Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογία 11-22/04 Επίλυση Προβλημάτων Και Λήψη Αποφάσεων Τώρα

Στη μέση του τριγώνου Άρη – Αφροδίτης, στις 11-22 Απριλίου, ο Ερμής φτάνει στην παρέα για να σχηματίσει εξάγωνο και με τους δύο, σχηματίζοντας έτσι ένα τριγωνικό σχήμα.

Advertisement

Μια όψη μικρού τριγώνου συνδυάζει την εύκολη όψη τριγώνου (120° Αφροδίτη και Άρη) με δύο πιθανώς δημιουργικές όψεις εξάγωνου (60° με τον Ερμή).

Φέρνει συχνά ευκαιρίες, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Αυτή η συγκεκριμένη όψη περιλαμβάνει τρεις πλανήτες που βάζουν λιθαράκια στη συνειδητή οπτική και αλληλεπίδραση με τον κόσμο . Ο Ερμής (ιδέες, επικοινωνία), η Αφροδίτη (αγάπη, στοργή, αξίες, άνεση) και ο Άρης (επιθυμία, αμεσότητα, δράση). Οι συνδυασμένες αυτές ενέργειες παρέχουν τα μέσα για να λειτουργήσουμε στην καθημερινότητα του κόσμου: την αντίληψη, την αλληλεπίδραση και τη δράση. Θα σας βοηθήσουν εάν είστε μέρος ενός μεγαλύτερου πρότζεκτ ή μιας φιλοδοξίας.

Το μικρό αυτό τρίγωνο είναι σε ζώδια του αέρα και της φωτιάς, έτσι γίνονται πιο εύκολα δημιουργικές κινήσεις σε τομείς της επικοινωνίας, των ιδεών και των αυθόρμητων αντιλήψεων. Αυτές οι εγκεφαλικές παρορμήσεις μπορεί να είναι ακριβείς αν τις εξετάσετε ρεαλιστικά, αλλά η παρόρμησή σας μπορεί να είναι να δράσετε βάσει πεποίθησης.

Αυτός ο σχηματισμός περιλαμβάνει μια εύκολη όψη, έτσι είναι πιθανό οι επιδράσεις της να περάσουν απαρατήρητες εκτός από την αίσθηση ευκολίας ή πνευματικής ελευθερίας. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε το πρώτο σας ένστικτο σε μια κατάσταση.

Θα είναι ενοχλητικό να πρέπει να κόψετε ταχύτητα για να μάθετε τις λεπτομέρειες και τους άλλους παράγοντες που την επηρεάζουν.

Αυτές οι ενέργειες δίνουν αυθόρμητη διαίσθηση που μπορεί να σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες. Αλλά είναι καλό να σκεφτείτε όλες τις πιθανότητες πριν βγάλετε συμπεράσματα.

Αστρολογία 11-22/04 : 11 Απριλίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό (έως την 27 Απριλίου)

Ευθύτητα του λόγου, γρήγορες αντιλήψεις και μια στάση που χαρακτηρίζεται από άμεση δράση χαρακτηρίζουν αυτή την διέλευση. Ενώ ο Ερμής περνά με ταχύτητα μέσα από τον αστερισμό του Κριού, μπορεί να νιώσετε την παρόρμηση να περάσετε απευθείας στο ψητό στις συζητήσεις σας και σε άλλες μορφές επικοινωνίας.

Η γλώσσα του σώματος μιλά δυνατά τώρα, όπως και οι πράξεις. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει αυθόρμητα τις λέξεις, την κατανόηση και τη γνώση μαζί με το θάρρος της έκφρασης. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να πείτε πράγματα πάνω στον θυμό σας, στην ανυπομονησία σας ή από παρόρμηση, που αργότερα θα μετανιώσετε.

Είναι μια εποχή που προτιμάτε να μπαίνετε στο ψητό –να αναγνωρίσετε τα θέματα και να προχωρήσετε– αντί να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες.

Είναι η ιδανική εποχή για ιδέες που μπορούν να αναπτυχθούν αργότερα. Είναι επίσης ιδανική περίοδος για να σκεφτείτε ανεξάρτητα και να ακολουθήσετε τις σκέψεις σας προς νέες οπτικές.

Αστρολογια 11-22/04 : 12 Απριλίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (01:16 στους Κριό / Υδροχόο)

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να βρείτε μια λογική, πρακτική προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων και την λήψη αποφάσεων τώρα.

Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από το «εδώ» στο «εκεί» στην επιδίωξη των φιλοδοξιών σας.

Advertisement

Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι καιρός να κλείσετε το κεφάλαιο των ολοκληρωμένων στόχων σας. Να διυλίσετε και να συστηματοποιήσετε αυτά που έχετε μάθει τους περασμένους μήνες. Αυτό θα θέλει πιθανώς προσπάθεια από την πλευρά σας, αλλά η ευκαιρία είναι εκεί, αν επιλέξετε να την αδράξετε.

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει ψυχική σταθερότητα και ικανότητα να εφαρμόσετε την ψυχική εστίαση σας με έναν πρακτικό και γειωμένο τρόπο.

Μπορεί να είναι ευκολότερο να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Η δημιουργική ενέργεια μπορεί να γίνει παραγωγική και αποδοτική, αν τη χρησιμοποιήσετε μεθοδικά ή λογικά.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top