Connect with us

ΖΩΔΙΑ

3 – 9 Απριλίου: Αυτή είναι η καλύτερη μέρα για κάθε ζώδιο

Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου αυτήν την εβδομάδα: Το έτος είναι αισιόδοξο.

Το επόμενο έτος θεωρείται ένα δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία πλευρά, ο Ουρανός σε παροτρύνει να αναλάβεις υποχρεώσεις, ενώ ταυτόχρονα ο Πλούτωνας δημιουργεί σύγχυση. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί εκεί έξω που θα καταρρίψουν ο,τιδήποτε αόριστα φιλόδοξο και φανταστικό. Φέτος, σκοπεύεις να επιβιώσεις. Βέβαια, θα υπάρξουν αλλαγές στην κατεύθυνση, αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Ένα από τα αξιοσημείωτα πράγματα είναι η εκπληκτική επιμονή σου. Στον τομέα του ρομαντισμού μπορεί να περιμένεις λίγες εκπλήξεις.

Advertisement

Κριός 
Καλύτερη μέρα: Πέμπτη 9 Απριλίου
Υπάρχει ένα αισθησιακό συναίσθημα αυτή την εβδομάδα που κάνει την αγάπη μια εύκολη υπόθεση. Είτε είναι η χαλαρή στάση σου, είτε η δημοτικότητά σου που βελτιώνει αυτή τη διάθεση, η αγάπη θα παίξει μεγάλο ρόλο στην καθημερινότητά σου. Αυτός είναι ένας κύκλος που σίγουρα δεν θα θέλεις να σπάσεις. Υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί μια καρμικά συνδεδεμένη ψυχή κοντά σου, πρόσεχε πως θα την αντιμετωπίσεις.

Ταύρος 
Καλύτερη ημέρα: Τετάρτη 8 Απριλίου
Αυτή την εβδομάδα, κουράζεσαι από τις ατελείωτες συζητήσεις, τις έρευνες και την εξερεύνηση των επιλογών σου. Θα χρειαστεί να ευθυγραμμιστούν οι σκέψεις και οι ενέργειές σου για την επίτευξη των προσωπικών σου στόχων.

Δίδυμοι 
Καλύτερη μέρα: Κυριακή 5 Απριλίου
Οι Δίδυμοι αναζητούν ευρύτερους ορίζοντες μέσω της γνώσης ή του διαλογισμού. Οι ιδέες γίνονται πιο έντονες, καθώς η πνευματική σου συνείδηση ​​βαθαίνει. Πολλοί θα αναγνωρίσουν αυτά τα ειδικά ταλέντα πάνω σου.

Καρκίνος
Καλύτερη ημέρα: Παρασκευή 3 Απριλίου
Ο Ήλιος δίνει στους Καρκίνους ένα ξεκίνημα αυτή την εβδομάδα, αναδεύοντας φιλοδοξίες. Μόνο ο Ουρανός ξέρει από πού προέρχεται όλη η πρόσθετη ενέργεια σου, αλλά εσύ συνεχίζεις να αμφισβητάς οτιδήποτε καλό σού έρχεται. Απλώς προχώρησε με τη δουλειά σου, να είσαι λαμπερή και να απασχοληθείς με αυτό που σε παρακινεί. Οι δυνατότητες εργασίας σου επεκτείνονται, όπως και οι οικονομικές σου προοπτικές.

Λέων 
Καλύτερη μέρα: Σάββατο 4 Απριλίου
Οι περισσότεροι μπορούν να περιμένουν λίγα επιπλέον χρήματα και κάποιοι άλλοι ποικιλία στη ζωή τους. Οι αλλαγές στο σπίτι σου είναι αναζοωγωνητικές. Παρόλο που είσαι συνήθως “εργάτρια”, αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να σε βρει να βγαίνεις από την καταπακτή της διαφυγής σου. Έχεις τη διάθεση να περιποιηθείς τον εαυτό σου και αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου.

Παρθένος 
Καλύτερη μέρα: Κυριακή 5 Απριλίου
Μπορείς να περιμένεις πάρα πολλά από τις σχέσεις, αλλά όταν οι ιδανικές σου επιλογές στη σχέση είναι σύντομες, μπορεί να ακολουθήσει απογοήτευση. Ρώτησε τον εαυτό σου: ήμουν πολύ απαιτητική; Μερικές φορές, φτιάχνουμε τοίχους για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας κλεινόμαστε περισσότερο μέσα μας. Αυτή η εβδομάδα θα σε κάνει να κατεδαφίσεις μερικούς από αυτούς τους τούχους.

Ζυγός 
Καλύτερη ημέρα: Τετάρτη 8 Απριλίου
Αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στην ευτυχία σου. Σίγουρα, μπορεί να αισθάνεσαι περίεργα, αλλά οι άνθρωποι σε αγαπούν. Μην το ξεχάσεις αυτό, κατά τη διάρκεια μεγάλων ταραχωδών στιγμών

Advertisement

Σκορπιός 
Καλύτερη μέρα: Σάββατο 4 Απριλίου
Η ρουτίνα έχει γίνει ένας τρόπος ζωής για πολλούς. Αν η ζωή έχει γίνει πολύ προβλέψιμη – αυτή την εβδομάδα, δοκίμασε κάτι καινούργιο – παρότι είσαι κολλημένη στο σπίτι. Ξεκίνησε, ίσως, κάνοντας μια μικρή αλλαγή κάθε μέρα. Αρχικά, μπορεί να μην αισθάνεσαι άνετα, αλλά είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις το καλό που σου προκαλεί. Να είσαι τολμηρή.

Τοξότης 
Καλύτερη μέρα: Δευτέρα 6 Απριλίου
Κανένας δεν είναι τόσο ευθύς όσο εσύ, αυτή τη στιγμή. Αυτό που είναι αμφισβητήσιμο είναι αν είναι σκόπιμα παραπλανητικά κάποια μηνύματα ή όχι. Απλά σταμάτησε να δέχεσαι τα πάντα χωρίς περαιτέρω διερεύνηση. Να είσαι προσεκτική. Προσπάθησε να κρατηθείς αυτήν την εβδομάδα όσο το δυνατόν πιο απαλλαγμένη από κινδύνους, ειδικά όσον αφορά την υγεία σου.

Αιγόκερως
Καλύτερη ημέρα: Τρίτη 7 Απριλίου
Παρότι θέλεις να διατηρήσεις τη σταθερότητα σου, ο Κόσμος φαίνεται αποφασισμένος να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις στη ζωή σου. Αυτή την εβδομάδα θα ανακαλύψεις ότι ένας νέος τρόπος μπορεί να είναι και σωστός. Αν σου προσφερθεί μια ευκαιρία να επεκταθείς, μην διστάσεις. Επιπλέον, μπορεί να αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα, που αργότερα θα λυθούν.

Υδροχόος 
Καλύτερη ημέρα: Παρασκευή 3 Απριλίου
Το πρόβλημα με το να είσαι διαφορετική είναι ότι δεν σε καταλαβαίνουν όλοι, και οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν γενικά αυτό που ήδη ξέρουν. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι Υδροχόοι μπορεί να αισθάνονται περίεργα για την ώρα, αλλά εμπιστεύονται τα ένστικτά τους ούτως ή άλλως. Είσαι μπροστά από τον κόσμο. Εξασφάλισε τις ικανότητές σου και ξεκαθάρισε τις φιλοδοξίες σου.

Ιχθείς 
Καλύτερη μέρα: Πέμπτη 9 Απριλίου
Πάρε πρωτοβουλία όταν πρόκειται για την αγάπη. Μια ελκυστική κατάσταση θα μπορούσε να προκαλέσει σπινθήρες στη ζωή σου, οπότε γιατί να αφήσεις τόση πάθος να σπαταληθεί; Απόλαυσε τη στιγμή. Αν κι ο ρομαντισμός δεν είναι αυτό που τροφοδοτεί τις σημερινές επιθυμίες σου, αξιοποίησε στο έπακρο αυτό που είναι, ειδικά σε δημιουργικά ή καλλιτεχνικά θέματα.

marieclaire.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top