Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Το χειρότερο Vs το καλύτερο στοιχείο του κάθε ζωδίου

Κριός:

Το καλύτερο: Ξέρει πάντα πώς να σε ανεβάσει, αφού είναι ευρηματικός και έχει πάντα καινούριες ιδέες για διασκέδαση. Θα σε κάνει πάντα χαρούμενο αλλά θα είναι και δίπλα σου όποτε τον χρειαστείς.

Advertisement

Το χειρότερο: Ορισμένες φορές δρα αρκετά παρορμητικά και παιδιάστικα, κι αν του το επισημάνεις αντιδρά νευρικά. Γενικά, αυτό είναι το κυριότερο μειονέκτημα του Κριού: η οξυθυμία του.

Ταύρος

  • Το καλύτερο: Αν ψάχνεις ένα άτομο εμπιστοσύνης, ο Ταύρος είναι ο άνθρωπός σου. Δε σπαταλά τον χρόνο του, θα σε γνωρίσει καλά από την αρχή για να διαπιστώσει αν αξίζεις. Αν μπεις στη ζωή του, θα μείνεις κιόλας.
  • Χειρότερο: Στην αρχή ο Ταύρος φαίνεται πολύ διπλωμάτης και χαμηλών τόνων, στην πραγματικότητα όμως είναι πολύ -υπερβολικά πολύ- ισχυρογνώμων. Όσα επιχειρήματα και να του φέρεις στο τραπέζι, θα μείνει ανένδοτος.

Δίδυμοι

  • Το καλύτερο: Ο Δίδυμος είναι το ανθρώπινο google. Έχει φοβερή μνήμη και οι πιθανότητες λένε ότι αν έχεις απορίες ο Δίδυμος μπορεί να σου δώσει την απάντηση.
  • Το χειρότερο: Ενώ ο Δίδυμος έχει αρκετά ενδιαφέροντα, αν η συζήτηση που γίνεται δεν αφορά έστω κι ένα από αυτά, χάνει το ενδιαφέρον του και γίνεται αγενής. Άλλο του ένα μειονέκτημα είναι ότι δυσκολεύεται να δεσμευτεί σε μακροπρόθεσμα πλάνα.

Καρκίνος

  • Το καλύτερο: Η πιο χαρακτηριστική πτυχή στην προσωπικότητα του Καρκίνου είναι η στοργικότητά του προς τους ανθρώπους που αγαπά. Μπορεί να τους ακούει μέχρι να ξεθυμάνουν.
  • Το χειρότερο: Από την άλλη πλευρά, αυτή η στοργικότητα του Καρκίνου, για έναν άνθρωπο που χρειάζεται τον χώρο του, μπορεί να αποδειχθεί αποπνικτική. Άλλο ένα μειονέκτημά του είναι η ζήλεια του: εύκολα θα ζηλέψει τους υπόλοιπους φίλους σου.

Λέων

Το καλύτερο: Ο Λέων είναι αυτός που θα οργανώσει την έξοδο για να γιορτάσετε τις επιτυχίες σου, είναι αυτός που θα σου θυμίσει να γιορτάσεις οτιδήποτε καλό συνέβη στη ζωή σου. Έχει το χάρισμα να σε κάνει να εστιάζεις στα θετικά.

Το χειρότερο: Ενώ έχει μεγάλη καρδιά, είναι αρκετά εγωιστής. Αν νιώσει ότι δεν αναγνωρίζεις τις δικές του επιτυχίες, γίνεται σοβαρά αμυντικός. Δε θα σου πει ποτέ ότι θέλει την επιβεβαίωση, κι επειδή θα το κρατήσει μέσα του, αυτό θα αρχίσει να φαίνεται στη συμπεριφορά του.

Παρθένος

Το καλύτερο: Ο Παρθένος δεν έρχεται κοντά σε άλλους ανθρώπους εύκολα. Οπότε αν νιώσει ότι του κάνεις, έχεις αποκτήσει έναν πολύ καλό φίλο. Ο Παρθένος θα στηρίξει τις επιλογές σου και ταυτόχρονα δε θα φοβηθεί να σου πει την αληθινή του γνώμη.

Το χειρότερο: Παρότι ο Παρθένος είναι υποστηρικτικός, όσον αφορά τις συμβουλές που δίνει, γίνεται πολύ αυταρχικός. Νευριάζει αν δεν ακολουθήσεις τις συμβουλές του, και μετά επικρίνει τον τρόπο που επέλεξες να διαχειριστείς το εν λόγω ζήτημα.

Ζυγός

Το καλύτερο: Ο Ζυγός είναι ο χαλαρός τύπος που μαζεύει τον κόσμο όπως το μέλι τις μέλισσες. Λατρεύει να γνωρίζει τους ανθρώπους εις βάθος και γι’ αυτό ακριβώς θα νιώσεις ότι έχεις συνδεθεί με τον Ζυγό.

Advertisement

Το χειρότερο: Το γεγονός ότι ο Ζυγός ξέρει τόσο κόσμο, μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα. Δε θέλει να λογομαχεί με κανέναν κι αυτό μπορεί να σε απογοητεύσει τη στιγμή που θέλεις να σε υποστηρίξει.

Σκορπιός

Το καλύτερο: Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που δε θα αποφύγει τις πιο άβολες και βαθιές συζητήσεις κι αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ευλογημένος που τον έχεις κοντά σου. Κι ενώ γενικά είναι πολύ συγκρατημένος, αν είσαι φίλος του, θα σου δείξει πόσο ενδιαφέρεται.

Το χειρότερο: Ο Σκορπιός σιχαίνεται το ψέμα, κι αν αντιληφθεί ότι του απέκρυψες την αλήθεια, θα ψάξει τρόπους να σε εκδικηθεί.

Τοξότης

Το καλύτερο: O Τοξότης είναι ο αισιόδοξος άνθρωπος που χρειάζεσαι στη ζωή σου. Μπορείς πάντα να στηρίζεσαι στον Τοξότη όταν έχεις ξεμείνει από ιδέες ή όταν χρειάζεσαι κάποιον να σου ανεβάσει τη διάθεση με τον καλοπροαίρετο κι ευχάριστο χαρακτήρα του.

Το χειρότερο: Ο Τοξότης δεν καταλαβαίνει πότε πρέπει να σταματήσει τους αστεϊσμούς και να κάνει σοβαρή συζήτηση. Δεν καταλαβαίνει πού είναι αυτά τα όρια. Δε θέλει να εστιάζει καθόλου στην αρνητική πλευρά της ζωής.

Αιγόκερως

Το καλύτερο: Ο Αιγόκερως θα είναι στο πλευρό σου ό,τι κι αν συμβεί. Μπορεί να γίνει πολύ προστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπά και δε θα αφήσει κανέναν να τα βάλει μαζί τους.

Το χειρότερο: Του Αιγόκερου του λείπει η ενσυναίσθηση. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι που δε θέλουν να κάνουν καριέρα κι αυτό τον κάνει πιεστικό. Πιέζει τους ανθρώπους που είναι γύρω του να δουλέψουν όσο σκληρά δουλεύει εκείνος επειδή νιώθει ότι αυτό είναι το σωστό.

Υδροχόος

Το καλύτερο: Όταν θέλεις να διασκεδάσεις τον εαυτό σου με οτιδήποτε παράξενο, άκυρο και συνάμα ενδιαφέρον, ο Υδροχόος είναι ο άνθρωπος σου. Του αρέσει να προσεγγίζει τους ανθρώπους από διαφορετική σκοπιά κι αυτό τον κάνει πολύ ενδιαφέροντα συνομιλητή. Με τον Υδροχόο θα δεις τον κόσμο αλλιώς.

Το χειρότερο: Ο Υδροχόος είναι υπερβολικά ανεξάρτητος. Σε βαθμό που ξεχνά να επικοινωνήσει μαζί σου. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να απομονωθεί και να εξαφανιστεί για εβδομάδες.

Ιχθείς

Το καλύτερο: Κάποιες φορές χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο να μας καταλάβει χωρίς να ψελλίσουμε λέξη. Κι ο Ιχθύς έχει τον τρόπο του να το πετυχαίνει αυτό. Το ένστικτό του δεν πέφτει έξω όταν θέλει να σε ψυχολογήσει και αυτό τον καθιστά το ιδανικό άτομο να συζητήσεις τα προβλήματά σου.

Το χειρότερο: Είναι αρκετά αναποφάσιστος. Δυσκολεύεται να κατασταλάξει κάπου και προτιμά να συμβιβαστεί με αυτά που αρέσουν στους άλλους. Γι’ αυτό θα αφήσει σε εσένα το βάρος της απόφασης, ενώ αυτός θα αλλάζει συνέχεια γνώμη. Κι αυτό κουράζει. Πολύ.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top