Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 16-22 Μαρτίου 2020

Κριός

Για μια ακόμα φορά πρέπει να δουλέψετε σκληρά τόσο εσωτερικά όσο και πραγματικά. Πρέπει να δείτε με καλή διάθεση τις αντιξοότητες, να μην τις φοβηθείτε ή να μην σας εκνευρίσουν. Να διατηρήσετε την τάξη, να μην είστε βιαστικοί σε σημαντικές αποφάσεις και να καλλιεργήσετε την υπομονή και την επιμονή στους στόχους σας. Αντέξτε το σκηνικό των υποχρεωτικών υποχωρήσεων!

Advertisement

Ταύρος

Η καριέρα θα συνεχίσει να αποτελεί την προτεραιότητα της καθημερινής σας πορείας.           Στα οικονομικά σας οφείλετε να συνεχίσετε την πρόνοια και την προσοχή. Υπερασπιστείτε την ασφάλεια των περιουσιακών σας δεδομένων, συνηθίστε την λιτότητα και αξιοποιήστε μια ωραία ιδέα που θα συνέβαλε στην πρόοδο σας.  Επιλέξτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν

Δίδυμοι

Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που υπάρχουν ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές. Αποφύγετε να προκαλέσετε τους αντιπάλους σας και γενικά να στρέψετε τα πράγματα εναντίον σας. Ελέγχετε το πείσμα, τον θυμό και την ανυπομονησία σας και περιορίστε στο έπακρο την εκδοχή σπασμωδικών αντιδράσεων, αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν νέες εντάσεις και παρεξηγήσεις στο περιβάλλον σας.Δώστε προσοχή σε μικρά θέματα υγείας που δημιουργούν ενοχλήσεις

Καρκίνος

Προσαρμοστείτε στις μεγάλες αλλαγές που συνεχίζονται για όλο τον κόσμο. Για όσους τα διλλήματα είναι πρακτικά ή επαγγελματικά χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή. Μην αφήνετε κάτι σίγουρο όσο ταπεινό και αν σας φαίνεται αν δεν είστε σίγουροι για τα καινούργια πεδία μάχης που ανοίγονται. Αποδεχτείτε ψύχραιμα τις καθυστερήσεις που δεν θα λείψουν.Αισθηματικά, μην δημιουργείτε θέματα χωρίς λόγο!

Λέων

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Θα πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές και βασικές αναθεωρήσεις. Επίσης αποφύγετε να επεκτείνετε την ανασφάλεια σας, αλλά να την λειτουργήσετε πρακτικά στην ζώνη πάντα της δικής σας δύναμης και ποτέ στις ελπίδες για τους άλλους.Δείτε έξυπνα τα οφέλη μιας συνεργασίας που σας προτείνεται.

⛪️Προσωποποιημένες λαμπάδες με Όνομα & ευχή 🔴 Πείτε μας το όνομα που θέλετε να χαράξουμε και χαρίστε ένα όμορφο δώρο στο βαφτιστήρι σας - Mairyland.gr

Παρθένος

Προφυλαχτείτε από ψευδαισθήσεις που μπορεί εσείς οι ίδιοι να αναπτύξετε, κάντε τις απαραίτητες θυσίες που κρίνονται αναπόφευκτες για την ενίσχυση της καριέρας σας, αλλά αποφύγετε τους «πονηρούς» και τους «επικίνδυνους» ανθρώπους σε επίπεδο επαγγελματικής συνεργασίας, παρασυρόμενοι από την δική σας φιλοδοξία. Βρείτε τον τρόπο να βάλετε τις προοδευτικές ιδέες σας εφαρμογή και γίνετε πιο οργανωμένοι και πιο εργατικοί.Η εμπειρία στα θέματα που αντιμετωπίζετε, θα είναι ο πολυτιμότερος σύμβουλός σας

Ζυγός

Οι προσδοκίες και οι φίλοι θα παίξουν σημαντικότερο ρόλο, καινούργιοι άνθρωποι θα βγουν αιφνίδια στην ζωή σας και θα σας συνεπάρουν, αλλά και άλλες τόσες στιγμές θα πικραθείτε ή θα απογοητευτείτε συναισθηματικά από ανθρώπους του παρελθόντος. Αποφύγετε να θυματοποιήσετε τον εαυτό σας και κυρίως, προλάβετε την εκδοχή του να νιώσετε απογοητευμένοι.Καλλιεργήστε εναλλακτικές σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας.

Σκορπιός

Τα οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν και θα απαιτήσουν έξοδα και ψυχική κούραση. Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον παρόλο που όλα μιλούν για πρόοδο, μην βιαστείτε να επιβεβαιώσετε την ισχύ σας. Μην προκαλείτε τους αντιπάλους ή τους επικριτές σας, μην παρασύρεστε από ανέφικτους έρωτες και μην αναμιγνύεστε σε συζητήσεις και σχόλια. Η σιωπή θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ισορροπίες και να βγείτε αλώβητοι από κάποιες δοκιμασίες.

Advertisement

Τοξότης

Η αγωνία και τα άγχη σας για την συνέχεια της πορείας σας θα είναι αισθητά σε όλο το μήκος αυτής της εβδομάδας. Τα αισθηματικά σας όπως και τα οικονομικά σας, θα διαταραχτούν αλλά και θα συναντήσουν ευκαιρίες ή ανάκαμψη  πολλές φορές. Καθυστερήσεις και εμπόδια δεν θα λείψουν αλλά θα μπορέσετε ευκολότερα να τα ξεπεράσετε.Θέματα με συγγενείς και γενικότερα του περιβάλλοντος, θα σας απασχολήσουν και θα σας κουράσουν.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας προβλήματα μπορεί να μην λυθούν αλλά η οικονομική σας καθημερινότητα θα είναι πιο εύκολα αντιμετωπίσιμη. Κάποια σημαντικά σας σχέδια θα καθυστερήσουν να πραγματοποιηθούν, όχι γιατί θα λείπουν τα χρήματα αλλά γιατί δεν θα το επιτρέπουν οι γενικότερες συνθήκες. Επαγγελματικά άλλοι θα ζήσετε αλλαγές και άλλοι θα ανασυγκροτήσετε τις συνθήκες της δουλειάς σας. Μετριάστε τις αντιδράσεις και τους φόβους σας, όταν κάποια θέματα δεν λειτουργούν έτσι όπως τα έχετε οργανώσει.

Υδροχόος

Ας είστε προσεκτικοί σε ότι λέτε ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις, να μην εκτίθεστε σε κινδύνους και να σκέφτεστε πολύ πριν υπογράφετε συμφωνίες ή ότι άλλο δεσμευτικό για εσάς. Οι σπουδαστές μην παραμελείτε το διάβασμα σας, οι οικογενειάρχες μην αφήνετε το χρόνο να λύσει ένα σχετικό πρόβλημα, ή μια διαφορά όπου είναι αναμεμιγμένοι και άλλοι ανθρώπινοι παράγοντες. Κοιτάξτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κανέναν άλλον!

Ιχθύες

Το χρήμα και οποιαδήποτε σχέση σας μαζί του θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων και πόσο αυτά μπορούν να επηρεάσουν ή και να συμβάλλουν στην πρόοδο κάποιων νευραλγικών τομέων της ζωής σας.  Παρά την δύσκολη εποχή οι περισσότεροι θα σημειώσετε επαγγελματική πρόοδο ή θα εκσυγχρονίσετε τις συνθήκες εργασίας σας.Αισθηματικά χρειάζεστε ακόμα χρόνο για να διορθώσετε ένα λάθος, ή μια αδικία!

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top