Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αθήνα Βαγενά : Πότε πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη 2022, σε ποια ζώδια και ποιους επηρεάζει

Μία νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά μας με σημαντικά γεγονότα, εξελίξεις αλλά και με 12 νέες σελίδες, έτοιμες να τις ξεφυλλίσουμε και να γράψουμε εντός τους την δική μας ιστορία για το 2022.

Στο συγκεκριμένο άρθρο, μπορείτε να δείτε έναν αναλυτικό οδηγό, με όλα τα Νέα Φεγγάρια του 2022, μπορείτε να διαβάσετε πότε έχουμε Νέα Σελήνη το 2022, ποια ημερομηνία και ώρα  πραγματοποιείται, σε ποια ζώδια και αστρολογικές μοίρες σχηματίζεται και ποια θα είναι η επιρροή τους. Η  Νέα Σελήνη κάθε μήνα, είναι η χρονική στιγμή που ο Ήλιος και η Σελήνη «αγκαλιάζονται» δηλαδή βρίσκονται σε σύνοδο σε ένα ζώδιο, εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο  γεγονότων, ενάρξεων  διάρκειας 28 ημερών. Η επιρροή της Νέας Σελήνης κορυφώνεται με την Πανσέληνο και ολοκληρώνεται με το επόμενο νέο φεγγάρι!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

2 Ιανουαρίου 2022, ώρα 20:30, στην 12ο20’ του ζωδίου του Αιγόκερω:   Το πρώτο νέο φεγγάρι του έτους μας βοηθά να συγκροτηθούμε και να θέσουμε στόχους για τη νέα χρονιά που ξεκινά, γυρνώντας μία νέα σελίδα και κάνοντας βήματα οργάνωσης βασισμένα στην λογική και το ρεαλισμό! Το ενδιαφέρον μας είναι περισσότερο στραμμένο στους πρακτικούς τομείς της ζωής μας (καριέρα, οικονομικά, προοπτική, μέλλον).  Η θετική συμμετοχή του Ουρανού, προσφέρει την ευκαιρία για αλλαγές που θα φέρουν θετική έκβαση και ανανέωση. Τα ζώδια που θα έχουν σημαντικά νέα ξεκινήματα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου (δηλαδή οι γεννημένοι κοντά στις 2/1, 2/7,2/10,2/1) καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Πολύ θετική περίοδος και για τους Ταύρους –  Σκορπιούς και Παρθένους – Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

1 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 07:45, στην 12ο19’ του ζωδίου του Υδροχόου:  Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου στρέφει το ενδιαφέρον μας σε θέματα συλλογικά, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο δοκιμασιών, εντάσεων, ανατροπών που θα τεστάρουν τις αντοχές μας.  Η δυσαρμονική συμμετοχή του Κρόνου από τον Υδροχόο και του Ουρανού από τον Ταύρο, δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις της περιόδου, οι οποίες και κρίνονται περιοριστικές για την ελευθερία του κοινωνικού συνόλου!  Οι «ακρότητες» της περιόδου (τόσο στις συμπεριφορές, όσο και στις εξελίξεις ή ακόμα και στα φυσικά φαινόμενα) θα αποτελέσουν το «σοκ» της περιόδου! Η επιρροή αυτού του Φεγγαριού είναι πιο αισθητή για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου (όσων έχουν γεννηθεί κοντά στην 1/ 2 1/5, 1/8, 1/11 και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

2 Μαρτίου 2022 ώρα 19:34 στην 12ο 16’ του Ιχθύ:  Ένα νέο ελπιδοφόρο Φεγγάρι γεννιέται στον πρώτο μήνυμα της Άνοιξης, το οποίο και μας γεμίζει με συναίσθημα, ζεστασιά, ενσυναίσθηση  και την ευκαιρία να κάνουμε νέα όνειρα, νέα σχέδια! Στη Νέα Σελήνη του Μαρτίου από το ζώδιο του Ιχθύ, παρατηρούμε την συμμετοχή του Δία όπου σχηματίζει σύνοδο με το φαινόμενο, αλλά και του Ουρανό που συμμετέχει με την θετική όψη εξαγώνου με τα Φώτα (Ήλιο-Σελήνη)! Το νέο φεγγάρι βοηθά σημαντικά στην επιτυχή εξέλιξη εφαρμογών ίασης / θεραπείας, θα υπάρξουν θετικά ελπιδοφόρα νέα που θα αναζωπυρώσουν το αίσθημα της ελπίδας!  Σε προσωπικό επίπεδο το διάστημα εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/3, 2/5, 2/9, 2/12) και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων! Ελπιδοφόρα είναι τα νέα και οι προοπτικές για τους Καρκίνους (γεννημένοι κοντά στις 2/7) , Σκορπιούς (γεννημένοι κοντά στις 2/11) και τους  Ταύρους (γεννημένοι 2/5) και τους Αιγόκερους (Γεννημένους κοντά στις 2/1).

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

1 Απριλίου 2022 ώρα 08:24 στην 11ο30’ του Κριού: Στην έναρξη της Ανοιξιάτικης περιόδου το «πάντρεμα» Ήλιου – Σελήνης από το ζώδιο του Κριού, μας σκορπίζει με ενθουσιασμό και με την διάθεση για ανανέωση και νέες ενάρξεις.  Η Νέα Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή, έτσι η περίοδος κρίνεται δραστήρια σε επικοινωνίες, αποφάσεις, πρωτοβουλίες, ενώ πληθαίνουν και οι μετακινήσεις.  Σε αυτή την χρονική περίοδο συνεχίζουμε να έχουμε νέα, ειδήσεις, πληροφορίες, αποτελέσματα για ζητήματα ίασης και θεραπείας ( Ο Χείρωνας από τον Κριό, σχηματίζει σύνοδο με το φαινόμενο)! Τα ζώδια που θα έχουν σημαντικά νέα ξεκινήματα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου (που έχουν γεννηθεί κοντά στις ημερομηνίες 01/4, 01/07,01/10,01/1, καθώς και για τους Λέοντες (01/8), Υδροχόους (1/2) Τοξότες (1/12) και Διδύμους (1/5)

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ- ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2022

30 Απριλίου 2022, ώρα  22:27 , Ηλιακή Έκλειψη στην 10Ο 28’ του Ταύρου: Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη της Χρονιάς σχηματίζεται την τελευταία ημέρα του Απριλίου στο ζώδιο του Ταύρου, στην οποία συμμετέχει ο Ουρανός (σε σύνοδο) και ο Άρης σε θετική όψη εξαγώνου! Ζητήματα που αφορούν την Οικονομία, το Υπέδαφος (Γη) είναι φανερό ότι θα απασχολήσουν αυτή την περίοδο με έντονο και εκρηκτικό τρόπο! Οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται. Η επιρροή της  Ηλιακής Έκλειψης είναι πιο ισχυρή για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που γεννήθηκαν τέλος 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου , συγκεκριμένα 28/4-2/5, 29/7-2/8, 28/10-2/11, 28/1-01/2

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΜΑΪΟΥ 2022

30 Μαΐου 2022, ώρα: 13:30 στην 09ο03’ του Διδύμου:   Ζητήματα που αφορούν την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, έρχονται σε πρώτο πλάνο με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων!  Ο Ερμής (κυβερνήτης των Διδύμων) κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολες τις επικοινωνιακές συνθήκες. Σε αυτή την περίοδο θα υπάρξουν δυσάρεστα νέα που θα βγουν στην επιφάνεια, αναφορικά με τον τομέα της οικονομίας.  Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου βρίσκονται σε περίοδο σημαντικών ενάρξεων . Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καλούνται να πάρουν κάποιες δύσκολες αποφάσεις για την πορεία τους!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

29 Ιουνίου 2022, ώρα : 04:52 στην  07Ο 22’ του Καρκίνου:  Σχετικά πιο ήπιο το Νέο Φεγγάρι του Ιουνίου το οποίο και σχηματίζεται στο ζώδιο του Καρκίνου, με την συμμετοχή του Δία από τον Κριό (σχηματίζει τετράγωνο) Αυτή την περίοδο επικεντρωνόμαστε πολύ περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα, τις ρίζες μας. Δεν λείπει το τονισμένο στοιχείο της υπερβολής το οποίο και θα χρειαστεί να κατευνάσουμε για να μην οδηγηθούμε σε επιπολαιότητες.  Ωστόσο σε αυτή την περίοδο είναι φανερό ότι έχουμε περισσότερο ανάγκη να χαρούμε τις πρώτες στιγμές του καλοκαιριού! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου βρίσκονται σε περίοδο αναδιοργάνωσης και νέων ξεκινημάτων ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 29/9/3, 29/6, 29/9, 29/12

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

28 Ιουλίου 2022 ώρα: 19:54  στην 05Ο 38 Λέοντα:    Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα (σε τρίγωνο με τον Δία), προσφέρει ευκαιρίες ανανέωσης, τύχης, επέκτασης, ευχάριστων ενάρξεων για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και  τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.  Δεν παύει ωστόσο το φινάλε του Ιουλίου να αναμένεται επεισοδιακό, δεδομένου ότι ο Άρης από το ζώδιο βρίσκεται σε συγκλίνουσα όψη συνόδου  με τον Ουρανό!  Σημαντικό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε φωτιές, γεωφυσικά φαινόμενα, ατυχήματα.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

27 Αυγούστου 2022 ώρα 22:16 στην 04ο3’της Παρθένου: Η Νέα Σελήνη στο τέλος του Αυγούστου από το ζώδιο της Παρθένου, μας προδιαθέτει σιγά σιγά να μπούμε εκ νέου στους ρυθμούς της καθημερινότητας , ή και να ασχοληθούμε με πιο πρακτικές υποθέσεις. Ωστόσο η δυσαρμονική συμμετοχή του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, επρόκειτο να εντείνει αυτή την περίοδο τη νευρικότητα, τις ασυμφωνίες, αλλά και την ροπή προς ατυχήματα. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι,  Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου επηρεάζονται πιο άμεσα από αυτό το νέο σεληνιακό κύκλο, βρίσκονται σε περίοδο ενάρξεων είναι όμως και τα ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες εξελίξεις αυτή την περίοδο.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

25 Σεπτεμβρίου  2022 ώρα:  23:54  στην 02Ο 48’ Ζυγού:  Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου από το ζώδιο του Ζυγού , δίνει σημαντικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη σχέσεων και συνεργασιών! Η αντίθεση που σχηματίζει το φαινόμενο, με τον Δία , προσφέρει την τόλμη και την προοπτική νέων ευκαιριών! Η επιρροή του Φεγγαριού είναι αισθητή για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.  Ευχάριστα είναι τα νέα για τους Διδύμους – Τοξότες του 1ου δεκαημέρου καθώς και για τους Υδροχόους – Λέοντες του 1ου δεκαημέρου !

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

25 Οκτωβρίου 2022 ώρα 12:48 Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού: Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη της Χρονιάς κατά την διάρκεια του Φθινοπώρου, αναμένεται να φέρει μοιραίες αλλαγές στην ζωή των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών Υδροχόων του 1ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα όσων έχουν γεννηθεί  κοντά στις 23/4, 25/7, 25/10, 23/1. Το διάστημα κρίνεται ανεπαρκές και πιεστικό για τα οικονομικά. Ανθρώπινες σχέσεις κλείνουν τον κύκλο τους!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

24 Νοεμβρίου 2022 ώρα 00:57 στην   01Ο 09’ του ζωδίου του Τοξότη :  Ένα νέο φεγγάρι που προσφέρει αισιοδοξία, χαρά, διάθεση για επέκταση, ευκαιρίες αλλά και νέες προοπτικές.  Η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2021, από τον Τοξότη,  σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία ο οποίος επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ιχθύ (στις τελευταίες του μοίρες) ενώ ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται σε σύνοδο στον Τοξότη, προδιαθέτοντας για έκφραση, επικοινωνία, με τονισμένο το στοιχείο της υπερβολής.  Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου (συγκεκριμένα των πρώτων ημερών), δέχονται σημαντική ώθηση για νέες ενάρξεις.  Σε αυτό το νέο φεγγάρι ωστόσο, θα έχουν θετικές εξελίξεις και οι Κριοί – Ζυγοί, Λέοντες – Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

23 Δεκεμβρίου 2022, στην 01ο 32’ του Αιγόκερω:  Το τελευταίο Φεγγάρι του 2022 σχηματίζεται προπαραμονές Χριστουγέννων στο ζώδιο του Αιγόκερω, με την συμμετοχή του Δία, ο οποίος έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού σχηματίζοντας τετράγωνο με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη). Η Σελήνη «αδύναμη» στο ζώδιο του Αιγόκερω, δυσκολεύει αρκετά την εξωτερίκευση των συναισθημάτων έτσι αυτό το διάστημα είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν τους πρακτικούς τομείς της ζωής μας. Ο Κρόνος (κυβερνήτης του Αιγόκερω) βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, ζητήματα που αφορούν την παγκόσμια οικονομία, αποτελούν και αυτή την περίοδο έναν ασφυκτικό κλοιό. Τα ζώδια που θα έχουν νέες σημαντικές ενάρξεις αυτή την περίοδο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στις 23/3, 23/6, 23/9, 23/12 καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 01ο των παραπάνω ζωδίων! Θετικές εξελίξεις θα έχουν ετούτη την περίοδο οι Ταύροι (23/5), Παρθένοι (23/8) , Σκορπιοί (23/10) και Ιχθύες (23/2).

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top