Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Άρης στον Τοξότη έως 15 Φεβρουαρίου! Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα, αλλά προειδοποιεί και τα μεταβλητά ζώδια για καυγάδες, απογοητεύσεις, ψευδαισθήσεις και νεύρα! Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στον Τοξότη αλλάζει η προοπτική σου για τα πράγματα, κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι, να κάνεις νέα ανοίγματα για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και για να έρθεις πιο κοντά στην προσωπική σου αλήθεια. Είσαι πιο εξωστρεφής, πιο ενθουσιώδης, θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια, τις εμπειρίες. Κάνεις νέες γνωριμίες, συνεργασίες με το εξωτερικό ή αποφασίζεις να σπουδάσεις ή να κάνεις σεμινάρια για να εξελιχτείς επαγγελματικά. Απόφυγε το φανατισμό και τις υπερβολές.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη φέρνει εξελίξεις σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά αλλά και σε ερωτικά θέματα. Μπορεί να κάνεις οικονομικές συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Κάποιες εξελίξεις στη ζωή του συντρόφου σου θα σε επηρεάσουν, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο κοινό σας ταμείο. Το πάθος αναζωπυρώνεται. Μια νέα εσωτερική μεταμόρφωση μπορεί να σε οδηγήσει σε νέους δρόμους. Μπορεί πάλι κάποια απωθημένα ή ψυχολογικά θέματα να βγουν στην επιφάνεια και να πρέπει να τα αντιμετωπίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου και να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις, απόφυγε μια ρήξη. Η ζωή σου αλλάζει. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία ή μια επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν. Επαγγελματικά, μπορεί τα πράγματα να μην εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κόντρες και ανταγωνιστικές συμπεριφορές με συναδέλφους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη επηρεάζει την εργασία και την καθημερινότητά σου. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, να αναλάβεις νέα εγχειρήματα ή μπορεί να γίνουν αλλαγές σε συναδελφικό επίπεδο. Το πρόγραμμά σου αλλάζει. Η δουλειά σε ρουφάει, αυξάνεται ο φόρτος εργασίας και περιορίζεται ο προσωπικός σου χρόνος. Προσοχή στην υγεία, κάνε γυμναστική και διατροφή και προσπάθησε να εκτονώνεις τις εντάσεις και την ενέργειά σου με δημιουργικές δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Τοξότη επηρεάζει τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Έχεις ανάγκη να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, σου δίνονται ερωτικές ευκαιρίες. Εκπέμπεις δυναμισμό και μαχητικότητα. Μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ή την απόκτηση απογόνων. Είναι μια δημιουργική περίοδος, με εξωστρέφεια που θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους στόχους σου, ερωτικούς και επαγγελματικούς. Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη. Η φλόγα του πάθους στη σχέση σου αναζωπυρώνεται. Μπορείς να ρισκάρεις αλλά με μέτρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου ή μπορεί να αντιμετωπίσεις θέματα με γονείς. Μπορεί να βιώνεις εσωτερικές εντάσεις που να δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα στη ζωή σου. Διοχέτευσε τις εντάσεις δημιουργικά και προσπάθησε να ξεμπερδέψεις με υποθέσεις του παρελθόντος που σου δημιουργούν ανασφάλεια για το μέλλον. Απόφυγε συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα για θέματα του παρελθόντος. Απόφυγε παρορμητικές και εγωιστικές συμπεριφορές. Μπορεί να σε απασχολήσει η ακίνητη περιουσία σου ή μπορεί να πραγματοποιήσεις μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη αυξάνει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Απόφυγε τον παρορμητισμό και τις συγκρούσεις. Έχεις νέες σκέψεις και ιδέες για την καριέρα σου. Μπορεί να αντιμετωπίζεις θέματα με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες και να αλλάξει η καθημερινότητά σου επειδή αλλάζουν οι δικές τους ζωές. Εκφράζεις δυναμικά τα θέλω σου, μπορεί να θελήσεις να μάθεις νέα πράγματα, πχ μια ξένη γλώσσα. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Κινείσαι έντονα και δεν αποκλείεται να κάνεις και μια αλλαγή στο μεταφορικό σου μέσο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, μπορεί να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ή να δεις αλλαγές στο εισόδημά σου. Σε απασχολεί έντονα η οικονομική σου ασφάλεια και γι’ αυτό θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου και να μην ρισκάρεις, μην τολμάς επενδύσεις, απόφυγε αγορές. Βάλε σε σειρά τις προτεραιότητες και τις ανάγκες σου. Μπορεί να αλλάξει και το σύστημα αξιών σου. Διεκδίκησε αυτά που σου ανήκουν, συναισθηματικά και υλικά.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει μια δραστήρια περίοδο σε κάθε τομέα της ζωής σου. θα έχεις επαγγελματικές εξελίξεις, μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο και να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες. Προσωπικά, είσαι δυνατή, μαχητική και κατακτάς νέους ερωτικούς στόχους. Η ερωτική σου ζωή είναι παθιασμένη. Θα πρέπει αυτό το διάστημα να είσαι επίμονη, να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για το μέλλον και να αποφεύγεις το θυμό, μην ξεσπάς σε λάθος πρόσωπα. Δραστηριοποιήσου για να εξελιχτείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Τοξότη δημιουργεί παρασκήνιο και σε προετοιμάζει για σημαντικές αλλαγές. Είναι μια περίοδος όπου θα θέλεις να είσαι μόνη, να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου, θέλεις να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Τα πράγματα προχωράνε αργά σε κάθε επίπεδο, μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις και πρωτοβουλίες, άκου το ένστικτό σου. Κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν και σε χαλαρώνουν. Μπορεί να νιώθεις εσωτερικές εντάσεις και να βγουν στην επιφάνεια φοβίες και άγχη, μπορεί να σκέφτεσαι το παρελθόν. Εκτόνωσε τις εντάσεις που νιώθεις με δημιουργικές δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Τοξότη σε κάνει εξωστρεφή και κοινωνική. Ασχολείσαι με φίλους και διεκπεραιώνεις επαγγελματικά σχέδια. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα ή να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες. Διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και κάνεις σημαντικές γνωριμίες χρήσιμες για το μέλλον. Μπορεί να κάνεις νέους φίλους, νέες παρέες. Έρχεσαι πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Τοξότη επηρεάζει την καριέρα σου. Προχωράς τα επαγγελματικά σου σχέδια, όμως θα χρειαστεί προσοχή στις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα, προσπάθησε να αποφύγεις διαμάχες. Μπορεί να αναλάβεις νέα εγχειρήματα που θα είναι σημαντικά για την πορεία και την εξέλιξή σου. Στρέφεις την προσοχή σου στις φιλοδοξίες σου, στην εικόνα σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση αυτό το διάστημα.

Πηγή

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top