Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα έξι ζώδια «κολλούν» πάντα με πρόσωπα που δεν μπορούν να έχουν

Ανεκπλήρωτοι έρωτες και δακρύβρεχτα love stories. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι, άλλοτε συνειδητά και άλλοτε ασυνείδητα, κάνουν τη μία λάθος επιλογή μετά την άλλη. Έχουν μία τάση να ερωτεύονται και να «κολλούν» με άτομα τα οποία δεν μπορούν να έχουν. Το γιατί δεν είναι εύκολο να το εξηγήσουμε.

Το σίγουρο είναι , πως μία ματιά στα  των , στα οποία ανήκουν τα άτομα αυτά, μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε λίγο καλύτερα αυτή την τους συμπεριφορά -η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις καταλήγει σε… κλάματα και δράματα.

ΚΡΙΟΣ

Η έντονη αυτοπεποίθηση των Κριών και η τόλμη για την οποία διακρίνονται, τους κάνει συχνά να πιστεύουν ότι μπορούν να έχουν ό,τι και όποιον θέλουν. Όταν, λοιπόν, ένα άτομο δεν ανταποκρίνεται στο ερωτικό τους κάλεσμα, εκείνοι αρνούνται να αποδεχθούν την «ήττα» τους και βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να κάνουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει, να τους ερωτευτεί. Όσο το άτομο αυτό δεν ανταποκρίνεται, τόσο εκείνοι παθαίνουν εμμονή μαζί του, «κολλούν» και εντέλει, απελπίζονται!

Διαβάστε ακόμα:   Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα.Δύσκολο Σαββατοκύριακο για αυτά τα 4 ζώδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η λέξη «παραιτούμαι» δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο των επίμονων και απίστευτα φιλόδοξων Σκορπιών. Το είναι πως η έντονη προσωπικότητά τους και η τάση τους να ελέγχουν τα πάντα, τους δημιουργούν σε πολλές περιπτώσεις εμμονές και κτητικά συναισθήματα για τους γύρω τους και δη για τα άτομα για τα οποία τρέφουν ερωτικό ενδιαφέρον. Οι Σκορπιοί, λοιπόν, θα ταραχθούν και θα αναστατωθούν όταν διαπιστώσουν πως κάποιος δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ τους ή ακόμη χειρότερα, δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον για εκείνους. Θα προσπαθήσουν ξανά και ξανά και πραγματικά θα κοπιάσουν για να κάνουν το αντικείμενο του πόθου τους να ανταποκριθεί στο ερωτικό κάλεσμά τους. Αυτό κι αν είναι «κόλλημα».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιπετειώδεις, αισιόδοξοι και άκρως ενθουσιώδεις, οι Τοξότες πιστεύουν πως τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο για εκείνους και βλέπουν τα πάντα με μία περισσότερο ιδιαίτερη «νότα». Το πρόβλημα είναι πως η εν λόγω νοοτροπία επηρεάζει και τον τομέα των ερωτικών τους σχέσεων. Ερωτεύονται, λοιπόν, εύκολα και μάλιστα, με άτομα τα οποία εξιδανικεύουν και σε πολλές περιπτώσεις, γνωρίζουν εκ των προτέρων πως δεν μπορούν να «κατακτήσουν» -όπως για παράδειγμα τον αγαπημένο τους celebrity!

Διαβάστε ακόμα:   Τα 5 ζώδια που είναι ερωτευμένα με τον έρωτα!

ΙΧΘΥΕΣ

Ρομαντικοί και ονειροπόλοι, οι θέλουν τον ρομαντισμό και τον έρωτα στη ζωή τους. Το πρόβλημα είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις η απόγνωσή τους να βρουν την αγάπη, τους ωθεί στο να ερωτεύονται άτομα τα οποία δεν ενδιαφέρονται για εκείνους ή απλούστατα, δεν διατίθενται να ξεκινήσουν μία νέα .

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους απίστευτα πεισματάρηδες Ταύρους, η αγάπη είναι ένα θέμα για το οποίο θα βάλουν τα δυνατά τους. Έχουν συνηθίσει να παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν και όταν δεν μπορούν να το έχουν, σίγουρα «κολλούν». Στην αναζήτηση του/ης ιδανικού συντρόφου, εκείνου/ης που θα τους προσφέρει την οικειότητα και τον αισθησιασμό που τόσο λαχταρούν, θα προσπαθήσουν να αποπλανήσουν με κάθε τρόπο τα αντικείμενα του πόθου τους, ακόμη και αν εκείνα δεν δίνουν καμία σημασία στην ύπαρξή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τους άκρως συναισθηματικούς Καρκίνους, η αγάπη είναι ένα θέμα που τους αφήνει συχνά με την καρδιά πληγωμένη. Η ευαίσθητη φύση τους και η τάση τους να θέλουν να φροντίζουν και να προσφέρουν ό,τι μπορούν στα άτομα για τα οποία ενδιαφέρονται, θολώνει συχνά την κρίση τους σε ό,τι αφορά στα τους. Συχνά, λοιπόν, καταλήγουν να ερωτεύονται άτομα τα οποία δεν είναι διαθέσιμα και συνεπώς, να πληγώνονται.

Διαβάστε ακόμα:   Λίτσα Πατέρα: Εφιαλτική ημέρα για αυτά τα 3 ζώδια!

πηγη

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top