Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ερμής Ορθόδρομος – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο;

Ερμής ορθόδρομος από σήμερα και το μυαλό σιγά σιγά μπαίνει σε τάξη. Ιδέες, σκέψεις, σχέδια, αναθεωρήσεις και οτιδήποτε μπορέσαμε να αναπροσαρμόσουμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα των τριών εβδομάδων περίπου, σιγά σιγά μπορεί να μπει σε εφαρμογή. Το προηγούμενο διάστημα δόθηκε χώρος και χρόνος να προσαρμόσουμε μια νέα ιδέα με μια νέα ματιά, μια καινούργια οπτική γωνία στα σχέδια μας. Τώρα μπορούμε να διαχωρίσουμε όλο τον γύρω θόρυβο και να επικεντρωθούμε στις λεπτομέρειες και τα χρήσιμα στοιχεία. Μπορούμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε ένα επιχείρημα ή να συνεχίσουμε με φρέσκες ιδέες ένα παλιότερο. Να συζητήσουμε, να κλείσουμε συμφωνίες. Μπορούμε να οραματιστούμε ξανά, να προγραμματίσουμε το πλάνο που θέλουμε να κινηθούμε και να εκφράσουμε τις επιθυμίες μας. Οι σκέψεις μας τώρα γίνονται πιο ξεκάθαρες και μπορούμε να επιλέξουμε τί θα αφήσουμε πίσω και τί θα πάρουμε μαζί στις αποσκευές μας, από το προηγούμενο διάστημα. Ακόμη λίγες μέρες υπομονή και όλα θα μπουν σε σειρά.

Advertisement

Κριός

Ο Ερμής ανάδρομος επηρέασε βαθιά σημεία της Ψυχής σου και σε έβαλε σε διαδικασία να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις πολλές πτυχές. Γεγονότα και καταστάσεις που συνέβησαν κυρίως τις τρεις τελευταίες εβδομάδες σε έκαναν πιο δυνατή/ό και ένα είδος αναγέννησης έλαβε χώρα. Τώρα έχοντας όλη την εικόνα και την αλήθεια στα χέρια σου μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα αρχή. . .

Ταύρος

Τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες με την ανάδρομη πορεία του Ερμή κοινωνικά θέματα, ομάδες και φίλοι μπήκαν στο μικροσκόπιο για επανεξέταση. Τώρα με μια νέα οπτική ματιά αναπτερώνεται το ηθικό σου, τα όνειρα σου γίνονται πιο δυνατά και είσαι έτοιμη/ος να βγεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις το όραμα σου. . .

Δίδυμοι

Ο Ερμής ανάδρομος τις τελευταίες 3 εβδομάδες κινητοποίησε ζητήματα που αφορούσαν κυρίως την εικόνα σου, το κοινωνικό σου προφίλ και θέματα καριέρας. Τώρα με την ορθόδρομη του κίνηση μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδια σου και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανέβεις στις επάλξεις και να δείξεις τα ταλέντα σου. . .

Καρκίνος

Τώρα έχεις την δυνατότητα να προγραμματίσεις ένα ταξίδι και να κάνεις πράξη σκέψεις και αλλαγές που σκέφτηκες πως είναι απαραίτητο να γίνουν. Ο Ερμής ορθόδρομος από σήμερα σε βοηθά να αναπτερωθείς και να χαράξεις έναν νέο δρόμο προς τις επιτεύξεις που θέλεις να έχεις στην ζωή σου. . .

Λέων

Οι προηγούμενες τρεις εβδομάδες με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία δεν θα λέγαμε πως ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωή σου. Μπορεί να ήταν δημιουργική, να μπόρεσες να αλλάξεις πράγματα και να πήρες χαρά αλλά ταυτόχρονα έγινε ένα είδος μετασχηματισμού και πολύ προσωπικά σου θέματα βρέθηκαν κάτω από το μικροσκόπιο. Τώρα το όραμα δυναμώνει μέσα από τις αλλαγές που έγιναν και χρειάζεται να συνεχίσεις τα σχέδια σου με πυγμή και ανανεωμένη/ος. . .

Παρθένος

Με τον Ερμή ορθόδρομο από σήμερα αρχίζεις μια νέα πορεία όσο αφορά τις συνεργασίες, τους φίλους, την/τον σύντροφο σου. Οι προηγούμενες τρεις περίπου εβδομάδες σε βοήθησαν να έρθεις αντιμέτωπη/ος με προκλήσεις σε αυτούς του τομείς και χρειάστηκε να μπουν πράγματα σε τάξη. Αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για σένα όσο και αν φαίνεται δύσκολο αρχικά γιατί αλλάζει η εικόνα σου και θα υπάρξει καλύτερος διαχωρισμός ρόλων. . .

Ζυγός

Προκλήσεις που έφερε ο Ερμής ανάδρομος τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες περίπου σε έκαναν πιο δυνατή/ό κάτι που επηρεάζει όλη την καθημερινότητά σου. Είναι σημαντικό να λάβεις αυτές τις πληροφορίες που πήρες και τις αλλαγές που έκανες ως δώρο, με την έννοια πως τώρα μπορείς με περισσότερη ορθότητα και καθαρότητα να προχωρήσεις τα σχέδια σου με επιτυχία. . .

Σκορπιός

Την ευκαιρία για νέα δημιουργικά ενδεχόμενα κινητοποίησε η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Μπορεί να μην ήταν η ιδανική περίοδος για να αρχίσεις να τα υλοποιείς ωστόσο έδωσε ιδέες και ανανέωσε την πίστη σου σε κάτι δημιουργικό. Από τώρα και μετά μπορείς σιγά σιγά να αρχίσεις να τα βάζεις σε πρόγραμμα και να τα αναπτύσσεις με την απαραίτητη φροντίδα και αγάπη που θα χρειαστεί ειδικά τον πρώτο καιρό. . .

Τοξότης

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή έφερε αναστάτωση και αλλαγές κυρίως σε οικογενειακά θέματα, το σπίτι και την προσωπική σου ζωή. Τώρα με την ορθόδρομη του κίνηση μπορείς σιγά σιγά να βρεις ξανά τους ρυθμούς σου και να μπορέσεις να υλοποιήσεις τις σκέψεις που είχες τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες περίπου. Μπορείς να βρεις την ηρεμία και με πιο καθαρό μυαλό να τακτοποιήσεις ότι θέματα είναι ακόμη σε εκκρεμότητα. . .

Αιγόκερως

Ο Ερμής ορθόδρομος από σήμερα σου δίνει την δυνατότητα να αποκαταστήσεις επικοινωνιακά θέματα που προέκυψαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες περίπου. Τώρα με νέα προσέγγιση στα θέματα που σε απασχολούν και με φρέσκες ιδέες μπορείς να προχωρήσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Η επικοινωνία με νέα άτομα που γνώρισες ή με άτομα που ειπώθηκαν νέες ιδέες τώρα μπορεί να είναι αποτελεσματική και περισσότερο γειωμένη. . .

Advertisement

Υδροχόος

Αλλαγές σε οικονομικά ζητήματα ή θέματα αξιών έφερε ο Ερμής ανάδρομος τις τελευταίες τρεις εβδομάδες περίπου. Ακόμη και αν υπήρξαν προκλήσεις είναι σημαντικό να θυμάσαι πως τίποτα δεν έρχεται τυχαία και όλα έχουν δύο πλευρές. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τα νέα δεδομένα και να πορευτείς προς την νέα κατεύθυνση που σου έχει δοθεί. . .

Ιχθύες

Η εικόνα που προβάλεις στον κόσμο καθώς και ο τρόπος που σε βλέπουν οι άλλοι άλλαξε το προηγούμενο διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο για τρεις εβδομάδες περίπου. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή μέσα από την νέα διεργασία που μπήκες να μπορέσεις να διατηρήσεις αυτό το οποίο αποκόμισες και να χρησιμοποιήσεις τα θετικά σου χαρακτηριστικά ώστε να το διατηρήσεις με κάθε τρόπο. . .

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top