Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Και Κουτσομπολιό: Ποια Είναι Τα Ζώδια Που Τα Βγάζουν Όλα Στην Φόρα;

Το κουτσομπολιό υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα. Ακόμα και οι αρχαίοι μας πρόγονοι, επιδίδονταν στο «άθλημα» αυτό και το θεωρούσαν μάλιστα ότι κάνει και καλό στη ψυχική διάθεση. Γιατί εμείς λοιπόν τα ζώδια να πάμε κόντρα; Ποια ζώδια λοιπον το έχουν παραπάνω με το κουτσομπολιό; Μάθε ποια ζώδια δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό και απόφυγε τις παρεξηγήσεις!

Advertisement

Διαβάστε παρακάτω ποια 12 ζώδια τα βγάζουν όλα στη φόρα.

Κριός

Ο Κριός είναι γενικά ζώδιο αυθόρμητο και πράττει με βάση την παρόρμηση της στιγμής. Τις πιο πολλές φορές δε λειτουργεί με τη λογική, αλλά με τον ενθουσιασμό που τον διακρίνει. Από την άλλη, δεν είναι λάτρης του κουτσομπολιού, όμως αν του δοθεί η ευκαιρία, δεν λέει και όχι. Παράλληλα, δεν είναι και… τάφος εάν του πεις ένα μυστικό σου… Και σε περίπτωση που τον εκνευρίσεις, θα το κάνει βούκινο.

Ταύρος

Ο Ταύρος συνήθως εμπνέει εμπιστοσύνη και όλοι του λένε τα μυστικά τους ή μυστικά που αφορούν τρίτους. Ο ίδιος δεν σκοπεύει να τα βγάλει στη φορά, δεν συνηθίζει να μιλά για τα μυστικά των άλλων. Ωστόσο, είναι καλός δέκτης, ακούει και σιωπά… Αν του πεις ένα μυστικό σου, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν θα το μάθει κανείς άλλος.

Δίδυμοι

Αν θέλεις να πεις το μυστικό σου κάπου, μην επιλέξεις τον Δίδυμο, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Αυτό το ζώδιο πιστεύει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στους ανθρώπους (αν είναι δυνατόν) και ότι όλα θα πρέπει να βγαίνουν στην φόρα. Βεβαίως, η πρόθεσή του δεν είναι κακή, μάλλον λόγω αφέλειας αποκαλύπτει τα μυστικά των άλλων. Μέσα στη παρέα, άθελά του μπορεί να σε κάνει ρεζίλι, αν γνωρίζει κάτι για εσένα…

Καρκίνος

Κουτσομπολιό και Καρκίνος, είναι δυο… φιλαράκια που πάνε παρέα. Και τα καταφέρνουν μια χαρά μεταξύ τους. Γιατί το ζώδιο αυτό έχει την τάση να γνωρίζει τα πάντα για τους πάντες… Ασχολείται με το τι κάνει ο καθένας και έχει την τάση να μεταδίδει τις… γνώσεις του και στους άλλους, με αποτέλεσμα να γίνεται κοινωνικό θέμα. Το καλύτερο είναι να τα πηγαίνεις καλά μαζί του, γιατί αν τον θυμώσεις, τότε θα βγάλει όλα τα μυστικά σου στην φόρα

Λέων

Ο Λέοντας έχει την τάση να κουτσομπολεύει για θέματα που δε θα πληγώσουν κάποιον και θα παραμείνει μόνο σε γεγονότα που μπορεί να συμβαίνουν εκείνη την ώρα. Για παράδειγμα, αν βγει με παρέα και δεν του αρέσει το ντύσιμο κάποιου, θα το πει στον διπλά του και μέχρι εκεί. Είναι όμως πολύ μυστικοπαθής όσο αφορά τα προσωπικά του, τα όποια δεν τα αποκαλύπτει εύκολα, όπως δε θα βγάλει και στη φόρα ένα δικό σου μυστικό. Μόνο αν φτάσει στα όριά του (άνθρωπος είναι και αυτός) μπορεί να πει κάτι, που θα το μετανιώσει. Και πάλι όμως, θα το κάνει με τρόπο αθώο και παιδικό

Παρθένος

Στον Παρθένο δεν αρέσει το κουτσομπολιό, παρόλο που γενικά είναι ζώδιο που τα πάει καλά με την επικοινωνία. Δε θα κάνει παρέα με άτομα τα όποια γενικά ασχολούνται με τους άλλους και έχουν την τάση να βγάζουν τα μυστικά τους στη φόρα. Πιστεύει ότι όλο αυτό είναι πολύ μικροπρεπές. Βεβαίως, αυτές του οι απόψεις τον κατατάσσουν αυτόματα στους πιστούς φίλους, που μπορείς να τους πεις τα πάντα. Τα μυστικά σου δεν πρόκειται να τα βγάλει ποτέ στη φόρα, ακόμα και αν περάσει από… βασανιστήρια. Άξιος!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που μπορεί να σε πείσει ότι είναι ο πιο εχέμυθος άνθρωπος στο κόσμο, που μπορείς να του εμπιστευτείς τα πάντα. Όμως, σε ανύποπτο χρόνο θα του ξεφύγει κάτι που θα του πεις και μάλιστα για να δικαιολογηθεί, θα πει ότι δεν περίμενε να σε πειράξει τόσο πολύ. Του αρέσει να ασχολείται με τα μυστικά των άλλων. Των φίλων του, των γειτόνων, των διάσημων προσώπων και γενικά όλου του κόσμου. Και αν του ζητήσεις τον λόγο, μην περιμένεις να σου ζητήσει συγγνώμη. Οπότε, μυστικά και Ζυγός δεν πάνε μαζί.

Σκορπιός

Γενικά ο Σκορπιός έχει τον τρόπο να μαθαίνει τα μυστικά όλων, αλλά εάν προσπαθήσεις να μάθεις κάτι δικό του, θα βρεις τις πόρτες ερμητικά κλειστές. Δεν πρόκειται να σου αποκαλύψει ποτέ κάποιο δικό του μυστικό. Είναι κάλος δεκτής όμως και ακούει με προσοχή όλα αυτά που θα του αναφέρεις, ακόμα και αν αφορούν τρίτους. Του αρέσει γενικά το κουτσομπολιό και θα μάθεις πολλά από εκείνον, που αφορούν τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Πρόσ3ξε όμως, αν του έχεις πει ένα μεγάλο μυστικό σου, φρόντισε να μην τον τσαντίσεις, γιατί θα το μάθει ο κόσμος όλος.

Τοξότης

Μπορείς να πλησιάσεις ένα Τοξότη και να κουτσομπολέψεις όποιον θέλεις άφοβα. Γιατί ο Τοξότης θα το ακούσει με ενδιαφέρον και προσοχή, και μετά… θα το ξεχάσει! Άρα δε θα φοβάσαι ότι θα κυκλοφορήσει πιο πέρα. Από τον ίδιο μπορείς να μάθεις γενικά ό,τι αφορά τα κοινωνικά θέματα ή και γεγονότα που συμβαίνουν στο εξωτερικό. Γιατί του αρέσει να μαθαίνει για τα πάντα. Αλλά μέχρι εκεί. Και αν πει σε κάποιον κάτι που του έχεις εμπιστευτεί, σίγουρα δε θα το κάνει για να κουτσομπολέψει, απλά θα τον έχει παρασύρει η στιγμή.

Advertisement

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θεώρει ότι το κουτσομπολιό φανερώνει χαμηλό πνευματικό επίπεδο και ότι δεν αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγει κάθε τέτοιου είδους «διασκέδαση» και δεν συναναστρέφεται άτομα που κουτσομπολεύουν. Κρατάει καλά κρυμμένα τα μυστικά που γνωρίζει για τους άλλους και μάλιστα προστατεύει τα αγαπημένα του πρόσωπα από κουτσομπολίστικες διαθέσεις των άλλων. Αν ο ίδιος κουτσομπολέψει, σίγουρα θα το κάνει καλοπροαίρετα και θα υπάρχει μέσα του το στοιχείο της δημιουργικής κριτικής.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο πολύ κοινωνικό και αυτό τον κάνει λάτρη του κουτσομπολιού. Φροντίζει να μαθαίνει τα πάντα γενικά, αλλά όχι από επικριτική διάθεση αλλά από κοινωνικό ενδιαφέρον. Πιστεύει ότι είναι καλό να μαθαίνεις κάποια πράγματα που αφορούν τους άλλους, για να ξέρεις τι σου γίνεται. Επειδή όμως είναι και ένα ζώδιο που δεν μπορείς να το πιάσεις από πουθενά και δεν μπορείς να το ψυχολογήσεις, καλυτέρα μην του πεις κάποιο μυστικό σου. Γιατί άθελά του μπορεί και να το αποκαλύψει. Ο ίδιος θα ζητήσει από τα κοντινά του άτομα να μην του λένε τα μυστικά τους, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top