Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ποτέ κανένα μυστικό σας σε αυτά τα 6 ζώδια

Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούνται όλα στη ζωή σας. το ωροσκόπιο σας είναι προφανές.

Advertisement

Είτε βρίσκεστε σε μερικές εκπληκτικά υπέροχες ειδήσεις ή ένα τρομερό φορτίο, ή ακόμα και αν έχετε μόλις συναντήσει ένα ιδιαίτερα ζουμερό κουτσομπολιό για κάποιον άλλο, μερικές φορές απλά πρέπει να το μοιραστείτε με κάποιον πριν να εκραγείτε. Πρέπει να ξέρετε ποιον να εμπιστευτείτε. Τίποτα δεν είναι καλύτερο συναίσθημα από το να έχετε έναν καλό φίλο που να ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω του, και να μην σας προδώσει ποτέ εσάς ή τα μυστικά σας.

Με τον ίδιο τρόπο, όταν κάποιος σας έρχεται με δικά του μυστικά, βεβαιωθείτε ότι σέβεστε το απόρρητο και την εμπιστοσύνη του. Υπάρχουν δύο πλεονεκτήματα σε αυτό. Ένα: δεν κάνετε εχθρούς. Δεύτερον: θα έχετε τη φήμη ενός καλού ακροατή που δεν επαναλαμβάνει ευαίσθητες πληροφορίες, πράγμα που σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα έρθουν και θα σας εμπιστευτούν τα μυστικά τους. Εάν θέλετε πραγματικά να δείτε πόσο καλά μπορεί κάποιος να κρατήσει ένα μυστικό, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε ολόκληρο το γράφημα αστρολογίας.

Αυτή η λίστα βασίζεται μόνο στις ιδιότητες των ζωδιακών σημείων , αλλά είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Εδώ είναι τα ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικά.

Κριός

Δεν καταλαβαίνουν πάντα τις συναισθηματικές ανάγκες ή τις εμπάθειες των άλλων και δεν νοιάζονται πάντα. Ο Κριός έχει πολύ λίγα μυστικά από μόνος του, οπότε δεν μπορούν να φανταστούν γιατί κάποιος άλλος θα ενδιαφερόταν τόσο πολύ για ένα πρόβλημα και να διατηρήσει τα πράγματα αθόρυβα.

Στην καλύτερη περίπτωση, ο Κριός μπορεί να πιστεύει ότι σας κάνει χάρη μεταδίδοντας τα προσωπικά σας ζητήματα, ώστε να πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Στη χειρότερη περίπτωση, το έκαναν ως αστείο, επειδή το γνωρίζουν ότι σε ενοχλεί. Ο Κριός είναι ένα από τα πιο συγκρουσιακά σημάδια και αν δεν υπάρχει κάτι στον γενέθλιο χάρτη τους για να μαλακώσει αυτήν τη συμπεριφορά, μπορεί να είναι μάλλον χωρίς σκέψη και κακό.

Δίδυμοι

Όλοι αγαπούν να μιλούν με τους Δίδυμους. Είναι καλοί ομιλητές, υπέροχοι ακροατές και ειδικοί στο να κάνουν τους άλλους άνετους στην παρουσία τους. Ανεξάρτητα από το τι λέτε στους Δίδυμους, φαίνεται να είναι σε θέση να καταλάβουν αμέσως από πού προέρχεστε.

Το μειονέκτημα, μερικές φορές, είναι ότι έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σε όλους που συναντούν, γιατί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Δίδυμος θέλει να του αρέσει. Οι Δίδυμοι συχνά έχουν την τάση να κουτσομπολεύουν , και στην ατελείωτη προσπάθειά τους να ταιριάζουν με κάθε ομάδα, είναι πιθανό να πουν οτιδήποτε – και αυτό περιλαμβάνει πράγματα που μπορεί να έχουν υποσχεθεί να κρατήσουν στον εαυτό τους.

Παρθένος

Με την επιφύλαξη και την απόσυρσή του, η Παρθένος δεν είναι πιθανό να μπερδέψει τα μυστικά σας σε κανέναν άλλο. Αλλά αν θέλετε να κρίνει, μιλήστε με τους Ιχθείς. Η Παρθένος θα ακούσει υπομονετικά, θα αναλύσει τις πληροφορίες και, στη συνέχεια, με μεγάλη λεπτομέρεια, θα αναφέρει όλα όσα κάνετε λάθος στην περίπτωση. Η Παρθένος θέλει πραγματικά να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος, Ως υπερβολικά επικριτικοί τελειομανείς , δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν να σας πουν ακριβώς πού κάνατε λάθος και τι πρέπει να αλλάξετε.

Το αρνητικό είναι ότι συνήθως έχουν δίκιο. Το μειονέκτημα είναι ότι τώρα αισθάνεστε χειρότερα από ό, τι πριν δοκιμάσετε την συζήτηση σε έναν Παρθένο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός γνωρίζει την αξία ενός μυστικού , αλλά μπορεί επίσης να είναι το πιο χειραγωγικό, υπολογίζοντας σημάδι στον ζωδιακό. Ο Σκορπιός το λατρεύει όταν κάποιος τους εμπιστεύεται αρκετά ώστε να είναι ευάλωτοι και να τους ανοίξει (μην περιμένετε να κάνουν το ίδιο, ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει τα πραγματικά μυστικά του Σκορπιό). Εάν μοιράζεστε τον ιδιωτικό σας κόσμο με τον Σκορπιό, μπορεί τεχνικά να τηρήσουν την υπόσχεσή τους , αλλά τώρα ξέρουν πολλά περισσότερα για εσάς, και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο. Οι γυναίκες του Σκορπιού είναι πιθανό να μετατρέψουν τα βαθύτερα μυστικά κάποιου σε υλικό εκβιασμού ή να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες για τον έλεγχο και τον χειρισμό τους .

Τοξότης

Advertisement

Απλώς ενθουσιάζονται για τα πράγματα! Λόγω της έμφυτης ειλικρίνειάς τους και της διακριτικής έλλειψης λεπτότητας και τακτικής, ο Τοξότης είναι επιρρεπής στο να θολώσει ό, τι είναι στο μυαλό τους, ακόμα κι αν είναι αυτό το κομμάτι ευαίσθητων πληροφοριών που υποσχέθηκαν ότι δεν θα ξεπεράσουν ποτέ.

Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε τον Τοξότη με το χέρι τους πάνω από το στόμα μετά το γεγονός, φωνάζοντας το “ουπς!”

Υδροχόος

Μπορεί να μεταφέρετε την καρδιά και την ψυχή σας στον Υδροχόο , αλλά ακούνε ακόμη; Αυτό το σημάδι αποσπάται εύκολα και παρόλο που φαίνεται να σας κοιτάζουν σωστά και κουνώντας το κεφάλι τους στις κατάλληλες στιγμές, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι άκουσαν μόνο τα μισά από αυτά που μόλις είπατε. «Μην το πεις σε κανέναν, αλλά …» πιθανότατα δεν ήταν στα μισά.

Ακόμα κι αν άκουσαν αυτό το μέρος και υποσχέθηκαν να παραμείνουν σιωπηλοί, ο Υδροχόος έχει τη δική του ατζέντα. Εάν μοιραστείτε τα μυστικά σας θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους, αυτό είναι αρκετό για αυτούς. Μετά από όλα, θα το ξεπεράσεις, σωστά;

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top