Connect with us

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Μια γυναίκα δε χωρίζει ποτέ χωρίς λόγο!

Σε αυτό το κείμενο είπα να αναφερθώ στους άντρες πού συνεχίζετε να λέτε τα πράγματα όπως εσείς πιστεύετε και να τονίσω τις ανακρίβειές σας. “Όλες οι γυναίκες ίδιες είστε.”

Advertisement

Άραγε αναρωτιέμαι, φερθήκατε σε καμία διαφορετικά; Πραγματικά δεν κουραστήκατε να το λέτε; Κι αν το πιστεύετε, στην τελική γιατί δε μένετε μόνοι σας, μπάκουροι; Μεταξύ μας, γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες, γιατί αν το δούμε και διαφορετικά θα έπρεπε και εσείς να είστε όλοι ίδιοι.
Όχι; Όχι.

Κάποια σας το άφησε κουσούρι και κάποιος άλλος το άφησε σε εμάς, αλλά η ιστορία συνεχίζεται. Επειδή εσάς σας “κατέστρεψε” η προηγούμενη σας σχέση, δε θα “καταστρέψετε” κι εσείς με τη σειρά σας όλο το γυναικείο πληθυσμό. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για εμάς, άλλωστε δε βρισκόμαστε σε διαγωνισμό “ποιός θα πληγώσει ποιον περισσότερο”, γιατί ακόμα κι έτσι να ήταν, το έπαθλο θα ήταν δωμάτιο με θέα στο Δαφνί.

Κανείς δεν το θέλει, λυπάμαι, εσείς το ξεκινήσατε.“Μια γυναίκα θέλει: high-ηλίκια, Μύκονο, σκάφος, Αράχωβα σε σαλέ και Belvedere.” Άλλο πάλι κι αυτό, ακόμα δεν μάθατε; Καταρχήν να σας ενημερώσω πως η Beluga είναι καλύτερη και πως μια γυναίκα όλα αυτά που εσείς αναφέρετε, μπορεί να τα κάνει και μόνη της.

Ναι, καλά διαβάζετε. Μόνη της.

Μπορεί να πάει και Μύκονο και Αράχωβα και μη σας πω και στο Σουδάν.Μια γυναίκα δεν κοιτάει το πορτοφόλι σας, ούτε και τι αυτοκίνητο οδηγείτε, αν φοράτε τα καλά σας ή κυκλοφορείτε με φόρμες, δεν την ενδιαφέρει αν θα πάτε Μύκονο, Κουφονήσια ή Ικαρία. Γενικότερα δεν κοιτάει τίποτα από αυτά που εσείς νομίζετε, γι ´αυτό καλό θα ήταν να αλλάξετε καραμέλα, δεν τη βαρεθήκατε; “Με χώρισε.”

Αγαπητοί μου φίλοι, μια γυναίκα δε χωρίζει ποτέ χωρίς λόγο, έτσι απλά γιατί ξύπνησε ένα πρωί και επειδή δεν έστρωνε το μαλλί, πήρε την απόφαση να σας χωρίσει.Εμείς οι γυναίκες δεν ήμαστε τόσο απρόβλεπτες όσο θεωρείτε ούτε και τόσο πολύπλοκες. Θα φύγουμε όταν δε θα έχουμε κάτι να προσφέρουμε πια, όταν θα μας έχετε αδειάσει άθελά σας ή και ηθελημένα.

Μήπως να σκεφτείτε τι λάθος κάνατε; Η αλήθεια ούτως ή άλλως βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση και φταίμε κι οι δυο που ζούμε χώρια.

Σιγοτραγουδάτε ε; Σε καλό δρόμο βρίσκεστε, το επόμενο στάδιο πρίν βρίσετε αυτή που σας χώρισε, ή αυτή που θεωρείτε ίδια με όλες, είναι η αυτοκριτική σας.
Λίγο πρίν κλείσω το κείμενο, θα σας βάλω στα άδυτα των γυναικών και θα σας δώσω το λεγόμενο food for thought.

Advertisement

Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Αγάπη και να μας κάνετε να Χαμογελάμε ρε. Αυτό θέλουμε εμείς οι γυναίκες, στα απλά και καθημερινά μας πράγματα, να είστε ο λόγος που χαμογελάμε και ο λόγος που βιαζόμαστε να σχολάσουμε από τη δουλειά, μόνο και μόνο για να σας δούμε πέντε λεπτά.

Να είστε ο λόγος που περιμένουμε την Παρασκευή για να περάσουμε το Σαββατοκύριακο μαζί σας, αγκαλιά στον καναπέ, χαζεύοντας ταινίες, τρώγοντας junk food και γελώντας σαν να μην υπάρχει αύριο. Δε ζητάμε τίποτα παράλογο απ´το να μας αγαπάτε άβαφες, με χάλια μαλλιά απ’ τον ύπνο, φορώντας τις πυτζάμες μας. Και κάτι τελευταίο η γυναίκα φεύγει μόνο όταν καταλάβει πως δεν τη χρειάζεσαι πια.
Κράτα το αυτό.

Της Μαρίας Χριστίνας Σωτήρου – anapnoes.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

[inFeed]

Advertisement
To Top