Connect with us

SHOWBIZ

Πρωταγωνιστής των Singles εξομολογείται ότι ζει κλεισμένος και απομονωμένος στο σπίτι του

Στο People και τη Φανή Πλατσατούρα  μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο ηθοποιός που τηλεοπτικά γνώρισε και αγάπησε το κοινό από τους Sngles και το LAPD.

Σε μία σπάνια εξομολόγηση ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους ψυχαναγκασμούς του και την απόφασή του να ζει μόνος στο σπίτι τουπροσπαθώντας να διαχειριστεί τη μοναξιά αυτή.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;

Είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου. Δεν βγαίνω, δεν πίνω, δεν ξενυχτάω, δεν έχω σχέση. Έχω κλειστεί στο σπίτι, όχι λόγω κατάθλιψης, αλλά επειδή μπούχτισα από ένα πακέτο κοινωνικοποίησης που δεν με εξέφραζε ούτως ή άλλως. Κάποια στιγμή πέρσι, τελειώνω την παράσταση Πέτρες στις Τσέπες του και βρίσκομαι μεταξύ Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Σκεφτόμουν «Από εδώ δεν θέλω να πάω, από εκεί όχι, αποκλείεται». Συνειδητοποίησα, λοιπόν, ότι μόνο μέρος που μπορώ να πάω είναι το σπίτι μου. Και εκεί ήρθε το ερώτημα «Τι κάνουν οι άνθρωποι στο σπίτι μετά τη δουλειά;».

Advertisement

Πρωταγωνιστής των Singles εξομολογείται ότι ζει κλεισμένος και απομονωμένος στο σπίτι του

Εσύ τι έκανες εκείνη την περίοδο κλεισμένος στο σπίτι;

Κοίτα! Πέρασα ένα τρίμηνο ξεγυρισμένης φασίνας, ψυχαναγκαστικά. Καθάρισα μέχρι και τα πατάρια και, όταν δεν υπήρχε τίποτα άλλο να καθαρίσω πια, άρχισα να καθαρίζω τις αυλές και τα μπαλκόνια διάφορων φίλων.

Τώρα έχεις κάποιον ψυχαναγκασμό;

Τώρα προσπαθώ να τους αφήσω λίγο στην άκρη γιατί χρειάζομαι ενέργεια για την παράσταση. Βεβαίως, θα περάσω μια σκούπα το σπιτάκι κάθε πρωί πριν φύγω, έτσι; Βασικά αποκλείεται να φύγω και να μην έχουν γίνει κάποιες πρωινές δουλειές, όπως να στρώσω το κρεβάτι, να σκουπιστεί ο νεροχύτης από δροσοσταλιές και οπωσδήποτε να έχω μαγειρέψει. Υπάρχει και η λογική «Φίλε, χαλάρωσε, δεν θα καταστραφεί ο κόσμος αν εσύ δεν στρώσεις το κρεβάτι σου», αλλά έχω στη ζωή μου αυτή τη στρατιωτική πειθαρχία. Επειδή έχω πάει στρατό –και είμαι από τους λίγους ηθοποιούς που έχουν πάει–, το «σηκώνομαι, φροντίζω τον εαυτό μου, κάνω αυτές τις δουλειές» σε βάζει σε μια ρουτίνα ασφάλειας.

Άλλες τέτοιες καθημερινές ρουτίνες;

Μου αρέσει, για παράδειγμα, να κάνω τουλάχιστον δύο ντους την ημέρα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θεωρούν την προσωπική υγιεινή ψυχαναγκασμό. Κάποιος άλλος μπορεί να νιώθει ελεύθερος μέσα στο χάος, εγώ νιώθω ελεύθερος μέσα σε πλαίσια. Άλλος δεν πάει γυμναστήριο για δυο μέρες και νομίζει ότι έχει καταστραφεί όλο το πρόγραμμά του. Ε, το ίδιο παθαίνω κι εγώ με το στρώσιμο του κρεβατιού. Αυτός μπορεί να το ’χει λύσει το θέμα του κρεβατιού με μια καθαρίστρια, τη μητέρα του ή τη σύζυγό του.

Advertisement

Εμένα μου αρέσει να το κάνω μόνος μου. Και, βεβαίως, το πλασάρω ως γοητεία. Αν ανοίξεις, για παράδειγμα, την ντουλάπα μου θα πεις «ουάου»! Είναι τα πάντα βάσει χρώματος. Και υπάρχει και πρακτική λύση σ’ αυτό: Φοράω επί δύο εβδομάδες μόνο μαύρα ρούχα, για να μπει στο τέλος ένα πλυντήριο με μαύρα. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μόνο άσπρα. Έτσι, εξοικονομώ πλυντήρια, το οποίο σε τελική ανάλυση μου σώζει λεφτά.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top