Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Αν σε ελκύουν τα «δυνατά μυαλά», αυτός είναι ο κατάλληλος σύντροφος για σένα!

Αναζητώντας το ταίρι σου, είναι πιθανό να δίνεις προτεραιότητα σε κάποια χαρακτηριστικά όπως η ευγένεια, η γενναιοδωρία ή η αίσθηση του χιούμορ. Αυτές είναι και οι πιο βασικές ιδιότητες που είναι καλό να έχει ο σύντροφος σου, ανεξάρτητα σε ποια δίνεις προτεραιότητα. Όμως, στην περίπτωση που η νοημοσύνη είναι αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο, τότε διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια που σου ταιριάζουν και θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πιο γρήγορα. Αυτά τα ζώδια θα σου δείξουν την εξυπνάδα τους με διάφορους τρόπους, οπότε αν η εγκεφαλικότητα είναι αυτό που σε κάνει να ενεργοποιείσαι, καθένα από αυτά ξέρει πώς να σε κάνει να το ερωτευτείς.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Διδύμου είναι η ευφυΐα του. Έχει μεγάλη πνευματική περιέργεια και η γοητεία του είναι διττή: το φυσικό χαρισματικό πνεύμα του και η επιθυμία του να γνωρίσει άλλους ανθρώπους σε βαθύτερο επίπεδο. Όταν μιλάς σε έναν Δίδυμο, σου δίνει πλήρη προσοχή και μπορείς να αισθανθείς το γνήσιο ενδιαφέρον του για να καταλάβει τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει πραγματικά και σε απασχολεί κατά βάθος. Το να λαμβάνεις αυτό το είδος της προσοχής από κάποιον μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό. Παράλληλα, οι απίστευτες συζητήσεις που κάνετε και η αίσθηση του χιούμορ του (ας είναι καλά ο κυβερνήτης του ο Ερμής), μπορεί να σε κάνουν ακόμα και να ερωτευτείς τρελά αυτόν τον απίθανο εγκεφαλικό τύπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα ζώδια του Νερού έχουν μια ισχυρή σύνδεση με τα συναισθήματά τους και αυτό στον Σκορπιό μεταφράζεται σε βαθιά συναισθηματική νοημοσύνη. Έχει ιδιαίτερα υψηλή αντίληψη για το τι αισθάνονται οι άλλοι γύρω του και μπορούν να αναγνωρίσουν τι είναι αυτό που χρειάζονται. Πρόκειται για ένα δώρο, που σε λάθος χέρια, μπορεί να αποβεί επικίνδυνο. Αλλά, από τη στιγμή που ο Σκορπιός αναζητά έναν σύντροφο που μπορεί να τον/την εμπιστευτεί και να ανοιχτεί συναισθηματικά, τείνει να χρησιμοποιεί αυτό το χάρισμά του, προκειμένου να διαχωρίσει αυτούς που μπορεί να πάρει στα σοβαρά από εκείνους που απλώς θέλουν να παίξουν παιχνίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να έχει τη φήμη ότι είναι φευγάτος και απρόβλεπτος, αλλά αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι στερείται της ικανότητας να εστιάζει. Αντιθέτως, τα ενδιαφέροντά του επικεντρώνονται στο να επεκτείνει συνεχώς την άποψή του για τον κόσμο, μέσω νέων εμπειριών και ιδεών. Ο Τοξότης βλέπει τον κόσμο μέσα από έναν φιλοσοφικό φακό και πάντα προσπαθεί να δει τη «μεγάλη εικόνα». Κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη που σχετίζεται με την ανώτερη γνώση και τη σοφία, πράγμα που σημαίνει ότι διαρκώς αναζητά να επεκταθεί πέρα από τα σύνορα που του ορίζονται. Ο κατάλληλος σύντροφος για αυτό το ζώδιο πρέπει να μοιράζεται μαζί του την πνευματική περιέργεια και τη δίψα για γνώση που επιτυγχάνεται μέσω της προσωπικής εμπειρίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι αναλυτικός από τη φύση του και βλέπει τα πάντα ως ένα παζλ που πρέπει να λυθεί. Με τη βοήθεια του κυβερνήτη πλανήτη του, του Ουρανού, ο οποίος συνδέεται με τα επαναστατικά οράματα, καταλήγει σε συμπεράσματα και βλέπει τον κόσμο με τη δική του μοναδική αντίληψη. Μμερικοί άνθρωποι μπορεί να τον θεωρούν κάπως απρόσιτο, αδιάφορο ή και… αναίσθητο. Όμως, για όσους έλκονται από εκείνους που μπορούν να λύνουν προβλήματα και να έχουν οράματα, τίποτα δεν είναι πιο ξεσηκωτικό από το να παρακολουθούν το μυαλό του Υδροχόου σε δράση.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top