Connect with us

ΖΩΔΙΑ

6 ζώδια που έχουν την υπομονή ενός Αγίου

Οι υπομονετικοί άνθρωποι ξέρουν πώς να επιβιώνουν.

Advertisement

Η υπομονή είναι μια αόριστη ποιότητα. Δεν το έχουν όλοι και μπορεί να αγνοηθεί συχνά. Το να είσαι  υπομονετικός είναι ένα πολύ αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό.

Ο χαλαρός ορισμός της υπομονής είναι σε θέση να αντέχει σε πρόκληση, ενόχληση ή αρνητικές καταστάσεις χωρίς παράπονο. Οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να το χειρίζονται όταν καθυστερούν τα πράγματα. Επιμένουν υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Οι ασθενείς είναι επιμελείς και μπορούν να πάρουν αρκετό χρόνο για να κάνουν τα πράγματα σωστά. Δεδομένου ότι δεν είναι ανυπόμονα, τα ολοκληρωμένα έργα τους είναι καλοδουλεμένα και σχολαστικά κατασκευασμένα. Όταν έχουν μια οπισθοδρόμηση, είναι σε θέση να το χειριστούν και να βρουν μια άλλη κατεύθυνση για να πάει.

Εδώ είναι τα 6 πιο υπομονετικά ζώδια που δεν αφήνουν τα μικρά πράγματα να τα μειώσουν.

Ταύρος

Μερικές φορές οι Ταύροι μπορεί να δείχνουν “έξω καρδιά” και γλεντζέδες, αλλά κατά βάθος είναι ήσυχα, προσεκτικά και υπομονετικά άτομα. Το υψηλό επίπεδο υπομονής τους επιτρέπει να ελέγχουν πλήρως κάποιον πριν ξεκινήσουν μια σχέση μαζί του ή πριν τον/την εμπιστευτούν.
Δεν βιάζονται να θυμώσουν ή να νιώσουν οποιοδήποτε συναίσθημα. Πρέπει πρώτα να το «χτίσουν», όσος χρόνος κι αν τους χρειαστεί. Είναι πεισματάρηδες και αν μπει θέμα για το ποιος μπορεί να αντέξει περισσότερο σε οποιαδήποτε κατάσταση, θα κερδίσουν οπωσδήποτε. Η υπομονή τους επιτρέπει να είναι επίμονοι και ανθεκτικοί. Απλώς δεν πρόκειται να κάνουν πίσω ή να σταματήσουν οτιδήποτε κάνουν, για κανένα λόγο.

Αιγόκερως

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα από τον Αιγόκερω ότι όλα τα πράγματα χρειάζονται τον χρόνο τους. Πάντα προτιμούν να περιμένουν, παρά να βιαστούν και να τα θαλασσώσουν. Δεν τους αρέσει να κάνουν λάθη που με λίγη υπομονή θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Είναι προσεκτικοί και σίγουρα όχι βιαστικοί. Για παράδειγμα, θα προτιμήσουν να περιμένουν πότε θα ξαναπαιχτεί μια παράσταση ή μια ταινία, παρά να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα για να το δουν «εδώ και τώρα».

Ένας Αιγόκερως θα επιδείξει τεράστια ικανότητα και επιμονή μέχρι να φέρει τα οικονομικά του σε μια ικανοποιητική κατάσταση. Επίσης, θα περιμένει όσο χρειαστεί για να συναντήσει το σωστό άτομο, πριν εμπλακεί σε μακροχρόνια σχέση. Εν κατακλείδι, θέλει τα πάντα να είναι όσο το δυνατόν πιο τακτοποιημένα, πριν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Ζυγός

Οι Ζυγοί προτιμούν να φανούν υπομονετικοί, παρά να κάνουν κάποιον να νιώσει άβολα ή να προκαλέσουν μια σύγκρουση. Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που, έστω κι αν βαριέται, μπορεί να κολλήσει σε μια συζήτηση με έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, επειδή σκέφτεται ότι θα ήταν αγενές ή άδικο να τον διακόψει.

Μισούν τους αχρείαστους καυγάδες και, αν αυτό σημαίνει ότι θα «καταπιούν» την ενόχληση ή τον εκνευρισμό τους, δεν πειράζει. Με κάποιο τρόπο, η ευγένεια και η ευπρέπειά τους πηγάζει από την ικανότητά τους να είναι υπομονετικοί. Θα αφιερώσουν χρόνο για να ακούσουν και τις δύο πλευρές σε μια υπάρχουσα διαφωνία, πράγμα που εξηγεί γιατί, διαπιστωμένα, είναι οι καλύτεροι διπλωμάτες.

Παρθένος

Ένας από τους λόγους που οι Παρθένοι είναι τόσο υπομονετικοί είναι επειδή τείνουν στην… τελειομανία. Και βέβαια η τελειότητα δεν είναι κάτι που επιτυγχάνεται αμέσως. Αν κάποιος προσπαθήσει να την φτάσει, πρέπει να είναι σε θέση να διαθέσει τον χρόνο που χρειάζεται.

Οι Παρθένοι κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν για να επιτύχουν τους στόχους τους, κάτι που συνήθως περιλαμβάνει την έρευνα και την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών. Είναι τα άτομα που θα κάνουν τη λεπτομερή και βαρετή δουλειά, που οι άλλοι συνήθως αποφεύγουν. Αν δεν ήταν υπομονετικοί, θα απογοητεύονταν πολύ όταν αναζητούν λύσεις και δεν είναι στη φύση τους να τα παρατάνε.

Advertisement

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι καλοί στο να παίζουν το παιχνίδι της αναμονής και αυτό απαιτεί να είναι εξαιρετικά υπομονετικοί. Είναι καλοί επίσης στο να συνωμοτούν, να καταστρώνουν σχέδια ή να προγραμματίζουν, ειδικά όταν πρόκειται να αποκομίσουν κέρδος, να ανταποδώσουν χτυπήματα ή να εκδικηθούν. Φανταστείτε τον Σκορπιό σαν ένα αρπακτικό της άγριας φύσης πριν ορμήσει στη λεία του, και θα έχετε μια καλή εικόνα για το εύρος της υπομονής τους.

Όταν περιμένουν να συμβεί κάτι που έχουν σχεδιάσει προσεκτικά, μπορεί να μη φαίνεται ότι βρίσκονται σε ένταση ή ανησυχία. Όμως, αυτό σημαίνει Σκορπιός, ανταπόδοση και… εκδίκηση. Ποτέ δεν κάνουν κίνηση μέχρι να έχουν πλήρη εικόνα μιας κατάστασης. Και είναι αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι να βρεθούν όλα στη θέση που τα θέλουν, πριν χτυπήσουν τον αντίπαλο… με το δηλητηριώδες κεντρί τους.

Καρκίνος

Το κυριότερο χαρακτηριστικό των Καρκίνων είναι η ικανότητά τους να «ακούνε» τους άλλους με την καρδιά τους. Η υπομονή βέβαια είναι που τους καθιστά τόσο καλούς ακροατές. Στον τομέα του έρωτα και της αγάπης, οι Καρκίνοι είναι πρόθυμοι να περιμένουν τον τέλειο σύντροφο να εμφανιστεί στη ζωή τους. Αν πάλι, επιθυμούν την επιστροφή κάποιου/ας πρώην, θα περιμένουν μέχρι να έρθει με τα νερά τους και να καταλάβει ότι ο/η Καρκίνος μας είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να μοιραστεί τη ζωή του.

Όταν πληγωθεί ένας Καρκίνος, θα προτιμήσει να κλειστεί για απεριόριστο χρόνο στο καβούκι του και να περιμένει να περάσει ο πόνος, παρά να επιτεθεί απευθείας σε κάποιον για να τον βλάψει.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top