Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Έκλειψη Ηλίου: Νέα αρχή γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Μια εβδομάδα στο τέλος του Νοέμβρη και στην αρχή του Δεκέμβρη με τη νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου, το πρωί της 4ης Δεκεμβρίου, να πρωταγωνιστεί από το ζώδιο του Τοξότη στα γεγονότα, να ενισχύει την επαναστατικότητα και τις αλλαγές από τον Ουρανό αλλά και την θεραπεία όσων μας πλήγωσαν, από τον σοφό Χείρωνα.

Η επιρροή της εκτείνεται τουλάχιστον 15 μέρες πριν και μετά το φαινόμενο. Αυτή η έκλειψη όμως, θα επηρεάσει ως τις 31 Δεκεμβρίου που ο πλανήτης του πολέμου και της δράσης θα περάσει ξανά από τη 12η μοίρα της έκλειψης, κλείνοντας το 2021 και την ενέργεια των ανατροπών.

Πάντα μια έκλειψη Ηλίου δείχνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου, την συνειδητοποίηση της αλήθειας και μια καινούρια αρχή με νέα σχέδια και στόχους. Εύκολο δεν μπορεί να είναι, άλλωστε μια αλλαγή χρειάζεται πίστη και έμπνευση, όπλα που δίνει το Σύμπαν στα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο πολύ από την ενέργεια της έκλειψης-  τα μεταβλητά- Διδύμους που έχουν γεννηθεί στο τέλος Μαΐου και αρχές Ιουνίου, Παρθένους στα τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου, Τοξότες τέλη Νοεμβρίου και ως 10 Δεκεμβρίου και Ιχθείς στα τέλη Φεβρουαρίου ως τις 7 Μαρτίου αλλά και Αιγόκερους 7-9 Ιανουαρίου, Καρκίνους 9-11 Ιουλίου από όψη αντισκιάς.

Επιπλέον όλοι όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1962 – 1965 θα επηρεαστούν, γιατί αυτές τις χρονιές ο Ουρανός και ο Πλούτωνας ήταν κοντά στην μοίρα της έκλειψης.

Δίδυμοι

Αλλάζουν οι άνθρωποι και οι σχέσεις σας  μαζί τους.

Καλείστε να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας για να διατηρήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσάς και σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις.

Σας απασχολεί ο σύντροφος, μία συνεργασία ακόμα και μία συμφωνία.

Αυτό το διάστημα θα έχετε απίστευτη δύναμη, να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε.

Παρθένος

Αλλάζετε βασικές σχέσεις και τις συνθήκες στο σπίτι.

Αλλάζει η οπτική σας απέναντι σε θέματα σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης αλλά και οικογενειακών σχέσεων.

Ανοίξτε τους ορίζοντές σας ταξιδεύοντας και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας. Συμβουλευτείτε έναν νομικό ή ειδικό, για να βελτιώσετε τις συνθήκες και να αντιμετωπίσετε  δημιουργικά  τους φόβους σας.

Τοξότης

Εκπέμπετε μια έντονη ενέργεια αλλαγών.

Η ολική έκλειψη συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο. Είναι δεδομένο λοιπόν, ότι οι αλλαγές και τα γεγονότα, όχι μόνο τώρα αλλά και μήνες μετά, φέρνουν έναν καταιγισμό εξελίξεων στην καθημερινότητά σας και τις εργασιακές συνθήκες.

Εάν καταπιεστήκατε, πλέον δεν μπορείτε να συμβιβάζεστε και αλλάζετε εργασία και συνήθειες.

Νέες γνώσεις ένας σημαντικός άνθρωπος ή ένα ταξίδι  λειτουργούν καταλυτικά στις επερχόμενες αλλαγές.

Ιχθύες

Δώστε πνοή και ενέργεια στα όνειρα και τα ταλέντα σας.

Η ολική έκλειψη Ηλίου αφορά την καριέρα και τον κοινωνικό σας περίγυρο.

Προχωρήστε σε σημαντικές κινήσεις και ενέργειες ως τις 30 Νοεμβρίου, που ευνοείστε πολύ περισσότερο από την αρχή του Δεκέμβρη.

Οι πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου χρειάζονται σύνεση, για να μην βλάψετε μία σημαντική επαγγελματική και κοινωνική γνωριμία.

Προστατεύστε την υγεία και την ευεξία σας και προσέξτε πώς εκφράζεστε στους συνεργάτες σας.

Από τη Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top