Connect with us

SHOWBIZ

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Νοέμβριο

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Νοέμβριο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Νοέμβριο είναι τα εξής:

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΤΣΑΤΑΛΑΚΙΑ

Δεν σου έφτανε ο Ερμής, που μέχρι τις 21 του μήνα θα είναι ανάδρομος και θα σε πάει πίσω σε όλες τις προσωπικές υποθέσεις σου, έχεις μια Πανσέληνο στις 12, που έχει διασπαστικές τάσεις και τον Άρη να περνά στο ζώδιό σου, στις 19. Κανονικά θα πανηγύριζες, όμως με τον Ουρανό απέναντί σου να τον τσιγκλά, όπως αντιλαμβάνεσαι οι σχέσεις σου, πρώτα οι ερωτικές και μετά οι επαγγελματικές θα μπουν στο μάτι του κυκλώνα. Το σχοινί θα τεντώνεται αρκετά συχνά, ενδεχομένως από τη μεριά των άλλων κι όσο κι αν προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σπάσει. Παρεξηγήσεις, εντάσεις, ρήξεις, χωρισμοί και διακοπή συνεργασιών είναι ορισμένα από αυτά που θα αντιμετωπίσεις, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός που θα βγει εκτός ορίων.

ΤΑΥΡΟΣ: ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ…

Τίποτα δε φαίνεται να λειτουργεί στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, με τον ανάδρομο Ερμή να έχει κατσικωθεί απέναντί σου και να μην ξεκουνάει μέχρι τις 21. Με την Πανσέληνο, στις 12 του μήνα, στο ζώδιό σου, δεν αποκλείεται να λήξει μια συνεργασία που θα σε αφήσει ξεκρέμαστο, όπως επίσης και να έχεις προβλήματα με πρόσωπα του στενού σου κύκλου. Με το πέρασμα του Άρη στον 7ο οίκο σου, το κλίμα θα γίνει πολεμικό, ανάμεσα στο/η σύντροφό σου και σένα ή με άτομο που συνεργάζεσαι, ιδίως όταν αντιπαρατεθεί με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, στις 24 του μήνα, όπου η οριστική ρήξη είναι μάλλον σίγουρη.

ΛΕΩΝ: …ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Όλο τον Νοέμβριο θα αντιμετωπίζεις διάφορα προβλήματα με το σπίτι σου, είτε σαν χώρο είτε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που κάθε άλλο παρά… αγαπημένοι και μονιασμένοι θα είστε. Ελπίζουμε να μην έχεις ξεκινήσει τεχνικές εργασίες, ανακαινίσεις ή βρίσκεσαι προς μια αγορά ακινήτου ή μετακόμιση γιατί τότε… Καλά Χριστούγεννα! Ο Ερμής, βλέπεις, θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 21, αναβάλλοντας τα πάντα και δημιουργώντας διάφορα προβλήματα, η Πανσέληνος στις 12, από εκεί που είχες να παλέψεις με ένα θα σε φέρει αντιμέτωπο με τα διπλάσια ζητήματα, ενώ ο Άρης στον Σκορπιό θα ανάψει φιτιλιές στα θεμέλια του οίκου σου, από τις 19, τινάσσοντας, στις 24, σχέσεις και σχέδια  στον αέρα. Δύσκολα… πολύ δύσκολα τα πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ

Είναι κάπως βαρύγδουπος ο τίτλος, όμως, όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ, ένα τέτοιο κλίμα θα επικρατεί στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να μην είσαι εσύ αυτός που θα έχει αυτή τη στάση, δεν ισχύει όμως και για τους άλλους, συναδέλφους και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Ο ανταγωνισμός, τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, οι αντιπαλότητες, οι απόλυτες συμπεριφορές και, βέβαια, η άρνηση να εφαρμοστεί κάτι διαφορετικό, μια άλλη τακτική για να αντιμετωπιστούν κάποιες καταστάσεις, θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Δεδομένου ότι από τη φύση σου, δε, είσαι επαναστατικός και προκλητικός, οι σχέσεις σου με όλους τους παραπάνω θα δοκιμαστούν και υπάρχει μεγάλη περίπτωση, με την αντίθεση του Άρη στον Σκορπιό με τον Ουρανό, στις 24, να πεις το “άντε γεια” ή ακόμα και να απολυθείς!

ΚΡΙΟΣ: ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Advertisement

Με τον Άρη να βρίσκεται απέναντί σου μέχρι τις 19 του μήνα, το κλίμα στις σχέσεις σου θα συνεχίσει να είναι τεταμένο. Μάλιστα, πρωτομηνιά, θα υπάρξει και ένα σχετικό, δυσάρεστο περιστατικό. Από την άλλη, οικονομικά και ερωτικά, εκεί που δεν είχες πρόβλημα, θα αρχίσεις να πάσχεις, τόσο με την παλινδρόμηση του Ερμή, όσο και με τον Άρη, που θα περάσει στον 8ο οίκο σου. Υπάρχει περίπτωση, δε, να σου φέρει χρήματα από τη μιά και να στα πάρει από την άλλη, αφού κάτι έκτακτο θα ξεφυτρώσει, στερώντας σου τη χαρά, κυρίως στις 24 του μήνα. Από την άλλη, η ζήλια του συντρόφου σου θα σπάσει κάθε ρεκόρ, ενώ δεν αποκλείεται και μια ενόχληση, που θα φτάσει στα όρια της… παρενόχλησης!

ΖΥΓΟΣ: ΝΑ ‘ΧΑΜΕ, ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ

Όχι, δε θα ηρεμήσεις ούτε αυτόν τον μήνα, τουλάχιστον μέχρι το μεγαλύτερο μέρος του, αφού από την 1η κιόλας ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου θα τετραγωνιστεί με τον Πλούτωνα, προκαλώντας δυσάρεστα περιστατικά στο σπίτι και την οικογένειά σου. Από την άλλη, ο Ερμής που είναι ανάδρομος, προσβάλλει τον 2ο οίκο σου, κάτι που σημαίνει ότι από οικονομικής άποψης δεν κινείται φύλλο. Περνώντας δε, ο Άρης στον Σκορπιό, στις 19, θα σε βάλει σε θέση επίθεσης, για να διεκδικήσεις όσα σου χρωστούν ή αξίζεις, αλλά και άμυνας για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, υλικά ή ερωτικά. Στις 24 του μήνα, κάνοντας αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι πολύ πιθανό το κλίμα να ανατραπεί τελείως και να μείνεις στον… άσσο. Αν δεν έχεις τίποτα, όμως, μπορεί να αποκτήσεις!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top