Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Δύσκολες ώρες για αυτό το ζώδιο από αύριο ,κρούει καμπανάκι η Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί για τον επόμενο καιρό όλα τα ζώδια, αναφέροντας το τι τα περιμένει από αύριο Τρίτη (7/9).

Η γνωστή αστρολόγος, συγκεκριμένα, τονίζει μέσω του asibiliou.gr πως η Νέα Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και ειδικά για ένα ζώδιο θα υπάρξουν εξελίξεις, με τους υπόλοιπους αστρολόγους επίσης να βλέπουν εβδομάδα «κόλαση».

Κριός

Είστε έτοιμοι να σηκώσετε τα μανίκια και να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα ευεξίας, υγείας, διατροφής και άσκησης, αλλά και στο πρόγραμμα της εργασίας σας; Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον 6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ο οποίος αφορά την εργασία και την υγεία, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τις ρουτίνες σας και να αποκτήσετε πρακτικές που προσφέρουν καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητά σας. Είναι σωστός ο τρόπος που διατρέφεστε, κάνετε λίγη άσκηση ή περιμένετε να διορθωθεί η φυσική σας κατάσταση μαγικά. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να κάνετε τις σωστές επιλογές για να τονώσετε τον οργανισμό σας και να προστατέψετε το ανοσοποιητικό σας. Δείξτε την πειθαρχεία που χρειάζεται και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μην ψάχνετε για δικαιολογίες. Οργανώστε το πρόγραμμα σας και τον χρόνο σας πιο σωστά για να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, μην αναλώνεστε σε επουσιώδη, ώστε να σας μένει χρόνος να τον διαθέτετε στον εαυτό σας και την υγεία σας. Με τη Νέα Σελήνη μπορεί να έχετε προτάσεις να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στη δουλειά ή να αναλάβετε και κάτι ακόμα στην ήδη υπάρχουσα. Δεν χρειάζεται όμως να είστε συγκεντρωτικοί και να τα κάνετε όλα μόνοι σας, οι συνεργάτες για αυτό τον λόγο είναι, για να μοιράζεστε τη δουλειά και τις ευθύνες. Εξάλλου, σε αυτό συνηγορεί και ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται απέναντί σας στο ζώδιο του Ζυγού, που ευνοεί τις συνέργειες και τις συνεργασίες και σας προτρέπει να εργάζεστε πιο ομαδικά. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες του Κριού.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον πιο εξωστρεφή και ευχάριστο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 5ο, που αφορά τον έρωτα, τα φλερτ, τη δημιουργία, τα παιδιά, τη διασκέδαση, ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο γρήγορα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, είτε είναι τα χόμπι σας, τα σπορ, τα παιδιά ή ένα επιχειρηματικό σας σχέδιο. Η προσωπική σας ζωή θα είναι προτεραιότητα και θα ψάχνετε την ευτυχία, είτε ενισχύοντας το πάθος στις υπάρχουσες υγιείς σχέσεις είτε βάζοντας τέλος σε παρωχημένες σχέσεις, που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να έρθει ένας νέος έρωτας στη ζωή σας και μάλιστα μπορεί να έχει και τον χαρακτήρα μιας μακρόχρονης δέσμευσης. Επίσης, είναι η στιγμή να δείτε ποιο ταλέντο σας θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε, ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε στη φάση απόκτησης απογόνου, τότε αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να αποδειχτεί αρκετά βοηθητική. Γενικά, θα είστε πιο εξωστρεφείς, ενθουσιώδεις και απίστευτα ερωτικοί και αισθησιακοί. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες του Ταύρου.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, αλλά και της ψυχολογίας σας. Το ακριβείας τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας (ειδικά σε όσους επηρεάζεστε περισσότερο) την επιθυμία να φρεσκάρετε τον χώρο που ζείτε, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο πιο κατάλληλο περιβάλλον για σας. Μπορεί, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, να ξεκινάτε κάποια νέα δραστηριότητα τώρα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, μπορεί να αποφασίζετε μια μετακόμιση ή αλλαγές στον χώρο του σπιτιού. Από την άλλη, μπορεί να σας δημιουργεί μια αίσθηση αναστάτωσης και ίσως και ένα ανεξήγητο άγχος για τις μελλοντικές συνθήκες στη ζωή σας. Επειδή ο Ουρανός βρίσκεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, δεν είναι απίθανο η Νέα Σελήνη να σας δημιουργήσει και τάσεις φυγής, την ανάγκη να περάσετε κάποιες μέρες μακριά από τη ρουτίνα ή ακόμη μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες των Διδύμων.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φωτίζει τον 3ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, που αφορά τον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών, των επαγγελματικών επαφών. Επηρεάζει λοιπόν τον τρόπο που σκέφτεστε, που εκφράζεστε προφορικώς ή γραπτώς, τον τρόπο που επικοινωνείτε γενικώς. Αυτό το φεγγάρι και η θετική όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να βγείτε μπροστά, να προβάλετε τις ιδέες και τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο γνωστοί. Είναι η κατάλληλη Νέα Σελήνη για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε τις ικανότητες σας, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να στείλετε ένα βιογραφικό ή να περάσετε από μια συνέντευξη, να υπογράψετε μια συμφωνία, να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά θέματα, αλλά και να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα, ώστε να χωρούν όλες οι δραστηριότητες που έχετε υπόψη σας να κάνετε. Επίσης, ευνοεί σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, κυρίως στα επαγγελματικά. Θα ενεργοποιηθείτε, ώστε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα, με τα οποία θα συμμαχήσετε για να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες του Καρκίνου.

Λέων

Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά τα οικονομικά σας, είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε μια τάξη και να εξετάσετε με σοβαρότητα το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων. Ήρθε η στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό, αλλά και μια νέα αρχή στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε ασφάλεια στο μέλλον. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε επωφελείς κινήσεις που μπορεί να κάνετε και με την ακίνητη περιουσία σας και γενικώς θα κοιτάξετε πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέγιστο κέρδος από τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δραστηριότητες. Ενδεχομένως να προκύψει ξαφνικά μια νέα πηγή εσόδων ή μία πρόταση για δουλειά, που ίσως πρέπει να τη σκεφτείτε σοβαρά, καθώς μπορεί να κρύβει πολλές υποσχέσεις και χρηματικά οφέλη. Η Νέα Σελήνη και το τρίγωνο με τον Ουρανό σάς καλεί να πάψετε να ταυτίζετε την αυτοεκτίμηση σας με το ποσό που έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό, να μην αυτομαστιγώνεστε για λάθη του παρελθόντος και να βρείτε καινοτόμους τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη σας, εκσυγχρονίζοντας τη δουλειάς σας μέσω της τεχνολογίας. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες του Λέοντα.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 7/9 τα ξημερώματα, και μάλιστα πάνω στα γενέθλια σας, έχει επιρροή όχι μόνο σε αυτές τις ημέρες, αλλά για όσους έχετε γενέθλια από τις 4/9 έως τις 9/9 σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Είναι μια ιδιαίτερα υποστηρικτική Νέα Σελήνη για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές, είτε ακόμη και στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας προς τα έξω στον κόσμο. Ακόμη και μια αλλαγή στην εμφάνιση σας ευνοείται από αυτή τη Νέα Σελήνη. Μάλιστα, οι αλλαγές που μπορεί να επιφέρει, λόγω και του ακριβείας τριγώνου με τον Ουρανό, μπορεί να είναι άμεσες και να έχουν το στοιχείο του καινούριου, του προοδευτικού και του εντελώς φρέσκου. Είστε οι πρωταγωνιστές της Νέας Σελήνης αυτής και θα βοηθηθείτε να εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό και τις σημαντικές σας επιθυμίες. Είναι μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη για να ερευνήσετε τις προοπτικές σπουδών, επιμόρφωσης, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, ταξιδιών. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τα ΜΜΕ, μπορεί να κάνετε τώρα μια νέα αρχή σε ένα ραδιόφωνο, την τηλεόραση, σε ένα διαδικτυακό ιστότοπο. Θέματα που αφορούν τα νομικά, το δημόσιο, τους ξένους και το εξωτερικό, μπορεί να πάνε εξαιρετικά. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες της Παρθένου.

Ζυγός

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου μέσα στον 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά το ασυνείδητο, τη φαντασία, τη διαίσθηση και τον ψυχισμό σας, μπορεί όλα να σας φαίνονται μπερδεμένα. Αλλά μην ανησυχείτε και μην αγχώνεστε, αυτός είναι ο στόχος, δηλαδή να εντοπίσετε και να ξεμπερδέψετε με ό,τι σας κουράζει, σας εξαντλεί, σας πιέζει. Να αφήσετε στο παρελθόν ό,τι λειτουργεί τοξικά και σας κρατάει πίσω στη ζωή σας. Κάντε μια νέα αρχή και ασχοληθείτε με την υγεία σας πνευματική, σωματική και ψυχική. Βρείτε τρόπους να φροντίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, να κάνετε αποτοξίνωση, καλύτερη διατροφή, να κοιμηθείτε ή να χαλαρώσετε περισσότερο. Να προσπαθήσετε να βρείτε μέσα σε όλα που σας δυσκολεύουν και σας πιέζουν, ηρεμία στην ψυχή και στο μυαλό σας. Εντάξει δεν είναι εύκολο, αλλά θέλει προσπάθεια και πειθαρχία. Θέλει πρόγραμμα και σωστή διαχείριση χρόνου, για να μην τρέχετε όλη τη μέρα σε υποχρεώσεις για τους άλλους και εγκαταλείπετε τη φροντίδα προς τον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνης, που είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που λειτουργούν παρασιτικά ή και τοξικά στη ζωή σας. Ακόμη, είναι μια Νέα Σελήνη που ίσως δείχνει παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικές συναντήσεις, δηλαδή μπορεί να παίζονται αυτή την περίοδο παιγνίδια πίσω από την πλάτη σας στη δουλειά ή μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να κρατάτε κρυφά τα χαρτιά σας και να κάνετε μυστικά επαγγελματικά ραντεβού. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες του Ζυγού.

Σκορπιός

Η επιρροή της Νέας Σελήνης από την Παρθένο στον 11ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου θα κάνει αυτή την περίοδο για εσάς να μοιάζει με διαγωνισμό δημοτικότητας. Θα γίνετε πιο κοινωνικοί, θα ασχοληθείτε με τα κοινά, θα είστε πιο ενεργοί σε ομάδες που συμμετέχετε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα σας κυριεύσει το συλλογικό πνεύμα, θα είστε η ψυχή της παρέας και θα ψάχνετε συνεχώς ευκαιρίες να είστε κοντά με τους φίλους σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν να ακονίσετε τα επικοινωνιακά σας όπλα και να συνδεθείτε με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και συμφέροντα. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ίσως υπάρξει μια νέα πρόταση για μια ομαδική δουλειά που να σας ενθουσιάσει. Επίσης, μπορεί να προκύψει κάποια σχέση ή συνεργασία με ένα άτομο, το οποίο έχει εντελώς διαφορετικό προφίλ από το δικό σας ή από όσους ανθρώπους είχατε σχετιστεί στο παρελθόν. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή αυτή την περίοδο της έντονης εξωστρέφειας είναι οι υπερβολές στον τρόπο που εκφράζεστε. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας, μην αποκαλύπτετε μυστικά της δουλειάς σας σε άλλους, διότι ο Ερμής, που είναι ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, βρίσκεται στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και ενδεχομένως να σας δημιουργήσει προβλήματα, παρεξηγήσεις ή και σκάνδαλα. Κρατείστε κρυφή τη στρατηγική σας και ό,τι μπορεί να σας βλάψει και να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες του Σκορπιού.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, που πραγματοποιείται στις 7/9, δίνει έμφαση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης, της επιτυχίας και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα επαγγελματικών. Αν μάλιστα είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα μπορούσε να προκύψει και ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε. Η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι εξαιρετικά βοηθητική και σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αν θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να απολαμβάνετε ένα πιο δυνατό οργανισμό και μια όμορφη σιλουέτα. Εξαιρετική Νέα Σελήνη για να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, να ψαχτείτε με άσκηση, να κάνετε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσετε μια νέα θεραπεία που θα δώσει λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες του Τοξότη.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σάς ανοίγει μια «πόρτα» για να δείτε τις προοπτικές σας στο μέλλον, να χτίσετε σε σωστές βάσεις τους στόχους και τα επαγγελματικά σας σχέδια και με σκληρή δουλειά και πειθαρχεία να τα δείτε σιγά-σιγά να υλοποιούνται. Οι ορίζοντες σας θα διευρυνθούν και οι ευκαιρίες για την εξέλιξη σας θα είναι πολλές και ίσως εμφανιστούν από εκεί που δεν το περιμένατε. Αυτή την περίοδο θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές. Ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, η Νέα Σελήνη θα είναι πολύ βοηθητική σε θέματα σπουδών, μετεκπαίδευσης και οργάνωσης της δουλειά σας, οπότε ερευνήστε τις δυνατότητες και τις προοπτικές σας και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο τον χρόνο που περνά. Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ερμής, θα σταθεί αρωγός σε θέματα στρατηγικής, αναγνώρισης και φήμης, αλλά και η Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον 10ο οίκο της επιτυχίας και των επαγγελματικών διακρίσεων, θα σας διευκολύνει να διακριθείτε και να σημειώσετε πρόοδο στην καριέρα σας, αν και εφόσον εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες του Αιγόκερου.

Υδροχόος

Τις επενδύσεις σας, οικονομικές και συναισθηματικές, θα βάλει στο στόχαστρό της η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε σε βάθος τα χρήματα και τα αισθήματα σας. Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και ίσως προκύψει ξαφνικά μια νέα πηγή εσόδων. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε αυτοσυγκράτηση και να μην τα σκορπάτε από δω και κει, να μην κάνετε περιττά έξοδα, να δίνετε προσοχή σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα επενδύσεων, διατροφών, κληρονομικών, ασφαλειών, της περιουσίας σας. Είναι το κατάλληλο διάστημα να εξετάσετε το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόρους που διαθέτετε, την ακίνητη περιουσία σας και να αναλάβετε ενεργή δράση τόσο στην μείωση πάγιων εξόδων όσο και στην απόκτηση εισοδημάτων. Ευνοούνται θέματα συμβολαίων και συμφωνιών, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αν έχετε μια καλή ιδέα και αναζητάτε χρηματοδότηση, ίσως καταφέρετε να βρείτε τον κατάλληλο χρηματοδότη ή να πάρετε πιθανώς και κάποια επιδότηση ή δάνειο. Γενικώς, ξεψαχνίστε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν διαθέσιμες για να βοηθήσετε τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και να ρυθμίσετε τα χρέη σας. Σε προσωπικό επίπεδο η Νέα Σελήνη θα τονώσει τη σεξουαλική σας επιθυμία, αλλά παράλληλα θα σας κάνει να ζητάτε πιο ουσιαστική δέσμευση από τον/η σύντροφό σας και αν δεν μπορεί να καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες σας, ίσως προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες του Υδροχόου.

Ιχθείς

Μια Νέα Σελήνη ακριβώς απέναντι σας, αγαπητοί μου Ιχθύες, στο ζώδιο της Παρθένου, πραγματοποιείται τα ξημερώματα της 7ης Σεπτεμβρίου και αφορά τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Το ακριβείας τρίγωνο με τον Ουρανό δείχνει -ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο- ένα νέο ξεκίνημα σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Αν αναζητάτε εργασία ψαχτείτε μέσω των φιλικών ή κοινωνικών επαφών σας, ακόμη και στο διαδίκτυο, διότι μπορεί να βρείτε κάτι ικανοποιητικό. Ακόμη, μπορεί τώρα να παγιώνεται και μια ερωτική σχέση ή να αποφασίζετε κάτι πιο σταθερό ή επίσημο με τον σύντροφο σας για το επόμενο διάστημα. Γενικότερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στη συλλογική δουλειά, στις συνεργασίες, τις νέες γνωριμίες, τους συνεταιρισμούς, την επισημοποίηση σχέσεων και τις νέες συμφωνίες. Είστε άνθρωποι με εμπνεύσεις, ιδιαίτερα δημιουργικοί και συνήθως τα καταφέρνετε μόνοι σας να φέρνετε εις πέρας το όραμα σας. Με αυτή τη Νέα Σελήνη, όμως, είναι η στιγμή να ενώσετε ιδέες και δυνάμεις με κάποιο ακόμη πρόσωπο, ώστε η επιτυχία να είναι δεδομένη. Η ικανότητα σας να επικοινωνείτε, να δουλεύετε ομαδικά και να μαθαίνετε, ευνοείται από το νέο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου, που είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για τις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο. Επηρεάζεστε περισσότερο όσοι έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο σας από τις 12 έως τις 16 μοίρες των Ιχθύων.

via athensmagazine.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top