Connect with us

ΖΩΔΙΑ

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Κριός, όταν είναι σε σχέση

Είναι λογικό, με τόσο έντονο χαρακτήρα, στη σχέση σου, κάνεις κάποια λάθη που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

Advertisement

 1. Είσαι επιθετική

Αυτό είναι το Νο 1 αλλά προς υπεράσπισή σου, δεν είσαι συχνά, ούτε και άδικα. Ωστόσο, το να τσαντίζεσαι και να αποπαίρνεις ή ακόμα και να βρίζεις τον σύντροφό σου, μπορεί να σε βοηθά να ξεσπάς, σίγουρα όμως προκαλεί και τη δική του αντίδραση, οπότε πολύ εύκολα η σχέση μπαίνει σε εμπόλεμη ζώνη.

2. Παίρνεις εσύ τις πρωτοβουλίες

Είσαι δυναμική, ανεξάρτητη αλλά σε μια σχέση το ζευγάρι συναποφασίζει. Όταν μόνη σου δρας, μόνη σου παίρνεις αποφάσεις, μόνη σου τις εκτελείς, τότε ποιο το νόημα να είστε μαζί; Η δικαιολογία είναι ότι πράγματα καθυστερούν να γίνουν, όμως η ουσία είναι ότι θέλεις να ηγείσαι και ο σύντροφός σου να σε ακολουθεί. Αν είναι εξίσου δυναμικός με σένα όμως, γίνεται η κύρια αιτία έντονων καβγάδων.

3. Είσαι παρορμητική

Αυτό δεν είναι πάντα κακό, ούτε και καλό, εξαρτάται από τις περιστάσεις, οπότε είτε θα λειτουργήσει υπέρ σου είτε εναντίον σου. Το να μάθεις ή να δεις κάτι που θα αφορά στον σύντροφό σου και αμέσως να πάρεις φωτιά, χωρίς να το συζητήσεις μαζί του ή να τσεκάρεις τι πραγματικά συμβαίνει, είναι ο λόγος που μπορεί να φέρει και το άδικο τέλος της σχέσης.

4. Είσαι ανυπόμονη

Η υπομονή είναι μια αρετή που δεν έχεις. Για να διατηρηθεί όμως μια σχέση χρειάζεται να την έχεις, μαζί με ένα πνεύμα συμβιβασμού. Σαφώς, δεν θα μεταλλαχτείς, ούτε θα ξεχάσεις ποια είσαι, το να δίνεις λίγο χρόνο και χώρο στο ταίρι σου όμως είναι βασικό. Να θυμάσαι ότι δεν έχουν όλοι τα ίδια αντανακλαστικά, ούτε λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

5. Είσαι παραπάνω ειλικρινής απ’ όσο χρειάζεται

Πολλές φορές η αλήθεια ξεγλιστρά από το στόμα σου αφιλτράριστη και ναι μεν είσαι ειλικρινής και δε μασάς τα λόγια σου, ωστόσο, ο τρόπος σου που την λες την κάνει δυσάρεστη και το πιο πιθανό είναι να πληγώσει τον σύντροφό σου. Υπάρχουν κι άλλοι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να την πεις κι όχι να του την «πετάξεις» απευθείας στο πρόσωπο, εκτός αν θέλεις να τον χωρίσεις. Μην ξεχνάς ότι την αλήθεια δεν την αντέχουν όλοι.

6. Παραείσαι ανεξάρτητη

Είναι καλό να βασίζεσαι στον εαυτό σου, να μην περιμένεις από κανέναν άντρα να σε στηρίξει, να σε «κουβαλήσει» ή να σε ορίσει, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να κάνεις τον άλλον δίπλα σου να μοιάζει με διακοσμητικό στοιχείο. Όπως, επίσης, θέλεις να βγαίνεις με την παρέα σου και να μη δίνεις λογαριασμό, αλλά αν το κάνει αυτό ο σύντροφός σου, θα πέσεις να τον… φας.

7. Είσαι εγωίστρια

Ο μεγάλος εγωισμός σου δίνει μια αξιοπρέπεια, όμως σε τυφλώνει κιόλας και δε σε αφήνει ούτε να παραδεχτείς τα λάθη σου, ούτε και να απολογηθείς ή ακόμα και να επανορθώσεις, κάτι που, επίσης, δεν ευνοεί τη σχέση. Όλοι κάνουμε λάθη, κακούς υπολογισμούς ή χειρισμούς, τα αποδεχόμαστε, μαθαίνουμε από αυτά και πάμε παρακάτω και σίγουρα δεν αποτελείς εξαίρεση.

8. Είσαι αλαζονική

Δεν είναι κακό να καμαρώνεις για τον εαυτό σου και να καυχιέσαι για τα ταλέντα, την εμφάνιση ή τις ικανότητές σου. Το θέμα είναι να μη γίνεσαι αλαζονική και στην προσπάθειά σου να αναδειχτείς, μειώνεις τον σύντροφό σου. Δεν μπορείς να είσαι καλή παντού και σίγουρα δε θα σου άρεσε να κοκορεύεται για κάτι που είναι καλύτερος από σένα.

9. Γίνεσαι ανταγωνιστική

Αυτό πηγαίνει μαζί με το 8. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι όλα μια μάχη, όπου ο καλύτερος θα επικρατήσει και σίγουρα η σχέση δεν είναι πεδίο ανταγωνισμού, αλλά μια ένωση όπου και οι δυο, ο καθένας από την πλευρά του θα βάλει ό,τι καλύτερο διαθέτει για να τη στηρίξει.

Advertisement

10. Θέλεις τα πάντα στο «κόκκινο»

Παθιάζεσαι, διεκδικείς, ζηλεύεις και όλα για σένα είναι στο «κόκκινο» και έτσι θέλεις να είναι και η σχέση σου. Αν περάσουν τα πρώτα… μέλια, αν υπάρξουν θέματα της καθημερινότητας ή μπει η συνήθεια στη μέση, αρχίζεις και βαριέσαι και σιγά-σιγά χάνεις τον ενθουσιασμό σου και κατ’ επέκταση το ερωτικό ενδιαφέρον σου. Καμία όμως δεν διατηρείται σε υψηλές θερμοκρασίας γιατί στο τέλος θα «καεί». Το πάθος φέρνει ένταση, καβγάδες και τελικά χωρισμό. Είναι στο χέρι σου, όμως, μόλις βλέπεις ότι γίνεται ρουτινιάρικη, να φουντώσεις την φλόγα της. Άλλωστε, η φωτιά είναι το στοιχείο σου!

astrology.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top