Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για 8 ζώδια. Προβλέψεις από Λεφάκη, Πατέρα, Παγιατάκη

Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο για 8 ζώδια: Προβλέψεις από Λεφάκη, Πατέρα, Παγιατάκη

Πάμε να τους δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Ζώδια: Παρασκευή σήμερα (17/12) και ο Κώστας Λεφάκης, μέσα από την συνεργασία του με το site elle.gr, αναλύει τον αστρολογικό χάρτη των ημερών! Ήλιος σε δυσαρμονία με Κρόνο και Ουρανό: Το σύστημα θα ταλαιπωρήσει τους ανθρώπους που είναι σε δράση, προσπάθεια και αγώνα.

Κριός
Επαγγελματικά θα σας χρησιμεύσει η μέχρι τώρα εμπειρία σας για να μπορέσετε να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία οικονομικής φύσεως.

Ταύρος
Είναι σημαντικό να επιτρέψετε στις εξελίξεις που σας αφορούν να συνεχιστούν και να μην διακοπούν. Να είστε σαφείς στις διατυπώσεις σας και να τηρείτε τις υποσχέσεις σας!

Δίδυμοι
Αυξάνονται οι υποχρεώσεις σε όλους τους τομείς και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και να εκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.

Καρκίνος
Οι του πρώτου δεκαημέρου ευνοείστε σε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις, οι οποίες όμως θα αποδώσουν αποτελέσματα λίγο αργότερα.

Λέων
Οικονομικά φανείτε συντηρητικοί στα έξοδα και φροντίστε να κυριαρχήσετε στην καταναλωτική σας διάθεση. Μια είδηση πρακτικού περιεχομένου θα αυξήσει την αισιοδοξία σας!

Ήλιος σε δυσαρμονία με Κρόνο και Ουρανό - Κώστας Λεφάκης: Δυσάρεστες εξελίξεις για πολλά ζώδια!

Παρθένος
Κάποιες μικρές φαινομενικά αλλαγές στην καθημερινότητά σας έχουν τη δύναμη της χιονοστιβάδας. Φροντίστε να έχετε αυτονομία στην εργασία και μην παραχωρείτε δικά σας δικαιώματα και ιδέες σε τρίτους.

Ζυγός
Αν δεν προσέξετε τις παραχωρήσεις που κάνετε σε αγαπημένα πρόσωπα ή στον επαγγελματικό χώρο, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε προ τετελεσμένων τα οποία θα είναι δύσκολο να αποτραπούν.

Διαβάστε ακόμα:   Η συνταρακτική Νέα Σελήνη Οκτωβρίου 2017 στο Ζυγό! Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Σκορπιός
Δείξτε τη συμπαράστασή σας στην οικογένεια, αναλαμβάνοντας μια σταθερή ευθύνη, ή βοηθώντας τα μικρότερα μέλη της να διεκπεραιώσουν μια σχολική εργασία.

Τοξότης
Οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα. Υπάρχει η πιθανότητα να παραστεί ανάγκη μετακίνησης ή ξαφνικού ταξιδιού.

Αιγόκερως
Προσωπικά και αισθηματικά θέματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν, καθώς είστε αποφασισμένοι να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο των προθέσεων των άλλων.

Υδροχόος
Μια μορφή καταπίεσης από το περιβάλλον σας αναγκάζει να αναβάλλετε για κάποιο διάστημα τα σχέδιά σας που αφορούν σε αλλαγές στην εργασία και σε κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις σας.

Ιχθύες
Αισθηματικά να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας και στις εντυπώσεις που δημιουργείτε στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας ή σε εκείνον που σας ενδιαφέρει.

Βίκυ Παγιατάκη

Συναγερμό σήμανε η Βίκυ Παγιατάκη, κάνοντας λόγο για ένα εφιαλτικό Σαββατοκυριάκο που θα έχουν συγκεκριμένα 5 ζώδια. Η αστρολόγος της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Βίκυ Παγιατάκη, κάνει τις προβλέψεις της ημέρας και δίνει χρήσιμες συμβουλές! Ενώ, αυτά τα 3 θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια το 2022.

Κριός: Με εύνοια και ευχάριστες και χρήσιμες επαφές

Ταύρος: Σε ανάκαμψη και πιο δημιουργική φάση πια

Δίδυμοι: Δύσκολοι οι συνδυασμοί και κάποια απρόοπτα

Καρκίνος: Έντονο το παρασκήνιο σε εργασία και συμφέροντα

Διαβάστε ακόμα:   Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από 2 Ιουλίου έως 17 Δεκεμβρίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Λέων: Ερωτικά και φιλία κάπου μπλέκονται – Το νου σας

Παρθένος: Προσοχή σε ανωτέρους, σχέσεις και συγγενείς

Ζυγός: Δημόσιο, νομοί, κανονισμοί και ταξίδια…

Σκορπιός: Επιδρομή στην… τσέπη και ό,τι παρέχει ασφάλεια

Τοξότης: Δοκιμάζονται σχέσεις και συνεργασίες – Ψύχραιμα

Αιγόκερως: Επαγγελματικά και φυσική κατάσταση σε πρώτο πλάνο

Υδροχόος: Κάτι φρενάρει τη δημιουργική σας διάθεση – Είναι περαστικό

Ιχθύες: Ιδιαίτερα ρευστές αυτές οι ημέρες – Δείξτε προσοχή

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκυ Παγιατάκη:

Λίτσα Πατέρα

Έκρoυσε καμπανάκι η Λίτσα Πατέρα για όλα τα ζώδια! «Έχουμε μια πανσέληνο, που συνήθως στην διάρκεια της πανσελήνου λέω προσέχετε το ένα ή το άλλο, διότι ο Ήλιος και η Σελήνη έρχονται σε αντιπαράθεση. Όμως αυτό δεν ισχύει τώρα, καθώς παρά το γεγονός ότι είναι πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, κάνει μια πολύ ωραία όψη με τον Δια και την Σελήνη και τον Ήλιο, που σημαίνει ότι μπορούμε να γεφυρώσουμε χάσματα σε ανθρώπους και καταστάσεις», είπε η Λίτσα Πατέρα στην αρχή της ενότητας με τις αστρολογικές προβλέψεις, στην εκπομπή «Το Πρωινό». Επίσης, συναγερμό σήμανε η Βίκυ Παγιατάκη, κάνοντας λόγο για ένα εφιαλτικό Σαββατοκυριάκο που θα έχουν συγκεκριμένα 5 ζώδια

Όπως προσέθεσε η αστρολόγος, «η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, που σημαίνει πως επιστρέφουμε σε ανθρώπους, σε παλιές καταστάσεις ή αναζητούμε να πάρουμε και κάποια χρήματα που μας οφείλουν».

Διαβάστε ακόμα:   Πόση ώρα κάνουν τα ζώδια να ετοιμαστούν

«Ο Κρόνος με τον Ουρανό έχουν φέρει τις εντάσεις και όσα γίνονται με τον κορονοϊό. Από τον καινούριο χρόνο θα αρχίσουν να αποκολλώνται και ενώνονται πάλι μέσα στον Οκτώβριο του 2022, άρα σιγά – σιγά ο κορονοϊός, που τώρα είναι σε έξαρση, θα φύγει», σημείωσε η Λίτσα Πατέρα.

Ακόμη, η αστρολόγος της εκπομπής «Το Πρωινό», προέβλεψε πως «από τον Ιανουάριο και μετά, τρίζουν οι μοναρχίες. Εγώ το λέω και πέστε να με φάτε, αλλά από τον Ιανουάριο, τρίζουν οι μοναρχίες».

«Αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να χαρούμε, να διασκεδάσουμε όσο μας αφήνει ο κορονοϊός και να σκεφθούμε αν έχουμε πληγώσει κάποιον και πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη ή να σκεφθούμε παλιά χρέη που μας έχουν για να τα αναζητήσουμε να μας τα πληρώσουν», τόνισε η Λίτσα Πατέρα. Αμέσως μετά, η Λίτσα Πατέρα παρέθεσε τις αναλυτικές προβλέψεις της για κάθε ζώδιο.

Παρακολουθήστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα, στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top