Connect with us

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

12 Σημάδια ότι έχεις γνωρίσει την Δίδυμη Φλόγα σου

Πριν προχωρήσω στα χαρακτηριστικά που έχει η σχέση με τη δίδυμη φλόγα, θα επαναλάβω τον ορισμό της Δίδυμης Φλόγας,

Έτσι λοιπόν οι Δίδυμες Φλόγες λέγεται ότι είναι μια Ψυχή που έχει χωριστεί σε δύο σώματα και μέσα από το ταξίδι της ενσάρκωσης ψάχνει για την ένωση της, με σκοπό να ανέβει η δόνηση της Γης στο πεδίο της ανιδιοτελούς αγάπηςΒέβαια κάθε σχέση μας διδάσκει πολλά για τον εαυτό μας και βοηθάει στην εξέλιξη μας. Όμως η σχέση μας με τη δίδυμη φλόγα μας είναι η πιο σημαντική, καθώς καθρεφτίζει τον σκιώδη εαυτό μας, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνουμε δουλειά και να θεραπεύσουμε τα άγνωστα σημεία της σκιάς μας.

Πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά της θεικής αυτής σχέσης και πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι έχουμε γνωρίσει τη δίδυμη μας φλόγα.

Η γνωριμία είναι τυχαία, ξαφνική και τον/την γνωρίζεις, όταν δεν είσαι προσηλωμένος στην αισθηματική σου ζωή.

Συνήθως είναι μια σχέση που εναντιώνεται στο κατεστημένο, υπάρχει διαφορά ηλικίας, απόσταση, ο ένας άνθρωπος είναι δεσμευμένος ή και οι δύο, και γενικά είναι δύσκολο να είστε άμεσα σε κανονική σχέση. Η στιγμιαία αναγνώριση του άλλου ανθρώπου κατά την γνωριμία σας μέσα από το έντονο συναίσθημα της οικειότητας. Ναι,  μόλις συναντηθείς με τη δίδυμη σου φλόγα, νιώθεις μια απίστευτη οικειότητα και χωρίς αυτό να σε ξενίζει. Το θεωρείς φυσιολογικό. Μοιάζεις αρκετά με την δίδυμη σου φλόγα, πολλές φορές και στα χαρακτηριστικά του προσώπου, αλλά και τις περισσότερες φορές συνειδητοποιείς ότι έχεις κοινές εμπειρίες και τραύματα απο προηγούμενες σχέσεις.

Νιώθεις ότι συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Η αρσενική ενέργεια Yangενώνεται με τη θηλυκή ενέργεια yin και νιώθεις πληρότητα και ολοκλήρωση. Ο άλλος άνθρωπος πάντα με τη συμπεριφορά του καθρεφτίζει τον σκιώδη εαυτό σου, πεποιθήσεις, απόψεις, οτιδήποτε κρύβεις μέσα σου και βέβαια χρειάζεται θεραπεία και σε εμποδίζει να ζήσεις την ζωή που σου αξίζει. Συναισθήματα ανασφάλειας και χαμηλής αυτοεκτίμησης μεγεθύνονται για να τα ξεπεράσεις και να απελευθερωθείς. Υπάρχει έντονος μαγνητισμός και πάντα ο ένας ελκύεται από τον άλλο σωματικά, αλλά και ψυχικά και όταν είστε σε απόσταση. Η σχέση είναι θυελλώδης, με μεγάλα διαστήματα χωρισμού και συνήθως η αρσενική ενέργεια δεν αναγνωρίζει τη σχέση με αποτέλεσμα να ζείς το σχήμα κυνηγάω(chaser) – τρέχει (runner) και φυσικά η εμμονή σε καθηλώνει.

Η σχέση μπορεί να γίνει τοξική , εάν βέβαια ζεις το στάδιο αναγνώρισης δικών σου τραυμάτων και αρνητικών πεποιθήσεων. Ότι και να συμβεί μεταξύ σας, καταλήγετε πάντα μαζί , δεν μπορεί ο ένας να ξεχάσει τον άλλο, υπάρχει έντονο ψυχικό δέσιμο. Νιώθεις ένα βάρος, πόνο στο στήθος,  όταν η δίδυμη σου φλόγα σε απορρίπτει ή είναι με άλλο άτομο. Παρά τις προκλήσεις, συνειδητοποιείς ότι έχεις αρχίσει να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου και βελτιώνεσαι. Απομακρύνεσαι από την εικόνα σου, το εγώ σου, απελευθερώνεσαι. Μαθαίνεις να βάζεις υγιή όρια.

Έτσι ολοκληρώνοντας , είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η σχέση με τη Δίδυμη Φλόγα, μας ανυψώνει, καθώς περπατάμε στο δρόμο της πνευματικής αφύπνισης και πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ σε αυτό που πραγματικά είμαστε. Δεν είμαστε το σώμα , ούτε το μυαλό , αυτά είναι εργαλεία που εξυπηρετούν την ενσάρκωση μας. Είμαστε η Ψυχή, η συνειδητότητα.

oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

[inFeed]

Advertisement
To Top