Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Δεκέμβριος 2021: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Δεκέμβριος 2021: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Δεκέμβρη του 2021.

Υποδεχόμαστε σιγά σιγά τον Δεκέμβριο. Ο πρώτος μήνας του Χειμώνα και ο αγαπημένος μας μήνας, αφού ο ερχομός του Δεκέμβριου σηματοδοτεί και την έναρξη των Χριστουγέννων. Όλος ο χρόνος θέλουμε να είναι όμορφος, όμως ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας γιορτινός οπότε το να είναι όμορφος είναι μεγαλύτερη μας ανάγκη.

Τον Δεκέμβριο στολίζουμε το σπίτι μας, προγραμματίζουμε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μας και ερχόμαστε πιο κοντά με οικογένεια και φίλους. Έτσι ο Δεκέμβριος του 2021 θέλουμε να είναι γιορτινός και ελπιδοφόρος αφού είναι ο τελευταίος μήνας του 2021. Τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις γι’ αυτό; Διαβάστε παρακάτω: 

Δεκέμβριος 2021: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021 για τον Κριό

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας που τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν αρκετά. Θα θελήσετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, διότι συνειδητοποιείτε ότι η έλλειψη χρημάτων σας εμποδίζει για άλλη μία φορά να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως αυτός ο προβληματισμός θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με περισσότερη σαφήνεια και θα σας οδηγήσει σε πιο σωστές και ισορροπημένες αποφάσεις. Από τις 18 Δεκεμβρίου και μετά, θα ξεκινήσετε να μπαίνετε σε εορταστικό κλίμα.

Θα έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που τόσο καιρό είχατε χαθεί κατά κάποιο τρόπο και θα κάνετε συναισθηματικά “πέρα” ανθρώπους που ξεκινάτε να συνειδητοποιείτε σιγά σιγά ότι δεν έχετε κοινούς κώδικες επικοινωνίας.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021για τον Ταύρο

Τον Δεκέμβριο θα αποκτήσετε την ανάγκη να βγείτε από την ρουτίνα σας. Θέλετε να αλλάξετε δουλειά και παραστάσεις όμως φαίνεται πως οι πόρτες για εσάς είναι κλειστές. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να σας παίρνει από κάτω. Έχετε ανθρώπους που σας στηρίζουν και κάθε αρχή και δύσκολη.

Θα πρέπει να αφιερωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας. Αποκτήστε ένα χόμπι, προσέξτε την διατροφή σας και γενικά κάντε ό,τι σας αρέσει χωρίς να υπολογίζετε εξωτερικούς παράγοντες. Δώστε έμφαση στους ανθρώπους που πραγματικά σας αγαπούν και μην αναλώνεστε με προβλήματα άλλων.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021 Δίδυμοι

Ο Δεκέμβριος θα είναι ο μήνας που θα σας προβληματίσει σχετικά με τις σχέσεις της ζωής σας. Θα αναρωτηθείτε κατά πόσο οι ερ@τικές σας σχέσεις είναι χτισμένες σε γερές βάσεις και θα σκεφτείτε ότι άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον δεν είναι μαζί σας όπως ήταν παλιά.

Ο Δεκέμβριος θα πρέπει να είναι ο μήνας της νέας αρχής για εσάς. Σκεφτείτε αν οι άνθρωποι που έχετε δίπλα σας, πραγματικά σας αξίζουν. Μην κρατάτε δέσμιους δίπλα σας με χειριστικό τρόπο ανθρώπους που δεν θέλετε ή δεν έχετε ανάγκη πια μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε το εγώ σας.

Τα χρήματα δεν θα σας απασχολήσουν αλλά προσέξτε διότι μπορεί τα χρήματα να αποτελέσουν αφορμή για καυγά με δικούς σας ανθρώπους. Όσων αφορά τους φίλους και την οικογένεια θα πρέπει να κάνετε μία συζήτηση μέσα στον Δεκέμβριο.

Διαβάστε ακόμα:   Οι τρεις του ζωδιακού που δεν θα σας δώσουν δεύτερη ευκαιρία αν τους πληγώσετε

Παρεξηγήσεις και παράπονα που έχουν από εσάς και που τόσο καιρό δεν τους δώσατε την ευκαιρία να τα εξωτερικεύσουν θα έρθουν στην επιφάνεια και είναι στο χέρι σας αν θα έχει καλή κατάληξη όλο αυτό. Αφήστε στην άκρη τα νεύρα και τους εγωισμούς σας και παραδεχτείτε τα λάθη σας.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021 για τον Καρκίνο

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα έρθετε ξανά σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος και αυτό θα σας ανανεώσει πολύ. Η αλήθεια είναι πως είστε αρκετά πιεσμένοι αυτό το διάστημα κυρίως για τα οικονομικά σας.

Από την μία δουλεύετε όσο περισσότερο μπορείτε για να καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα και από την άλλη δεν διαχειρίζεστε τα χρήματά σας τόσο σωστά όσο θα έπρεπε. Επίσης είστε αρκετά πιεσμένος και από τις προσωπικές σας σχέσεις.

Προσπαθήστε να βάλετε τα όριά σας, διότι η καλοσύνη και η ευαισθησία σας γίνεται αφορμή για εκμετάλλευση ακόμη και από ανθρώπους που αγαπάτε πολύ. Σταματήστε να υπομένετε πράγματα που σας προσβάλλουν και ξεκινήστε σιγά σιγά να βάζετε τα πράγματα στην θέση τους, διότι θα μπείτε σε έναν φαύλο κύκλο χειριστικότητας.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021 για τον Λέων

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη σου εποχή και η αλήθεια είναι πως ο ερχομός του Δεκέμβριου θα σε ανανεώσει. Μία νέα επαγγελματική ζωή ανοίγεται μπροστά σου και μπορεί η κούραση να είναι μεγάλη όμως αξίζει τον κόπο. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι εκεί να σας στηρίξουν.

Όσων αφορά τους φίλους σας, θα αποτελέσετε έμπνευση γι’ αυτούς. Αν το χειριστείτε σωστά μπορεί να σπρώξετε στην επιτυχία φίλους και συγγενείς που η αναβλητικότητα και ο τρόμος, τους έχει εμποδίσει από το να υλοποιήσουν τα δικά τους όνειρα.

Όσων αφορά τις σχέσεις σας φαίνεται πως πλέον ξέρετε ποιοι είστε και τι θέλετε από την ζωή σας. Δεν θα ανεχτείτε άλλη αμφισβήτηση από τους δικούς σας ανθρώπους και θα θέσετε εκ νέου νέους στόχους. Θα έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν είχατε την ευκαιρία και θα απομακρυνθείτε ακόμη και από τους πολύ κοντινούς.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021 για τον Παρθένο

Ξέρουμε πόσο ρομαντικοί είστε οπότε σίγουρα τα Χριστούγεννα θα σου αρέσουν πολύ. Θα υποδεχτείς ανθρώπους από μακριά που θα αποτελέσουν στήριγμα για σένα. Όσων αφορά τις σχέσεις σας πλέον ξέρετε ποιοι είστε και φαίνεται πως θα επιβάλλεται νέους κανόνες.

Για πρώτη φορά στην ζωή σας θα το χειριστείτε τόσο ώριμα και τόσο προσγειωμένα που το άλλο σας μισό δεν έχει παρά να υποχωρήσει στα αιτήματά σας. Δώστε σημασία στην προσωπική σας ζωή. Σίγουρα η επαγγελματική σας ανάδειξη θα σας απασχολήσει αρκετά, όμως πάνω από όλα η ευτυχία σας.

Οι φιλίες σας είναι πολύ εύθραυστες αυτό το διάστημα. Από την άλλη νιώθετε πως έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Από την άλλη το κλίμα είναι μπαρούτι και φοβάστε πως θα εκραγεί. Σας τρομάζει η έκρηξη όμως θα είστε στις επάλξεις και θα είστε εσείς που θα τραβήξετε το κορδονάκι.

Διαβάστε ακόμα:   Aυτά τα 5 ζώδια θέλουν να έχουν τον (απόλυτο) έλεγχο του/της συζύγου τους

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021για τον Ζυγό

Ο Δεκέμβριος θα είναι ο μήνας που θα σας βοηθήσει να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας. Είστε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα μυστικοπαθής όμως θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας κάνουν να ανοιχτείτε. Θα προσπαθήσετε να ρίξετε τις άμυνές σας και μπορεί να μην το καταφέρετε πλήρως όμως θα εκτιμηθεί η προσπάθεια.

Όσων αφορά την επαγγελματική σας ζωή, η καριέρα σας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Έχετε πολλούς στόχους που θέλετε να υλοποιήσετε και φαίνεται πως τον Δεκέμβριο θα δουλέψετε σκληρά γι’ αυτά. Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Οι φίλοι σας, σας έχουν ανάγκη. Μπορεί αυτό να σας αγχώνει, όμως ξέρουμε ότι το ζώδιό σας είναι ιδιαίτερα δοτικό στους ανθρώπους που θεωρεί “δικούς του”. Θα είστε στήριγμα αλλά η πίεση θα είναι τόσο μεγάλη που θα χρειαστεί κι εσείς να βρείτε τα δικά σας στηρίγματα.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021 για τον Σκορπιό

Θα είστε προετοιμασμένοι να κάνετε πολλά έξοδα την εορταστική περίοδο. H Έκλειψη Ηλίου στη ζώνη των χρημάτων σας στις 4 Δεκεμβρίου, πιθανόν να φέρει κάποιους κραδασμούς κι εκπλήξεις.

Προσπαθήστε να κατανοήσετε, πως η περίοδος των εορτών δεν είναι απλά… δώρα και ακριβή διασκέδαση. Στο σπίτι, τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας μπορεί να μην εγκρίνουν τις επιλογές σας. Το τετράγωνο του Άρη με τον Δία στις 7 Δεκεμβρίου δημιουργεί επώδυνες συγκρούσεις, όμως είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας.

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια της συνόδου Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 10 Δεκεμβρίου για να εδραιώσετε την αυθεντικότητά σας. Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Άρης μετακομίζει στη ζώνη των χρημάτων σας, οδηγώντας σας σε νέους τρόπους επέκτασης της ροής του εισοδήματός σας.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να χρησιμοποιήσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα για να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα.

Ο Ερμής φτάνει στη ζώνη νοημοσύνης σας την ίδια μέρα, με αποτέλεσμα να έχετε όλα τα «εργαλεία» που χρειάζεστε. Η Πανσέληνος στις 18 Δεκεμβρίου εμφανίζεται σε μια έντονη ψυχολογική περιοχή του χάρτη σας, επομένως μπορεί να αισθάνεστε ενοχές και να κατηγορηθείτε για κάτι, που δεν μπορούσατε να ελέγξετε.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021 για τον Τοξότη

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα σας φέρει πιο κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους. Από την μία νιώθετε τυχεροί που έχετε ανθρώπους να σας αγαπούν και η ζωή σας φαίνεται πως έχει μπει σε μία σειρά. Από την άλλη έχετε άλυτους λογαριασμούς μέσα σας που σας βασανίζουν.

Αυτοί οι άλυτοι λογαριασμοί πρέπει επιτέλους να λυθούν τον Δεκέμβριο διότι να θυμάστε πως όσο δεν βάζετε τα πράγματα στην θέση τους, ποτέ δε θα καταφέρετε να προχωρήσετε πραγματικά στην ζωή σας. Το άλλο σας μισό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πως θα διαχειριστείτε τα πράγματα.

Διαβάστε ακόμα:   Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 22 Απριλίου 2021: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021 για τον Αιγόκερω

Όταν η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο στις 10, ίσως αποφασίσετε να αποχωρήσετε από αυτή τη σχέση. Η άφιξη του Άρη στην πνευματική σας ζώνη στις 13 Δεκεμβρίου συμπίπτει με την άφιξη του Ερμή στο δικό σας ζώδιο. Αυτές οι δύο επιρροές μαζί, σας οδηγούν στην πνευματική σας εξερεύνηση αναζητώντας κάποιες απαντήσεις.

Ωστόσο, θα έχετε μια οικονομική διαφωνία όταν ο Κρόνος τετραγωνίσει τον Ουρανό για τελευταία φορά φέτος στις 24 Δεκεμβρίου. Φαίνεται πως… ή ρισκάρετε πολύ λίγο ή ρισκάρετε πάρα πολύ.

Αναζητήστε τη δεύτερη σύνοδο Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 25 Δεκεμβρίου για κάποια γνώση. Καθώς το 2021 ξεθωριάζει, θα νιώσετε γεμάτοι λαμπερές ιδέες και ενθουσιασμό για νέα έργα.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021 για τον Υδροχόο

Αποκαλύψεις και διαμάχες για ένα κοινοτικό έργο ή απλώς δυσάρεστες αλήθειες για φίλους θα αποκαλυφθούν, με μερικά παραπατήματα στη διαδρομή σας.

Ωστόσο το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο στην καριέρα σας, ειδικά στις 7 Δεκεμβρίου, όταν ο Άρης τετραγωνίζει τον Δία και νιώθετε αβέβαιοι για το πόσο μακριά πρέπει να ωθήσετε τις φιλοδοξίες σας ή πού πρέπει να τραβήξετε μια γραμμή.

Μην χειραγωγείτε τους άλλους για δικό σας όφελος, ειδικά όταν η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 10 Δεκεμβρίου. Στις 13, ο Άρης φτάνει στην κοινωνική σας ζώνη, αυξάνοντας την επιθυμία σας να κάνετε πάρτι, να συναναστραφείτε και να ανακατευτείτε με άλλους ανθρώπους από μακριά.

Είστε ένα πραγματικά φιλικό άτομο, αλλά με τον Ερμή στη ζώνη των μυστικών σας την ίδια μέρα, θα πρέπει να προστατεύετε την ιδιωτική σας ζωή ειδικά από πολύ καινούργιους φίλους.

Ωστόσο, είναι μια διασκεδαστική κι ευχάριστη περίοδος… με την Πανσέληνο στις 18 Δεκεμβρίου στη ζώνη της διασκέδασης, να υπόσχεται αρκετή χαρά και χαλάρωση.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις  Δεκέμβριος 2021 για τους Ιχθείς

Απροσδόκητα γεγονότα στην καριέρα σας συνδέονται με την Έκλειψη Ηλίου στη ζώνη των φιλοδοξιών σας στις 4 Δεκεμβρίου. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να είναι ευπρόσδεκτα ή άκρως ανεπιθύμητα, αλλά θα σας αναγκάσουν να λάβετε γρήγορα αποφάσεις.

Συγκρατείστε τα νεύρα σας. Όταν ο Άρης τετραγωνίζει τον Δία στις 7 Δεκεμβρίου, μπορεί να δυσκολευτείτε με κάποιες σχέσεις εξ αποστάσεως ή με τη δουλειά σας.

Θα διαπιστώσετε μάλιστα, πως η δουλειά τρώει πολύ χρόνο από την προσωπική σας ζωή. Βγείτε με φίλους στις 10 Δεκεμβρίου, όταν η Αφροδίτη συναντήσει τον Πλούτωνα. Όταν ο Άρης μετατοπιστεί στη ζώνη της καριέρας σας στις 13 Δεκεμβρίου, θα νιώσετε ότι έχετε περισσότερο έλεγχο.

Ο Ερμής φτάνει στην κοινωνική σας ζώνη την ίδια μέρα, αυξάνοντας τη γοητεία σας και διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να τα πάτε καλά σε συνεντεύξεις, τεστ ή άλλες σημαντικές συναντήσεις.

via daddy-cool.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top