Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 6/4: Θέληση για τακτοποίηση και προγραμματισμό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο κύκλος Κρόνου / Πλούτωνα και ειδικά οι δυνατές / σκληρές αστρολογικές όψεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών έχει πολλές ερμηνείες. Δυστυχώς, μία από αυτές είναι η έκρηξη επιδημιών.Με οδηγό την Αστρολογία ας δούμε πως μπορούμε να βοηθηθούμε στην καθημερινότητα μας.

Advertisement

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα σας βοηθά σε πρακτικά θέματα. Μπορείτε από το σπίτι σας να ασχοληθείτε με την εργασία σας και οτιδήποτε αφορά “τακτοποίηση” θεμάτων. Επίσης οποιαδήποτε ενασχόληση με το ίδιο το σπίτι ευνοείται σήμερα. . .

Ταύρος

Με την Σελήνη στην Παρθένο το σθένος και η δύναμη σας αυξάνονται σήμερα. Η θετική της όψη με το ζώδιο σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας και μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε θα φέρει πρακτικά αποτελέσματα. Η επαφή με τα παιδιά θα είναι αποτελεσματική σήμερα. . .

Δίδυμοι

Η μέρα προσφέρεται για πρακτικά ζητήματα και εσείς χρειάζεται να προσανατολιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Αφήστε για λίγο τα ταξίδια του μυαλού και ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να φέρει στο εδώ και τώρα αποτελέσματα. Αφήστε την ροή να κυλάει και μην δυσκολεύετε την ήδη δύσκολη διαδικασία. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζει την επικοινωνία σας σήμερα με τους άλλους ανθρώπους. Οτιδήποτε είναι γειωμένο στο εδώ και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το επανεξετάσετε ή να προβείτε σε συζητήσεις που αφορούν κάποιο εγχείρημα. Για οτιδήποτε άλλο καλό θα ήταν να αποφύγετε πολλές κουβέντες γιατί ρισκάρετε εστιάζοντας στο δέντρο να χάσετε το δάσος. . .

Λέων

Η Σελήνη στην Παρθένο δρα καταλυτικά σήμερα σε θέματα αξιών και τη ασφάλεια που νιώθετε να έχετε σήμερα στην ζωή σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε λεπτομερώς τις καταστάσεις και να τις επεξεργαστείτε από μια άλλη σκοπιά. Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο σήμερα. . .

Παρθένος

Ένα είδος αποστείρωσης γίνεται σήμερα σε διάφορα επίπεδα. Η Σελήνη στο ζώδιο σας βοηθά να είστε ο εαυτός σας και να έρθετε πιο κοντά στις προσωπικές σας ανάγκες. Η βοήθεια προς τους άλλους είναι σημαντική μια τόσο δύσκολη στιγμή, ωστόσο σήμερα ασχοληθείτε με ότι μπορεί να φέρει θετικό αποτέλεσμα σε κάτι που αφορά εσάς. . .

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο και λίγο πριν την πανσέληνο στο ζώδιο σας ζητά να βάλετε σε τάξη το μυαλό και τις σκέψεις σας σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Εσωτερικές διεργασίες γίνονται με έναν μόνο σκοπό, την τακτοποίηση. Εξάλλου όπως είναι γνωστό το κάθε πράγμα έχει την θέση του, μεταφορικά και κυριολεκτικά. . .

Σκορπιός

Είστε προσανατολισμένη/ος προς το μέλλον και οτιδήποτε μπορεί να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμη και αν καθυστερήσει λόγω των περιστάσεων. Παρόλο τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, εσείς κάνετε το παν να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ενεργή και να εκμεταλλευτείτε την στιγμή κάνοντας όσο περισσότερα παραγωγικά πράγματα μπορείτε στο σήμερα. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο βοηθά να κρατήσετε τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι σας και με όσους επικοινωνείτε. Είναι σημαντικό να σταθείτε στις λεπτομέρειες, μια και αυτή είναι η προτροπή της ημέρας, βλέποντας μια άλλη εικόνα από αυτή που συνήθως έχετε για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. . .

Advertisement

Αιγόκερως

Ξέρετε πως όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος και αυτό βοηθά στην ψυχολογία σας. Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα λειτουργεί βοηθητικά ώστε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε στο σήμερα, βρίσκοντας λύσεις,  σεβόμενη/ος παράλληλα τις ιδιαιτερότητες των γύρω σας. . .

Υδροχόος

Σήμερα έχετε την δυνατότητα με την Σελήνη στην Παρθένο να εξετάσετε σε βάθος πολλά πράγματα τα οποία σας απασχολούν αλλά οι ρίζες τους βρίσκονται στο παρελθόν. Μπείτε σε αυτή την διαδικασία παρόλο τις άμυνες, θα είναι πολύ εποικοδομητικό για εσάς. . .

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε πολλά πράγματα τα οποία σχετίζονται με τις σχέσεις ή/και τους συνεργάτες σας. Το σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η επανεξέταση ώστε να υπάρξει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας. . .

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top