Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 8/6: Η Σελήνη στον Αιγόκερω – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός” Το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας βοηθά να εστιάσετε σε επαγγελματικά ζητήματα και να κατανοήσετε ποίες από τις δράσεις που σκέφτεστε να κάνετε είναι αναγκαίες και απαραίτητες. Αν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι ή να εστιάσετε σε διαφορετικό σημείο, ακόμη και στο ίδιο αντικείμενο που έχετε μπροστά σας. . .

Advertisement

Ταύρος

Οι ρεαλιστικοί στόχοι έχουν την τιμητική τους σήμερα και μπορείτε να συζητήσετε με άλλους ανθρώπους προς αυτή την κατεύθυνση. Οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε σήμερα, η αυθεντικότητα θα πρέπει να είναι ο κοινός παρανομαστής. Μόνο τότε θα είναι εύκολο να βρείτε τον σκοπό και να προχωρήσετε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. . .

Δίδυμοι

Οποιαδήποτε αλλαγή προσανατολισμού, είναι ευνοϊκή σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω και μπορείτε να επανεξετάσετε θέσεις και στάσεις. Η συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια έρχεται μέσα από επιμονή και υπομονή στον στόχο σας και σήμερα χρειάζεται να το έχετε κατά νου την ίδια στιγμή που προσπαθείτε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. . .

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω απέναντι από το ζώδιο σας και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας βάζει στην διαδικασία να μελετήσετε και να εξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Η προσέγγιση θα χρειαστεί να γίνει περισσότερο ρεαλιστικά και λογικά αντί από συναισθηματικά φίλτρα. Πάντα με το χέρι στην καρδιά, αλλά η αντικειμενική ματιά θα φέρει το ευεργετικό αποτέλεσμα. . .

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να εστιάσετε στις δικές σας προσωπικές ανάγκες κυρίως σε θέματα καθημερινά όπως η καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Σήμερα προχωράτε το πρόγραμμα σας βάσει τα δικά σας σχέδια, ακόμη και αν άλλοι προσπαθήσουν να περάσουν τα δικά τους θέλω με απώτερο σκοπό τις δικές τους προσδοκίες. . .

Παρθένος

Η χαρά της δημιουργίας είναι έντονα κινητοποιημένη σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα στο ζώδιο σας. Είναι καλή ημέρα και η ικανοποίηση έρχεται μέσα από τον έλεγχο και την αυτοπειθαρχία στο δικό σας πρόγραμμα και στην πορεία που έχετε επιλέξει, χωρίς αποσπάσεις από άλλους ανθρώπους και καταστάσεις. . .

Ζυγός

Σήμερα ανεξάρτητα πώς νιώθετε και το τι βλέψεις έχετε, να βγείτε προς τα έξω και να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας. Οι ευκαιρίες υπάρχουν και είναι σίγουρο πως μπορείτε να τις δείτε και να τις εκμεταλλευτείτε. Μην ακολουθήσετε άλλους ανθρώπους και μην ακούτε τι γίνεται γύρω σας. Εστιάστε στον στόχο σας και τις ανάλογες ενέργειες που πρέπει να κάνετε εσείς προσωπικά. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας σπρώχνουν να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε απόψεις. Η επαφή με την πραγματικότητα είναι δύσκολο να χαθεί γιαυτό μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα αρκεί να υπάρχει θέληση και επιμονή στον στόχο. . .

Τοξότης

Πρακτικές λύσεις φέρνει η Σελήνη στον Αιγόκερω κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και η πίστη σε συνδυασμό με την επίμονη και σκληρή δουλειά, μπορεί να σας φέρει το αποτέλεσμα που θέλετε. Είναι ευνοϊκή ημέρα και υπόσχεται εξέλιξη για οτιδήποτε έχει πλαίσιο και ενήλικο στόχο. . .

Αιγόκερως

“Ο συναγωνισμός φέρνει υγεία” είναι το μότο της Σελήνης στον Αιγόκερω και μαζί με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό η ενέργεια σας ανεβαίνει. Μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες οι οποίες θα σας ικανοποιήσουν και η πρόοδος σήμερα θα σας κάνει να νιώσετε πιο δυνατή/ό μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι, σε ότι σας ενδιαφέρει προσωπικά. . .

Advertisement

Υδροχόος

Σήμερα δεν είναι πολύ καλή ημέρα αν έχετε σκοπό να υπερβείτε τις δυνάμεις σας ή να πιέσετε πράγματα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Εμπιστευτείτε την ροή καθώς και ανθρώπους που έχετε κοντά σας, που αγαπάτε και σας στηρίζουν. . .

Ιχθύες

Με επαγγελματικές ενασχολήσεις σας σπρώχνει η Σελήνη στον Αιγόκερω να ασχοληθείτε σήμερα και είναι ευνοϊκή ημέρα αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την ροή. Αν έχετε διαφορετικά σχέδια, ακολουθήσετε εκείνον τον δρόμο που υπόσχεται πως θα πάρετε σίγουρα ικανοποίηση γιατί μπορεί να βαρεθείτε και να χάσετε εύκολα το ενδιαφέρον σας σήμερα. . .

jenny.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top