Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια; Τότε το 2022 θα είναι η χρονιά σου!

Μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο, λέγανε οι παλιοί και όπως φαίνεται αυτό θα ισχύσει για κάποια από τα ζώδια, την νέα χρονιά που μας έρχεται. Τα όνειρα τους θα πραγματοποιηθούν, ενώ θα έχουν θετικές εξελίξεις τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά τους. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια ζώδια θα παντρευτούν μέσα στο 2022.

Εσύ άραγε ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια που το 2022 θα είναι η χρονιά τους;

Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν το 2022

Ιχθύες

Αν η προηγούμενη χρονιά σε ταλαιπώρησε αρκετά με διάφορα σκαμπανεβάσματα, κάνε λίγο υπομονή γιατί μόλις μπει η νέα χρονιά θα αρχίσεις να βλέπεις τους καρπούς των κόπων σου! Τα όνειρα, οι προσδοκίες και αυτά που έχεις προγραμματίσει θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Στο ζώδιο σου θα μπαινοβγαίνει ο Δίας και ο Ποσειδώνας και αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού αυτοί οι 2 θα συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Το 2022 είναι για εσένα μια νέα εποχή προόδου, εξέλιξης και επέκτασης στη ζωή σου.

Θα νιώσεις έναν αέρα ανανέωσης και απελευθέρωσης και θα απαλλαγείς από “παλιακές” πεποιθήσεις που σε κρατάνε πίσω! Θα έχεις όρεξη για να μάθεις νέα πράγματα και αυτό σημαίνει ότι θα έχεις επιτυχία αν δώσεις εξετάσεις για να μπεις στη σχολή που θέλεις ή για ένα μεταπτυχιακό που έχεις βάλει σκοπό να κάνεις. Η κοινωνικότητα σου θα αυξηθεί, θα επεκτείνεις τον κύκλο σου και αυτό θα σου χαρίσει νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.

Εστίασε το νέο έτος λοιπόν στη μεγαλύτερη επιθυμία σου και αυτή θα γίνει πραγματικότητα, είτε αυτή αφορά το αισθηματικό κομμάτι αν θέλεις να προχωρήσεις στην επισημοποίηση της σχέσης σου είτε αν αφορά κάποια πράγματα που θέλεις να επιτύχεις στη δουλειά σου. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου οπότε απόλαυσε το, γιατί το 2022 έρχεται με πολύ χαρά, ταξίδια και επιτυχία! Από τις 10 Μάιου προβλέπεται πρόοδος και σε οικονομικά ζητήματα οπότε ετοιμάσου να έχεις ρέντα και εκεί!

 Ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια; Τότε το 2022 θα είναι η χρονιά σου!

Παρθένος

Αν το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σου είναι Παρθένος τότε είσαι και εσύ ένας από του τυχερούς της νέας χρονιάς που περιμένουμε! Το 2022 σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και καλές στιγμές στα αισθηματικά σου και πρόοδο στα επαγγελματικά σου.

Αν η σχέση είναι κάτι που σε απασχολεί και είσαι ελεύθερος τότε μάθε ότι από τον Ιανουάριο θα έρθει κάτι πολύ καλό για σένα. Αν είσαι σε σχέση το δέσιμο μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου θα γίνει ισχυρό και πολύ πιθανό να προχωρήσετε σε κάτι περισσότερο ενώ αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου να αποχαιρετίσεις τη single ζωή γιατί επιτέλους θα δεσμευτείς.

Θα αλλάξει η γνώμη σου γύρω από το θέμα και σε αυτό θα βοηθήσει και αυτός ή αυτή που θα γνωρίσεις που θα σε κάνει να τον εμπιστευτείς και να καταλάβεις πόσο όμορφη είναι η ζωή όταν τη μοιράζεσαι. Επειδή όμως ξέρουμε ότι πέρα από τα προσωπικά ζητήματα, τα επαγγελματικά είναι κάτι που έχεις πάντα στο μυαλό σου και σου αρέσει να εξελίσσεσαι και να προοδεύεις, πρέπει να ξέρεις ότι από τα μέσα Μαΐου θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες μέσα από τις οποίες θα έχεις πρόοδο στη δουλειά σου και αύξηση του εισοδήματος σου.

Μια σημαντική συνεργασία θα προκύψει και η δουλειά για σένα θα είναι διασκέδαση και όχι αγγαρεία! Επιπλέον, οικονομικά ζητήματα που τώρα σε απασχολούν σιγά – σιγά θα λυθούν εύκολα έχοντας τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου.

 Ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια; Τότε το 2022 θα είναι η χρονιά σου!

Καρκίνος

Ξέχνα ότι έχεις στο μυαλό σου που σε προβληματίζει και σε κρατά πίσω, πέτα θεωρίες και αντιλήψεις που δεν σου ταιριάζουν και είναι για σένα ταμπού και ξεκίνα τη νέα χρονιά με άλλη οπτική γιατί όλες οι νέες ευκαιρίες είναι στο δρόμο για εσένα! Ξεκινώντας από τα αισθηματικά σου από τις αρχές του χρόνου θα δεις ότι η ζωή σου θα γίνει πιο συντροφική μέσα από ένα νέο πρόσωπο που θα γνωρίσεις που δεν θα είναι περαστικό στη ζωή σου.

Οι πλανήτες του Δία και του Ποσειδώνα θα επισκεφτούν και εσένα αρκετές φορές μέσα στην επόμενη χρονιά και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Θα ανοίξεις τους ορίζοντες σου, θα μάθεις καινούρια πράγματα και θα ταξιδέψεις σε μέρη που σκεπτόσουνα καιρό τώρα. Καλά νέα και ευκαιρίες μπορεί να έρθουν και από κάτι εντελώς άσχετο για εσένα, όπως π.χ περιουσία από κάποιον συγγενή στο εξωτερικό.

Η καλύτερη περίοδος για τα επαγγελματικά σου θα είναι από τις 10 Μαΐου μέχρι και τέλος Οκτωβρίου, όπου νέες προτάσεις θα σε οδηγήσουν σε κάτι εντελώς διαφορετικό που μπορεί να μην είχες σκεφτεί αλλά θα σου αρέσει πολύ.

Σκορπιός

Αυτή η χρονιά μπορεί να έχει πολλές εναλλαγές, κρύβει όμως πολλές εκπλήξεις, οπότε οπλίσου με αισιοδοξία και υπομονή και θυμήσου ότι μετά από κάθε πιεστική περίοδο θα συμβαίνει κάτι πολύ καλό! Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν αλλά αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει επαγγελματική άνοδος.

Από την άλλη ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα είναι δίπλα σου για να καταφέρεις βαθύτερες και πιο ουσιαστικές επιθυμίες σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Η δημιουργική πλευρά σου από την άλλη δεν θα σε αφήσει σε ησυχία και μέσα στο 2022 θα καταπιαστείς με διάφορα νέα πράγματα που θα σου δώσουν πολύ χαρά και ικανοποίηση.

Το πρώτο διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι και το Μάιο θα περάσεις πολλές διασκεδαστικές στιγμές ενώ αμέσως μετά μέχρι και τέλος Οκτωβρίου θα βιώσεις μια περίοδο άνθισης και εξέλιξης στην επαγγελματική σου ζωή.

Εκτός από τα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω όμως πρέπει να επισημάνουμε ότι ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι και οι: Κριός, Ζυγός, Λέων και Τοξότης οι οποίοι από τα μέσα Μαΐου και μετά μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και πολλές επιτυχίες σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, και όλα αυτά χάρη στην παρουσία του ευεργέτη πλανήτη Δία που θα περάσει ένα μήνα πριν το καλοκαίρι στο ζώδιο του Κριού!

Πηγή: debater

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top