Connect with us

SHOWBIZ

Ελένη Μενεγάκη: Η περίεργη σχέση με την κόρη της, Λάουρα! Τα χρόνια πέρασαν κι έμειναν όλα ίδια!

Σαν χθες ήταν που η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυµοσύνη της, έχοντας ήδη αποκτήσει µε τον Γιάννη Λάτσιο τον πρωτότοκο γιο τους Άγγελο.

Ήταν το 2005, όταν εκτός από το κανάλι της Κάντζας, ήρθε στη ζωή της και η µικρή Λάουρα για να την οµορφύνει ακόµα περισσότερο. Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια, η Ελένη απέκτησε άλλες δύο κόρες, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα, µε τη µικρή Λάουρα να µεγαλώνει και να µεταµορφώνεται σε µια όµορφη δεσποινίδα. Διαβάστε παρακάτω…

Advertisement

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό και πιο συγκεκριµένα στις 9 Φεβρουαρίου, έσβησε στην τούρτα της 13 κεράκια. Αν κι εµείς είµαστε οι τελευταίοι που θα µπορούσαµε να πούµε αν η Ελένη έχει κάποια ιδιαίτερη αδυναµία σε ένα από τα τέσσερα παιδιά της, η ίδια δεν έχει κρύψει τον θαυµασµό της για τον χαρακτήρα που έχει διαµορφώσει η 13χρονη κόρη της.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια συνηθίζει να αναφέρεται στη Λάουρα µε λόγια αγάπης και εκτίµησης και ενδεικτικό παράδειγµα είναι όταν το περασµένο καλοκαίρι θυµήθηκε κατά τη διάρκεια της εκποµπής της ένα αστείο περιστατικό µε την κόρη της και τον 17χρονο σήµερα Άγγελο. Περιγράφοντάς το είπε για τη Λάουρα: «Είναι το πιο εύκολο παιδί που µπορεί να έχει ένας γονιός, έχω πολλά παιδιά και ξέρω, είναι πιο στρωτός χαρακτήρας, δεν θέλει να τσακώνεται, δεν µπαίνει στα πόδια του άλλου, είναι πολύ συγκροτηµένο παιδί».

Σύµφωνα µε τα λεγόµενα της Ελένης, η Λάουρα είναι ένα έξυπνο και συνεσταλµένο παιδί που κάθε γονιός θα ήθελε στο πλευρό του. «Πιστεύω πως όταν µεγαλώσω η Λάουρα θα είναι αυτή που θα µε προσέξει… Είναι άλλο παιδί, ξεχωριστό!», είχε πει µια άλλη φορά κατά τη διάρκεια της εκποµπής της. Τα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια του Alpha δεν µπόρεσε να κρύψει την περηφάνια της για τη Λάουρα, καθώς και πάλι, µε αφορµή ένα ρεπορτάζ της εκποµπής της σχετικά µε τα γράµµατα των παιδιών προς τον Άγιο Βασίλη, θυµήθηκε ένα περιστατικό από τα παλιά. Η Λάουρα ήταν τότε 8 ετών και η Βαλέρια 5.

Τα παιδιά της έγραψαν το καθένα το δικό του γράµµα προς τον Άγιο Βασίλη. Όλα ζητούσαν από ένα δώρο, εκτός από τη Λάουρα. Εκείνη ήθελε απλώς να είναι καλά η οικογένειά της, γράφοντας στον Άγιο Βασίλη, σύµφωνα µε την παρουσιάστρια: «Αν δεν µπορείς να µου φέρεις δώρο δεν πειράζει, δεν θέλω, φέρε µου ό,τι θέλεις εσύ». Τότε η µικρή Βαλέρια πετάχτηκε και είπε στην αδερφή της: «Αν δεν θέλεις να σου φέρει δώρο, να σου πω εγώ τι θέλω να φέρει σε µένα κι άλλο». Η παρουσιάστρια µε γέλια περιέγραφε το περιστατικό τονίζοντας τους διαφορετικούς χαρακτήρες των παιδιών της.

Έφτασε στο ύψος την Ελένη!

Η Λάουρα κοντεύει να περάσει σε ύψος τη µητέρα της και η Ελένη καµαρώνει γι’ αυτό όπως κάθε µάνα. Νιώθει ασφάλεια µαζί της γιατί ξέρει ότι όταν λείπει, η µεγάλη της κόρη θα φροντίσει τις µικρότερες αδερφές της, Βαλέρια και Μαρίνα. Μάλιστα, το τελευταίο διάστηµα η Λάουρα αλλάζει και φοράει ρούχα της µαµάς της, ενώ έχει αρχίσει να ασχολείται και µε τη µαγειρική, αφού θέλει να µάθει να φτιάχνει νοστιµιές για όλη την οικογένεια!

Όσο µεγαλώνει µοιάζει στη µητέρα της!

Το παράπονο της Ελένης ήταν ότι κανένα από τα παιδιά της δεν φαινόταν να της µοιάζει. Τελικά αυτό όσο περνούν τα χρόνια αλλάζει, αφού η Λάουρα αρχίζει και περιποιείται όπως κάθε έφηβη

τον εαυτό της πολύ περισσότερο, µοιάζοντας ολοένα και πιο πολύ φυσιογνωµικά µε τη µαµά της. Άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον της Ελένης, µάλιστα, συµπληρώνουν ότι η µεγάλη κόρη της παρουσιάστριας της µοιάζει ακόµα και στις κινήσεις, γεγονός που την κάνει ακούγοντάς το να χαµογελά και να υπερηφανεύεται πιο πολύ.

Προσκοληµµένη πάντα στη µαµά της!

Advertisement

Αχώριστες στις βόλτες…

Η Ελένη δείχνει να έχει άλλη επικοινωνία µε τη Λάουρα. Είναι η ηλικία της που πλέον µπορεί να την ακούει και να συζητάνε; Είναι ο χαρακτήρας της που η Ελένη εκτιµά και καµαρώνει; Ο φακός πάντως έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές µαµά και κόρη να κάνουν τις βόλτες τους στην Κηφισιά, να ψωνίζουν, να κάνουν αστεία, να γελούν και να περνάνε καλά. Η παρουσιάστρια νιώθει ασφάλεια δίπλα της, γνωρίζοντας ότι η κόρη της δεν θα την προδώσει ποτέ. Νιώθει τυχερή που την έχει και που µεταξύ τους έχει αναπτυχθεί, όπως όλα δείχνουν, µια ιδανική σχέση µητέρας και κόρης. Όσο η Λάουρα µεγαλώνει τόσο η Ελένη τής ανοίγεται όλο και περισσότερο, βρίσκοντας στο πρόσωπό της την καλύτερή της φίλη, µε τις κοινές τους εξόδους να αυξάνονται αισθητά.

Πηγή

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top