Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Μακριά από αυτά τα ζώδια, θα το μετανιώσετε πικρά!

Λίγο πολύ όλοι μας έχει τύχει να κάνουμε κάποιες… ατασθαλίες, όντας δεσμευμένοι.

Advertisement

Όμως, η συχνότητα και το μέχρι πού μπορεί να φτάσει κάποιος όσον αφορά την απιστία, διαφέρουν από ζώδιο σε ζώδιο. Ποιά ζώδια είναι πιο επιρρεπή σε παράλληλες σχέσεις και ποιά δε γυρνάνε ούτε κεφάλι να κοιτάξουν παραδίπλα; Τα 12 ζώδια και οι παράλληλες σχέσεις, μάθε ποια είναι επιρρεπής.

Διάβασε παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένος/η:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός έχει τη φήμη τη γνωστή. Μπορεί να έχει παράλληλη σχέση και πολλές φορές και πάνω από μια. Ο λόγος; Αναζητά το πάθος, την ένταση και τη ζωντάνια που χαρακτηρίζουν τις πρώτες μέρες σε μια σχέση και όταν περάσουν, τα θέλει πάλι μέσα στη ζωή του. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις τη φλόγα που υπήρχε όταν πρωτογνωριστήκατε, δύσκολα θα τη ψάξει αλλού. Κι αν κάποια στιγμή κουραστείς να το παίζεις «ο νέος στόχος προς κατάκτηση», απλά λέγε του «όχι». Όταν ακούει όχι, ακόμα και για μικρά, ασήμαντα πράγματα, όλη του η ενέργεια επικεντρώνεται στο να το κάνει «ναι» και δε του μένει χρόνος να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι τα λεγόμενα… «σιγανά ποταμάκια». Μπορεί να ανήκουν στα Σταθερά ζώδια,

όμως, λόγω του ότι δύσκολα αλλάζουν συνήθειες, μπορεί να δημιουργήσουν μια παράλληλη σχέση, διατηρώντας την υπάρχουσα για να μην ξεβολευτούν. Μην ξεχνάμε ότι κυβερνήτης του ζωδίου είναι η Αφροδίτη και μάλιστα εκείνη η «πλευρά» του πλανήτη, που αφορά την αισθαντικότητα και τις απολαύσεις (και ειδικά τις σ3ξουαλικές). Ο μόνος τρόπος να μην κοιτάζει δεξιά αριστερά, είναι να ικανοποιούνται απόλυτα οι 5 αισθήσεις του…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να πούμε ότι ο Δίδυμος δε συνάπτει παράλληλες σχέσεις, θα μοιάζει με ανέκδοτο. Είναι τόσο διαδεδομένη η παιχνιδιάρικη φύση του, που ξέρουν μέχρι και οι πέτρες ότι μπορεί να έχει και δύο και τρεις συντρόφους ταυτόχρονα. Όμως, είναι γεγονός ότι οι φήμες συχνά αγγίζουν την υπερβολή, διότι υπάρχουν Δίδυμοι που μπορεί να είναι πιο πιστοί κι από Παρθένο. Πώς; Με το να έχουν ένα σύντροφο που τους εξιτάρει εγκεφαλικά, τροφοδοτεί το πνεύμα τους με νέες πληροφορίες και τους κάνει να νιώθουν ότι, ανά πάσα στιγμή, έχουν δίπλα τους ένα αυτί να τους ακούσει και να τους πάρει στα σοβαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο συναισθηματικός κι αν είναι ένας Καρκίνος, η αλήθεια είναι ότι αν αισθανθεί πληγωμένος (με κάτι που έκανες και δεν το κατάλαβες) μπορεί να γίνει αρκετά εγωιστής και να θελήσει να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με την πάρτη του. Και σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να στραφεί σε νέες… πορτοκαλιές για να πάρει αυτό που αρνήθηκες να του δώσεις ή για να ικανοποιήσει την ανασφάλειά του. Για αυτό ο καλύτερος τρόπος να τον κρατήσεις κοντά σου και αποκλειστικά δικό σου, είναι να τον ενθαρρύνεις να λέει αυτά που τον ενοχλούν και να επικοινωνεί λεκτικά τις ανάγκες του.

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια ανήκουν στην Σταθερή ποιότητα και γενικότερα είναι πιστοί σύντροφοι,

που δεν τους αρέσει να ξενοκοιτάζουν. Το ταίρι τους είναι το αντικείμενο θαυμασμού τους, στο οποίο επικεντρώνουν όλη τους την ενέργεια και το πάθος που τους χαρακτηρίζει. Όμως, στην περίπτωση που αισθανθούν ότι δεν λαμβάνουν την προσοχή που χρειάζονται ή την επιβεβαίωση της υπεροχής τους, ίσως να προσπαθήσουν να την αναζητήσουν αλλού και τότε θα διατηρήσουν μια παράλληλη σχέση που θα τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και θα τους κάνει να νιώθουν ξεχωριστοί. Αν το ταίρι τους ικανοποιεί αυτή τους την ανάγκη, δεν θα χρειαστεί να την αναζητήσουν αλλού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού, αφού η ανάγκη της να είναι χρήσιμη και να προσφέρει, την κάνει να εστιάζει στο ταίρι της και στο πώς θα τελειοποιήσει την υπάρχουσα σχέση της, βάζοντας τις υπόλοιπες ανάγκες σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε, το χάσιμο χρόνου ενοχλεί πολύ έναν Παρθένο και για αυτό δύσκολα θα τον επενδύσει σε πρόσωπα ή καταστάσεις χωρίς ουσία. Εκεί, όμως, βρίσκεται και το αγκάθι, που πιθανόν να οδηγήσει το ζώδιο αυτό σε έναν παράλληλο δεσμό. Αν νιώσει ότι η σχέση δεν οδηγεί πουθενά ή ότι γίνεται κατάχρηση της δοτικότητάς της, θα αναζητήσει έναν σύντροφο που θα εκτιμά περισσότερο την προσφορά της. Απλώς μόλις τον βρει, θα εγκαταλείψει αμέσως τον προηγούμενο, μιας και δεν της πάνε καθόλου οι αγχώδεις, μπερδεμένες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό και, ως ζώδιο του Αέρα, αποζητά την επικοινωνία μέσα στη σχέση. Στην περίπτωση που αυτά απουσιάζουν, είναι παραπάνω από πιθανό να αναζητήσει έναν σύντροφο που θα του τα προσφέρει, συνάπτοντας παράλληλη ή και παράλληλες σχέσεις. Ένα ακόμη ζήτημα που αφορά τους Ζυγούς είναι ότι χρειάζονται κομπλιμέντα για την ομορφιά τους, καθώς δίνουν μεγάλη σημασία στο φαίνεσθαι. Αν δεν τα λαμβάνουν, θα νιώθουν ανεπαρκείς και θα αναζητήσουν άλλες πηγές επιβεβαίωσης. Γι’ αυτό ένα «στις ομορφιές σου είσαι σήμερα!» και μερικές αμοιβαίες υποχωρήσεις, αρκούν για να μένει πιστός και ικανοποιημένος με αυτά που έχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί, παρόλο που έχουν τη φήμη ότι είναι… sex machines, στην πραγματικότητα δύσκολα θα διατηρήσουν παράλληλες σ3ξουαλικές σχέσεις. Είναι ζώδιο σταθερό και υδάτινο, που σημαίνει ότι δεν αρέσκεται στις αλλαγές και προτιμά τη συναισθηματική ασφάλεια μέσα στη σχέση. Βέβαια, η τάση τους να διατηρούν κρυφές ζωές, τους οδηγεί συχνά σε παράλληλους δεσμούς, μέσα από τους οποίους εκτονώνουν την μυστικιστική, παθιασμένη φύση τους. Αν όμως η μόνιμη σχέση τους διατηρεί μια δόση μυστηρίου, δεν θα μπουν στη διαδικασία να τα αναζητήσουν αλλού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες, ως ζώδιο της Φωτιάς που ανήκει στην μεταβλητή ποιότητα, αποζητά το πάθος και την περιπέτεια μέσα στη σχέση κι αν δεν τα λαμβάνει, θα ψάξει να τα βρει αλλού με ιδιαίτερη ευκολία. Όμως, πολλές φορές, ακόμα και αν η σχέση εμπεριέχει αυτά τα χαρακτηριστικά, ενδέχεται να ξενοκοιτάξει, διότι ο πραγματικός λόγος που θα κάνει… ατασθαλία δεν είναι τόσο η περιπετειώδης φύση του, όσο η ανάγκη του να αισθάνεται ελεύθερος. Αν έχει πάντα μια πόρτα ανοιχτή για να μπορέσει να αποδράσει όταν το έχει ανάγκη, το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα τη χρησιμοποιήσει. Αρκεί να ξέρει ότι μπορεί να φύγει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Advertisement

Ένας Αιγόκερως που διατηρεί μακροχρόνια σχέση, δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να συνάψει παράλληλους δεσμούς. Εξάλλου, ο χρόνος του είναι πάντα πολύ περιορισμένος και γι’ αυτό δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο πού τον επενδύει. Όμως, η Αιγοκερίσια φύση κρύβει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που μπορεί να τον οδηγήσουν σε αναζήτηση της ερωτικής περιπέτειας. Ενώ φαινομενικά είναι άτομα που προσπαθούν να διατηρήσουν τον έλεγχο στη ζωή τους πάση θυσία, δεν είναι λίγες οι φορές που θα προτιμούσαν να τον… χάσουν! Αν εμφανιστεί στη ζωή τους μια ελκυστική παρουσία, που θα μπει στη διαδικασία να τους αποπλανήσει και να πάρει για λίγο από πάνω τους τα βάρη που κουβαλάνε, ίσως να μη μπορέσουν να της αντισταθούν…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, αν και αέρινο ζώδιο, ανήκει στη σταθερή ποιότητα και για αυτό συνήθως δεν αρέσκεται στις αλλαγές και την αστάθεια. Όμως, χρειάζεται έναν σύντροφο που να μπορεί να επικοινωνεί ουσιαστικά και όντας ιδιαίτερα ευφυής, να μπορεί να τον εξιτάρει εγκεφαλικά. Αν αυτό απουσιάζει από τη σχέση, θα στραφεί σε νέες αναζητήσεις χωρίς να το πολυσκεφτεί. Και φυσικά, το ζώδιο αυτό χρειάζεται πάντα έναν σύντροφο, που θα είναι και φίλος. Αν δεν νιώθει άνετα και δεν μπορεί να είναι ο εαυτός του μέσα στη σχέση, θα ψάξει κάτι καινούριο που θα τον ικανοποιεί ή απλώς θα εγκαταλείψει…

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες έχουν τη φήμη του συναισθηματικού, ρομαντικού ζωδίου, που πολλές φορές φτάνει μέχρι την αυτοθυσία για το ταίρι του. Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια, διότι ναι μεν είναι υδάτινο ζώδιο που θέτει ως προτεραιότητα το συναίσθημα, όμως δε πρέπει να ξεχνάμε ότι παραδοσιακός του κυβερνήτης είναι ο Δίας και σύγχρονος ο Ποσειδώνας. Αυτό σημαίνει ότι συχνά έχει τάσεις φυγής, απόδρασης από ευθύνες, καθώς και μια ανάγκη να εξιδανικεύει τους συντρόφους του. Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο όταν διατηρεί μόνιμο δεσμό, αφού πολύ εύκολα μπορεί να νιώσει πίεση και να αναζητήσει διεξόδους μέσα από παράλληλες σχέσεις. Αν ο μόνιμος σύντροφός του έχει κάτι άπιαστο και δεν τον «γειώνει» συνεχώς με την πεζή καθημερινότητα, δύσκολα θα ψαχτεί αλλού…

http://zwdiasimera.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top