας, την οικογένειά μας, στερώντας μας το πρόσωπο που αγαπούσαμε περισσότερο από όλα,την αγαπημένη μας Ντιάνα, ότι τιμωρήθηκε με αυτή τη δίκαιη ποινή.

Ο αγώνας μου ήταν μεγάλος γιατί το πρώτο διάστημα των ερευνών είχα να παλέψω με τις κατηγορίες του κατηγορούμενου ο οποίος έδειχνε εμένα ως υπαίτιο του θανάτου της γυναίκας μου. Προσπαθούσε να στρέψει τις αστυνομικές αλλά και τις ανακριτικές αρχές εναντίον μου σε μια στιγμή που είχα να παλέψω με όλο αυτό το βάρος του θανάτου της Ντιάνας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα έναν ολόκληρο μήνα να μην μπορώ να κυκλοφορήσω στην γειτονιά και ο κόσμος διατηρούσε τις επιφυλάξεις του απέναντί μου. Από την αρχή ήμουν ο πρώτος ύποπτος και αναγκάστηκα να υποστώ όλη αυτή την ταλαιπωρία των ανακρίσεων και των ερευνών της αστυνομίας» λέει στο protothema.gr o σύζυγος της Ντιάνας.

Advertisement

Από την πλευρά της, η δικηγόρος του συζύγου της άτυχης μεσίτριας κ. Κυριακή Πακιρτζίδου είπε στο protothema.gr: «Είναι ένας δολοφόνος που πήρε την ποινή που του άξιζε. Το μικρό κοριτσάκι της Ντιάνας που γεννήθηκε στο Ιπποκράτειο δεν έχει εξοικειωθεί με την απώλεια, με το θάνατο της μητέρας της και πολλές φορές το βράδυ βγαίνει έξω, κοιτάζει τον ουρανό, μετράει τα αστέρια και νομίζει ότι η μαμά της θα έρθει από κάπου.
Κι αυτό το κάνει γιατί της είπαν ότι η μαμά είναι ψηλά στον ουρανό, ότι τη βλέπει και την προστατεύει. “Δεν έχει φύγει από κοντά σου” της λένε οι συγγενείς και ψάχνει το παιδί πάνω στον ουρανό να δει τη μαμά της αλλά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κατηγορούμενο. Μάλιστα, ο αστυνομικός από τη Δίωξη Εγκλημάτων Κατά Ζωής χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο κυνικό, ψύχραιμο αδιάφορο κι ότι έκανε επισταμένες προσπάθειες να μας παραπλανήσει» λέει η κ. Κυριακή Πακιρτζίδου.

«Η χθεσινή ημέρα ήταν μια ημέρα ικανοποίησης, ανακούφισης γα την οικογένεια της Ντιάνας η οποία ένα χρόνο τώρα δοκιμάστηκε από τη συμπεριφορά και τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου. Η ελληνική δικαιοσύνη με το πλούσιο υλικό που είχε συλλέξει από την ελληνική αστυνομία, απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και τον καταδίκασε σε ποινή ισοβίου καθείρξεως. Ευτυχώς, αυτό δεν του επιτρέπει να ενταχθεί στον ιατρικό κόσμο και να προσποιηθεί το γιατρό για ανυποψίαστους άλλους ασθενείς.

Advertisement

Είναι μια απόφαση η οποία δίνει ανακούφιση όχι μονάχα στην οικογένεια της Ντιάνας, όχι μονάχα αποτελεί ένα μνημόσυνο ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της αλλά προστατεύει το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο διότι με τους ισχυρισμούς του ότι πρόκειται για ιατρική αμέλεια επιχειρούσε να του επιβληθεί μια ποινή φυλακίσεως μέχρι πέντε χρόνια και την άλλη μέρα να έχει επιστρέψει στο Ιπποκράτειο, να συνεχίσει την ειδικότητά του και να προσποιείται μέσα σε δημόσιο νοσοκομείο τον γιατρό κι ακόμα το Ιπποκράτειο ψάχνει πειθαρχικές ευθύνες» καταλήγει η κ.Κυριακή Πακιρτζίδου.

Πηγή: protothema.gr

More in ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

[inFeed]

Advertisement
To Top