Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Πώς ερωτεύονται τα ζώδια και ποια ταιριάζουν μεταξύ τους.

Πώς αλλάζουν οι άνθρωποι όταν γνωρίζουν τον μεγάλο έρωτα; Πως ανατρέπονται όλα μόλις κάποιος ερωτευτεί; Αμέσως ξεχνιούνται όλες οι θεωρίες περί ελευθερίας και οι αμετανόητοι εργένηδες κάνουν σχέδια για το μέλλον.

Advertisement

Ενώ για τους άντρες ο έρωτας έχει κυρίαρχο ενδιαφέρον, ο γυναικείος ερωτισμός είναι ένας γρίφος που προσπαθούν να ανακαλύψουν.
Κριός

Ο Κριός πάντα είναι πρόθυμος για μια νέα σχέση αλλά κάπου στο τέλος το χάνει. Είναι πολύ ενθουσιώδης από την αρχή αλλά αυτό αλλάζει στην πορεία. Αν ο σύντροφος του ανταποκρίνεται ισάξια σε αυτήν την τρέλα, πάθος, εκδηλωτικότητα τότε μπορεί να κάνετε την τέλεια σχέση.

Ταύρος

Παρόλο που είναι εκδηλωτικός, ενθουσιώδης παθιασμένος από την αρχή της σχέσης το κακό στον Ταύρο είναι ότι ποτέ δεν μένει ικανοποιημένος πάντα περιμένει την επόμενη σχέση πιστεύοντας ότι θα βρει κάτι πιο καλό. Του αρέσει η σταθερότητα, η ρουτίνα, η συμβίωση, η συντροφικότητα, η ασφάλεια γενικά της σταθερής σχέσης. Αν τα βρει όλα αυτά μπορεί να κάτσει και μαζί του να κατακτήσετε όλο τον κόσμο.

Δίδυμος

Θεωρείται άστατος γιατί ενθουσιάζεται εύκολα και του περνάει εξίσου εύκολα. Δημιουργεί εύκολα σχέσεις και αν βρει το σωστό ταίρι γι΄ αυτόν θα είναι ο τέλειος σύντροφος. Αφοσιωμένος πρωτότυπος στην καθημερινότητα εκπλήξεις και άλλα πολλά που δεν θα θέλετε να τον χάσετε ποτέ από τη ζωή σας.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δείχνει αμέριστη αφοσίωση στο σύντροφό του, φροντίδα, θαλπωρή, αγάπη. Είναι από τους καλύτερους συντρόφους για μια σχέση. Έχει γεννηθεί για να υπάρξει σε μια σχέση ζωής.

Λέων

Ο Λέων αγαπά με μεγαλοπρέπεια. Δημιουργεί εύκολα σχέση αλλά πάντα θέλει να νιώθει ότι αρέσει ακόμα και από άλλους δεν του αρκεί μόνο ο σύντροφός του. Θέλει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο να του ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση. Θέλει να δείχνει το κύρος του στους άλλου, αλλά προσοχή μην μπερδευτείτε, θέλει μόνο να δείχνετε! Αγαπά με αφοσίωση και πολύ δύσκολα θα απατήσει σε μια σχέση.

Παρθένος

Είναι ο τύπος που θέλει την σταθερότητα παρά το πάθος και την τρέλα του έρωτα. Είναι αφοσιωμένος στο σύντροφό του, επικοινωνιακός, τρυφερός. Δεν είναι των εκπλήξεων και των έντονων συναισθημάτων.

Ζυγός

Είναι ο τύπος που γεννιέται και κατευθείαν ψάχνει να βρει το άλλο του μισό. Μόλις το βρει θα το καταλάβει κατευθείαν και θα το καταλάβει ο σύντροφός του. Τρυφερός επικοινωνιακός και εκδηλωτικός θα κάνει τα πάντα για τον σύντροφό του.

Σκορπιός

Advertisement

Δεν θέλει ποτέ να τελειώσει το πάθος του σε μια σχέση. Ακόμα και μετά από πολλά χρόνια σχέσης θα είναι παθιασμένος και ερωτευμένος ακόμα με τον ίδιο άνθρωπο, με τις ζήλιες του, της εκπλήξεις του, την προστατευτικότητα του. Αν το χάσει αυτό το πάθος τελείωσε, θα πάει στην επόμενη σχέση.

Τοξότης

Ξεκινά της σχέσεις του με ενθουσιασμό, πείθει τον εαυτό του ότι αυτός είναι ο έρωτας της ζωή τους αλλά το θέμα είναι ότι δεν ψάχνει τον έρωτα. Ψάχνει την μεγαλύτερη περιπέτεια την ζωής του μόνο αυτή θα τον κρατήσει πιστό στην σχέση του και θα τον κρατήσει παθιασμένο.

Αιγόκερως

Είναι ένας πατριώτης θα υπερασπιστεί την αγάπη του, εφόσον την βρήκε, με όσα μέσα έχει. Δύσκολα παραιτείται από μια σχέση. Ο μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι δεν είναι εκδηλωτικός πολύ, οπότε το ταίρι του πρέπει να κοιτάει με τα μάτια της καρδιάς του για να καταλάβει τα συναισθήματα του Αιγόκερου.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι εγωιστής και δύσκολα θα σου ανοιχτεί πρέπει να περάσεις από σαράντα κύματα και να σε εξετάσει πλήρως μέχρι να σου ανοιχτεί και να σου πει τις δύο μαγικές λέξεις για να ξεκινήσετε την ονειρική σας σχέση.

Ιχθύς

Δύσκολος, και σίγουρα όχι μονογαμικός σύντροφος. Πηδάει από μια σχέση στην άλλη σε πολύ σύντομα διαστήματα.

offcial.gr

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top