Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Επεισοδιακό το ξεκίνημα του Απρίλη γι’ αυτά τα ζώδια: Εβδομαδιαίες (29/3-4/4) προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις εβδομαδιαίες (29/3-4/4) προβλέψεις και προειδοποίησε. Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα στην αρχή του Απρίλη και ποια θα έχουν επιτυχίες; Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα.

Κώστας Λεφάκης – Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων

Κριός

Κύματα ενθουσιασμού και συγκινήσεων θα σας κατακλύσουν τις επόμενες μέρες. Πολλοί νιώθετε την ανυπομονησία να ξεχειλίζει και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι ανοιξιάτικες θύελλες θα σας συνεπάρουν καθώς ο έρωτας θα σας αγγίξει , ή η ανακάλυψη ενός νέου σκοπού θα σας ενθουσιάσει.

Ο Απρίλης μπαίνει δυνατά και επεισοδιακά. Οι βασικοί τομείς της ζωής σας χρειάζονται ενίσχυση, ή ανακαίνιση. Οι συμπτώσεις θα παίξουν με τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Κάποιοι άνθρωποι θα σας ενθουσιάσουν, αλλά και κάποιοι άλλοι θα δοκιμάσουν την ευθυκρισία σας. Οι φιλόδοξοι μπαίνετε σε μια κούρσα κατακτήσεων, ή επεκτάσεων.

Ταύρος

Ο ενθουσιασμός θα είναι χαρακτηριστικός τις επόμενες μέρες. Ένα περιστατικό σας κάνει ανυπόμονους για να φτάσετε κάπου, ή να γνωρίσετε κάτι. Χρήματα έρχονται αλλά και χρήματα φεύγουν. Ο Κρόνος εξακολουθεί να παίζει το ρόλο ενός γοητευτικού δυνάστη στον άξονα καριέρα – οικογένεια.

Το φεγγάρι, τις μέρες που ακολουθούν, τροφοδοτεί τα όνειρά σας και μειώνει τους εφιάλτες. Αρκετοί θα δώσετε μια μάχη για ένα αισθηματικό ζήτημα. Άλλοι θα ξεκινήσετε μια εκστρατεία για να ενισχύσετε την καριέρα σας στο μέλλον. Ο Απρίλης αλλάζει το κλίμα και δημιουργεί καλύτερες συνθήκες και προοπτικές απελευθερώνοντας από τις δοκιμασίες του Χειμώνα που σας παίδεψαν.

Λεφάκης αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας

Δίδυμοι

Μέσα σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή, εσείς ζείτε προσωπικές, καλύτερες στιγμές. Αν και οι σκέψεις σας παραμένουν διχασμένες κάτω από την επιρροή του Άρη, καταφέρνετε να φτάσετε στους προορισμούς που έχετε βάλει. Η δημιουργικότητα και η νευρικότητα αυξάνουν.

Διαβάστε ακόμα:   Κώστα Λεφάκη: Πώς θα εξελιχθεί ο Φεβρουάριος 2021 για όλα τα ζώδια;

Τα καινούρια έσοδα δεν καταφέρνουν να καλύψουν τον παφλασμό των εξόδων που συνεχίζεται. Ωστόσο το ηθικό σας παραμένει υψηλό και η ταχύτητα της πορείας σας αυξάνεται κατακόρυφα. Στο τέλος φτάνετε εξαντλημένοι οργανικά, αλλά ικανοποιημένοι ηθικά. Φροντίστε να ελιχθείτε περισσότερο στην ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Έντονες οι μέρες που ακολουθούν και επεισοδιακό προβλέπεται το ξεκίνημα του Απρίλη. Το κέντρο βάρος της καθημερινότητας εστιάζει στον επαγγελματικό και στον κοινωνικό χώρο. Εκεί δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και αποφύγετε να κάνετε λάθη τακτικής.

Υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκτεθείτε κοινωνικά, αλλά μεγάλη να διακριθείτε επαγγελματικά. Συναισθηματικά μπαίνει μια καλύτερη τάξη. Επικοινωνιακά η συνεννόηση γίνεται αποδοτικότερη και οικογενειακά καταφέρνετε να επιβάλλετε τη δική σας γνώμη και τακτική.

Λέων

Σημαντικό το διάστημα αυτό καθώς η πορεία του Ήλιου στον Κριό και ο ερχομός του Απρίλη, ενισχύουν το κύρος, την αισιοδοξία, αλλά και τον παράγοντα της τύχης. Ανατέλλει μια νέα εποχή που θα σας αποζημιώσει για τις ταλαιπωρίες του περασμένου χειμώνα.

Αρχίζετε να νιώθετε ότι επηρεάζεστε λιγότερο από το γενικότερο κλίμα και έχετε ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που δε μπορούσατε πριν. Η εποχή είναι κατάλληλη να επεκταθείτε, να κάνετε εμπορικές διαπραγματεύσεις, να φροντίζετε για το καλώς έχειν των επαγγελματικών σας συμφερόντων, ή να τερματίσετε νομικές διευθετήσεις που εκκρεμούν. Μην αφήνετε το χρόνο να φεύγει αναξιοποίητος.

Παρθένος

Ο Απρίλης φέρνει αναπάντεχα και νέες συγκινήσεις. Ο Άρης στους Διδύμους σας επιστρατεύει στον τομέα της δουλειάς και απαιτεί να κάνετε καινούριους άθλους. Ο Ερμής στους Ιχθύς σας βοηθά να βρείτε συμμάχους και ανθρώπους που θα σας εξυπηρετήσουν. Η Αφροδίτη στον Κριό εφιστά την πρόνοια και την προσοχή σας στη διαχείριση των χρημάτων σας και το πέρασμα των ημερών σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε περάσει σε μια εντελώς καινούρια εποχή.

Διαβάστε ακόμα:   Τα τρία ζώδια που μπορούν να σε κάνουν «τρελό»

Ζυγός

Καθώς ο Απρίλης διαδέχεται τον Μάρτη, οι μέρες που ακολουθούν προβλέπονται ενδιαφέρουσεςέντονες, αρκετά ριψοκίνδυνες, ενώ η στάση των ανθρώπων που σας αφορούν, έντονα προκλητική. Παρόλα αυτά η αρμονία του Άρη με τον Κρόνο εξυπηρετεί την πραγματοποίηση σχεδίων, σε άλλους δίνει λύσεις νομικές, οικονομικές, ή επαγγελματικές.

Κώστας Λεφάκης

Σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή, οι πλανήτες παίζουν ένα ρόλο συμμάχου και σας εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση. Ο Απρίλης προβλέπεται ένας πολύ σημαντικός μήνας τύχης στις σχέσεις σας με τους άλλους και στις επιδιώξεις σας. Μη χάνετε τις ευκαιρίες και αδράξτε το αιφνίδιο καλό.

Σκορπιός

Το τέλος του Μάρτη και οι αρχές του Απρίλη είναι ένα μεταβατικό διάστημα για τους περισσότερους από εσάς. Απαιτεί φρόνηση αλλά και θάρρος. Δεν πρέπει να χάσετε καθόλου χρόνο, ενώ ο Απρίλης δείχνει ότι μπαίνει σε σημαντική φάση το αντικείμενο της δουλειάς σας.

Φροντίστε να είστε περισσότερο ευέλικτοι, συνεργάσιμοι και αισιόδοξοι. Μην ενοχλείστε από λεπτομέρειες της συμπεριφοράς των άλλων. Και πάνω από άλλο, περιορίστε την αυτοτιμωρία ή την αυτοκαταστροφική σας συμπεριφορά. Ερωτικά το κλίμα θα είναι συνεχώς εναλλασσόμενο. Για να κερδίσετε αυτό που θέλετε πρέπει να κουραστείτε.

Τοξότης

Ανήκετε στην ομάδα των ζωδίων που η αλλαγή του μήνα σας ευνοεί και σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Οι άλλοι μπορεί να γίνονται λίγο προκλητικοί αλλά σας δίνουν και ευκαιρίες να πετύχετε ανοίγματα, να κλείσετε συμφωνίες, ή να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι σύμμαχος των αισθηματικών σας ενδιαφερόντων. Ο Ερμής στους Ιχθύς δείχνει ότι κάποια οικογενειακά ζητήματα δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα. Αυτό που θα είναι πολύ χαρακτηριστικό αυτήν την εποχή θα είναι η μεταβλητότητα των γεγονότων και των διαθέσεων.

Διαβάστε ακόμα:   Ζώδια σήμερα: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας, Σάββατο 06 Απριλίου!

Αιγόκερως

Χαράς ευαγγέλια για εσάς η αλλαγή του μήνα. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο στενό περιβάλλον και νέες προοπτικές στην εργασία, ή στο αντικείμενο της δουλειάς σας. Ο Ερμής σας βοηθά να ολοκληρώσετε τις τελευταίες τακτοποιήσεις όλων εκείνων των υποθέσεων που ανατάραξε ο χειμώνας.

Ο έρωτας παίρνει μια προκλητική στάση απέναντί σας και αυτό γιατί η Αφροδίτη περνά από το ζώδιο του Κριού και δοκιμάζει την ανοχή, τις αισθήσεις και τις ιδιοσυγκρασιακές σας ανάγκες. Καλείστε να παίξετε μια δύσκολη παρτίδα και αν τα καταφέρετε θα βγείτε νικητές.

εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων

Υδροχόος

Όπως όλα τα ζώδια του αέρα, έτσι και εσείς ευνοείστε αυτό το διάστημα. Υπολογίστε τις δυνάμεις σας, αξιοποιήστε τις δυνατότητες και κινηθείτε ανάλογα. Συμπτώσεις γεγονότα και συμπεριφορές τρίτων δημιουργούν ένα σύνθετο μωσαϊκό εντυπώσεων και εικόνων.

Φροντίστε να μη χαθείτε μέσα σε αυτό το λαβύρινθο και ακολουθείστε τη σωστή κατεύθυνση. Η φετινή άνοιξη σας βοηθά να βελτιώσετε τον παράγοντα της τύχης και να αποτινάξετε τη δυσκολία που ζήσατε τους προηγούμενους μήνες. Η δημιουργικότητά σας αυξάνει και το ηθικό τονώνεται μέσα από επιτυχίες που θα έχετε.

Ιχθύες

Το τέλος του Μάρτη και η αρχή του Απρίλη είναι ένα κομβικό σημείο, το οποίο, με επεισοδιακό τρόπο, σας δίνει την ευκαιρία να καλύψετε στα γρήγορα τις υπάρχουσες οικονομικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Προέχει να μην παρασυρθείτε από ρεύματα εντυπώσεων και παραπλανήσεων.. Ελέγχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας και μη βιάζεστε να κάνετε νέα έξοδα. Αποφύγετε συγκρούσεις με τους δικούς σας ανθρώπους και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στον επαγγελματικό στίβο.

Πηγή: oroskopos.gr

Continue Reading
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

To Top