Connect with us

ΖΩΔΙΑ

11/2 Εστίασε σε λεπτομέρειες που σου διαγεύγουν πριν δράσεις ! Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο.

Μεγάλο μέρος των πλανητικών ενεργειών στο ουράνιο θόλο σήμερα μας ωθούν να βρούμε μια παραγωγική εκδήλωση αυτής την ενέργειας. Μια πλανητική μίξη δυναμικής που χρειάζεται δημιουργική εξωτερίκευση διαφορετικά η καταστολή συναισθημάτων θα μπορούσε να εκδηλώσει εκρήξεις και αντιπαραθέσεις για τις οποίες δεν θα είσαι χαρούμενος/η.

Advertisement

Κριός

Σήμερα εμπόδια μπορεί να βρεθούν στον δρόμο σου και καλό θα ήταν ευέλικτα να τα αποφύγεις. Με την επιμονή σου σε κάτι που δεν προχωράει σήμερα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς και να δημιουργηθούν δυναμικές με ανθρώπους που δεν θα το ήθελες βαθιά μέσα σου. Εστίασε σε ότι κινείται ανεξάρτητα αν νιώθεις μπλοκαρισμένος…

Ταύρος

Παρόλο τις πλανητικές επιρροές η διάθεση σου είναι καλή και έχεις επαφή με το τι μπορείς να καταφέρεις σήμερα και τι όχι. Παρέμεινε σε αυτή την πορεία ακόμη και αν άλλοι γύρω σου νιώθουν διαφορετικά την σημερινή μέρα. Έχε εμπιστοσύνη σε αυτό που νιώθεις εσύ και χρησιμοποίησε ότι εργαλεία έχεις στην διάθεση σου για να προχωρήσεις το πρόγραμμα της ημέρας σου. . .

⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

Δίδυμοι

Σήμερα μπορείς μέσω εξωτερικών καταστάσεων να κάνεις σημαντική δουλειά με τον εαυτό σου σχετικά με το παλαιό και το νέο στην ζωή σου. Είναι ιδανική μέρα να αποβάλεις οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια και σου δείχνει πως έχει επιτελέσει πια τον σκοπό του χωρίς να έχει να σου δώσει κάτι παραπάνω. Είναι σημαντικό να σεβαστείς τις εσωτερικές διεργασίες που σου ζητείται να κάνεις αυτή την στιγμή με κέντρο εσένα και μόνο εσένα. . .

Καρκίνος

Σήμερα ακόμη και αν δεν το επιθυμείς θα χρειαστεί να δώσεις έμφαση σε εργασιακά θέματα τα οποία χρειάζεται να σταθείς σε λεπτομέρειες αντί να τα κοιτάς περισσότερο σφαιρικά ή να τα περάσεις πιο επιφανειακά. Αυτό χρειάζεται ενέργεια και έχει αρκετό κόπο ωστόσο είναι αυτό που χρειάζεται να κάνεις σήμερα ώστε να ολοκληρώσεις την εργασία ή το έργο σου. . .

Λέων

Οι οργανωτικές σου ικανότητες είναι ενεργές σε διάφορους τομείς. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτό που πιστεύεις εσύ πως χρειάζεται την ενέργεια σου και είναι σίγουρο πως ο χρόνος θα είναι αρωγός σου με ότι και αν καταπιαστείς. Άφησε το όραμα σου να σε οδηγήσει στην κατεύθυνση που μπορείς να του δώσεις το κατάλληλο σχήμα. . .

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε γεμίζει ενέργεια με στόχο την προσωπική σου ικανοποίηση. Σήμερα μπορείς να διορθώσεις και να προχωρήσεις σχέδια τα οποία ασχολείσαι αυτή την στιγμή και είναι προτεραιότητά σου. Η πίστη στο έργο σου και η αληθινή σχέση με τους γύρω σου είναι τα κλειδιά που θα σε κάνουν να λάμψεις εσύ και να μεταφέρεις το φως και στους ανθρώπους γύρω σου. . .

Ζυγός

Κάτι που σχετίζεται με το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα σήμερα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποιος άνθρωπος που θα συναντήσεις ή θα σου στείλει μήνυμα αλλά θα είναι μια ιδέα, μια πεποίθηση, ένα ταλέντο, ένας τρόπος διαχείρισης, κάτι το οποίο σχετίζεται με παρελθόν και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο σήμερα αναπτύσσοντας το και προσαρμόζοντας το στο στις σημερινές σου ανάγκες. . .

Advertisement

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα αν έχεις κατά νου πως το σημαντικό για να το καταφέρεις είναι ο τρόπος και όχι η πρόθεση σου. Μην ενδώσεις στον πειρασμό να δείξεις τις ηγετικές σου ικανότητες εκτός και αν το κάνεις με έργα. Επίσης χρειάζεται προσοχή πως λες κάτι, αν είναι ο σωστός τρόπος για να ακουστεί το μήνυμα σου. Εξάλλου αυτός είναι ο στόχος σου να ακουστείς και να εξυπηρετηθείς. Διάλεξε τον ποιο ευέλικτο τρόπο ώστε να μην εναντιωθείς στους ανθρώπους που μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά. . .

Τοξότης

Η πειθαρχεία είναι το κλειδί της ημέρας για σένα. Είναι σίγουρο πως σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα και να πετύχεις αυτό που θέλεις ωστόσο το κλειδί είναι να μετριάσεις τον παρορμητισμό σου. Είναι αλήθεια πως αυτό το έμφυτο χαρακτηριστικό σου λειτουργεί συχνά ως κινητήριος δύναμη για σένα αλλά σήμερα δεν μπορείς να στηριχτείς σε αυτό αν θέλεις να πετύχεις τον στόχο σου. . .

Αιγόκερως

Σήμερα καλό θα ήταν να ασχοληθείς με θέματα πολύ προσωπικά που σχετίζονται όμως με την προσωπική σου ανάπτυξη και επιτυχία. Η εστίαση σε οτιδήποτε μπορεί λειτουργήσει βοηθητικά στην δουλειά σου όπως πχ η παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ή η συνάντηση με ανθρώπους που μπορούν να σε διδάξουν χρήσιμα βήματα που μπορείς να κάνεις, είναι σημαντική. . .

Υδροχόος

Advertisement

Η μέρα έχει αρκετές προκλήσεις και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια από μέρους σου για να κρατήσεις τις ισορροπίες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να είσαι ανοιχτός/η σε συζητήσεις και να προσπαθήσεις να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες και τα δεδομένα πριν καταλήξεις στα συμπεράσματα σου. . .

Ιχθύες

Είναι κατανοητό και απόλυτα φυσιολογικό για σένα να νιώθεις την ανάγκη να αποσυρθείς στα ιδιαίτερα σου όταν δεν νιώθεις τόσο δυνατός/ή ή όταν άλλοι εισβάλουν στα προσωπικά σου θέματα. Τα υγιή όρια είναι σημαντικά σε αυτή την περίπτωση και περισσότερο παραγωγικά. Σκέψου πως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Με ποιον τρόπο μπορείς να καθορίσεις τα όρια και να προστατέψεις την ελευθερία σου εκτός της απόσυρσης. . .

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top