Connect with us

ΖΩΔΙΑ

3+1 Ζώδια Που Θα Βρούν Τον Έρωτα Αυτό Το Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ -με εξαίρεση κάποιες βροχές που αλλάζουν το πρόγραμμά μας- και η διάθεσή έχει αρχίσει να ανεβαίνει. Αστρολογικά μιλώντας, έχει αρχίσει ήδη να ακτινοβολεί το πάθος και ο ρομαντισμός.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη εποχή για να ερωτευτείς αφού τα άστρα επιτέλους ευθυγραμμίζονται και το φετινό καλοκαίρι θα είναι άκρως ρομαντικό. Ειδικά για τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια που θα αποζημιωθούν για το δύσκολο 2020 που πέρασαν μέχρι τώρα.

Τοξότης: Αγκαλιάζεις τα πάθη που σιγοκαίνε μέσα σου

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στον ρομαντισμό και την τοξικότητα. Ωστόσο τα άστρα ευθυγραμμίζονται για σένα στο κομμάτι της αγάπης αυτό το καλοκαίρι αλλά πρέπει να θυμάσαι κάποια πράγματα. Αρχικά, δώσε σημασία στο πώς σε κάνει να νιώθεις αυτός που σε ενδιαφέρει και δεύτερον, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι ότι η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί. Ευτυχώς, αναγνωρίζεις τις αρνητικές πλευρές από το παρελθόν σου αμέσως οπότε κράτα τα μάτια σου ανοιχτά. Τη στιγμή που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο μέσω του ερωτικού 8ου οίκου σου που αφορά το σεξ, δεν υπάρχει επιστροφή.

Διαβάστε ακόμα:   Τέλος εποχής: Το Σαββατοκύριακο αλλάζει τα πάντα για 5 ζώδια! Αστρολογικές προβλέψεις από την Βίκυ Παγιατάκη!

Ιχθύς: Λάμπεις και φλερτάρεις περισσότερο από ποτέ

Είναι ωραίο να είσαι το επίκεντρο της προσοχής, έτσι δεν είναι; Τα καλοκαίρια συνήθως τα πας πολύ καλά, ειδικά την εποχή του Καρκίνου, δεδομένου ότι ξέρεις ένα δύο πράγματα για το στοιχείο του νερού. Μαζί με τα μαγικά πηγαινέλα του αδερφικού σου ζωδίου, του Καρκίνου -που ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σου του πάθους και του ρομαντισμού- η Αφροδίτη θα σε συνοδεύσει στη διασκέδαση από τις αρχές Αυγούστου οπότε ετοιμάσου να βασιστείς στην εσωτερική σου τσαχπινιά. Κράτα στο μυαλό σου ότι έχεις παραπάνω από έναν ενδιαφερόμενους οπότε διάλεξε τον μελλοντικό σου σύντροφο προσεκτικά.

Καρκίνος: Νιώθεις να είσαι ο εαυτός σου, όπως και όλοι οι άλλοι

Είναι η σειρά σου να ενδώσεις στο πάθος σου. Εκτός από το να βάλεις τα καλά σου και να χαρείς την ηλιακή επιστροφή, η Αφροδίτη -η θεά του έρωτα, της απόλαυσης και των σχέσεων- θα έρθει σε ορθή τροχιά από τις 25 Ιουνίου και θα μπει επίσημα στο ζώδιό σου στις 27 Αυγούστου. Πριν όμως στηριχτείς στην αφροδισιακή λάμψη της, θα ζήσεις μια ηλεκτρική Πανσέληνο στους Υδροχόους μέσω του 8ου οίκου σου (που αφορά τις στενές επαφές, το σεξ και τις αφοσιωμένες σχέσεις) στις 3 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 30 Νοεμβρίου;

Παρθένος: Ερωτεύεσαι κάποιον μυστικά και είναι αναζωογονητικό 

Είναι ωραίο να διασκεδάζεις μια στο τόσο. Εξάλλου δεν είναι ότι μπορείς να αφήσεις πίσω σου τη ρομαντική σου πλευρά και ειδικά αυτές τις μέρες. Είτε είναι ένας σέξι συνάδελφος που έχεις βάλει στο μάτι ή κάποια νέα προοπτική που τυγχάνει να έχει μπει στη ζωή σου, τα τσάκρα της αγάπης σου είναι ανοιχτά αυτό το καλοκαίρι. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα της φιλίας για σένα. Το παρελθόν σου μπορεί ξαφνικά να εμφανιστεί για έναν ή δύο γύρους και εξαρτάται από σένα να αποφασίσεις αν αξίζει το χρόνο σου.

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top