Connect with us

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Οι βασικοί λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα να εγκαταλείψει για πάντα έναν άντρα παρά την αγάπη της.

Η απόφαση χωρισμού μιας γυναίκας που αγαπάει έναν άνδρα θα γίνει μόνο αν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι, οι οποίοι την έχουν οδηγήσει να μην περνάει καλά.

Για τους άνδρες η γυναίκα αποτελεί ένα μυστήριο. Η γυναικεία ψυχολογία έχει μπει πολλές φορές στο μικροσκόπιο, ενώ πολύ συχνά προκαλεί καλοπροαίρετα αστεία. Το μόνο που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, είναι πως όταν μια γυναίκα αγαπήσει, αγαπάει ψυχή τε και σώματι! Αυτό, όμως, δεν θα την εμποδίσει να διαλύσει μία σχέση στην οποία δεν περνάει καλά.

Όσο κι αν αγαπάει μια γυναίκα, μπορεί να εγκαταλείψει δια παντός έναν άντρα για τους παρακάτω απλούστατους λόγους.

Απόφαση χωρισμού μιας γυναίκας: Δεν μπορεί να βασιστεί πάνω σου

Ακόμα και οι γυναίκες που αγαπούν την ελευθερία και την αυτονομία τους, θέλουν να ξέρουν πως σε μία δύσκολη στιγμή μπορούν να βασιστούν επάνω σου. Εάν τους δημιουργήσεις την εντύπωση πως αδυνατείς να τις στηρίξεις όταν σε έχουν ανάγκη, νιώθουν ανασφάλεια και αναρωτιούνται εάν θα μπορείς να είσαι δίπλα τους στην εγκυμοσύνη, την μητρότητα ή οποιαδήποτε αντίξοη κατάσταση. Όσο και να σε αγαπούν, λοιπόν, ένα ηλιόλουστο πρωί, απλά φεύγουν…

Διαβάστε ακόμα:   Ένας Δικηγόρος διαζυγίων συμβουλεύει: Ετσι θα καταλάβεις αν ο γάμος σου θα κρατήσει ή όχι

Απόφαση χωρισμού μιας γυναίκας: Έχεις μεγάλη λίστα απαιτήσεων

Εάν την θέλεις πάντα σε καλή φόρμα, ευδιάθετη, καλλιεργημένη, να διαβάζει ένα υπέροχο βιβλίο, να μαγειρεύει κάθε μέρα εξαιρετικά, να είναι η καλύτερη στη δουλειά της και να τα πηγαίνει καλά με τους φίλους σου, τότε, μάλλον, θα μείνεις μόνος σου… Η λίστα των απαιτήσεών σου είναι μεγάλη και είναι πραγματικά κουραστικό για την γυναίκα που έχεις πλάι σου να την ικανοποιεί στο μέγιστο.

Είστε σε ένα πάρτι, για καφέ ή σε μια επαγγελματική υποχρέωση και, δυστυχώς, δεν έχεις μάτια μόνο για εκείνη! Δεν είναι θέμα ζήλιας από τη μεριά της. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και σεβασμού! Φαντάσου να βρισκόσουν στη θέση της κι εκείνη στη δική σου. Βάζω στοίχημα πως θα ένιωθες τόσο άσχημα που θα έφευγες τρέχοντας κι εσύ!

Απόφαση χωρισμού μιας γυναίκας: Δεν αντέχει τη ζήλια και τον συνεχή έλεγχο

Όταν μία γυναίκα φτάνει στο σημείο να βγαίνει με τις φίλες της και, αντί να απολαμβάνει την παρέα τους πρέπει να απαντάει στα μηνύματα του καλού της, τότε κάτι δεν πάει καλά. Η ζήλια, η καχυποψία και ο συνεχής έλεγχος κουράζουν όχι μόνο τις γυναίκες αλλά οποιανδήποτε άνθρωπο! Εάν, λοιπόν, θες να κρατήσεις την σύντροφό σου, άσε την ελεύθερη και εμπιστεύσου την! Διαφορετικά, όσο και να σε αγαπάει, δεν θα αντέξει για πολύ.

Διαβάστε ακόμα:   5 σοβαροί λόγοι που μια γυναίκα θα χωρίσει έναν άντρα ακόμη κι όταν είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του

Απόφαση χωρισμού μιας γυναίκας: Είσαι μονίμως αρνητικός

Εάν είσαι μονίμως αρνητικός, λες πάντα όχι και βρίσκεις ένα πρόβλημα σε κάθε λύση, τότε, κάτι πρέπει να αλλάξει! Δείξε ενδιαφέρον για τα ενδιαφέροντά της, ενθάρρυνε και επιβράβευε τις προσπάθειές της, δείξε ενθουσιασμό για τον κοινωνικό της κύκλο και να προσπάθησε είσαι ανοιχτός για νέες εμπειρίες. Εάν τα κάνεις όλα αυτά, τότε θ μείνει δίπλα σου για πάντα!

Απόφαση χωρισμού μιας γυναίκας: Είσαι πολύ…. παιδί

Η παιδικότητα είναι ένα από τα στοιχεία που αγαπάμε και θέλουμε σε έναν άντρα. Όπως και κάθε τι, όμως, χρειάζεται μέτρο και ισορροπία για να παραμείνει γοητευτικό. Εάν το παρακάνεις και η γυναίκα σου νιώθει πως αντί για σύντροφο έχει ένα παιδί που διεκδικεί το μεγαλύτερο κομμάτι τούρτας ή αφήνει τη νέα του δουλειά για να πάει στο Περού, όσο και να σε αγαπάει, μάλλον οι επιλογές σου θα την δυσαρεστήσουν.

Απόφαση χωρισμού μιας γυναίκας: Είσαι απρόβλεπτος

Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις σχέδια τα οποία δεν ξέρεις ποτέ εάν θα πραγματοποιηθούν. Πόσο μάλλον, εάν δεν εξαρτάται από εσένα. Εάν, λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία των απρόβλεπτων ανθρώπων που άλλα συμφωνούν σήμερα και άλλα κάνουν αύριο, όσο και να σε αγαπάει η σύντροφός σου, κάποια στιγμή θα αγανακτήσει και θα φύγει!

Διαβάστε ακόμα:   Με πόσους έχεις πάει; Αυτή είναι η ιδανική απάντηση που πρέπει να δίνουν άντρες και γυναίκες

Απόφαση χωρισμού μιας γυναίκας: Δεν έχετε κοινά όνειρα

Εάν ξέρεις τι θέλεις αλλά αυτό που θέλεις απέχει χιλιόμετρα από αυτό που θέλει η σύντροφός σου, μάλλον είσαι σε μία σχέση που δεν θα ευδοκιμήσει. Εάν, για παράδειγμα, τα δικά σου πλάνα περιλαμβάνουν ένα σπιτάκι στην εξοχή ενώ τα δικά της σπουδές και δουλειά στη Νέα Υόρκη, η αγάπη χωρίς αμοιβαίες παραχωρήσεις δεν θα είναι ποτέ αρκετή για να σας εξασφαλίσει ένα κοινό μέλλον.

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

To Top