Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 2 έως 8 Μαρτίου 2020

ΚΡΙΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Με γεμάτες τσέπες, απολαμβάνεις αισθησιασμό και πάθος 1ο δεκαήμερο! Άσε που ένα παλιό πάθος, επιστρέφει… παρασκηνιακά!
Τα  «ΜΗ»: Εσύ του 2ου ζεις έναν κρυφό έρωτα, προσοχή… Μια αποκάλυψη, σε προσγειώνει απότομα! Το 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνει ερωτικές και φιλικές επανασυνδέσεις, όμως ο Κρόνος δεν τον αφήνει χωρίς δυσκολίες, ρήξεις και προβλήματα στον έρωτα…

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο και νέεοι κεραυνοβόλοι έρωτες, αλλά και επανασυνδέσεις! Μια εβδομάδα μόνο χαμόγελα! Εσύ του 2ου απολαμβάνεις θετικές αλλαγές, φιλική υποστήριξη και πλήρη ερωτική ανανέωση με νέα ξεκινήματα!
Τα  «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μακριά από τους… παράλληλους έρωτες, τα μυστικά και κοίτα να επικεντρωθείς στο επάγγελμα, τώρα που θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα λάθη σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο μπορεί να σε τρέχει η δουλειά, άλλα μία ερωτική έκπληξη, σε ανανεώνει και χαμογελάς! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για μήνυμα από πρώην και -γιατί όχι- για μία επανασύνδεση! Μην ξεχνάς όμως τις φιλίες σου…
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ψευδαισθήσεις και υπερβολικές προσδοκίες, θα φέρουν απογοητεύσεις σε έρωτα και καριέρα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Μηνύματα από το ερωτικό παρελθόν, αλλά και νέες γνωριμίες έκπληξη 1ο δεκαήμερο! Αν έχεις βρει ήδη το άλλο σου μισό, απολαμβάνεις χαρούμενες στιγμές, βολτούλες και λες ναι και σε ένα ταξιδάκι! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις την εκπλήρωση ενός μεγάλου ερωτικού ονείρου, τύχη και απόλυτη ερωτική εύνοια! Μόνο χαμογελάς!
Τα  «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, οκ καλό το σεξ με τον πρώην, όμως τα θέματα σχέσεων και καριέρας, περνούν crash-test.

ΛΕΩΝ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο ετοιμάσου για μία καυτή, βαθιά συναισθηματική εβδομάδα, γεμάτη πάθος! Το πορτοφόλι σου βέβαια θα είναι άδειο, αλλά οκ… 3ο δεκαήμερο, αν προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς, μία επανασύνδεση είναι σιγουράκι αυτήν την εβδομάδα!
Τα  «ΜΗ»:  1ο δεκαήμερο οι οικονομικές δυσκολίες συνεχίζονται, ωστόσο τα επαγγλεματικά σου βελτιώνονται ξαφνικά! Απο ερωτικά, τίποτα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία εβδομάδα γεμάτη επανασυνδέσεις, κεραυνοβόλους έρωτες, εκπλήξεις και μόνο ερωτικές επιτυχίες 1ο δεκαήμερο!
Τα  «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο καλός ο ρομαντισμός, αλλά μην πετάς στα σύννεφα νομίζοντας ότι όλα πάνε καλά, γιατί έρχονται απογοητεύσεις! Εσύ του 3ου, τρέχεις για επάγγελμα και χρήμα (ποιο;) τώρα… Άσε τους έρωτες!

ΖΥΓΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, μπορεί να ταλαιπωρούν επαγγελματικές υποχρεώσεις, τα ερωτικά σου όμως είναι καυτά, με ανέλπιστα καλό σεξ! Άσε που το χρήμα ρέει…
Τα  «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, δεν παίζει να είναι ερωτική η εβδομάδα, όσο κι αν λάμπεις εμφανισιακά! Εσύ του 3ου, χορταίνεις κατακτήσεις και επιστροφές από το παρελθόν, ωστόσο δεν θα λείψουν οι ρήξεις, ακόμα και οι χωρισμοί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτικές επανασυνδέσεις, εκπλήξεις από τον σύντροφο, θετικές αλλαγές, ξαφνικές χαρές και νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, ανανεώνεσαι με φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και άκρως ρομαντικές στιγμές!
Τα  «ΜΗ»: Επανασύνδεση ναι, μπορεί να έρθει, αλλά όχι για μόνιμα 3ο δεκαήμερο. Γενικά η εβδομάδα, επικεντρώνεται στα επαγγελματικά -σοβαρά- προβλήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, τα πισωγυρίσματα συνεχίζονται και επιπλέον εσύ ανανεώνεσαι εμφανισιακά!
Τα  «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο παραμυθιάζεσαι, (ενώ) ξέρεις πολύ καλά τι θα συμβεί… 3ο δεκαήμερο, σκάει μήνυμα από το ερωτικό παρελθόν, αλλά μάλλον όχι από αυτόν που θες…

Advertisement

AΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Μηνύματα φουλ από διάφορους πρώην και επιπλέον ερωτικές εξομολογήσεις, ξαφνικές καψούρες, πάθη και καλοπέραση 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου κάνεις νέες γνωριμίες ή εκδρομούλες με το άλλο σου μισό!
Τα  «ΜΗ»: Ρήξεις, τελειωτικές καταστάσεις και καταλυτικές εξελίξεις 3ο δεκαήμερο… Υπομονή και ψυχραιμία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, από οικονομικά χάλια, αλλά μια ξαφνική επιστροφή από το ερωτικό σου παρελθόν, σου δίνει απέραντη χαρά! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις μία αισθησιακή και απόλυτα συναισθηματική εβδομάδα!
Τα  «ΜΗ»: Ναι, η ευκαιρία για επανασύνδεση είναι γεγονός 3ο δεκαήμερο, ωστόσο η κακή συνεννόηση μεταξύ εσένα και του πρώην, τα διαλύει όλα…

ΙΧΘΥΣ
Τα  «ΠΡΕΠΕΙ»: Και ερωτικές επιστροφές και νέοι έρωτες και ευχάριστες εκπληξούλες από το άλλο σου μισό 1ο δεκαήμερο!
Τα  «ΜΗ»: Εσύ του 2ου, λες ψέματα και αποκαλύπτεσαι ή πιστεύεις ψέματα και απογοητεύσαι! Εσύ πάλι του 3ου, όσο ασχολείσαι με απωθημένους έρωτες, η ανασφάλεια σου διογκώνεται και εσύ στο τέλος πληγώνεσαι…

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top