Connect with us

SHOWBIZ

Τζίνα Αλιμόνου: Το μακροσκελές κείμενο και η απάντηση φωτιά στις κατηγορίες του Βαρδινογιάννη για τα ναρκωτικά! Ξεκινά απίστευτη μάχη…

Στα δικαστήρια θα δοθεί η απάντηση!

Άγρια μάχη με βολές εκατέρωθεν έδωσαν ο Παύλος Βαρδινογιάννης με την πρώην σύζυγό του Τζίνα Αλιμόνου στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του επιχειρηματία σε βάρος της ηθοποιού, με επίκεντρο της διένεξης τα τέσσερα παιδιά τους.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Τζίνα Αλιμόνου έδωσαν το “παρών” στη δικαστική αίθουσα, ζητώντας μάλιστα- μέσω των συνηγόρων του-να καταθέσουν και οι ίδιοι στο δικαστήριο. Η πλευρά του επιχειρηματία, που υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του είναι εθισμένη στην κοκαΐνη και, άρα, ακατάλληλη για να έχει την επιμέλεια των παιδιών, ζήτησε από το δικαστήριο την διενέργεια εξέτασης DNA της εναγομένης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι κάνει χρήση ναρκωτικών!

Διαβάστε παρακάτω…

Advertisement

Την ίδια ώρα, για εθισμό της Τζίνας Αλμόνου τόσο στην κοκαΐνη όσο και στο αλκοόλ έκανε λόγο στην κατάθεση του, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παύλου Βαρδινογιάννη, ο οποίος επί σειρά ετών αποτελεί την “σκιά” των μελών της οικογένειας.

Ο μάρτυρας τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ηθοποιός σε πριβέ χώρους γνωστών κλαμπ, όπου ερωτοτροπεί με διάφορους άνδρες, κάνει χρήση ουσιών, ενώ παραμελεί τα παιδιά της, έχοντας αναθέσει τη φροντίδα τους στις νταντάδες και στο πολυμελές υπηρετικό προσωπικό. Μάλιστα, σύμφωνα με τον μάρτυρα, η οικογένεια έχει αλλάξει 230(!) νταντάδες τα τελευταία εννέα χρόνια, με την ηθοποιό να εξυβρίζει αλλά ακόμα και να..

Advertisement

Η τοποθέτηση της Τζίνας Αλιμόνου και η κατάθεση για τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

Ωστόσο, πριν φέρει τα πάνω κάτω ο επιχειρηματίας αποκαλύπτοντας όλες αυτές τις άγνωστες πτυχές, είχε καταθέσει η Τζίνα Αλιμόνου εναντίον του Παύλου Βαρδινογιάννη!

Μάλιστα, στα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν στη συνέχεια στον Τύπο απάντησε, για πρώτη φορά, η Τζίνα Αλιμόνου μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της:

Με έντονη αγανάκτηση παρακολουθώ τα ποταπά ψεύδη και τις συκοφαντίες που ισχυρίζεται για μένα ο εν διαστάσει σύζυγός μου, τα οποία προβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης.

Η δική μου πλευρά απουσιάζει παντελώς από τα κατευθυνόμενα αυτά δημοσιεύματα, που έγιναν συνειδητά και χωρίς αιδώ, προκειμένου να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τον εν διαστάσει σύζυγό μου στο σχέδιό του να πάρει τελικά τα παιδιά μας στην Αμερική, για να τα μεγαλώσουν οι υπάλληλοί του.

Advertisement

Η Δικαιοσύνη, όμως, μετά από ενδελεχή έλεγχο και κατ’ αντιπαράσταση διαδικασία αποφάνθηκε ήδη δύο φορές, στον πρώτο βαθμό και στο εφετείο, ότι νομίμως και ορθώς έχω τα παιδιά στην Ελλάδα και είμαι μια άξια μητέρα. Ο εν διαστάσει σύζυγός μου θα κληθεί, εξάλλου, λίαν συντόμως να απολογηθεί στη μήνυση που έχω ασκήσει από διμήνου για τις ιταμές συκοφαντίες του, που τελικά, εκτός από εμένα, πλήττουν καίρια και τα ίδια τα παιδιά μας.

Εγώ ως γυναίκα που θίγονται τα ανθρώπινα δικαιώματά μου από τον εκφοβισμό που υφίσταμαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, θα συνεχίσω να είμαι ταγμένη στο έργο της μάνας, με μόνο σκοπό την προστασία και την ανατροφή των τεσσάρων ανήλικων τέκνων μου, ηλικίας πέντε και εννέα ετών, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Πηγη youweekly.gr

More in SHOWBIZ

[inFeed]

Advertisement
To Top