Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Εκλείψεις 2020: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν; Αναλυτικές προβλέψεις!

Οι Ημερομηνίες των Εκλείψεων 2020. Πότε θα έχουμε Εκλείψεις τη νέα χρονιά;, Ποια ζώδια θα επηρεαστούν; Αναλυτικές προβλέψεις!

Έξι σημαντικές Εκλείψεις έρχονται για να δώσουν το δικό τους χρώμα και ρυθμό μέσα στο 2020. Χρονιά μεταμορφωτικών αλλαγών θα μπορούσε κάποιος να την περιγράψει και σίγουρα τα φαινόμενα των Εκλείψεων, θα δώσουν το δικό τους «στίγμα» για να ζήσουμε μεγαλειώδης στιγμές τη νέα χρονιά.

Το 2020 έχει 4 Εκλείψεις Σελήνης, και 2 Ηλιακές Εκλείψεις. Οι 3 Εκλείψεις γίνονται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, ενώ οι υπόλοιπες 3 γίνονται στον άξονα Διδύμου – Τοξότη.

Σαφέστατα λοιπόν έχουμε να πούμε ότι το 2020 είναι ένα σημαντικό έτος για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούςΑιγόκερους) αλλά και για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότεςΙχθύες).

Εκλείψεις 2020 Ημερομηνίες
10 Ιανουαρίου 2020 : Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (20°00′)

Advertisement

5 Ιουνίου 2020 : Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη (15°34′)

21 Ιουνίου 2020: Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο (00°21′)

5 Ιουλίου 2020: Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω (13°37′)

30 Νοεμβρίου 2020: Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους (08°38′)

14 Δεκεμβρίου 2020: Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη (23°08′)

Πώς θα μας επηρεάσουν οι Εκλείψεις 2020

10 Ιανουαρίου 2020 : Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο (20°00′)

Το 2020 ξεκινά με μία παρασκιώδη Έκλειψη Σελήνης στο γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου και συγκεκριμένα στην 20η μοίρα. Στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Επρόκειτο για ένα ισχυρό φαινόμενο το οποίο θα κλονίσει την σταθερότητα και την ασφάλεια για θέματα που αφορούν τους τομείς που αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Καρκίνου, δηλαδή την πατρίδα, τις ρίζες, την οικογένεια, τον ψυχισμό. Σκληρά και μεταλλακτικά επεισόδια θα φέρουν τον κύκλο μίας εποχής. Η Έκλειψη Σελήνης, θα προβληματίσει πολύ περισσότερο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

5 Ιουνίου 2020 : Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη (15°34′)

Μία ακόμα δύσκολη, νευρική και επιθετική Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη. Στο φαινόμενο παρατηρούμε την συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ. Σε εγκόσμιο επίπεδο θα υπάρχει ένα χαοτικό διάστημα, σύγχυσης για τις σχέσεις κρατών. Νομοθετικές μεταρρυθμίσεις θα αποσυντονίσουν το κοινωνικό σύνολο. Ακτοπλοϊκά ατυχήματα είναι πολύ πιθανά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα χρειαστεί να προσέξουμε τα ατυχήματα, τις μολύνσεις η νευρικότητα θα είναι τονισμένη, ενώ η τόλμη και το ρίσκο μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη μη αναστρέψιμα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την Έκλειψη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.

21 Ιουνίου 2020: Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο (00°21′)

Την Ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, όπου ο Ήλιος εισέρχεται στο παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου πραγματοποιείται και μία παρασκίωδης Ηλιακή Έκλειψη ακριβώς στην μηδενική μοίρα του ζωδίου. Εγκαινιάζει τον τρίμηνο κύκλο του καλοκαιριού, με σημαντικά γεγονότα που αφορούν την πατρίδα, τα κράτη ενώ οι δοκιμασίες δεν θα λείψουν για ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια, το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι των πρώτων ημερών, επιρροή όμως θα δεχθούν και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους (28-29 μοίρα)

5 Ιουλίου 2020: Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω (13°37′)

Στις 5 Ιουλίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, στην οποία παρατηρούμε την συμμετοχή του Ερμή που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Καρκίνο και του Άρη που κινείται στο ζώδιο του Κριού. Παρατηρούμε λοιπόν την ενεργοποίηση του παρορμητικού σταυρού, η οποία και θα ωθήσει σε σπασμωδικές, παρορμητικές κινήσεις και αντιδράσεις που θα είναι έκδηλες τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η έκλειψη Σελήνης από τον Αιγόκερω, είναι αρκετά ισχυρή σε υποθέσεις που αφορούν την εξουσία, το κοινωνικό σύνολο. Η πολιτική σκηνή θα είναι γεμάτη από αναβρασμό και αντιπαραθέσεις. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στα ατυχήματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

30 Νοεμβρίου 2020: Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους (08°38′)

Advertisement

Την περίοδο του φθινοπώρου έρχεται μία πιο «ήπια» Έκλειψη, να προκαλέσει προσωρινά ένταση και νευρικότητα στις μέρες μας. Η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 30 Νοεμβρίου 2020 στο ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζει στενά ζητήματα που συνδέονται με τις επικοινωνίες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την εκπαίδευση. Το διάστημα είναι γεμάτο πληροφορίες αλλά και αποκαλύψεις. Προσοχή στη νευρικότητα του λόγου και των μετακινήσεων για την αποφυγή ατυχημάτων. Επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

14 Δεκεμβρίου 2020: Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη (23°08′)

Η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, κλείνοντας τον θυελλώδη κύκλο του 2020 με σημαντικές νομοθετικές μεταρρυθμίσεις. Το τέλος της χρονιάς μας βρίσκει με πολλές ανακατατάξεις, αλλαγές στον ρυθμό της ζωής, αλλά και μία νέα φιλοσοφία των καταστάσεων. Στο φαινόμενο της Ολικής Έκλειψης Ηλίου παρατηρούμε την συμμετοχή του Ποσειδώνα, ο οποίος είναι σε τετράγωνο με τον Ερμή. Σε αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται ή όπως ακούγεται. Δυσκολίες στην ανθρώπινη επικοινωνία θα σταθούν η βασική αιτία να κυριαρχεί χάος, αστάθεια, σύγχυση. Ανακατατάξεις στην ανώτατη εκπαίδευση είναι πολύ πιθανές.

oroskopos

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top