Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Απριλίου 2020 Αστρολογικές Προβλέψεις του Βασίλη Χριστοφή.

Στις 8 Απριλίου ώρα 4:34 το ξημέρωμα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα, στις 18 μοίρες και 43 λεπτά του ζώδιο του Ζυγού .“Η Πανσέληνος των Λεγεωναρίων” όπως την αποκαλώ, παίρνει το όνομα της από τη μάχη που δίνουμε όλοι το τελευταίο διάστημα παρομοιάζοντας όλη την ανθρωπότητα σαν τους Ρωμαίους στρατιώτες ώστε να μπουν στην Λεγεώνα, η πειθαρχία ήταν σημαντική και οι παραβιάσεις τιμωρούνταν απο τους τότε εκατόνταρχους. Έχει διπλή σημασία και έννοια μιας και που υπάρχει η νόσος των λεγεωνάριων η οποία μοιάζει πάρα πολύ με τον σημερινό Ιό που μαστίζει την ανθρωπότητα.

Advertisement

Το επίκεντρό της Πανσελήνου επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού Κριούς-Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους τέλη δεύτερου δεκαημέρου, αρχές τρίτου και όσους έχουν κοντά στις 18 μοίρες αυτών των ζωδίων, προσωπικό Πλανήτη, ωροσκόπο και Μεσουράνημα.

Παρατηρώντας εξονυχιστικά τις όψεις που κάνουν τα φώτα διαπιστώνουμε ότι μιλάμε για μία δύσκολη Πανσέληνο σε κοσμικό επίπεδο και αυτό διότι Ήλιος και Σελήνη αμφότεροι σχηματίζουν μόνο δυσαρμονικές όψεις οι οποίες είναι, Σελήνη-Ήλιος τετράγωνο με Δία-Πλούτωνα, Σελήνη ενάμιση τετράγωνο με Αφροδίτη, Ήλιος ημιτετράγωνο με Αφροδίτη και Σελήνη σχηματίζοντας χιαστί με Ποσειδώνα. Θα μπορούσαμε να αναλύσουμε όλες τις όψεις μία μία απλά θα χρειαζόταν βιβλίο για να το πράξουμε.

Για να δούμε επί του πρακτέου πως θα επηρεάσει κοσμικά θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα επειδή θα υπάρχει μεγάλη σύγχυση και παραπληροφόρηση, ψυχολογικά θα πρέπει να τονώσουμε τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τις καταστάσεις εκ των οποίων θα βγούμε πιο δυνατοί και αυτό διότι η αχτίδα φωτός θα φανεί με τις αρμονικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με Κρόνο, Άρη αλλά και τον <<Θεραπευτή>> Χείρωνα.

Ωστόσο ακούμε πάντα τις συμβουλές της Ιατρικής κοινότητας σε θέματα Υγείας διότι υπάρχει η αντιδραστική, υψίστης δυναμικότητας όψεις που σχηματίζει ο Άρης με Ουρανό, όπου θα διεγείρει την επαναστατικότητα

Κριός

Οι ελπίδες, αρμοδιότητες ή υποχρεώσεις που έχετε εναποθέσει σε τρίτους πρόκειται να βρεθούν σε προβλήματα και κωλυσιεργίες. Θέματα που σχετίζονται με ζητήματα σχέσεων συνεργασιών θα παγώσουν όσο και αν προσπαθείτε και σκαλίζετε στο να πετύχετε τους σκοπούς σας θα νιώθετε ότι πέφτετε σε τοίχο. Θα πρέπει να οχυρωθείτε με υπομονή γιατί δεν φταίνε μόνο οι άλλοι για τις καθυστερήσεις στα θέματα που σας απασχολούν αλλά και οι ίδιες οι καταστάσεις . Είστε ανυπόμονοι γιατί εσείς νιώθετε τη δύναμη της φλόγας μέσα σας αλλά δε θα πρέπει να είστε υπερβολικοί στις απόψεις και συμπεριφορές σας.

Ταύρος

Οι αλλαγές στους ρυθμούς της καθημερινότητας, της ρουτίνας και της εργασίας είναι γεγονός για όλους, το ίδιο και για εσάς, ωστόσο ως οι πιο αμετακίνητοι του Σταθερού σταυρού δυσκολεύεστε σημαντικά με αυτή την Πανσέληνο να βρείτε τους ρυθμούς σας. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον 6ο ηλιακό οίκο για εσάς, σε συνδυασμό με Άρη, Κρόνο, Ουρανό σας ταρακουνάει και αλλάζει ότι γνωρίζατε μέχρι τώρα στην καθημερινότητα σας αλλά και στην εργασία σας. Οπλιστείτε με υπομονή το διάστημα του Απριλίου και θα βγείτε νικητές και πιο δυνατοί το επόμενο διάστημα που θα καταφέρετε να ανασυγκροτηθείτε.

Δίδυμος

Θα πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο, οι κάμερες και τα τηλέφωνα για εσάς με τη Πανσέληνο που πραγματοποιείται ναι σε ένα φιλικότατο ζώδιο για εσάς στον πέμπτο σας οίκο που είναι ο οίκος της διασκέδασης, της δημιουργίας, των φλερτ και των παιδιών! Δεν παύει όμως να υπάρχουν και δυσαρμονικές όψεις όπου σας καλούν να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό αλλά και τον μεγάλο αυθορμητισμό σας. Οπως και να έχει εσείς θα έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε, να μιλήσετε και να βγείτε λίγο έξω εντός ορίων και θα τα καταφέρετε χωρίς μεγάλες δυσκολίες ειδικά του πρώτου δεκαημέρου αφού η Αφροδίτη εισερχόμενη στο ζώδιο σας σχηματίζει κατευθείαν ευεργετικές όψεις με Άρη,Κρόνο και Χείρωνα.

Καρκίνος

Για εσάς η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον 4ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακής φύσεως και καριέρας. Ανησυχείτε και αγχώνεστε ίσως περισσότερο από ότι θα έπρεπε για τους ανθρώπους σας ωστόσο άσκοπα πανικοβάλλεστε σε αυτό τον βαθμό, γιατί τίποτα κακό δεν θα συμβεί. Λύσεις μπορούν να βρεθούν μέσω δικτύωσης και μέσω ανώτερων ιστάμενων προσώπων που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν. Η περίοδος δεν ευνοεί για κανέναν λόγο βεβιασμένες και παρορμητικές κινήσεις.

Λέων

Θα χρειαστεί ψυχραιμία κυρίως στο ψυχολογικό σας υπόβαθρο θωρακίζοντας τα νεύρα σας με αυτή την Πανσέληνο, όπου θα σας κάνει αρκετά εύθικτους και υπερβολικούς στον τρόπο σκέψης σας! Νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι και ότι δεν μπορείτε να έχετε την ελευθερία κινήσεων που θα θέλατε. Θα χρειαστεί ωστόσο αυτό το διάστημα να δημιουργήσετε μία ιδεατή ασπίδα από το οτιδήποτε ακούτε τριγύρω σας προκειμένου να ανασυνταχτείτε. Δεν ευνοούνται μετακινήσεις έστω και κοντινές λόγω τρίτου οίκου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος για εσάς. Επίσης προσοχή στις συναναστροφές σας, κρατήστε χαμηλό προφίλ σε σχέσεις και συνεργασίες γιατί μαίνονται εντάσεις και καυγάδες με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

Παρθένος

Τα οικονομικά σας θα τα αισθάνεστε σαν ένα καράβι που χτύπησε σε βράχια και μπάζουν νερά. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν προβλήματα σε αυτόν τον τομέα ο οποίος δείχνει να μην ισορροπεί για τον μήνα Απρίλιο αφού η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον δεύτερο σας οίκο, οίκο των οικονομικών σας κυρίως. Ο κυβερνήτης σας επίσης βρίσκεται απέναντι σας θολώνοντας τα νερά και δημιουργώντας ουτοπικές καταστάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εφόσον είστε προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς δεν θα έχετε άλλα θέματα.

Ζυγός

Νιώθετε να κλονίζεται η προσωπικότητα σας, η αρμονία (η οποία είναι στοιχείο σας) βλέπετε να έχει εξαφανιστεί και στη θέση της εγκαθιδρύεται ο πανικός και η ανασφάλεια. Δεν είναι πραγματικά τα συγκεκριμένα συναισθήματα και θα είναι εφήμερα διότι στο εγγύτερο μέλλον τη θέση τους θα πάρουν η σταθεροποίηση, η ασφάλεια, οι σωστές προοπτικές και η τύχη που χρειάζεται σαν ανταπόδοση των τελευταίων δύσκολων ετών. Για τα θετικά αυτά θα συνηγορήσουν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη που βρίσκεται σε φιλικό ζώδιο σχηματίζοντας θετικές όψεις με Άρη και Κρόνο που βρίσκονται και αυτοί οι 2 ‘’κακεργέτες’’ σε φιλικό ζώδιο για εσάς.

Advertisement

Σκορπιός

Η αβεβαιότητα η οποία νιώθετε είναι περισσότερο ψυχολογικής φύσεως και νιώθετε την λήξη κάποιων καταστάσεων που δεν σας είναι ευχάριστες. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, όταν είστε απομονομενοι να έχετε τον έλεγχο του μυαλού σας και του εαυτού σας ώστε να μην σας δημιουργεί παιχνίδια και παρακλάδια μελαγχολίας. Θα πρέπει εσείς σαν δυνατοί χαρακτήρες να υποστηρίξετε και τους δικούς σας ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αποφύγετε τους καβγάδες και τις οξυθυμίες μαζί τους. Το τρίτο δεκαήμερο θα φανεί πιο δυνατό στο ανταπεξέλθει την οποιαδήποτε πίεση.

Τοξότης

Το ανάλαφρο συναίσθημα που έχετε εκ γενετής στους τομείς της διάθεσης και των προβληματισμών θα σας βγει σε καλό αυτή την περίοδο ωστόσο θέματα προκύπτουν στην μη υλοποίηση των στόχων που είχατε, που παγώσανε τελευταία στιγμή λίγο πριν την ολοκλήρωση τους. Θα συνιστούσα να συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο για τον μήνα Απρίλιο εφόσον δεν φαίνεται να προκύπτουν νέα δεδομένα για τους στόχους σας. Η επικοινωνία είναι το κλειδί αυτό το διάστημα και ο τομέας επίτευξης για τις σχέσεις και συνεργασίες σας.

Αιγόκερως

Χτίζατε παλάτια στην άμμο όσον αφορά τη καριέρα σας και αυτό ακριβώς φαίνεται να είναι το πεδίο το οποίο προσβάλει η συγκεκριμένη Πανσέληνος τον δέκατο οίκο σας, όπου οι ανατροπές φαίνεται να σας ώθησαν αρκετά εκτός προγράμματος. Η αβεβαιότητα στους τομείς καριέρας, οικονομικών θα σας προκαλούν αναστάτωση τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο. Λύσεις θα μπορούσαν να βρεθούν από το κοντινό σας περίγυρο και κάποιους κοντινούς συγγενείς.

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο φαινομενικά θα είναι μία ήπια Πανσέληνος μόνο που στη πραγματικότητα δεν συμβαίνει αυτό και για τα 3 δεκαήμερα του ζωδίου. Δείξτε μεγάλη προσοχή σε αυτά που ακούτε και μην κινδυνολογείτε, επίσης μην επαναστατείτε στο κάθε τι γιατί θα έχετε τις δυσάρεστες συνέπειες. Το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να δείξει τη μεγαλύτερη προσοχή διότι Άρης, Κρόνος και Ουρανός σας ‘’κοιτάνε’’ δυσαρμονικά. Το καλό σε εσάς είναι ότι έρχεται σαν από μηχανής Θεός η ευεργέτιδα Αφροδίτη και δίνει λύσεις αλλά και βοήθεια σε ζητήματα δημιουργίας η οποία θα δράσει σαν εκτόνωση για τα νεύρα και την οξυθυμία την οποία έχετε. Για τα υπόλοιπα 2 δεκαήμερα οι δυσαρμονικές όψεις θα είναι αρκετά πιο εξασθενημένες.

 

Ιχθείς

Μην αφήσετε τον πανικό να σας επηρεάσει, για εσάς ο μήνας Απρίλιος λόγω της Πανσελήνου που κορυφώνεται στον 8 οίκο για εσάς θα σας βγάλει στην επιφάνεια παλιές φοβίες, καλά κρυμμένες παλιές νοσταλγίες και μία εσωτερική αναστάτωση. Οικονομικά ζητήματα, χρωστούμενα λεφτά και λοιπά υποχρεώσεις από τρίτους προς εσάς φαίνεται να καθυστερούν και να παγώνουν όλο το διάστημα του Απριλίου. Με σύνεση και εγκράτεια τα φαινόμενα προς το τέλος του μήνα θα εξασθενήσουν και σταδιακά θα επιστρέψετε στα φυσιολογικά σας προσκείμενα.

oroskopos.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top