Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 21/6/2020, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

H Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο στην 0ο 21΄μοίρα θα δημιουργήσει έντονα και ενδεχομένως αντικρουόμενα συναισθήματα που θα μας προκαλέσουν διλήμματα ανάμεσα σε προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές ανάμεσα σε εμάς και στους άλλους.

Advertisement

Θα μας δημιουργήσει την ανάγκη να κοιτάξουμε μέσα μας και να αποδεχτούμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας, καθώς μόνο έτσι θα αποκτήσουμε ουσιαστική επαφή με τους άλλους. Αυτό ίσως είναι επώδυνο για εμάς καθώς όλοι έχουμε πτυχές του εαυτού μας που αποφεύγουμε να  αντικρίσουμε κατά πρόσωπο,  πολλές φορές αρνούμαστε ακόμα και να έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματά μας, και αυτή η Έκλειψη ήρθε να μας θυμίσει πως αυτά υπάρχουν  ακόμα και αν εμείς  επιμένουμε να τα αγνοούμε και μάλιστα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια με έντονο τρόπο.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο το ζώδιό σας:

Τα παρορμητικά ζώδια (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοίΑιγόκεροι) και ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, αλλά και όλοι όσοι έχουμε προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο εκεί θα νιώσουμε την ανάγκη να αλλάξουμε  τρόπος σκέψης, αντιδράσεις ακόμα και αντιλήψεις καθώς μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε καλύτερα τα θέλω μας σε σχέση τους άλλους. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να δράσουμε έτσι καθώς η προσκόλληση σε ένα συγκεκριμένο τρόπο αντίληψης  θα κάνει τη «μεταμόρφωση» πιο δύσκολη, για αυτό είναι πιθανό να μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε επίδειξη ισχύος στους άλλους προκειμένου να  αποφύγουμε να αναλάβουμε την ευθύνη μας. Η συναισθηματική χειραγώγηση είναι μία έκφανση της συγκεκριμένης Έκλειψης  που μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις ανάμεσα σε εμάς και στους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα  φέρει στην επιφάνεια τα παράπονα που έχεις από τους δικούς σου ανθρώπους από αυτούς που  είναι η οικογένειά σου. Είναι πιθανόν να βρεθείς ανάμεσα σε επαγγελματικά και οικογενειακά διλήμματα τα οποία θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να αποφασίσεις αν πρέπει να δράσεις με τη λογική ή με την καρδιά. Είναι πολύ πιθανό επίσης να νιώσεις το αίσθημα της απογοήτευσης καθώς θα διαπιστώσεις πως οι εναλλακτικές που έχεις για τα ζητήματα που σε απασχολούν δεν είναι αυτές που θα ήθελες. Πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να επιβληθείς είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό θα ήταν κάτι που πρέπει να αποφύγεις καθώς η ζήλια και ο θυμός θα κάνουν ακόμα πιο έντονα τα γεγονότα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς και να αξιολογήσεις  τους ανθρώπους  που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, που μοιράζεσαι μαζί τους ιδέες και απόψεις. Είναι πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια γεγονότα του παρελθόντος που πηγάζουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις τα οποία θα χρειαστεί λάβεις υπό όψιν σου προκειμένου να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Τα έντονα συναισθήματα και τα απωθημένα του παρελθόντος που θα εγείρει αυτή η Έκλειψη δεν θα σε βοηθήσουν να  δράσεις με τον κατάλληλο τρόπο καθώς θα σου δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως χρειάζεται να υπερισχύσεις έναντι των άλλων.  Η συνειδητοποίηση πως με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το περιβάλλον σου χρειάζεται να περπατάς μαζί δίπλα δίπλα και όχι μπροστά τους ή πίσω τους θα είναι σωτήρια ώστε να μπορέσεις να βρεις τρόπο να διαχειριστείς ζητήματα που θα προέλθουν από εκείνους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει ανησυχία σχετικά με το τι αξίζεις και θα σε κάνει να δεις καλύτερα το σύστημα αξιών πάνω στο οποίο έχεις δομήσει τις ανάγκες και την προσωπικότητά σου. Είναι πιθανό να νιώσεις πως δεν έχεις εφόδια και ικανότητες για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε και αν προκύψει και αυτό θα σε κάνει να πας ένα βήμα πίσω καθώς θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Η συναισθηματική υπερχείλιση -απόρροια της Έκλειψης- θα μεγεθύνει με δύσκολο τρόπο τις ανησυχίες σου και θα σε ωθήσει να βρεις  ένα συναισθηματικό ή πρακτικό στήριγμα προκειμένου να μη νιώθεις μετέωρος/η. Τα έντονα συναισθήματα και ο θυμός δεν θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις. Αν θέλεις να κάνεις ένα βήμα μπροστά είτε σε προσωπικό είτε σε εργασιακό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει να αφήσεις όλα αυτά που σε βαραίνουν πίσω σου ώστε να γίνουν μαθήματα για τις επόμενες αποφάσεις σου και όχι «βαρίδια» στα πόδια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου θα σε φέρει σε επαφή με τα συναισθήματά σου, τις προσωπικές σου ανάγκες και το ρόλο που έχεις μέσα σε σημαντικές σχέσεις  είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να νιώσεις να περνούν από μπροστά σου σαν ταινία τα βιώματά σου, τα συναισθήματα που σου προκάλεσαν οι άλλοι και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μαζί με τις λύπες και τις χαρές που πήρες από αυτές. Αυτό που χρειάζεται να  θυμάσαι είναι πως για να μεταμορφώσεις κάποιες σχέσεις με ανθρώπους που θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου χρειάζεται να μεταμορφώσεις κάτι από τον εαυτό σου, να θυσιάσεις κάτι για αυτές προκειμένου να περάσουν στο επόμενο στάδιο. Το αίτημα της Έκλειψης είναι η εξέλιξη των  διαπροσωπικών σου σχέσεων και για να καταφέρεις να εκπληρώσεις αυτό το στόχο θα πρέπει να αλλάξεις εσύ ο/η ίδιος/α. Μην εστιάσεις σε επιφανειακά συναισθήματα όπως νεύρα και θυμός καθώς αυτά θα σε εμποδίσουν να δεις τις σχέσεις σου σε ένα βαθύτερο επίπεδο που θα σου επιτρέψει να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και τα λάθη τους.

ΛΕΩΝ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε φέρει σε επαφή με συναισθήματα που έχεις φροντίσει να κρατήσεις καλά κρυμμένα μέσα σου, συναισθήματα που ακόμα και εσύ ο/η ίδιος/α αποφεύγεις την επαφή μαζί τους. Για να μπορέσεις να τα διαχειριστείς  το πρώτο βήμα είναι να τα αναγνωρίσεις γεγονός που δεν θα είναι εύκολο καθώς η εγωιστική τάση που θα έχεις θα γίνει εμπόδιο σε αυτό. Είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως δεν έχεις θέσει στον εαυτό σου κάποιον ρεαλιστικό στόχο και αυτό σε εμποδίζει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου κάπου συγκεκριμένα δημιουργώντας σου συναισθηματική υπερχείλιση. Απόφυγε να «σκορπίσεις» την ενέργειά σου σε μη ρεαλιστικές προσδοκίες και επιθυμίες που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν. Προσπάθησε να βρεις κάτι που μπορεί να εξάρει τη δημιουργικότητά σου ώστε να σε βοηθήσει να μετατρέψεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες σε θετική ενέργεια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Advertisement

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε φέρει σε επαφή με την ανάγκη σου να είσαι μέλος μιας ομάδας μέσα από την οποία μπορείς να  εκφράσεις τις σκέψεις σου, τις επιθυμίες σου, τους φόβους σου ακόμα και τις αδυναμίες σου. Σε περίπτωση που συνειδητοποιήσεις πως οι φιλικές σχέσεις στις οποίες έχεις επενδύσει δεν είναι ικανές να σου προσφέρουν την συναισθηματική υποστήριξη που έχεις ανάγκη αλλά και το «χώρο» να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράζεσαι με τον τρόπο που θέλεις είναι πιθανόν να μη διστάσεις να τις αφήσεις πίσω σου. Προσπάθησε να μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις επίδειξη ισχύος ή να χειραγωγήσεις συναισθηματικά τους ανθρώπους που σχετίζεται μαζί τους και σας ενώνουν κοινά στοιχεία και γνωρίσματα δημιουργώντας τους τύψεις. Μην δράσεις παρορμητικά και προσπάθησε να επικοινωνήσεις τα παράπονά σου αφού πρώτα θα τα έχεις φιλτράρει μέσα από το πρίσμα της λογικής. Αν δεν αφήσεις την ένταση, τα νεύρα και το θυμό που μπορεί να προκαλέσει αυτή η Έκλειψη να κυριαρχήσουν τότε θα καταφέρεις να δουλέψεις τις φιλικές σχέσεις σου προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις ξανά κατά πόσο μπορείς να υπηρετήσεις μια συγκεκριμένη εικόνα και να ασχοληθείς με ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό και κοινωνικό μοτίβο. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως νιώθεις ασφυκτικά μέσα σε κοινωνικές σχέσεις και η Έκλειψη που συμβαίνει έρχεται να σου υπενθυμίσει πως  χρειάζονται αλλαγές προκειμένου να μπορέσεις να αποτελέσεις μέρος ενός κοινωνικού status quo. Η αλήθεια είναι πως είναι πιθανό να νιώσεις πιεσμένος/η  και χρειάζονται οι απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να μπορέσεις να υπηρετήσεις την εικόνα σου. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο καθώς θα χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι προκειμένου να το καταφέρεις. Είναι πολύ πιθανό αυτή η «θυσία» να αφορά στον προσωπικό σου ελεύθερο χρόνο και στο χρόνο που έχεις αφιερώσει στους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να ζυγίσεις τα πράγματα και μην πάρεις αποφάσεις με παρορμητική διάθεση αλλά μόνο αν τις έχεις φιλτράρει μέσα από το πρίσμα της λογικής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ανοίξεις ακόμα περισσότερο τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να πας ένα βήμα παρακάτω τις γνώσεις και τις πληροφορίες που έχεις αποκομίσει το τελευταίο διάστημα. Όσο περισσότερα μαθαίνεις, όσο  περισσότερες πληροφορίες συλλέγεις τόσο περισσότερο θα δημιουργούνται συγκρούσεις με τους ανθρώπους γύρω σου λόγω των πεποιθήσεων σου. Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και σε συγγενείς, γνωστούς και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου είναι πιθανόν να προκύψουν σήμερα και να σου δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση. Απόφυγε τις θυμωμένες απαντήσεις καθώς η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την ηλεκτρίσεις κι άλλο. Σήμερα με αφορμή κάποιες συζητήσεις θα παρατηρήσεις πως ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις ξανά κάποιες σχέσεις που συντηρείς στη ζωή σου και να αποφασίσεις αν αξίζει να υπάρχουν σε αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση καθώς θα σε φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Είναι πιθανόν να υπάρξουν γεγονότα του παρελθόντος τα οποία θα έρθουν στο προσκήνιο προκειμένου να σου δημιουργήσουν ένα ασταθές συναισθηματικό έδαφος. Η αίσθηση αυτή δεν θα είναι η καλύτερη για εσένα όμως έχει ως στόχο να σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να φτιάξεις ένα στέρεο έδαφος απαλλαγμένο από απωθημένα του παρελθόντος και ατέρμονα συναισθήματα. Δέξου πως για κάποια πράγματα υπάρχει ένα τέλος το οποίο είναι η ευκαιρία να κάνεις μία καινούργια αρχή έχοντας αποκομίσει εμπειρίες οι οποίες θα σου φανούν πάρα πολύ χρήσιμες στην πορεία. Μην «γαντζωθείς» από ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίες ξέρεις πως έχουν κάνει τον κύκλο τους καθώς τις περισσότερες φορές το να κρατάς κάτι σφιχτά είναι πιο επίπονο από ότι αν το αφήσεις να τελειώσει και να αφήσεις χώρο για κάτι καινούργιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα σε ωθήσει να καθρεφτιστείς στους άλλους, στους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου, και αυτό το καθρέφτισμα μπορεί να σου δημιουργήσει αναστάτωση. Είναι πιθανόν να θυμώσεις ακόμα και να εκνευριστείς με αγαπημένους σου συνεργάτες ή ακόμα και με το/η σύντροφό σου ρίχνοντας τους ευθύνες για  χαρακτηριστικά και αδυναμίες που έχουν. Πριν τα βάλεις μαζί τους σκέψου μήπως σε αυτούς βλέπεις πτυχές του εαυτού σου και χαρακτηριστικά τα οποία έχεις αλλά δεν σου είναι εύκολο να τα παραδεχτείς, για αυτό σε ενοχλούν και στους άλλους. Μην μπεις στη διαδικασία να κάνεις επίδειξη συναισθηματικής ισχύος απέναντι σε αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα δημιουργήσεις συνθήκες πίεσης οι οποίες δεν θα βοηθήσουν ούτε εσένα αλλά ούτε και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Συζήτησε οτιδήποτε σε ενοχλεί, ανέλαβε το δικό σου μερίδιο ευθύνης και  μην αποδίδεις τις ευθύνες στους άλλους αφήνοντας εκτός τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου θα σου δημιουργήσει πιεστικές συνθήκες στην καθημερινότητα σου οι οποίες θα γίνουν η αφορμή για να συνειδητοποιήσεις αν και πόσο χρειάζονται αλλαγές σε απλές καθημερινές συνήθεις. Αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να μπορέσεις να λειτουργήσεις μέσα από μία καθημερινότητα η οποία θα σε βολεύει και δεν θα σε πιέζει. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να φέρεις δουλειές και υποχρεώσεις ακριβώς στα μέτρα σου όμως μπορείς να καταφέρεις να ισορροπήσεις ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και στις υποχρεώσεις που έχεις σε καθημερινή βάση. Για να μπορέσεις να βρεις χρόνο για εσένα θα πρέπει να πληρώσεις ένα τίμημα  καθώς θα χρειαστεί με αφήσεις κάποιες δουλειές οι οποίες μπορούν να σου αποφέρουν κέρδη. Αξιολόγησε τι είναι πιο σημαντικό για εσένα -αν και η Έκλειψη που γίνεται προδικάζει πως έχουν μεγαλύτερη σημασία οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου- και αν δεν τις ακούσεις τότε θα ξεκινήσουν να γίνονται πιο έντονες μέχρι να αναγκαστείς να τους δώσεις σημασία.

Advertisement

ΙΧΘΥΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει γεγονότα στα αισθηματικά σου ζητήματα τα οποία θα σε κάνουν να προχωρήσεις με κάθε τρόπο. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως βρίσκεσαι στην κόψη του ξυραφιού και πως χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις σχετικές με μία σχέση που έχεις ή με μία σχέση που θέλεις να κάνεις. Για να καταφέρεις να δράσεις προς όφελός σου θα πρέπει να αφήσεις τον εγωισμό σου και να αφουγκραστείς τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες που έχεις. Οι αλλαγές είναι πιθανές υπό την επήρεια αυτής της Έκλειψης όμως δεν θα πρέπει να σε ανησυχούν καθώς θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς μέσα από αυτές. Η ημέρα θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παιχνίδια εξουσίας και συναισθηματικής χειραγώγησης και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να τα αποφύγεις καθώς μπορεί να σου κοστίσουν.

πηγή

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top