Connect with us

ΖΩΔΙΑ

«Καμπανάκι» από την Άση Μπήλιου: Άσχημες εξελίξεις για 2 ζώδια τις επόμενες τρεις εβδομάδες

Το «καμπανάκι» έκρουσε η Άση Μπήλιου για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αναφέροντας το ποια ζώδια αναμένεται να επηρεαστούν από την Αφροδίτη, που θα βρίσκεται στο Ζυγό από σήμερα (16/8) έως και στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ως κυβερνήτης του Ζυγού, ενός παρορμητικού αέρινου ζωδίου, η Αφροδίτη εδώ είναι συνδεδεμένη με την αισθητική, την ομορφιά, τη διανοητικότητα, τη δικαιοσύνη και την απασχολούν έντονα οι διαπροσωπικές σχέσεις (γάμος, συνεργασίες), ό,τι αντιπροσωπεύει δηλαδή ο έβδομος οίκος ενός ωροσκοπίου, όπως αναφέρει η ίδια στην ιστοσελίδα της asibiliou.gr, με τον Κώστα Λεφάκη επίσης να προειδοποιεί για την εβδομάδα που διανύουμε.

Τα άτομα με αυτή τη θέση στο γενέθλιο χάρτη τους είναι πολύ γοητευτικά, χαρισματικά και αποπνέουν μια εσωτερική ηρεμία.

Αυτή η Αφροδίτη αγαπά την ισότητα, τη δικαιοσύνη, προσπαθεί ενεργά να επιφέρει την αρμονία τόσο εσωτερικά όσο και στο περιβάλλον της και διαθέτει υψηλό αισθητικό κριτήριο.

Επιθυμεί να ευχαριστεί τους γύρω της και έχει έμφυτο το χάρισμα της διπλωματίας, δυσκολεύεται όμως να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της, αντίθετες απόψεις ή διαφωνίες, σε βαθμό που μπορεί να γίνει κάπως χειριστική ή λίγο ψυχρή επειδή νιώθει καταπιεσμένη.

Εκτιμά τους ανθρώπους των «γραμμάτων και των τεχνών», εκείνους που έχουν φινέτσα, ξέρουν να φέρονται και διαθέτουν εκλεπτυσμένος τρόπους, όπως και εκείνη.

Αγαπά τα όμορφα πράγματα της ζωής, τις απολαύσεις και μπορεί να γίνει λίγο τεμπέλα αν δεν έχει κάποιο κίνητρο.

«Ζυγίζοντας» διαρκώς τα υπέρ και τα κατά, μπορεί να αναβάλλει να πάρει μια απόφαση.

Νιώθει πλήρης όταν έχει σταθερές μακροχρόνιες σχέσεις ζωής σε ένα ήρεμο και όμορφο περιβάλλον.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι σας περιμένουν πολλές εξελίξεις, έντονη κινητικότητα και δράση στον τομέα των ερωτικών σχέσεων αλλά και των συνεργασιών. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκομίσετε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά οφέλη, αρκεί να δείξετε σύνεση, συμβιβαστικό πνεύμα και ενσυναίσθηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Φλερτάρετε και κρατήστε τη διάθεση σας ανεβασμένη φροντίζοντας τον εαυτό σας. Δοκιμάστε να βάλετε στη διατροφή σας υγιεινές τροφές και άσκηση για έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής. Αν νιώθετε κουρασμένοι βρείτε χρόνο για ένα μασάζ ή χαλαρώστε σε ένα spa ομορφιάς. Είναι μια θετική περίοδος για να αναζωογονήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και οι δύσκολες συνθήκες που ζούμε έχουν περιορίσει τις εξόδους, τις εκδρομές και τις επαφές μας που είναι για σας πηγή ζωής, όλο και βρίσκετε τον τρόπο να τις απολαμβάνετε εδώ κι εκεί.

Η Αφροδίτη θα σας ανταμείψει για την υπομονή σας μετά τις 16/8 και θα σας προσφέρει έναν αποθεωτικό έρωτα, ή μια πολύ καλή συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο, ή χαρά σε σχέση με τα παιδιά σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια ασχολία από το χώρο του σπιτιού μπορεί να σας αποφέρει κέρδη. Μπορεί επίσης να αποφασίσατε να συζήσετε με το ταίρι σας και να διακοσμείτε το νέο σας χώρο. Όπως και να είναι, η Αφροδίτη σας υπόσχεται άνεση και οικιακές απολαύσεις, κάτι που έτσι κι αλλιώς αγαπάτε ιδιαίτερα!

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για θετική προώθηση των ιδεών σας, είτε κοινωνικά είτε διαδικτυακά. Αρκεί να προτιμήσετε την κομψότητα της διακριτικής υποβολής έναντι της επιβολής ή της υπερβολής! Χρησιμοποιήστεε τη χαρισματική σας προσωπικότητα για να προβάλετε τον εαυτό σας ή το έργο σας, τη διαπραγματευτική σας ικανότητα για να κερδίσετε αυτά που σας αξίζουν και βρείτε τον κοινό τόπο πάνω στον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να συμφωνήσουν, να συνεργαστούν, ή απλά να γνωριστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι γνωστό ότι είστε άνθρωποι εργατικοί και πολύ δοτικοί, τόσο στην εργασία όσο και στον έρωτα. Τώρα είναι η στιγμή να εστιάσετε στο τι απολαβές θέλετε να έχετε στους δύο αυτούς τομείς της ζωής σας. Η πρόθεση σας συμπίπτει με αυτήν της Αφροδίτης, να έρθουν τα όνειρα σας πιο κοντά στην πραγμάτωση.

ΖΥΓΟΣ

Δεν υπάρχει Αφροδίτη που να ξοδεύει περισσότερη φαιά ουσία από αυτήν για τις σχέσεις της. Με την πολλή σκέψη όμως μπορεί να «χάσετε το τρένο» ή να προκαλέσετε αυτό που φοβάστε. Έχετε περάσει πολλά, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να λάμψετε. Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι τα πετράδια δημιουργούνται στην πίεση.

Πάρτε λοιπόν την ευκαιρία και μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας, δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες και τα θέλω σας, πάρτε την απόφαση και προχωρήστε! Ξεκινά μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της Αφροδίτης για να αναβαθμίσετε την πνευματικότητά σας έναντι του εγωισμού σας. Οφείλετε στον εαυτό σας να σταματήσετε να δίνετε τη δύναμή σας σε όποιες εξαρτήσεις σας κρατούν φυλακισμένους. Αλλάξτε όλες αυτές τις πεποιθήσεις και τις περιοριστικές σκέψεις που σας σταματούν από το να αποκτήσετε τη ζωή που επιθυμείτε να έχετε. Τώρα μπορείτε να δείτε τα πράγματα με ένα πιο ώριμο και βαθύτερο βλέμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες πόρτες σε συνεργασίες και ένα πολύτιμο δίκτυο υποστήριξης ανοίγει με την ουράνια βοήθειά της η Αφροδίτη από το Ζυγό, για να σας βοηθήσει να αγγίξετε τους στόχους σας. Οι κοινωνικές σας σχέσεις και οι φιλίες με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπινου δυναμικού, σας υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία, ένα αλησμόνητο ταξίδι αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάστε στην ηγετική ικανότητά σας, αξιοποιήστε την ευφυΐα αλλά και τα κοινωνικά σας ταλέντα για να εμπνεύσετε την εμπιστοσύνη των συνεργατών σας. Προωθήστε τη δημόσια εικόνα σας για να προβάλετε τη φήμη και την καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μερικές φορές είναι καλό να φιλοσοφίες τα πράγματα. Να εκτιμάς το δώρο της ίδιας της ύπαρξης και να εξερευνάς ιδέες, πεποιθήσεις και αξίες. Επειδή γενικά σας αρέσει να φιλοσοφείτε, αυτή η τάση σας θα ενταθεί, η δίψα σας για μάθηση θα μεγαλώσει και ίσως θελήσετε να βγείτε από τη «ζώνη ασφαλείας» σας. Θα έχετε μια τάση να πάτε σε άλλη γη, σε άλλα μέρη για να βρείτε το νόημα που ψάχνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία σας να σχετιστείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο με το σύντροφο σας θα είναι κυρίαρχη αυτό το διάστημα. Το έντονο πάθος, μια αίσθηση μυστηρίου και η έντονη σεξουαλικότητα, σας εξιτάρουν και μεταμορφώνουν τη καθημερινότητα σας. Μην αμελήσετε να φροντίσετε όμως και τα οικονομικά, η Αφροδίτη υπόσχεται να συνεισφέρει ό,τι μπορεί.

Αυτά είναι τα 4 πιο ευφυή ζώδια

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι απλά έξυπνοι, από την άλλη όμως υπάρχουν και εκείνοι που είναι τόσο έξυπνοι που εντυπωσιάζουν τα πλήθη. Άλλοι χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ γι’ αυτό, για άλλους έρχεται πιο εύκολα.

​​​​​​​Τ’ άστρα, φαίνεται ότι «βάζουν το χεράκι τους» και σε αυτό τον τομέα. Ποια είναι λοιπόν τα πιο ευφυή ζώδια;

Παρθένος

Παρόλο που ο Παρθένος ξέρει πολλά, μαθαίνει συνεχώς. Θα εκπλαγείς από το πόσο συχνά η ακραία προσοχή του στη λεπτομέρεια, τον βοηθάει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του. Είναι προσεκτικός και αναλυτικός. Αν θέλει να σε ξεγελάσει ή να σου τη φέρει, θα κάνει τη δουλειά εκ των προτέρων.

Ο Παρθένος είναι γνωστός ως το πιο έξυπνο ζώδιο, οπότε μην τον υποτιμάς. Εάν θέλει να σε ξεπεράσει, θα το κάνει.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για τη δημιουργική τους νοημοσύνη, βλέποντας απαντήσεις και λύσεις εκεί που τις χάνουν άλλοι. Μπορούν να παραμείνουν ήρεμοι όταν τα πράγματα γίνονται τεταμένα.

Δεν θα πάρουν τα πράγματα προσωπικά και θα συνεχίσουν να επικεντρώνονται στην επίτευξη των στόχων τους.

Οι Υδροχόοι είναι απρόβλεπτοι, επομένως είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι πρόκειται να κάνουν στη συνέχεια. Όταν χτυπούν, αυτό που θα συμβεί δεν είναι μόνο απροσδόκητο, αλλά έχει εκτεταμένα αποτελέσματα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει μια πολύ εστιασμένη στάση όταν πρόκειται να πάρει κάτι που θέλει. Του αρέσει να βρίσκει σχέδια και τρόπους για να επιτύχει τους στόχους του.

Όντας συναισθηματικά έξυπνος, μπορεί εύκολα να είναι αρκετά χειριστικός ώστε να κάνει τους άλλους να εκτελέσουν τα σχέδιά του.

Ο Σκορπιός μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ ειλικρινής και μπορεί να ξοδεύει πολύ χρόνο στο μυαλό του, σχεδιάζοντας.

Τοξότης

Αν συνομιλήσεις με έναν Τοξότη μπορείς να εντοπίσεις εύκολα την ευφυΐα του. Τείνει να είναι πολύ απλός, έχοντας έντονη αίσθηση του σωστού και του λάθους και είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.

Εάν κάποιος απειλήσει την αυτοπεποίθηση του, ο Τοξότης μπορεί να αισθανθεί υποχρεωμένος να αποδείξει την πνευματική του ικανότητα.

Μπορεί να προκαλέσει σοκ το γεγονός ότι κάποιος τόσο γοητευτικός και φιλικός είναι επίσης ιδιοφυΐα. Αν θέλει να σε ξεπεράσει, ο Τοξότης μπορεί να το κάνει χωρίς να ιδρώσει. Εκτός και αν είσαι και εσύ Τοξότης.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top