Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αισιοδοξία και ανατροπές για τα 12 ζώδια.

Η Αφροδίτη, δείκτης σχέσεων αλλά και των οικονομικών μας, περνά σήμερα στον πραγματιστή Αιγόκερω διαφοροποιώντας τα δεδομένα μέχρι τις 5/3. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο αλλάζει θέση και ο Ερμής που περνά στον Σκορπιό κι από αυτή τη θέση βοηθά να μη μένουμε στην επιφάνεια των πραγμάτων και να τα εξετάζουμε σε βάθος, επηρεάζοντας τις καθημερινές μας επαφές και επικοινωνίες.

Advertisement

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας θα παραμείνει στον Σκορπιό, όμως οι όψεις της σήμερα είναι πιο συμπαθητικές, καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα.

Κριός

Η Παρασκευή προσφέρεται για να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το αδιάκοπο κυνήγι των στόχων σας και των επαγγελματικών επιδιώξεων σας και να έρθετε σε επαφή με κάποιους φίλους που έχετε καιρό να μάθετε νέα τους ή γενικότερα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν λείψει. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα ούτε να πιέσετε ούτε να πιεστείτε, διότι με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα επικρατεί μεγαλύτερη σύγχυση κι έτσι πιθανώς να μην είναι και πολύ ξεκάθαρος ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε. Ακόμη, σήμερα προσέξτε λίγο παραπάνω σε οικονομικές αποφάσεις ή στα ψιλά των οικονομικών συμφωνιών ή λογαριασμών για κρυμμένες επιβαρύνσεις. Η Αφροδίτη περνώντας στον Αιγόκερω και ο Ερμής στον Σκορπιό θα βοηθήσουν να εξελιχτούν πολύ καλύτερα στην πορεία κάποια επαγγελματικά θέματα και να έχετε καλύτερο έλεγχο στα οικονομικά σας.

Ταύρος

Συμβαίνουν τόσα πολλά στο πλανητικό σκηνικό σήμερα που θα διαμορφώσουν τελείως διαφορετικά το πλαίσιο του Νοεμβρίου, σε σχέση με το πώς ξεκίνησε ο μήνας, που δεν θα το πιστεύετε. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνώντας σήμερα στον Αιγόκερω θα σας στηρίζει σε πνευματικό επίπεδο, ενθαρρύνοντας σχέσεις που σας ικανοποιούν τόσο πνευματικά όσο και ψυχολογικά. Όταν έχεις αρκετούς πλανήτες σε κόντρα, βλέπε Δία – Κρόνο – Άρη, το να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν σθεναρά, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Αν μάλιστα αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν ως μέντορες, διδάσκοντας σας πολύ χρήσιμα πράγματα για την εξέλιξη σας, τότε πρέπει να νιώθετε το λιγότερο ευλογημένοι. Η σημερινή μέρα πάντως έρχεται με λίγη σύγχυση, οπότε καλύτερα να βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε. Ο Ερμής περνά αργά μετά τα μεσάνυχτα στον Σκορπιό, δίνοντας έμφαση στα θέματα γάμου – συνεργασιών και σχέσεων.

Δίδυμοι

Σημαντική η σημερινή μέρα, καθώς η μια πλανητική μεταβολή σας αφορά ιδιαίτερα, αφού μιλάμε για τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Ερμή. Ο Ερμής προχωρά στον Σκορπιό στο τέλος της μέρας στον τομέα εργασίας και υγείας και δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στους δυο αυτούς καυτούς τομείς, τους οποίους καλείστε να βελτιώσετε με κάθε τρόπο. Μέχρι τις 24/11 πειραματιστείτε, βρείτε εναλλακτικές λύσεις για να προσέχετε τι τρώτε, πώς γυμνάζεστε, πώς κοιμάστε και γενικά πώς φροντίζετε τον οργανισμό σας. Η Αφροδίτη περνά κι αυτή σήμερα στον Αιγόκερω, δημιουργώντας μια καλύτερη κατάσταση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Η σημερινή μέρα κατά τα άλλα είναι αρκετά πιο χαλαρή, αλλά φέρνει και σύγχυση για κάποια πράγματα που δεν διευκρινίζονται όπως θα θέλατε, τουλάχιστον σε θέματα επαγγελματικά.

Καρκίνος

Πολλές οι αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό σήμερα, που θα διαμορφώσουν μια άλλη κατάσταση στην πορεία του Νοεμβρίου από αυτή των πρώτων ημερών του και θα το διαπιστώσετε στη συνέχεια. Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες, ενώ ο Ερμής περνά στον Σκορπιό λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, στρέφοντας την προσοχή σας στα δημιουργικά σας σχέδια, τον έρωτα, τα παιδιά, τις επιχειρήσεις, τα χόμπι και τα σπορ. Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που προτιμάτε να κάνετε πιο χαλαρές δραστηριότητες, να χάνεστε λίγο στην ονειροπόληση και να ασχολείστε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση. Από την άλλη, είναι μια μέρα που μπορεί να νιώθετε σύγχυση είτε στα θέματα μιας σχέσης είτε στα θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Λέων

Η σημερινή μέρα φέρνει δυο σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις, που θα επηρεάσουν με διαφορετικό τρόπο όλους μας στο επόμενο διάστημα. Αναφέρομαι φυσικά στην Αφροδίτη που περνά στον Αιγόκερω και διευκολύνει τις σχέσεις με συνεργάτες, συμφοιτητές, ανθρώπους που αποτελούν μέρος της καθημερινότητας σας. Μολονότι θα είναι μια κουραστική περίοδος για σας, διότι θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες, θα υπάρχει και μια ικανοποίηση ή ευχαρίστηση σε σχέση με τις δραστηριότητες σας, που θα σας δίνει θάρρος και κουράγιο να συνεχίσετε να εργάζεστε αγόγγυστα. Σήμερα περνά και ο Ερμής στον Σκορπιό δίνοντας περαιτέρω έμφαση στα οικογενειακά σας θέματα, στον χώρο του σπιτιού και στους ανθρώπους που συμβιώνετε μαζί τους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε ζώδια του νερού σήμερα σας βρίσκει κάπως άτονους ή και ράθυμους και η επιθυμία σας θα είναι να χαθείτε σε ό,τι σας χαλαρώνει και δεν σας πιέζει.

Παρθένος

Με αλλαγές έρχεται η σημερινή μέρα, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο σε μια θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 24/11, στρέφοντας την προσοχή σας στο πώς θα οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα της δουλειάς σας, θα διαφημίσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και θα είστε πιο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία και οποιαδήποτε εργασία βασίζεται σε πνευματική κυρίως βάση. Σε μια αβανταδόρικη θέση για το ζώδιο σας περνά κι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχετε πιο όμορφες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή στην πορεία του επόμενου τετράμηνου. Η σημερινή μέρα είναι από τις όμορφες και ιδιαίτερα δημιουργικές για σας και καλά θα κάνετε να βρείτε λίγο χρόνο να ξεκουράσετε το μυαλό σας από την επίπονη σκέψη και προσπάθεια, αλλά και να διασκεδάσετε κιόλας.

Ζυγός

Η Παρασκευή είναι μια από τις πιο σημαντικές μέρες αυτής της εβδομάδας, καθώς περιλαμβάνει δυο πλανητικές μετακινήσεις που θα μας απασχολήσουν στο επόμενο διάστημα. Αναφέρομαι φυσικά στον Ερμή που περνά στον Σκορπιό και θα παραμείνει μέχρι τις 24/11 σ’ αυτό το ζώδιο και στην Αφροδίτη που περνά στον Αιγόκερω και θα μείνει μέχρι τις αρχές Μαρτίου του 2022, δηλαδή για 4 ολόκληρους μήνες. Η θέση του Ερμή θα βοηθήσει να γίνετε λίγο πιο οργανωτικοί σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, ενώ η Αφροδίτη στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια. Ενδεχομένως να θέλετε να κάνετε κάποιες παρεμβάσεις στη διακόσμηση, να αλλάξετε κάτι που έχει παλιώσει ή δεν σας ικανοποιεί πια και να συσφίξετε σχέσεις με την οικογένεια σας. Σήμερα είναι μια μέρα που θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Σκορπιό.

Σκορπιός

Η Παρασκευή έρχεται με αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, καθώς ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας μέχρι τις 24/11, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις, στις επαφές σας με φίλους και συνεργάτες. Σήμερα περνά και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας ταλέντο και βοηθώντας να προωθήσετε καλύτερα τη δουλειά σας και τις ικανότητες σας. Μάλιστα, μπορεί να προκύψει και κάποια συμφωνία με ικανοποιητικό οικονομικό αντίκτυπο. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, χωρίς όμως τις δύσκολες όψεις της χθεσινής μέρας. Το μόνο που μπορεί να σας προβληματίσει κάπως είναι μια αίσθηση σύγχυσης για κάποια πράγματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή ή σε θέματα παιδιών.

Τοξότης

Με δυο σημαντικότατες αλλαγές έρχεται η σημερινή μέρα, καθώς η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και μέσα στον τομέα των οικονομικών για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, ενώ ο Ερμής περνά στον Σκορπιό σε ένα βαθύτερο και πιο ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αν ψάχνετε να βρείτε μια πηγή εσόδων, το επόμενο διάστημα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό. Αν είστε σε αναζήτηση δουλειάς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εντατικοποιήσετε την έρευνα. Ο Ερμής θα είναι βοηθητικός σε θέματα έρευνας, πνευματικών αναζητήσεων, ενίσχυσης της ψυχολογίας σας. Σήμερα η μέρα έρχεται με μια κόπωση ίσως από την πλευρά σας και μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να μην πιέσετε τον εαυτό σας. Από την άλλη, ίσως υπάρχει μια σύγχυση σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία ή την οικογένεια.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη κάνει θεαματική είσοδο στο ζώδιο σας και σας ενθαρρύνει να αναβαθμίσετε την εμφάνιση, την εικόνα σας προς τα έξω, το επαγγελματικό σας προφίλ, ενώ τονώνει και τον τομέα της ερωτικής σας ζωής μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Από την άλλη, ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα συνεργειών, νέων στόχων, σχέσεων με φίλους και συνεργάτες. Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Σκορπιό, αλλά οι όψεις της είναι πιο συμπαθητικές σε σχέση με χθες. Ένας βαθμός σύγχυσης με το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα θα είναι πιο έντονος σε σχέση με τη δράση και τα προγράμματα σας που θα θέλατε να συντονίσετε καλύτερα.

Υδροχόος

Advertisement

Σημαντική η σημερινή μέρα, καθώς φέρνει δυο πλανητικές αλλαγές που θα διαμορφώσουν πολύ διαφορετικά το πλαίσιο του Νοεμβρίου από δω και κάτω. Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω δημιουργώντας κάποιες μυστικές και παρασκηνιακές κινήσεις τόσο σε ερωτικά όσο και σε οικονομικά θέματα, ενώ ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα της καριέρας και της προβολής της δουλειάς σας. Από την άλλη, μπορεί να σας παιδέψει με αστάθειες στην επικοινωνία και τις δοσοληψίες σας. Η σημερινή μέρα πάντως δεν έχει τις χθεσινές δυσκολίες, μολονότι μπορεί να νιώθετε πιο άτονοι ή σε σύγχυση εξαιτίας του τριγώνου της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα.

Ιχθύς

Στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι ή άτονοι κι αυτό να επηρεάζει και το βαθμό συγκέντρωσης σας στα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Όμως είναι κάτι εντελώς παροδικό, γι’ αυτό μην πανικοβάλλεστε αν νιώθετε ότι δεν έχετε ενέργεια. Η Αφροδίτη περνά σήμερα στον Αιγόκερω φέρνοντας ένα υποστηρικτικό κλίμα από συνεργάτες και φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Μάλιστα η επιρροή της θα είναι εκτενής, καθώς θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις αρχές Μαρτίου του 2022.

Ο Ερμής περνά στον φιλικό σας Σκορπιό λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο και σας βρίσκει σε μια φάση που θα θέλετε να συγκεντρωθείτε είτε στα επαγγελματικά σας σχέδια είτε στα θέματα σπουδών με μεγαλύτερη προσήλωση για να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Η θέση του είναι ιδιαίτερα βοηθητική και σε θέματα που αφορούν δοσοληψίες, εμπορικές συμφωνίες, ταξίδια.

via athensmagazine.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top