Connect with us

STORIES

Οι Γιατροί της είπαν ότι Δεν έχει Καμία Ελπίδα και Καλύτερα να το Πάρει Σπίτι. 4 Μήνες μετά, δείτε Τι Κάνει!

Τον Αύγουστο αυτού του χρόνου, καθώς η Abigail Jones γεννήθηκε στη Φλόριδα, οι γονείς της, είχαν ήδη προετοιμαστεί να τη χαιρετήσουν για πάντα.

Την 18η εβδομάδα της κύησης επιβεβαιώθηκε ότι το κοριτσάκι τους έπασχε από σύνδρομο Downn, αλλά είχε επίσης και έναν κακοήθη όγκο που οι γιατροί δεν μπορούσαν να χειρουργήσουν. Έτσι θεώρησαν ότι η μικρή Abigail θα κατάφερνε να ζήσει μόνο για μερικές εβδομάδες

Για αυτό, οι γονείς πήραν τη μικρή σπίτι, για να ζήσουν όσες πιο πολλές στιγμές μπορούσαν μαζί της. Οργάνωσαν ακόμα και φωτογράφιση έτσι ώστε να διατηρήσουν τη μνήμη της για πάντα στις φωτογραφίες.

Αυτό που έγινε όμως κανείς δεν το περίμενε. Η Abigeil μεγάλωσε πάρα πολύ, γελούσε μέσα από τη καρδιά της και ανταποκρινόταν στο περιβάλλον. Περνούσαν οι εβδομάδες και η κατάστασή της δεν χειροτέρευε. Οι γονείς της άρχισαν να αναρωτιούνται άμα η μικρή είχε τελικά πιθανότητες να τα καταφέρει.

Τηλεφώνησαν σε όλη τη χώρα για μία δεύτερη γνώμη. Αυτό όμως που δείξαν κάποιες εξετάσεις που έκαναν στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστόνης, τους άλλαξε τη ζωή από τη μία μέρα στην άλλη.

«Είδα τις εξετάσεις της λίγο καλύτερα και είδα κάτι διαφορετικό: ο όγκος ίσως να μην είναι κακοήθης,» περιγράφει ο Dr. Alan R. Cohen από το Νοσοκομείο Παίδων. «Τηλεφώνησα τους γονείς και τους είπα ότι δεν πρέπει να τα παρατήσουν ακόμα.»

Η μητέρα δεν πίστευε στα αυτιά της. Μέχρι τώρα δεν είχε καν φτιάξει δωμάτιο για τη μικρή, αφού θεώρησε ότι δεν θα έμενε μαζί τους για πολύ.

«Με φόβιζε να ελπίζω. Τώρα πάλι πιστεύω πως το μωρό μου θα ζήσει. Ακόμα και αν λένε πώς δεν είναι και 100% σίγουρο,», λέει η Erica.

Μετά από άλλη μία εξέταση ήταν σίγουροι: ο όγκος είναι καλοήθης! Θα τον αφαιρούσαν με εγχείρηση από το κεφάλι του μωρού. Η ιστορία της ξαφνικά φαίνεται ότι θα είχε αίσιο τέλος.


Η Erica και ο Stephen Jones είχαν προετοιμαστεί για το χειρότερο. Αλλά πλέον ελπίζουν ξανά πως η κόρη τους θα γίνει γρήγορα καλά και θα βρει τη θέση της στον κόσμο!

More in STORIES

[inFeed]

Advertisement
To Top