Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 5 ζώδια δεν θα διστάσουν να σας κόψουν από τη ζωή τους

Δεν υπάρχει χρόνος για τοξικές φιλίες και κακά ειδύλλια.

Advertisement

Η αποκοπή των ανθρώπων από τη ζωή σας είναι μια δραστηριότητα που για τα παρακάτω ζώδια είναι ρουτίνα. Το να κόβω ανθρώπους από τη ζωή μου δεν είναι κάτι που μου αρέσει απαραίτητα , αλλά ξέρω ότι υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ σημαντικό. Ποτέ δεν περιμένετε ότι το άτομο που γνωρίζετε για χρόνια θα καταλήξει να αλλάξει σε ένα εντελώς διαφορετικό άτομο… Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποια ζώδια δεν θα διστάσουν να σας κόψουν , με βάση την αστρολογία.

Κριός

Ο Κριός δεν θέλει να σπαταλήσει καθόλου χρόνο  με ανθρώπους που δεν νοιάζονται. Θα προτιμούσε να έχει μια μικρή, στενή ομάδα φίλων στη ζωή της από μια τεράστια ομάδα φίλων, ειδικά όταν αυτοί οι «φίλοι» της δεν μπορούν να ενοχληθούν να είναι εκεί για αυτήν.

Εάν προδώσετε ποτέ έναν Κριό, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι δεν θα είστε κοντά για πολύ περισσότερο. Ένα πράγμα που κάνει τον Κριό έναν από τους τρομακτικότερους όταν κόβει τους ανθρώπους από τη ζωή της είναι ότι δεν θα το σκεφτεί ούτε καν.

Βλάψτε την μια φορά και έχετε φύγει για πάντα. Ο συλλογισμός της για αυτό είναι ότι ΔΕΝ θα πληγωθεί από εσάς ή οποιονδήποτε άλλο.

Και αν νομίζετε ότι δεν είναι σοβαρή, απλώς δείξτε της ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε και θα σας δείξει ότι είστε νεκροί σε αυτήν.

Ταύρος

Η Ταύρος δεν θα διστάσει να κόψει τους ανθρώπους από τη ζωή της, αλλά τείνει να αφιερώνει το χρόνο της. Είναι ο τύπος του ατόμου που σκέφτεται πριν ενεργήσει σε οτιδήποτε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ενεργήσει.

Όταν αποφασίζει αν κάποιος αξίζει να διατηρηθεί στη ζωή της ή όχι, της αρέσει να ζυγίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, καθώς και να προσπαθεί να σκάψει βαθιά μέσα της για να δει πώς αισθάνεται πραγματικά για το όλο θέμα.

Μπορεί να της πάρει λίγο για να περάσει στην πραγματικότητα με ολόκληρο το κομμάτι της «κοπής σας από τη ζωή της», αλλά μπορείτε να πείτε πότε βρίσκεται στη φάση της συζήτησης. Ο Ταύρος τείνει να απομακρυνθεί σωματικά και συναισθηματικά από εσάς μέχρι να αποφασίσει τι να κάνει.

Λέων

Ο Λέων έχει να κάνει με την προετοιμασία για να είναι το καλύτερο, πιο επιτυχημένο άτομο που μπορεί να είναι. Και ξέρει ότι για να γίνει αυτό, δεν έχει σημασία μόνο για το τι είναι μέσα της, αλλά και για την εταιρεία που διατηρεί.

Αυτός είναι ο λόγος που της αρέσει να διαιρεί το χρόνο της ανάμεσα σε παρέα με φίλους και να ξοδεύει χρόνο μόνο του – θέλει να γνωρίσει τον εαυτό της καθώς και να γνωρίζει τους φίλους της και το αντίστροφο.

Όταν κόβει τους ανθρώπους από τη ζωή της για πάντα, είναι επειδή προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις κακές επιρροές και τους κακούς φίλους της. Δεν υπάρχει λόγος να περιβάλει τον εαυτό της με ανθρώπους που θα την κατεβάσουν μόνο.

Προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της επιτυχίας της, θεωρεί ότι είναι πιο εύκολο να σας αποκοψεί από τη ζωή της τώρα αντί για αργότερα. Αν αυτό σημαίνει ότι έχει λιγότερα άτομα στη ζωή της, θα προτιμούσε να είναι μόνη από ό, τι με τους ανθρώπους που πιπιλίζουν.

Σκορπιός

Το να μπείτε στον εσωτερικό in του Σκορπιού είναι σαν να προσπαθείτε να μπείτε στο πιο καυτό κλαμπ της πόλης. Ίσως να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να μπουν στο δρόμο τους, αλλά στο τέλος, μόνο μερικοί επιλεγμένοι είναι αρκετά άξιοι για να γίνουν δεκτοί.

Η Σκορπιός δεν έχει τη δουλειά να παίρνει ελαφρά τον εσωτερικό κύκλο της, οπότε θα πρέπει να τιμήσετε να είστε μέρος του πλήθους της. Τούτου λεχθέντος, απλώς και μόνο επειδή είστε μέσα δεν σημαίνει ότι μπορείτε να μείνετε για πάντα.

Η Σκορπιός αρέσει να διατηρεί την ομάδα φίλων της μικρή, γιατί αισθάνεται ότι την κάνει να νιώθει πιο άνετα να ανοίγει για τον εαυτό της και να μοιράζεται τα μυστικά της. Όταν ανακαλύψει ότι εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος δεν είστε αξιόπιστος ή το έχετε κάνει λάθος, θα σας κόψει τη ζωή της και γρήγορα.

Ο Σκορπιός παίρνει την εμπιστοσύνη και τη φιλία πολύ σοβαρά, και αν δεν το κάνετε, τότε δεν ανήκετε στη ζωή της.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ψάχνει πάντα το άτομο που θα ψάχνει πάντα για περιπέτεια μαζί της και θα κατανοεί πάντα το άτομο που είναι. Έτσι, όταν γυρίζει και σας κόβει για πάντα, της αρέσει να πιστεύει ότι είναι για καλό λόγο.

Όποιος δεν έχει βαθιά κατανόηση για το πώς λειτουργεί το μυαλό του Υδροχόου μπορεί να αισθάνεται σαν να κόβει τους ανθρώπους από τη ζωή της για τη διασκέδαση του, αλλά υπάρχει μια μέθοδος για αυτό.

Οι δύο τύποι ανθρώπων που ο Υδροχόος δεν αντέχει στη ζωή είναι αγενείς και βαρετοί. Έτσι, με αυτή τη λογική, αν προτιμάτε να καθίσετε στο σπίτι και να μην κάνετε τίποτα ή να κουτσομπολεψετε για τους ανθρώπους για το καλό, οι πιθανότητες είναι αρκετά καλές που ο Υδροχόος δεν σας θέλει.

Ενώ σας κόβει από τη ζωή της, σας ενημερώνει επίσης ακριβώς γιατί το κάνει έτσι ώστε να μην υπάρχει σύγχυση αργότερα.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top