Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019, από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Νοέμβριο ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις, από την Αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019

ΚΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος προμηνύεται πολύ καλός για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς την πρώτη ημέρα του η Αφροδίτη πέρνα στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου προκειμένου να την ανανεώσεις και να περάσετε όμορφα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος οι ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα με αφορμή κοινωνικές εκδηλώσεις είναι κάτι παραπάνω από πιθανές. Αυτό το μήνα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε ενθουσιάσει με τις ιδέες του και η ταύτιση απόψεων θα γίνει η αρχή ενός νέου ειδυλλίου. Στις 19/11 ο Άρης -ο κυβερνήτης σου- περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και ανεβάζει τη «μαχητικότητα» σου. Επίσης ανεβάζει τη λίμπιντο σου και υπόσχεται νέες συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα. «Μελανό σημείο» του μήνα είναι η αναδρομή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού (έως 20/11) η οποία θα φέρνει στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος και αυτό δεν θα βοηθά την αισθηματική σου ζωή.  Στο τέλος του μήνα (26/11) η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα πάρει μακριά την παιχνιδιάρικη διάθεση του προηγούμενου διαστήματος και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Νοέμβριος ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη η οποία αυξάνει τη γοητεία σου και τη διάθεσή σου για αισθηματικές περιπέτειες! Το φλερτ πιθανόν να έχει εξέχοντα ρόλο στην καθημερινότητά σου και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος οι αισθηματικές περιπέτειες δεν θα λείπουν αυτό το μήνα αλλά αν θέλεις να έχουν διάρκεια και τον επόμενο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην επιλογή που θα κάνεις, καθώς και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού (έως 20/11) δεν θα σε βοηθήσει να σκεφτείς καθαρά. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου (12/11) που θα γίνει στον άξονα σου, θα πρέπει να αποφύγεις να πιέσεις τον σύντροφό σου ή κάποιον που θέλεις να γίνει η σύντροφός σου καθώς αυτή η Πανσέληνος θα εγείρει θέματα ασφάλειας τα οποία θα έρθουν με έντονο τρόπο στο προσκήνιο. Από τα μέσα του μήνα η αδρεναλίνη θα αρχίσει να ανεβαίνει καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού (19/11) δείχνει πως οι άλλοι συχνά-πυκνά θα σου δίνουν αφορμές για καυγά. Προτιμήστε το διάλογο προκειμένου να λύσεις ένα ζήτημα που μπορεί να προκύψει με το σύντροφό σου και απόφυγε «εκδικητικές» ενέργειες. Στο τέλος του μήνα (26/11) η Αφροδίτη περνά σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει καλύτερα τον Αιγόκερω και φέρνει ηρεμία στην προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Νοέμβριος προμηνύεται ένας πολύ καλός μήνας για τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την 1/11 δείχνει ευκαιρίες για να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή -αν είσαι ελεύθερος- να ξεκινήσεις μία σημαντική σχέση αυτό το διάστημα! Δεν θα πρέπει να ξεχνάς την αναδρομή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού (έως 20/11) η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους και αυτό θα επηρεάσει τη διάθεσή σου αλλά και τα δρώμενα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πολύ καλό για εσένα καθώς από τη μία η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία και έπειτα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη (22/11) δείχνουν ευκαιρίες να λύσεις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στην προσωπική σου ζωή το προηγούμενο διάστημα, χωρίς επιπλέον κόστος. Στις 26/11 η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου την ίδια ημέρα, δείχνει πως δεν αποκλείεται να εργαστείς μαζί με τον σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις ένα νέο σύντροφο στο χώρο που εργάζεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Νοέμβριος στις αρχές του θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα της καθημερινότητας καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη από 1/11 δίνει ευκαιρίες για να κλείσεις και να διευθετήσεις κάποια από αυτά. Για αυτό το λόγο μπορεί να αφήσεις την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα να «κερδίσεις» κάποιες παρατηρήσεις από το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται αυτές οι δουλειές να λειτουργήσουν υπέρ σου καθώς θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεστε σε εργασιακό επίπεδο. Ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού (έως 20/11) και είναι πολύ πιθανό να φέρει σχέσεις του παρελθόντος στο προσκήνιο. Αν θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο με το οποίο ήσουν μαζί, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνεις καθώς οι πιθανότητες είναι υπέρ σου. Το δεύτερο μισό του μήνα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τον τρόπο που αντιδράς, καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 19/11 δείχνει ένταση. Αυτό θα κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση κάποιου που σε ενδιαφέρει, καθώς θα είσαι και ανυπόμονος! Επικεντρώσου στο στόχο σου μιας και ο Άρης σε αυτό το ζώδιο θα σε βοηθήσει να τον καταφέρεις πάση θυσία! Στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως μία σχέση που έχεις ξεκινήσει πρόσφατα ή θα ξεκινήσεις τώρα θα γίνεται ολοένα και πιο σταθερή.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο μήνας σου τουλάχιστον για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη από 1/11 δίνει εξαιρετικό ενδιαφέρον στην προσωπική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας είναι πιθανό σενάριο για αυτό το μήνα καθώς επίσης και η αναζωπύρωση ενός παλαιότερου, μιας και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού (έως 20/11) και ευνοεί επιστροφές από το παρελθόν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που θα διαχειριστεί τυχόν επιστροφές, ώστε να μην αφήσεις τρίτα πρόσωπα να δημιουργήσουν ζητήματα μεταξύ σας. Στις 22/11 το πέρασμα του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο με την Αφροδίτη (Τοξότη) θα αποτελέσει ακόμα μία υποστηρικτική πλανητική μετακίνηση για εσένα. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές ημέρες που θα είναι αρκετές κατά τη διάρκεια του μήνα για να πάρουν τα αισθηματικά σου ζητήματα το δρόμο που εσύ θα επιλέξεις. Στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως για τον επόμενο μήνα (Δεκέμβριο) θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Νοέμβριος θα σε απασχολήσει αρκετά σε αισθηματικό επίπεδο καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρνει στο μυαλό σου αναμνήσεις από ανθρώπους που υπήρξε κάτι κατά το παρελθόν. Μάλιστα δεν αποκλείεται να συναντήσεις και ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιέφερε και αυτή η συνάντηση θα ξυπνήσει συναισθήματα. Την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη δείχνοντας μία περίοδο εσωστρέφειας για εσένα. Από αυτή την εσωστρέφεια μπορεί να βγει κάτι καλό καθώς θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου, μακριά από κοινωνικές υποχρεώσεις και πολυκοσμία και αυτό θα κάνει πιο ισχυρή τη σχέση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει προσπάθησε να του δώσεις το πράσινο φως καθώς η εσωστρεφή σου διάθεση δεν θα τον βοηθήσει να σε προσεγγίσει. Προς το τέλος του μήνα (26/11) η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, ένα ζώδιο που σε ευνοεί απροκάλυπτα καθώς σχετίζεται άμεσα με ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα. Αυτό δείχνει πως τότε ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά σου με ευκαιρίες να ερωτευτείς, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά!

ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος έρχεται πιασμένος χέρι-χέρι με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη και ανεβάζει τη διάθεση αλλά και την εξωστρέφεια σου. Αυτό θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει και να σπάσεις τον πάγο που υπήρχε μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς «ανάκριση» από το σύντροφό σου καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να γίνεται υπερβολική κατά διαστήματα και να του μπαίνουν «ψύλλοι στα αυτιά»! Αν πάλι είσαι ελεύθερος οι προσκλήσεις για εξόδους από τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, μπορούν να γίνουν μία καλή ευκαιρία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα τα οποία θα εντυπωσιαστούν από την αμεσότητα και την ενέργεια που θα έχεις. Χρειάζεται να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού (έως τις 20/11) μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα. Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνει ευκαιρίες να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει στις αρχές του μήνα και να το γνωρίσεις καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το μήνα κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς υπάρχουν αρκετοί πλανήτες στο ζώδιο σου οι οποίοι κινούν τα νήματα και επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Ο Ερμής συνεχίζει την αναδρομή πορεία του στο δικό σου ζώδιο έως τις 20/11 και δείχνει πως κάποιες φορές δεν θα αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα όπως είναι, αλλά όπως τα έχεις εσύ στο μυαλό σου και αυτό θα επηρεάσει τις αποφάσεις σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής ώστε να μην πάρεις κάποια λάθος απόφαση η οποία θα σε κρατήσει πίσω. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου δείχνει πως θα επικεντρωθείς σε ανθρώπους που σου προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό μπορεί να γίνει μία καλή αφορμή για να δώσεις μία ευκαιρία σε κάποιον που νιώθεις πως μπορεί να καλύψει αυτό το κομμάτι. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα του παρελθόντος να έρθουν στο παρόν και να δημιουργήσουν διαφωνίες μεταξύ σας. Στις 19/11 η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου φέρνει ένταση και ανεξάντλητη ενέργεια! Βρες μία δραστηριότητα ώστε να τη διοχετεύσεις, διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να τη διοχετεύεις με νεύρα στο ταίρι σου ή στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου, δείχνει πως ένα πρόσωπο που θα έρθει μέσω των ανθρώπων του στενού σου περιβάλλοντος θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες για να βελτιώσεις αισθητά την αισθηματική σου ζωή και οτιδήποτε σε απασχολεί και σχετίζεται με αυτή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου την 1/11 δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει, να «κερδίσεις» σε μία διαφωνία με τον σύντροφό σου και να αλλάξεις προς το καλύτερο την προσωπική σου ζωή. Το φλερτ δεν θα λείψει αλλά αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με αυτό, γιατί είναι σαν να παίζεις με τη φωτιά. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού (έως τις 20/11) δείχνοντας πως θα υπάρχει παρασκήνιο στις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα. Για αυτό το λόγο μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα ιδιαίτερα αν γνωρίσεις ένα πρόσωπο που δεν ξέρεις τίποτα για εκείνο. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου, δείχνει πως θα είναι εύκολο να έλξεις τους άλλους χωρίς να προσπαθήσεις! Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 26/11 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου δείχνει μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή ή μία αρχή με νέα δεδομένα σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη πέρνα στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνοντας πως η περίοδος ανεμελιάς φτάνει στο τέλος της και το επόμενο διάστημα μπορεί να «ξυπνήσουν» ανασφάλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα έχει αρκετό παρασκήνιο στα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη (1/11) δείχνει πως υπάρχει «κρυμμένο ενδιαφέρον» προς το πρόσωπό σου από ένα πρόσωπο το οποίο ενδεχομένως να βρίσκεται στο περιβάλλον σου. Η αναδρομή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 20/11 δεν θα βοηθήσει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν για αυτό θα πρέπει να είσαι υπομονετικός και να μην θεωρείς πως έχεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται προκειμένου να βγάλεις συμπεράσματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε τις παρασκηνιακές ενέργειες, καθώς λίγο αργότερα αυτές είναι πολύ πιθανό να σε εκθέσουν. Αν γνωρίσεις τώρα ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως δεν ανοίξει τα χαρτιά του για αυτό καλό θα είναι να βγάλεις συμπεράσματα με σύνεση και προσοχή. Στις 22/11 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα φωτίσει ζητήματα τα οποία το προηγούμενο διάστημα παρέμεναν στο παρασκήνιο και θα σε βοηθήσει να βρεις την άκρη του νήματος σε ένα αισθηματικό ζήτημα. Από το τέλος του Νοεμβρίου ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (26/11) θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Δεν αποκλείεται να φέρει ξεκαθαρίσματα τα οποία όμως είναι απαραίτητα, καθώς θα σου δώσουν μία ξεκάθαρη εικόνα στον αισθηματικό τομέα.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα σου προσφέρει ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο καθώς θα βοηθήσει να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να «ανανεώσεις» τα άτομα του περιβάλλοντος σου! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη από την πρώτη ημέρα του Νοεμβρίου δίνοντάς σου ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιο φίλο ενός φίλου, ο οποίος θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εξίσου πιθανό είναι να έρθεις κοντά με ένα φιλικό σου πρόσωπο και να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο μιας σχέσης μαζί του. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού (έως τις 20/11) οπότε αυτό θα επηρεάζει τις αποφάσεις σου και τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Προσπάθησε να μη ρισκάρεις σε προσωπικό επίπεδο μιας και η περίοδος δεν είναι κατάλληλη. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επαφή με τους φίλους σας από τη μία θα σας αναζωογονήσει, από την άλλη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας και τσιμπήματα ζήλιας εκατέρωθεν. Αν θέλεις να αποφύγεις κάτι τέτοιο προσπάθησε να μην αφήνεις το ταίρι σου σπίτι ενώ εσύ βγαίνεις! Το δεύτερο μισό του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς ενδέχεται να μεταφέρεις τον εκνευρισμό που θα προκύπτει στη δουλειά στις προσωπικές σου σχέσεις. Στις 26/11 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου εγκαινιάζοντας ένα διάστημα που το παρασκήνιο θα έχει εξέχοντα ρόλο στα αισθηματικά σου ζητήματα.

ΙΧΘΥΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα φέρει γεγονότα σε προσωπικό επίπεδο καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη (1/11) δείχνει πως το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στη σχέση σου, αλλά και στην εικόνα που δίνει η σχέση σου στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ειδύλλιο στη δουλειά όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτό ώστε να μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε επαγγελματικά και αισθηματικά ζητήματα. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία έως τις 20/11 στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργώντας καθυστερήσεις σε αισθηματικά ραντεβού, αλλά και κάποιες παρεξηγήσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αν ξεκινήσεις τώρα να βγαίνεις με ένα νέο πρόσωπο πρόσεξε ιδιαίτερα την επικοινωνία μεταξύ σας ώστε να μη γίνει αφορμή για παρεξηγήσεις. Στις 22/11 η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει ευκαιρίες για μία νέα σχέση για εσένα που είσαι ελεύθερος, η οποία θα ξεκινήσει με τις «ευλογίες» του περιβάλλοντος σου! Στις 26/11 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος.

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top