Connect with us

ΖΩΔΙΑ

4 ζώδια που δε θα σου πουν Ποτέ το «Σ’ αγαπώ»!

Δεν είναι ότι δεν έχουν αισθήματα, όμως τα παρακάτω 4 ζώδια, είτε είναι άντρες είτε γυναίκες, δυσκολεύονται να τα εκφράσουν. Πόσω μάλλον να σου πουν «Σ’ αγαπώ»! Προτιμούν να δείχνουν την αγάπη τους με άλλους τρόπους. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από το στόμα τους κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρόκειται περί θαύματος. Όσο κι αν τα ζορίσεις, όσο κι αν τα απειλήσεις, δε θα τα καταφέρεις!

Advertisement

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για τον Αιγόκερω που -ως γνωστό- έχει και ένα θεματάκι με τη συναισθηματική έκφραση, τις χαριτωμενιές και τις γλύκες. Εδώ δε λέει άλλα κι άλλα θα πει το «Σ’ αγαπώ»; Ούτε καν! Είναι προτιμότερο γι’ αυτόν να κρατήσει τη σιωπή του. Η μόνη περίπτωση να ανοίξει το στοματάκι του είναι για να πει κάτι παρόμοιο κι αυτό αν κι όποτε πιεστεί από την άλλη πλευρά, τύπου: Ναι κι εγώ ενδιαφέρομαι για σένα. Φτάνει, γεια σας. Να του το δώσουμε όμως ότι δεν περιμένει κιόλας να το ακούσει, καθότι πείθεται από έργα κι όχι λέξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άλλος ένας που με το που πάει να το πει, στο «Σε» πνίγεται. Μη γελάς καθόλου. Θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό του, αν είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα σε κάνει να αισθανείς ότι αγαπιέσαι, θα σε υποστηρίξει, θα σε στηρίξει, θα είναι δίπλα σου αλλά μέχρι εκεί. Είναι η δύναμη των δυο αυτών λέξεων και ο δεσμευτικός τους χαρακτήρας που του κόβει τη φόρα, συν το ότι όπως αμφισβητεί τους πάντες και τα πάντα, το ίδιο κάνει και με τα συναισθήματά του. Κι αν αύριο-μεθαύριο αλλάξουν, δε θα του το χρεώσει ο/η εκάστοτος/η σύντροφος;

⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το στόμα του δεν κλείνει, μπορεί να σου πει τα άπειρα, από ποδόσφαιρο μέχρι ανάλυση ποιήματος, από τον καιρό μέχρι υπολογιστές, όμως τα σημαντικά δεν τα αναφέρει και το πώς νιώθει δε θα στο πει. Εκεί παθαίνει γλωσσοδέτη, κοκομπλόκο και τα χάνει. Γιατί; Ίσως γιατί κι ο ίδιος εκπλήσσεται με ό,τι αισθάνεται και δεν το πιστεύει, πόσω μάλλον να το εκφράσει. Πάνω στην πλακίτσα και καλά μπορεί να σου πει: «Όταν φτάσεις, στείλε μου μήνυμα» ή «Αργείς; Πότε θα έρθεις;» που εννοείται ότι αν δε σε αγαπούσε, σκασίλα του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisement

Η Παρθένος μοιάζει κάπου με τον Αιγόκερω, καθώς με το συναίσθημα δεν τα πάει καλά. Μάλιστα, είναι αυτή που το αποδομεί τελείως, κόβοντάς το κομματάκια και βάζοντάς το σε κουτάκια. Κι -ως γνωστόν- πρώτο έρχεται το μυαλό και μετά η καρδιά. Πώς να πει το «Σ’ αγαπώ», όταν ξέρει ότι είναι η πιο πολυχρησιμοποιημένη λέξη, που την πετούν όλοι χωρίς να αντιλαμβάνονται τη σημασία της. Πώς λοιπόν να πει κάτι που είναι τόσο σημαντικό, χωρίς να είναι 100% βέβαιος ότι θα ισχύει και αύριο; Μέσα από τις πράξεις, τη φροντίδα του, την προθυμία να σε εξυπηρετήσει ή να σε βοηθήσει, οφείλεις να καταλάβεις ότι σε αγαπάει.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top