Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 5/3: Η θεά Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Θεά της ομορφιάς Αφροδίτη ντύνεται με τις πιο αισθησιακές της αποχρώσεις και η αγκαλιά παίρνει χρωματισμούς από όλες τις αισθήσεις ταυτόχρονα (όσφρηση, αφή, γεύση, ακοή, όραση). Σε αυτή τη θέση η Αφροδίτη μας δείχνει μέχρι αρχές Απριλίου τις γήινες ποιότητες της και το ελιξίριο της αγάπης, που βάσει αυτού του ζωδίου είναι η συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα, ασφάλεια και αξίες. Ευνοημένοι κυρίως τα ζώδια της Γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, όπως επίσης πλανήτες και Ωροσκόποι σε αυτό το ζώδιο. Ο φανατισμός και το πείσμα είναι τα αρνητικά της χαρακτηριστικά και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό για τέτοιες εκδηλώσεις.

Advertisement

Κριός

Με την Θεά Αφροδίτη στον Ταύρο χρειάζεσαι αποδείξεις για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου ή όταν προσπαθούν άλλοι να σε πείσουν για κάτι. Η Ταυρίσια Αφροδίτη δείχνει σεβασμό στις κτήσεις και αντιστέκεται σε οποιαδήποτε συναισθηματική αστάθεια προσφέρει το μέλλον οπότε μέχρι αρχές Απριλίου μπορείς να δεις να μένουν χρήματα στην τσέπη σου. . .

Ταύρος

Μέχρι αρχές Απριλίου η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιο σου δίνει το ερέθισμα να έρθεις σε επαφή με κάτι πολύ προσωπικό που θα σε αναζωογονήσει. Σχετίζεται με τις προσωπικές σου ανάγκες και είναι σίγουρο πως αυτή της η θέση μέχρι αρχές Απριλίου θα φωτίζει τα αστέρια για σένα. . .

Δίδυμοι

Η Θεά Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι αρχές Απριλίου κινητοποιεί εσωτερικά σου ζητήματα ζητώντας να δώσεις ομορφιά στα όνειρα σου. Η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης σε φέρνει σε επαφή με αυτό που μπορεί σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, να κινητοποιήσει τις επιθυμίες σου και να σκεφτείς σοβαρά τις συνδέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους. . .

Καρκίνος

Μέχρι αρχές Απριλίου η θέα της σύνδεσης και της αλληλεγγύης Αφροδίτη, σου δίνει το ερέθισμα να προσθέσεις ένα “στοιχείο” στην κοινωνική σου ζωή που θα σου παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και θα νιώσεις πως ταιριάζεις καλύτερα μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο. Νέοι φίλοι και ομοϊδεάτες τώρα έρχονται στην ζωή σου για να μείνουν. . .

Λέων

Μια ευκαιρία (κυρίως οικονομική) που αφορά τα επαγγελματικά σου μπορεί να φέρει η θέση της Θεάς Αφροδίτης στον Ταύρο μέχρι αρχές Απριλίου. Είναι μια θέση η οποία σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς τρόπους ή να έλξεις τρόπους που θα δυναμώσουν το αίσθημα συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας στην ζωή σου, κυρίως στον επαγγελματικό σου χώρο. . .

Παρθένος

Η Θεά Αφροδίτη μπορεί να σε ταξιδέψει κυριολεκτικά ή μεταφορικά σε τόπους που θα σου δώσουν ένα αίσθημα ομορφιάς, γαλήνης και γιατί όχι κυριαρχίας με κάποιον τρόπο. Οι ορίζοντες σου ευρύνονται αλλά το σημαντικότερο είναι πως τα βήματα σου θα είναι ασφαλείς και γειωμένα. . .

Ζυγός

Στον κόσμο του Ταύρου τίποτα δε συμβαίνει γρήγορα και εδώ, σε αυτό το ζώδιο, η Θεά Αφροδίτη μέσα απ’ τις ποιότητες της υπομονής και των ικανοτήτων, περιμένει καρτερικά τα πράγματα να ωριμάσουν. Μέχρι αρχές Απριλίου θα μπορούσε να είναι μια περίοδος που κινητοποιείται κάτι ανάλογο στις σχέσεις σου ή/και στις συνεργασίες σου και το σίγουρο είναι πως θα είναι μια αποκαλυπτική περίοδος. . .

Advertisement

Σκορπιός

Η Θεά Αφροδίτη είναι ο μαγνήτης και στο ζώδιο του Ταύρο έλκει οτιδήποτε όμορφο, αρχοντικό, με χάρη και καλαισθησία. Μέχρι αρχές Απριλίου μπορείς να προσθέσεις όμορφες αποχρώσεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες σου ή να φέρεις την πολυπόθητη ηρεμία και γαλήνη μέσω καινούργιων γνωριμιών και συνδέσεων. . .

Τοξότης

Η Αφροδίτη μέχρι αρχές Απριλίου κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου ή/και την καθημερινή σου εργασία. Η Θεά της σύνδεσης στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να σου φέρει την σταθερότητα σε αυτούς τους τομείς και με οδηγό την επιθυμία και την καλαισθησία να νιώσεις περισσότερο όμορφα και ασφαλή. . .

Αιγόκερως

Σε αυτή την θέση, στο ζώδιο του Ταύρου η Θεά Αφροδίτη, μέσα από ειρηνικές και ευγενικές διεργασίες έλκεσαι από την άνεση, την φινέτσα, την ομορφιά και τη γενναιοδωρία. Μέχρι αρχές Απριλίου τίποτα δεν θα μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιθυμίες σου και είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να χαρείς, να ερωτευτείς και να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα και νέα ενδεχόμενα. . .

Υδροχόος

Μέχρι αρχές Απριλίου φαίνεται πως θα είναι μια περίοδος που θα μπορέσεις να “χτίσεις” κάτι που θα νιώθεις ασφάλεια μέσα σε αυτό. Για σένα η συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια είναι σημαντική αυτό το διάστημα και Θεά Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρο θα σε βοηθήσει να το πετύχεις. . .

Ιχθύες

Advertisement

Με την Θεά Αφροδίτη στον Ταύρο η επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους γίνεται περισσότερο γήινη και σημαντική. Η ηρεμία και η απλότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά μέχρι αρχές Απριλίου που θα σε βοηθήσουν να περάσεις τα μηνύματα σου ή/και μέσα από συνομιλίες και επαφές να έρθεις πιο κοντά με την έννοια της ποιότητας και σταθερότητας. Μικρά, κοντινά ταξίδια ευνοούνται. . .

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top