Connect with us

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Ζώδια Αυγούστου , Oι 2 κορυφαίοι αστρολόγοι προειδοποιούν για χαμό τον Αύγουστο

Κώστας Λεφάκης και Άση Μπήλιου προειδοποιούν για «κόλαση». Διαβάστε παρακάτω για τις καλές και τις δύσκολες μέρες του νέου μήνα. Παράλληλα δείτε και ποια στάση στον έρωτα ταιριάζει καλύτερα στο κάθε ζώδιο.

Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις του για τον Αύγουστο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ο μήνας των διακοπών.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Πριν, όμως, ξεκινήσουμε τις διακοπές μας, καλό θα είναι να γνωρίζουμε τι λένε τα άστρα για μας, με βάσει τις προβλέψεις του κορυφαίου στο είδος του, Κώστα Λεφάκη.

Κριός

Όσο γρηγορότερα αντιληφθείτε πόσο έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί δυνάμεων στο περιβάλλον σας και πόσο πρέπει πλέον να υποστηρίξετε δυναμικά τον εαυτό σας καλύπτοντας τις ανάγκες σας, τόσο γρηγορότερα θα μπορέσετε να βάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας σε εφαρμογή υποστηρίζοντας την συναισθηματική σας εξέλιξη. Όσοι από εσάς κάνατε υπομονή μέχρι τώρα για κάποιον λόγο και έχετε καταπιέσει αρκετά τις επιθυμίες και τα αισθήματά σας, αλλάζετε στάση και επιδιώκετε άμεσες αλλαγές στο κατεστημένο. Απολαύστε διακοπές και μην επηρεάζεστε από οικονομικές δυσκολίες, καθώς ξέρετε ότι θα τις ξεπεράσετε. Η εργασία θα σας απασχολήσει με κάποιο τρόπο το πρώτο μισό του μήνα.

Ταύρος

Αρκετοί έρχεστε αντιμέτωποι με τις επιλογές σας και άλλοι τόσοι αποφασίζετε να ξεκινήσετε νέες αισθηματικές περιπέτειες χωρίς να σας ενδιαφέρει το που θα καταλήξουν αυτές. Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται να μετριάσετε τις προσδοκίες σας και να προσ3ξετε οι έχοντες σχέση ή όσοι βρίσκεστε σε γάμο, τα μηνύματα που εκπέμπει ο σύντροφός σας, ή τις εκφρασμένες ανάγκες του. Το δεύτερο μισό του μήνα οι ελεύθεροι που είστε σε διακοπές είναι πιθανόν να δεχτείτε τα βέλη ενός δύσκολου έρωτα, είτε γιατί πρέπει να παραμείνει κρυφός, είτε γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν την απόλαυσή του είτε εκ μέρους σας, είτε από την άλλη πλευρά.

Δίδυμοι

Ο μήνας έχει διαφορετικά σχέδια από τα δικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους ανθρώπους που αγαπιέστε και δείτε πιο ολοκληρωμένα τις καταστάσεις γύρω σας. Θα μπορέσετε έτσι να αφήσετε κάποιες από τις μικρές σας συνήθειες στην άκρη για χάρη κάποιου σκοπού. Η εργασία παρουσιάζει ανάγκες, παρότι εσείς προτιμάτε να χαλαρώσετε κάπου διαφορετικά. Οι φιλοδοξίες σας όμως σας φέρνουν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσετε μια ιδιότυπη τακτική για να επιτύχετε τους στόχους σας. Φροντίστε να είστε συνεπείς σε ότι αναλαμβάνετε, να κάνετε σαφείς συνεννοήσεις και να κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας από ότι δεν είναι σίγουρο ότι σας ταιριάζει.

Καρκίνος

Ο Άρης από την Παρθένο σας χαρίζει μια θεωρητική γοητεία, από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε οι ελεύθεροι κυρίως. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην οικογένεια, ή να αποκτήσετε ένα νέο μέλος. Ο Αύγουστος, μετά τις 16 μπορεί να σας ξαφνιάσει συναισθηματικά και να σας δημιουργήσει μια μικρής διάρκειας και μεσαίας έντασης κρίση με τον σύντροφό σας, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ώθηση προς τα εκεί που θέλετε να πάτε. Οι διακοπές σας για φέτος είναι πιο απαραίτητες από ποτέ. Η εργασία και τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα βρίσκουν λύσεις, γι αυτό μην έχετε περισσότερη αγωνία για κάποιο θέμα το οποίο δεν έχει ακόμα τακτοποιηθεί.

Λέων

Ο μήνας των γενεθλίων των περισσότερων από εσάς δίνει ώθηση στα πρακτικά σας ζητήματα, ίσως και με πιο επιτακτικό τρόπο από όσο συνήθως. Το πρώτο μισό είναι περισσότερο πιεστικό και θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα απέναντι σε ότι προκύπτει, ή σε ότι έχετε την ευθύνη του. Στις 16, η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό και επιτρέπει στο συναίσθημα να εκδηλωθεί και να πάρει την πρωτοκαθεδρία στην ζωή σας. Τυχεροί όσοι βρίσκεστε σε διακοπές και όσοι είστε ελεύθεροι, καθώς πληθαίνουν οι πειρασμοί, οι γνωριμίες, οι διασκεδάσεις και οι υπερβολές. Η επικοινωνία αποκτά άλλη διάσταση, ενώ μεγαλώνει η απόσταση από κάποιες υποχρεώσεις που σας είχαν κρατήσει μακριά από τα όποια ενδιαφέροντά σας.

Παρθένος

Νιώθετε περισσότερο ασφαλείς από άλλες φορές και αυτό σας βοηθά να είστε τολμηροί στις επιδιώξεις σας, τόσο τις αισθηματικές όσο και τις πρακτικές. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 16 σε καλή σχέση με τον Ουρανό από τον Ταύρο σας δείχνει τη χαρούμενη πλευρά της ζωής. Οι διακοπές είναι ουσιαστικές, γι αυτό φροντίστε να τις χαρείτε και να ξεκουραστείτε. Το δεύτερο μισό του μήνα σας θέλει κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε και χρειάζονται την υπεράσπιση και τη σημασία σας. Ένα οικονομικό ζήτημα θα σας απασχολήσει, αλλά δεν θα σας παρασύρει στο άνοιγμα νέων υποχρεώσεων.

Ζυγός

Δημιουργικός προβάλλει για εσάς ο Αύγουστος. Πολλοί θα δείτε να αυξάνεται η επαγγελματική σας δραστηριότητα, ή να σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για αλλαγές αντικειμένου στο εγγύς μέλλον. Άλλοι θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να κλείσετε εκκρεμότητες και μάλιστα με συμφέροντες όρους. Στις 16 ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, περνά στο ζώδιό σας και ενισχύει την προσωπική σας γοητεία, τις αισθηματικές σας κατακτήσεις και για ένα διάστημα, σας αφήνει ήρεμους να ζήσετε ευχάριστα τις διακοπές του τέλους του καλοκαιριού. Οικονομικά, φροντίστε να μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση.Όσοι έχετε επιστρέψει στην εργασία, θα έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να προβάλλετε ταλέντα και ιδιότητες.

Σκορπιός

Όσοι δεν έχετε ξεκαθαρίσει με το παρελθόν, θα έχετε μια μικρή, δεύτερη ευκαιρία να το κάνετε τώρα, διατηρώντας όμως την συναισθηματική σας ασφάλεια. Οι ελεύθεροι μπορεί να παρασυρθείτε από νέες γνωριμίες σε σχέδια που χρειάζονται ιδιαίτερη προσπάθεια για να έχουν διάρκεια. Τον πρώτο μισό αποφύγετε τις υποσχέσεις που ξέρετε πολύ καλά ότι σας είναι δύσκολο να τηρήσετε, όσο και αν τις πιστεύετε την στιγμή που τις λέτε. Οι ανάδρομοι Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο σας θέλουν περισσότερο τυπικούς και καθόλου ριψοκίνδυνους. Οργανώστε τις διακοπές σας, απολαύστε τη συντροφιά δοκιμασμένων ανθρώπων και μην ανοίγετε θέματα που δεν συμφέρει η αντιμετώπισή τους.

Τοξότης

Παράλληλα με τα αισθηματικά σας δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και στους άλλους τομείς ενδιαφέροντος. Το πρώτο μισό του μήνα είστε απασχολημένοι με κοινωνικές συναναστροφές, οικογενειακές διευθετήσεις και επαγγελματικού ενδιαφέροντος καταστάσεις. Το δεύτερο μισό, γίνεστε περισσότερο τολμηροί στις επιδιώξεις σας καθώς η Αφροδίτη από τον Ζυγό και ο Άρης από την Παρθένο φέρνουν τόσο ευκαιρίες, όσο την ανάγκη να επέμβετε δυναμικά με τη λογική και την ευφυΐα σας εκεί που κάποιοι άλλοι δεν βγάζουν εύκολα άκρη. Κάποιες μικρές θυσίες του ελεύθερου χρόνου σας κρίνονται απαραίτητες για να λειτουργήσει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει οικονομική εξέλιξη, φιλοδοξίες και προσωπική ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Ευνοείστε στην τακτοποίηση υποθέσεων που σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι με τις επιθυμίες σας γιατί ευνοούνται τα μακρόχρονα σχέδια που θα διευκολύνουν στο μέλλον τη ζωή σας. Αν είστε σε διακοπές με μεγάλη παρέα φροντίστε ώστε να έχετε προσωπικό χρόνο να ξεκουράζεστε και να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί. Αισθηματικά, το πρώτο μισό του μήνα είναι ανέφελο, ενώ το δεύτερο μπορεί να σας οδηγήσει σε αναθεωρήσεις που θα έχουν το ανάλογο κόστος. Τον μήνα αυτόν όμως βελτιώνεται ο ψυχισμός σας γενικότερα. Το τέλος του μήνα φέρνει μια οικονομική έγνοια, όχι τόσο σαν υποχρέωση, όσο σαν ευκαιρία για το μέλλον και πρέπει να συνδυάσετε πολλές ιδιότητες για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Έχετε ξεκινήσει μια πορεία αναμόρφωσης της ζωής σας και τα βήματά σας ήταν πολύ προσεκτικά μέχρι σήμερα. Οι εξωτερικές συνθήκες σας ανάγκασαν να πάρετε γρηγορότερα τις απαραίτητες αποφάσεις και τώρα καταλαβαίνετε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να νιώθετε ευχαριστημένοι. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό μετά τις 16 ευνοεί τα αισθηματικά σας, ενώ οι ελεύθεροι κερδίζετε το ενδιαφέρον του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Δίας και Κρόνος ανάδρομοι στο ζώδιό σας φροντίζουν ώστε με μικρές αλλαγές σε συνήθειες και σκέψεις, να βρίσκετε πάντα την άκρη σε ό,τι σας απασχολεί.

Ιχθύες

Ο Αύγουστος σας χαρίζει μια ανανεωτική πρώτη εβδομάδα, αλλά η δεύτερη σας φέρνει αντιμέτωπους με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Όσοι παρασυρθήκατε σε υπερβολικές εκτιμήσεις, μπορεί τώρα να τα βρείτε τελείως διαφορετικά από ότι τα είχατε υπολογίσει. Ο Άρης από την Παρθένο σας βοηθά να κάνετε τις απαραίτητες τομές σε σχέσεις και επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Οι διακοπές σας προβλέπονται ουσιαστικές και ωφέλιμες, ιδιαίτερα αν γίνουν το δεύτερο μισό του μήνα. Η Αφροδίτη στον Ζυγό ενισχύει τη γοητεία και την ερωτική σας επιθυμία μετά τις 16 του μήνα. Να είστε όμως προσεκτικοί όταν κολυμπάτε αντίθετα με το ρεύμα.

Άση Μπήλιου: Άσχημος ή όχι ο Αύγουστος του 2021; Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του νέου μήνα για όλα τα ζώδια!

Άση Μπήλιου: Δύσκολος αναμένεται να είναι και ο Αύγουστος του 2021 σύμφωνα με την αγαπημένη αστρολόγος, η οποία μέσα από την ιστοσελίδας της asibiliou.gr αναφέρθηκε στις καλές και τις άσχημες μέρες του νέου μήνα για όλα τα ζώδια!

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Ο Αύγουστος σίγουρα δεν έχει την αίγλη και την ανεμελιά άλλων καλοκαιριών, αφού ακόμη και στις διακοπές -με Αφροδίτη μέχρι τις 16/8 και Άρη σε όλη τη διάρκεια του στην Παρθένο- φαίνεται ότι θα είμαστε πιο «κουμπωμένοι» και όχι τόσο ελεύθεροι να απολαμβάνουμε τις χαρές του καλοκαιριού στη χώρα μας. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της υγείας κι έτσι θα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας πάντα αυτό το αγκάθι που μπήκε στη ζωή μας από την προηγούμενη χρονιά. Όπως σας έχω προϊδεάσει από τον Ιούλιο, τα καυτά θέματα του Αυγούστου θα είναι αυτά της υγείας, το εργασιακό, αλλά και τα θέματα της παιδείας. Μην ξεχνάμε ότι είναι ο μήνας που μπορεί να είναι συνυφασμένος με διακοπές, αλλά μέρος της προσοχής και της σκέψης μας είναι στην εκκίνηση του φθινοπώρου, της δουλειάς και των σχολείων. Φυσικά, όπως κάθε μήνας θα έχει τις εύκολες και τις πιο απαιτητικές του μέρες.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού; Πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα; Πότε πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και σε επιπόλαιες δράσεις και αποφάσεις; Σημειώστε τις θετικές και τις αρνητικές μέρες του Αυγούστου για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας σας παραθέτω εκτός των ζωδίων που οι όψεις θα επηρεάσουν περισσότερο και τις μοίρες που είναι πιο ευαίσθητες σε αυτές τις όψεις. Δείτε με την ευκαιρία και τις αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τον Αύγουστο!

1 Αυγούστου 2021
Η μέρα που πολλοί λαμβάνουν τη θερινή τους άδεια και το ταξίδι αρχίζει, έχει δυο όψεις που αφορούν στις μετακινήσεις, την επικοινωνία, τα ταξίδια. Από τη μια έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στον Λέοντα που κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή τη μέρα μας, βοηθά σε συναντήσεις, επαφές κι από την άλλη την ίδια μέρα ο Ερμής συγκρούεται με τον Κρόνο σχηματίζοντας όψη αντίθεσης. Εδώ πιθανώς να υπάρχουν αντιξοότητες στις επαφές ή στις μετακινήσεις μας, μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί από συνθήκες ή κανονισμούς, αλλά από την άλλη μπορεί κι εμείς οι ίδιοι να κάνουμε πιο απαισιόδοξες σκέψεις και έτσι να μπλοκάρουμε τις εξελίξεις. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο. Το ίδιο αν έχετε ωροσκόπο κοντά στις 10 μοίρες.

2 Αυγούστου 2021
Άλλη μια απαιτητική μέρα, όπως σημαίνεται από την αντίθεση του Ήλιου προς τον Κρόνο. Αυτή η όψη αναφέρεται πάλι σε περιορισμούς, δύσκολες συνθήκες, επιβολή αυστηρών νόμων, αρνητικές σκέψεις, αλλά και ανάγκη συμβιβασμών για να εξελιχθούν τα πράγματα. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο. Το ίδιο αν έχετε ωροσκόπο κοντά στις 10 μοίρες.

3 Αυγούστου 2021
Μια πιο ευχάριστη μέρα, καθώς η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι μια μέρα που ευνοεί τους κεραυνοβόλους έρωτες, τις εξελίξεις σε ερωτικές σχέσεις, ενώ μπορεί να λάβουμε ξαφνικά δώρα, να κάνουμε ωραίες γνωριμίες, να έχουμε πρωτότυπο τρόπο σκέψης, να έχουμε θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα ή να κάνουμε αλλαγές πειραματιζόμενοι με το στιλ και την εμφάνιση μας. Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι θα επωφεληθούν περισσότερο αν έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων τους ή αν ο ωροσκόπος του είναι κοντά στις 14 μοίρες.

4 Αυγούστου 2021
Τα ξημερώματα της 4ης Αυγούστου ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικές επιπλοκές σε θέματα επικοινωνίας, στα μέσα επικοινωνίας, στο διαδίκτυο ή και απρόοπτα στα ταξίδια, τις μετακινήσεις, τις επαφές μας. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόο που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων τους πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Το ίδιο κι αν έχετε ωροσκόπο κοντά στις 14 μοίρες αυτών των ζωδίων.

7 Αυγούστου 2021
Τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και πάλι το στοιχείο του απρόοπτου, του ξαφνικού που μας βγάζει από το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα εμφανές στην καθημερινότητα μας. Οι ανατροπές είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα με αυτή την όψη, γι’ αυτό προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία, ειδικά αν εκπροσωπείτε τα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου και έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο κοντά στις 14 μοίρες αυτών των ζωδίων.

8 Αυγούστου 2021
Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Αυγούστου που ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, την κυρίαρχη και δυστυχώς αρκετά δύσκολη και καταστρεπτική ως ένα βαθμό κύρια όψη της φετινής χρονιάς. Τα νέα ξεκινήματα που υπόσχεται η Νέα Σελήνη θέλουν μια τελείως εναλλακτική προσέγγιση, σκληρή δουλειά και πειθαρχία για να πάρουν το πράσινο φως. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 16 μοίρες θα ζοριστείτε περισσότερο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε.

10 Αυγούστου 2021
Τα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου ολοκληρώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μας κάνει να εξιδανικεύουμε τον έρωτα, τις νέες γνωριμίες και να βάζουμε σε θρόνους ανθρώπους που πιθανώς θα μας απογοητεύσουν με τη συμπεριφορά τους. Χρειάζεται προσοχή και σε θέματα οικονομικά. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 22 μοίρες πρέπει να είστε πιο προσγειωμένοι και να μην μένετε στις εντυπώσεις τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

11 Αυγούστου 2021
Λίγο πριν αποχωρήσει από τον Λέοντα ο Ερμής σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Δία, κάνοντας μας λίγο πιο επιπόλαιους και υπερβολικούς στην επικοινωνία. Κάποιες φορές όμως και ισχυρογνώμονες. Καλό είναι να αφήσετε τις παρορμητικές υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια με αυτή την όψη. Επίσης, μην είστε ευκολόπιστοι. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι με γενέθλια στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου ή με ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 28 μοίρες προσ3ξτε την υπερβολική αισιοδοξία και την οδηγική σας συμπεριφορά συν τοις άλλοις.

12 Αυγούστου 2021
Μέρα συναισθηματικά φορτισμένη, όχι απαραίτητα βέβαια για αρνητικούς λόγους. Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα κάνοντας τη μέρα ιδιαίτερα παθιασμένη όχι μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και σε αυτά που αγαπάμε, τα χόμπι και σε ό,τι μας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει καταλυτικές γνωριμίες και μολονότι είναι τρίγωνο, χρειάζεται πάντα προσοχή με τον Πλούτωνα στις ζήλιες και τις χειριστικές συμπεριφορές. Αφορά Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 24 μοίρες.

13 και 14 Αυγούστου 2021
Έχουμε κάποιες αδύναμες, αλλά κάποιες φορές ιδιαίτερα ενοχλητικές όψεις ανάμεσα στον Άρη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Χρειάζεται προσοχή σε θέματα υγείας στα ζώδια της μεταβλητής ομάδας, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 9 μοίρες.

19 Αυγούστου 2021
Ο Ερμής σχηματίζει όψη συνόδου με τον Άρη. Την γνωρίζετε την παροιμία που λέει «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει». Αυτή η παροιμία μπορεί να συνοψίσει την επιρροή αυτής της όψης. Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, στον τρόπο που διατυπώνουμε τις σκέψεις μας, αλλά και σε αυτά που λέμε πάνω στα νεύρα ή την παρόρμηση μας. Προσοχή και σε μετακινήσεις στην ομάδα των μεταβλητών ζωδίων: Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 12 μοίρες. Ενώ θα είστε δυναμικοί, αποφασιστικοί και ιδιαίτερα ζωηροί, η παρόρμηση και η βιασύνη μπορεί να ανατρέψουν τις καλές προθέσεις.

20 Αυγούστου 2021
Μια θετική ως επί το πλείστον μέρα, καθώς έχουμε δυο όψεις. Η πρώτη μια αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία που μπορεί να φέρει τύχη ή και ευκαιρίες, αλλά θέλει προσοχή στις υπερβολές και την τάση επιπολαιότητας. Θα ευνοηθούν Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 27 μοίρες. Η δεύτερη όψη αφορά το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις, εναλλακτικό τρόπο σκέψης και ξαφνικές επινοήσεις που δίνουν λύσεις σε προβλήματα. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι οι τυχεροί της όψης, αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 14 μοίρες.

22 Αυγούστου 2021
Πανσέληνος στην τελευταία μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου με συμμετοχή του Δία. Αυτό το φεγγάρι συνδέεται με εκείνο της 24ης Ιουλίου και με κάποιο τρόπο κορυφώνει ενέργειες και καταστάσεις που έλαβαν χώρα με την προηγούμενη Πανσέληνο. Ο Δίας, που μεγεθύνει ό,τι αγγίζει, μπορεί να κάνει την Πανσέληνο αυτή να μας γεμίσει αισιοδοξία αν συντρέχει κάποιος θετικός λόγος ή να μας βυθίσει στην ανησυχία. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 29 μοίρες θα επηρεαστείτε περισσότερο.

Την ίδια μέρα της Πανσελήνου ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει απρόσμενη δράση ή αντιδράσεις, τάση να θέλουμε να πάρουμε ρίσκο και επαναστατική διάθεση. Ευνοεί Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Σκορπιούς με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσους έχουν ωροσκόπο στα ζώδια αυτά κοντά στις 14 μοίρες.

23 Αυγούστου 2021
Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Κρόνο ολοκληρώνεται σήμερα, κάνοντας τη μέρα θετική για να αναλάβουμε σημαντικές ευθύνες στις σχέσεις μας, να πάρουμε αποφάσεις για την προσωπική μας ζωή, να αναλάβουμε δράση και αποφάσεις σε θέματα οικονομικά ή γιατί όχι και να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες προδιαγραφές μια δίαιτα. Ευνοεί τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 8 μοίρες.

25 Αυγούστου 2021
Ο Ερμής από την Παρθένο συναντά σε όψη αντίθεσης τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, παραπλανητικές ειδήσεις, ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες και υποσχέσεις που δεν πατάνε πουθενά. Προσοχή στην έλλειψη συγκέντρωσης και την αφηρημάδα, αλλά και στα πολύτιμα αντικείμενα σας μην τα ξεχάσετε κάπου και τα χάσετε ή σας τα κλέψουν. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια στο τρίτο δεκαήμερο κοντά στις 22 μοίρες πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί.

26 Αυγούστου 2021
Ο Ερμής από την Παρθένο συναντά τον Πλούτωνα σε όψη τριγώνου μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική για έρευνα, για μυστικές πληροφορίες, για να είμαστε πιο παρατηρητικοί και να βλέπουμε πίσω από την επιφάνεια. Φυσικά χρειάζεται προσοχή στις εμμονές και τα κολλήματα του μυαλού. Θα επωφεληθούν Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι κυρίως του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 22 μοίρες.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

[inFeed]

Advertisement
To Top