Connect with us

Σχέσεις

8 περίεργα σημάδια που δείχνουν ότι δεν θέλεις τον σύντροφο σου και τόσο πολύ

Δεν είναι λίγες οι φορές που εθελοτυφλούμε, που κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, που προσπαθούμε να τον πιέσουμε για κάτι, και δεν εννοώ θέματα δουλειάς-γιατί εκεί αναγκαστικά υπάρχει πίεση και σίγουρα δεν μπορείς να την αποφύγεις-. Αναφέρομαι κυρίως σε προσωπικά θέματα και κυρίως τα μηνύματα που μας στέλνει η… καρδούλα μας και το ίδιο μας το σώμα, αλλά εμείς φροντίζουμε να αγνοούμε χωρίς προφανή λόγο. Μήπως τελικά δεν είσαι και τόσο ∈ρωτευμένη με το αγόρι σου και κάθεσαι άδικα στη σχέση αυτή;

Advertisement

Διάβασε παρακάτω τα σημάδια, και μη χάνεις χρόνο. Χώρισε, γιατί η ζωή είναι μικρή και δεν αξίζει να μένεις κάπου μόνο και μόνο για να μη νιώθεις μοναξιά.

Ξυρίστηκε και… σοκαρίστηκες!
Λένε ότι δεν πρέπει να παντρευτείς κάποιον αν δεν μπορείς να τον αντέξεις καραφλό και 20 κιλά βαρύτερο. Εμείς θα πούμε να μην κάνεις σοβαρή σχέση με κάποιον που σου αρέσει μόνο όταν αφήνει μούσι και μαλλί. Οι άντρες τείνουν να μεταμορφώνονται με λίγες τρίχες στο πρόσωπο και δεν έχουμε κανένα απολύτως θέμα με αυτό. Το ζητούμενο είναι να σου αρέσει και με τρίχες και χωρίς. Αν αυτό δε συμβαίνει, τότε Houston έχουμε πρόβλημα.

5 σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει συναισθηματική κακοποίηση στη σχέση
Όταν τον κοιτάς από μακριά… δεν είσαι περήφανη γι’ αυτόν

Για να μην παρεξηγηθώ: Όλοι οι άνθρωποι είμαστε σημαντικοί και ο καθένας μας έχει πολλά γνωρίσματα για να νιώθει υπερήφανος, τόσο ο ίδιος όσο και οι κοντινοί του. Το θέμα που εξετάζουμε τώρα, είναι ∈ρωτικό και αισθηματικό. Όταν λοιπόν τον βλέπεις από μακριά και δε νιώθεις πληρότητα και υπερηφάνεια με το θέαμα που αντικρίζεις, τότε μάλλον τα πράγματα είναι σοβαρά. Με την κακή πάντα έννοια!

Έχεις διαρκώς την αίσθηση ότι η οικογένειά σου και οι φίλοι σου δεν τον εγκρίνουν
Όχι δεν εννοώ ότι δεν είναι… της τάξεώς σου, αλλά πώς να το πω γλυκά; Δεν ταιριάζετε και δεν ταιριάζει και με το περιβάλλον σου. Άσε που δεν υπάρχει καμία θέληση ούτε από εκείνον ούτε και από τους δικούς σου, για περαιτέρω γνωριμία. Μάλιστα νιώθεις ότι όταν αναφέρεσαι σε εκείνον, οι υπόλοιποι το περνούν στα ψιλά γράμματα και δεν σε ρωτάνε καν «τι κάνει». Είτε αυτό συμβαίνει, είτε είναι απλώς η ιδέα σου, κάτι δεν πάει καλά σίγουρα!

5 σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει συναισθηματική κακοποίηση στη σχέση
Όταν αναφέρεσαι στο μέλλον λες πάντα «Αν είμαστε μαζί…»
Κανονικά, και εφόσον δεν είσαι πια 20 και είσαι σε μία ηλικία που είναι λογικό να σκέφτεσαι γάμο και οικογένεια, ή τελοσπάντων κάτι πιο σοβαρό, το να κάνεις όνειρα και σχέδια είναι το πλέον φυσιολογικό. Όταν λοιπόν συζητάς με φίλους και πάντα ανεξαιρέτως λες «Αν είμαι με τον Κώστα τότε…» μάλλον δεν είσαι και πολύ έτοιμη για μία πιο μόνιμη δέσμευση μαζί του.

Advertisement

Σκέφτεσαι το μέλλον μαζί του και σε πιάνει πανικός

Για να σιγουρευτείς κοίταξέ τον και σκέψου: Είναι αυτός ο άντρας που θέλω να βλέπω στον καναπέ μου για την υπόλοιπη ζωή μου; Απάντησε ειλικρινά στον εαυτό σου και με συνοπτικές διαδικασίες μόλις βρήκες λύση στο πρόβλημά σου.

Νιώθεις ένοχη γι’ αυτό, αλλά συχνά σκέφτεσαι ότι σου αξίζει κάτι καλύτερο

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι έχουμε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Παρόλο που πιστεύω ακράδαντα στη φράση «Τα σκουπίδια του ενός είναι οι θησαυροί του άλλου», υπάρχουν άνθρωποι που τελικά δεν μας ταιριάζουν. Κι εσύ το σκέφτεσαι συνέχεια αυτό τελευταία. Μήπως να προβληματιστείς;

5 σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει συναισθηματική κακοποίηση στη σχέση
Δεν τον φιλάς και δεν τον κοιτάς στα μάτια
Και εννοώ κατά τη διάρκεια του σ∈ξ γιατί στην υπόλοιπη καθημερινότητα τα φιλιά έχουν κοπεί προ πολλού! Η αλήθεια είναι ότι η οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του σ∈ξ προσθέτει έξτρα πάθος και φυσικά φανερώνει ∈ρωτα. Αν λοιπόν το σ∈ξ για σένα έχει γίνει έργο καταναγκαστικό και δεν θέλεις… ούτε να τον κοιτάς, αναρωτήσου: Θα ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου με κακό σ∈ξ και έναν άνθρωπο που δεν θέλεις;

https://www.queen.gr/

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Σχέσεις

[inFeed]

Advertisement
To Top