Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια .Οι αισθηματικές προβλέψεις κυκλοφόρησαν και σήμερα θα δούμε τι μας επιφυλάσσουν στον έρωτα, το 2022.

Το 2022 πλησιάζει και θέλουμε να μας δώσει όσα μας στέρησε το 2021. Και μιας και σήμερα μιλάμε για τις αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το 2022, θέλουμε το 2022, να μας φέρει επιτέλους τον μεγάλο έρ@τα που αναζητούσαμε τόσο καιρό, να προχωρήσουμε επιτέλους στο επόμενο βήμα στην σχέση μας ή να δούμε πως θα καταλήξει η σχέση μας.

Αυτό θα το ανακαλύψουμε σήμερα, μέσα από τις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για το 2022. Σήμερα λοιπόν θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το 2022 όσων αφορά τα αισθηματικά μας και ελπίζουμε όλα να πάνε όπως τα ονειρευόμαστε. Διαβάστε παρακάτω: 

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Κριό

Για τους Κριούς το 2022 θα είναι το έτος των μεγάλων αλλαγών όσων αφορά τα αισθηματικά τους. Αν είστε ελεύθεροι στο 2022, θα βάλετε το φλερτ και την αγάπη σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να αποκαταστήσετε το μέλλον σας και να φτιάξετε νέες φιλίες με ανθρώπους που μοιράζεστε τις ίδιες αρχές.

Παρόλα αυτά το κεφάλαιο σχέση πάντα σας απασχολεί και στις αρχές του 2022 θα απομονωθείτε διότι θα ξεκινήσετε να κάνετε μία αυτοκριτική όσων αφορά τις επιλογές σας μέχρι σήμερα κι αν όντως οι επιλογές σας ήταν αυτό που αξίζατε ή ρίχνατε πολύ χαμηλά τον πήχη από ανασφάλεια.

Μην φοβηθείτε την απομόνωση διότι θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με μία πιο καθαρή ματιά και να διεκδικήσετε επιτέλους αυτό που σας αξίζει στην αγάπη και στον έρ@τα. Αν εσείς οι ίδιοι καταλάβετε τι αξίζετε η αγάπη δε θα αργήσει να σας χτυπήσει την πόρτα.

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Ταύρο

Το 2022 αν βρίσκεστε σε σχέση θα σας αποδείξει ότι κάνατε μία πολύ καλή επιλογή όσων αφορά την σχέση σας. Αν μοιράζεστε έξοδα με το άλλο σας μισό, το 2022 θα είναι η χρονιά που το ζευγάρι σας, πολλές φορές θα σας βγάλει από την οικονομική δύσκολη θέση. Αυτό θα σας προσφέρει ένα συναίσθημα ασφάλειας.

Προσέξτε όμως διότι στα μέσα του 2022 η σχέση σας πρόκειται να μπει σε ρουτίνα. Λίγο τα δικά σας προσωπικά προβλήματα, λίγο τα οικονομικά αδιέξοδα που μπορεί να νιώσετε ότι έρχεστε, θα βάλετε σε δεύτερη μοίρα το άλλο σας μισό. Επενδύστε στην σχέση σας και αφιερώστε της τον απαιτούμενο χρόνο.

Αν είστε ελεύθεροι στο 2022 θα έχετε περιστασιακά φλερτ που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση και θα σας ανεβάζουν την διάθεση. Παρόλα αυτά δεν θα είστε σε θέση να κάνετε κάτι πιο σοβαρό στην ζωή σας, διότι θα επικεντρωθείτε περισσότερο στην επαγγελματική σας αποκατάσταση.

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τους Διδύμους

Το 2022 αν βρίσκεστε σε σχέση θα είναι το έτος που θα σας διδάξει να μην είστε αλαζόνες και να εκτιμάτε αυτά που έχετε προτού τα χάσετε. Η τελειομανία σας πολλές φορές είχε οδηγήσει σε οριακό σημείο την σχέση σας και με λάθος χειρισμούς κάνατε την κατάσταση χειρότερη από ότι καλύτερη.

Η αλήθεια είναι πως όσων αφορά τα αισθηματικά, δεν θα είναι τόσο πολύ η χρονιά σας. Άλλα άγχη θα σας καταβάλλουν με αποτέλεσμα να παραμελείτε τα σημαντικά άτομα για εσάς. Τα οικονομικά θα είναι το μείζον σας πρόβλημα και πολλές φορές θα ξεσπάτε τα νεύρα σας στο άλλο σας μισό.

Πόση υπομονή να κάνει και το αμόρε σας, αν εσείς δεν του δίνετε μία ευκαιρία και προκαλείτε συνεχώς εντάσεις; Το μυστικό είναι να αφήσετε για λίγο την ζωή να σας πάει και όχι να θέλετε να περνούν όλα από το χέρι σας.

Αν είστε ελεύθεροι οι κατακτήσεις σας θα είναι πολλές. Ο δυναμισμός σας και συνάμα το ταλέντο να δείχνετε συγκαταβατικοί και έτοιμοι να ακούσετε όλες τις απόψεις είναι και το μεγάλο σας προσόν. Μην ξεχνάτε όμως να είστε ο εαυτός σας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση καμία σχέση σας δε θα εξελιχθεί όπως την περιμένατε.

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Καρκίνο

Καρκινάκι είσαι ένα ζώδιο ευαίσθητο και η ευαισθησία σου πολλές φορές φτάνει τα όρια του υπερβολικού. Το 2022 αυτή η ευαισθησία θα είναι και η αιτία πολλών προβλημάτων όσων αφορά την σχέση σου. Το άλλο σου μισό θα δυσκολευτεί να μπει στην θέση σου και να καταλάβει ότι ζορίζεσαι.

Από την άλλη εσύ, με την συγκαταβατικότητά σου και με το μειονέκτημά σου να ξεχνάς εύκολα αυτά που σου κάνουν θα αργήσεις να βάλεις ουσιαστικά τα δικά σου όρια και η σχέση θα φτάσει σε οριακό επίπεδο.

Πρόσεξε γιατί μπορεί να νομίζεις ότι με αυτόν τον τρόπο βοηθάς την σχέση σου να συνεχιστεί όμως στην πραγματικότητα θα συμβεί το αντίθετο. Τα προβλήματα θα σε βάλουν σε πειρασμό και μέσα στο 2022 φαίνεται πως μπορεί να θες να κοιτάξεις για αλλού.

Δεν εγκρίνουμε τέτοιες συμπεριφορές οπότε προτού φτάσεις σε αυτό το επίπεδο, προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους με το άλλο σου μισό και αν δεν λυθεί κάτι, κόψ’ το! Αν είσαι ελεύθερο σίγουρα θα έχεις τις κατακτήσεις σου και μάλιστα αυτές οι κατακτήσεις θα έχουν όλα τα προσόντα και για κάτι πιο σοβαρό.

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022  για τον Λέων

Αγαπημένο μου Λιονταράκι το 2022 θα είναι η χρονιά όπου τα επαγγελματικά σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου. Στην σχέση σου θα βιώσεις ένα είδους ασφάλειας που θα σου κάνει πολύ καλό στο να συνεχίσεις. Παρόλα αυτά πρόσεξε, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βάλεις την δουλειά πάνω από το άλλο σου μισό.

Γενικότερα θα πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα νεύρα και το άγχος σου διότι είναι πολύ πιθανό αυτά τα νεύρα και αυτό το άγχος να αποτελέσουν πρόβλημα στην σχέση. Αν είσαι ελεύθερο μία αγάπη από το παρελθόν θα σου χτυπήσει την πόρτα και ‘συ θα θελήσεις να της ανοίξεις.

Ποτέ δεν λέμε όχι στην ολοκλήρωση των απωθημένων, όμως πρόσεξε διότι μπορεί ό,τι λάμπει να μην είναι χρυσός. Θα έχεις διάφορα φλερτ όμως κανένα από αυτά δεν θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές σου και επειδή για σένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, δεν θα θες και να προχωρήσει η σχέση.

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Παρθένο

Για τους Παρθένους το 2022 θα είναι μία καλή χρονιά όσων αφορά τα αισθηματικά. Ήδη οι πρώτες προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του 2022. Θα είσαι από τους ανθρώπους που θα βιώνουν μία ασφάλεια στην σχέση που λίγοι άνθρωποι έχουν την πολυτέλεια να την βιώσουν.

Μπορεί σαν ζώδιο να είσαι τελειομανές όμως το άλλο σου μισό θα διατηρήσει τις ισορροπίες. Δε θα λείψουν οι εντάσεις όμως για εσένα οι εντάσεις είναι το αλατοπίπερο της σχέσης οπότε δεν σε φοβόμαστε. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τα μυστικά που θα έχεις από το άλλο σου μισό και τις ανασφάλειές σου.

Το ξέρουμε ότι θες όλα να περνούν από το χέρι σου και δυσκολεύεσαι να μπεις στην θέση του άλλου όμως στο 2022 θα πρέπει να εξασκήσεις περισσότερο την ενσυναίσθησή σου. Όσων αφορά τα μυστικά, θα δοκιμάσεις να κρύψεις πράγματα για το καλό της σχέσης σου, όμως δεν φαίνεται μία τόσο καλή λύση.

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Ζυγό

Αγαπημένε μου Ζυγέ στο 2022 θα έχεις πολλά πράγματα να ασχοληθείς και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αν βρίσκεσαι σε σχέση, να θες να “ακουμπήσεις” πάνω στο άλλο σου μισό. Προβλήματα με την οικογένεια, με την επαγγελματική σου αποκατάσταση, με τα λεφτά, με τους φίλους θα κάνουν το άλλο σου μισό να φανεί σαν σανίδα σωτηρίας.

Προσπάθησε να ανοίγεις περισσότερο την καρδούλα σου στην σχέση σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργούνται και λιγότερες παρεξηγήσεις. Ξέρουμε πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο για σένα όμως το 2022 θα είναι μία απαιτητική χρονιά για σένα οπότε για να καταφέρεις να επιβιώσεις θα πρέπει να κάνεις την υπέρβαση.

Αν είσαι ελεύθερο τότε σίγουρα οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές. Είσαι από την φύση σου ένα κλειστό ζώδιο που του αρέσει να φιλοσοφεί και να εξερευνεί τον κόσμο. Αυτό έχει την γοητεία του κι εσύ, μπορεί να μην ενδιαφέρεσαι να βρεις κάτι, όμως οι προτάσεις θα σου έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Το θέμα είναι εσύ αν θα τις δεχτείς.

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Σκορπιό

Φαίνεται πως το 2022 το πρώτο σου μέλημα θα είναι η επαγγελματική σου αποκατάσταση και η οικονομική σου ανεξαρτησία. Αυτό αν βρίσκεσαι σε σχέση θα θέσει το άλλο σου μισό σε δεύτερη μοίρα και αυτός θα είναι και ο λόγος που θα οδηγηθείτε σε αρκετές συγκρούσεις.

Θα πρέπει να κάνεις στην άκρη τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα και αυτό το ελάττωμα να θες όλα να γίνονται με τον δικό σου τρόπο, διότι αν μπεις στη θέση του άλλου θα καταλάβεις ότι από ένα σημείο και μετά αυτό είναι ενοχλητικό. Το άλλο σου μισό δεν ψάχνει μία μαμά ή έναν μπαμπά. Ψάχνει σύντροφο.

Αν είσαι ελεύθερος και πάλι θα είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στην δουλειά αλλά και στους φίλους σου οι οποίοι μπορεί και να σε κάνουν να αμφιβάλλεις για το ποιόν τους μέσα στο έτος. Παρόλα αυτά είσαι ένα ερ@τιάρικο ζώδιο οπότε το φλερτ και οι περιστασιακές σχέσεις δε θα σου λείψουν. Ζήσ’ το και απόλαυσέ το.

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Τοξότη

Αγαπημένε μου Τοξότη το 2022 θα είναι για σένα η χρονιά που θα “κλείσεις” πολλά στόματα. Όλον αυτόν τον καιρό η μετριοπάθειά σου και το ότι είσαι από την φύση σου ένα χαμηλών τόνων ζώδιο, σε είχε κάνει να χάσεις τον εαυτό σου και να μην θέτεις τα δικά σου όρια.

Έτσι θα αποδείξεις σε πρόσωπα ότι η σχέση σου είναι υγιής και ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Παρόλα αυτά μην εθελοτυφλείς διότι η σχέση σου δεν είναι τέλεια και ίσως μπορείς να την βελτιώσεις.

Έχεις την τάση να ανέχεσαι πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μέσα στο 2022 θα κακομάθει το άλλο σου μισό. Βάλε τα όριά σου με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Δηλαδή με ήρεμες συζητήσεις και λογικά επιχειρήματα και όλα θα πάνε καλά!

Αν είσαι ελεύθερος το 2022 Τοξότη μου θα σου διδάξει ότι πρέπει να βασίζεσαι και στα δικά σου πόδια. Δεν έχεις ανάγκη μία σχέση για να είσαι ολοκληρωμένος και αυτή η σκέψη και η υιοθέτηση αυτής της νέας τάσης ζωής θα σε κάνει να επιβιώσεις ψυχολογικά το 2022 αφού μία νέα σχέση δεν προβλέπεται.

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Αιγόκερω

Η ερωτική σας ζωή αναταράσσεται δυνατά κάτω από την επιρροή των δύο εκλείψεων στον Ταύρο, τον Απρίλη και τον Νοέμβρη, στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Με τη βοήθεια αυτών των εκλείψεων, νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε κάτι νέο ή να προχωρήσετε σε κάτι καλύτερο, ειδικά αν έχετε συμβιβαστεί με λιγότερα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ό, τι αποφασίσετε να κάνετε θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το να γνωρίζετε και να είστε σταθεροί στις αξίες σας. Πιέζεστε να ζητήσετε περισσότερα για τον εαυτό σας στην αγάπη, αντί να προσπαθείτε να διατηρήσετε μια ανεκπλήρωτη κατάσταση.

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, να πιστέψετε ότι αξίζετε μια ευτυχισμένη, σταθερή σχέση, ότι δεν πρέπει να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Αφού αυτές οι εκλείψεις σας πιέσουν να κάνετε πολλές βαθιές, εσωτερικές διεργασίες, θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά περισσότερα να προσφέρετε σε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους.

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τον Υδροχόο

Θα είναι η μεγάλη επιστροφή; Μια παλιά ιστορία μεταμορφώνει τις αναμνήσεις σας, νιώθετε ότι έχετε χάσει κάτι σημαντικό ή δεν έχετε γυρίσει εντελώς σελίδα. Αναζωπυρώνεται μια παλιά ερωτική φλόγα, νιώθετε πως αυτό το πρόσωπο μιλάει ακόμα στην καρδιά σας καθώς ο ανάδρομος Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας.

Φαίνεται σαν deja vu; Μη σπεύσετε να κάνετε κατάθεση ψυχής, ακούστε την καρδιά και το μυαλό σας και περιμένετε. Εν ολίγοις, απολαύστε το πάθος, χωρίς υπερβολές! Πρέπει να ειπωθεί ό, τι είναι κρυμμένο μεταξύ σας, ίσως ακόμα απευθυνθείτε στους φίλους σας για συμβουλές, αλλά θα ήταν άχρηστο, δεν θα ακολουθήσετε καμία.

Αν είστε σε σχέση, νιώθετε την ανάγκη να κρυφτείτε από το άλλο σας μισό, να ζήσετε για λίγο απομονωμένοι. Ίσως και να μείνετε μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα, δεν απαντάτε σε κανέναν, κάνετε κάποιο είδος ψηφιακής αποτοξίνωσης. Οι πιο πολύτιμοι φίλοι σας σας καταλαβαίνουν πολύ καλά, για τους άλλους … έχει πραγματικά σημασία;

Οι ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις 2022 για τους Ιχθείς

Οι εκλείψεις του έτους που ενεργοποιούν τον άξονα 3ου/ 9ου οίκου που αφορούν την επικοινωνία και τις πεποιθήσεις σας, αλλάζουν το παιχνίδι φέρνοντας μια αλλαγή νοοτροπίας γύρω από τις σχέσεις.

Σας ωθούν να αφήσετε ξεπερασμένες πεποιθήσεις για την αγάπη, ειδικά αν έχετε απογοητευτεί στο παρελθόν ή φοβάστε να χάσετε την ανεξαρτησία σας. Οι πιστοί σας φίλοι, τα αδέλφια ή οι στενοί συγγενείς σας κατέχουν αυτή τη χρονιά ζωτική θέση στη ζωή σας και με χαρά ακούτε τις συμβουλές τους.

Ένα άτομο συγκεκριμένα καταφέρνει την κατάλληλη στιγμή να σας καθοδηγήσει στις ανατροπές και στις αμφιταλαντεύσεις του μυαλού σας. Ίσως και να γνωρίσετε κάποιον που σας παραδίδει τα κλειδιά της ευτυχίας, ρωτώντας σας για τη ζωή σας ή σας κάνει να θυμηθείτε τις ξέγνοιαστες στιγμές ή ορισμένες εμπειρίες που ζήσατε.

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top