Connect with us

ΖΩΔΙΑ

Θέλεις γάμο, αλλά δεν έρχεται η πρόταση; Δες πως θα τον πείσεις!

Κάθε γυναίκα θέλει να νοιώθει οτι είναι η μια και μοναδική για τον άνθρωπο της και μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα σχέσης, ζητάει τους όρκους της αγάπης που θα την κάνουν να νοιώσει σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον.

Advertisement

Αλήθεια είναι πως οι γυναίκες την απόλυτη ελευθερία τη ζουν μέσα από τη δέσμευση και το γάμο, γιατί μόνο έτσι μπορούν πραγματικά να εκφράσουν τον αυθεντικό τους εαυτό. Τι γίνεται όμως όταν η πολυπόθητη πρόταση δεν έρχεται από τα χείλη του αγαπημένου σου; Τί πρέπει να κάνεις για να καταλάβει οτι είσαι ο σύντροφος της ζωής του και πως δεν πρέπει να σε χάσει;

ΚΡΙΟΣ

Ο άνδρας κριός λατρεύει την περιπέτεια και γι αυτό δεν πρέπει να του αποκαλύψεις τον εαυτό σου μονομιάς, εάν επιθυμείς να σε παντρευτεί. Πρέπει να το παίξεις δύσκολη και να τον έχεις συνέχεια να περιμένει και κάτι ακόμη από εσένα. Με λίγα λόγια είναι κυνηγός και για να σε κυνηγήσει πρέπει να τρέξεις. Δεν λέμε να μην του δίνεις τίποτα και καθόλου από τον εαυτό σου και από τον χρόνο σου, απλά την κατάλληλη στιγμή κι όταν θα καταλαβαίνεις πως έχει κι άλλο ανάγκη την παρέα και την συντροφιά σου, να φεύγεις με ένα φιλί και με την υπόσχεση πως θα τα ξαναπείτε την επόμενη φορά.

Τον άνδρα κριό πρέπει να τον έχεις σε μια κατάσταση που να σε αναζητά εκείνος, οπότε μην κολλήσεις επάνω του και ζήσε την δική σου ενδιαφέρουσα και γεμάτη περιπέτειες ζωή, την οποία φυσικά πρέπει να φροντίσεις να την μαθαίνει. Μόλις αντιληφθεί οτι για να σε βλέπει και για να σε κρατήσει κοντά του για πάντα, χρειάζεται να σε παντρευτεί, η πρόταση γάμου δεν θα αργήσει να έρθει!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο σταθερός άνδρας ταύρος, θα σκεφτεί πάρα πολύ πριν να αποφασίσει τη δέσμευση για μια ζωή. Θέλει η επιλογή του να είναι η σωστή και θα εξετάσει από κάθε πλευρά το θέμα μέχρι να κάνει το βήμα. Για αρχή να θυμάσαι οτι βασική του προτεραιότητα είναι η σύντροφος του να του προσφέρει την ασφάλεια που έχει ανάγκη, ενώ απεχθάνεται τα δράματα και τη συναισθηματική αστάθεια. Μπροστά στην απόφαση ενός γάμου, θα χαράξει μια πορεία σταθερή ναι μεν, αργή δε, μέχρι να είναι σίγουρος οτι πράττει το σωστό.

Για να τον πείσεις θα πρέπει να του αποδείξεις ότι είσαι μια γυναίκα αξίας και πως εάν σε βάλει μόνιμα στη ζωή του θα βγει σίγουρα κερδισμένος. Δείξε του το ενδιαφέρον σου, δώσε του ηρεμία και τη διαβεβαίωση και ότι μπορεί να στηριχθεί επάνω σου για τα πάντα. Εάν μένει μόνος του ασχολήσου με το σπίτι του και κάνε το πιο ζεστό και λειτουργικό. Ο άνδρας ταύρος ζητάει μια παραδοσιακή γυναίκα άρα πρέπει να είσαι σοβαρή και πιστή, ενώ έχει ανάγκη να τον βοηθάς και να τον στηρίζεις, όταν πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο άνδρας δίδυμος δεν είναι και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του θεσμού του γάμου και η αλήθεια είναι οτι χρειάζεται αρκετή προσπάθεια από τη μεριά σου, για να κάνει το επόμενο βήμα. Είναι ανεξάρτητος και όλη η ζωή είναι για εκείνο μια ευκαιρία για να παίρνει συνεχώς νέες εμπειρίες και να μαθαίνει καινούργια πράγματα. Επομένως, τις περισσότερες φορές αντιλαμβάνεται τον γάμο, σαν τη δέσμευση που θα του στερήσει αυτή την ελευθερία. Πάντως εάν σε αγαπάει και δεν θέλει να σε χάσει, μπορείς να τον πείσεις οτι ένας γάμος μαζί σου θα του δώσει τη δυνατότητα να κερδίσει πολλά από αυτή σας την εμπειρία.

Ξεκίνα με το να του κεντρίζεις το ενδιαφέρον για τα πράγματα που θα μπορέσετε να κάνετε μαζί, εάν η σχέση σας αποκτήσει μεγαλύτερη άνεση. Απέδειξε του την αναγκαιότητα να υπάρχεις στη ζωή του, κανονίζοντας τις λεπτομέρειες στα ταξίδια σας και σε όσα κάνετε μαζί. Βοήθησε τον στην καθημερινότητα του και ανέλαβε τις δραστηριότητες που δεν του αρέσει να κάνει, έτσι ώστε να του γίνεις απαραίτητη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άνδρας καρκίνος δεν είναι δύσκολη περίπτωση, αγαπάει τη δέσμευση και του αρέσει η οικογένεια επομένως αν ακολουθήσεις κάποια βασικά βήματα θα πάρεις σχετικά εύκολα την πρόταση που έχεις ανάγκη. Για αρχή πρέπει να εξωτερικεύεις την αγάπη σου για τα παιδιά, αφού τα αγαπάει πολύ κι εκείνος και έχει την ανάγκη η γυναίκα της ζωής του να είναι εκτός από καλή σύντροφός και μια καλή μητέρα με διάθεση να ασχοληθεί με την ανατροφή των παιδιών του. Αυτόν τον άνδρα πρέπει αρχικά να τον κερδίσεις σε συναισθηματικό επίπεδο και να σε ερωτευτεί, αν συμβεί αυτό τότε τα πράγματα δεν είναι και πολύ δύσκολα. Πες του οτι τον αγαπάς πολύ και οτι δεν μπορείς να σκεφτείς τη ζωή μακριά του.

Δείξε ενδιαφέρον για την οικογένεια του και αν είσαι τυχερή και έχεις επαφή με τους γονείς ή τα αδέλφια του, προσπάθησε να τους κερδίσεις και θα έχεις τους καλύτερους συμμάχους, αφού είναι πολύ σημαντικό το να σε αποδεχτούν. Πρέπει να τον κάνεις να καταλάβει οτι είσαι μια γυναίκα με αρχές που θα σταθείς δίπλα του μέχρι τα βαθιά σας γεράματα και πως θα είσαι πάντα κοντά του σε ότι κι αν χρειαστεί.

ΛΕΩΝ

Advertisement

Για να σε παντρευτεί ένας άνδρας λέων, θα πρέπει να δηλώσεις η μεγαλύτερη του θαυμάστρια. Άλλωστε είναι ένας βασιλιάς και πρέπει να τον κάνεις, μαζί σου να αισθάνεται έτσι ακριβώς. Φρόντισε λοιπόν να είσαι δίπλα του, αναγνώρισε τις επιτυχίες του, πες του πως πιστεύεις σε εκείνον και πως δεν υπάρχει άλλος ίδιος πάνω στη γη. Άλλωστε λατρεύει τα κομπλιμέντα και όσο περισσότερα του λες, τόσο πιο πολύ θα έχει την ανάγκη να σε έχει δίπλα του και να του φτιάχνεις τη διάθεση. Ανέβαζε τον στον θρόνο του σε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιάζεται και μείνε δίπλα του, όποτε σε έχει ανάγκη.

Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον να νοιώθει οτι μπορεί να υπολογίζει σε εσένα. Από τη άλλη είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις την εξωτερική σου εμφάνιση και προσπάθησε να μην εμφανίζεσαι μπροστά του διαρκώς με τα αθλητικά σου και τις φόρμες. Ο άνδρας λέων την θέλει τη γυναίκα προσεγμένη, περιποιημένη και θηλυκό. Πρέπει να θρέφεις το Εγώ του και ένας λέοντας δεν μπορεί παρά να έχει την καλύτερη γυναίκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν καταφέρεις να αποδείξεις σε έναν άνδρα παρθένο οτι είσαι ότι καλύτερο μπορεί να έχει στην καθημερινότητα του, τότε σίγουρα θα τον έχεις κερδίσει για πάντα. Πρέπει λοιπόν να κινηθείς με έναν συγκεκριμένο τρόπο και η πρόταση γάμου δεν θα αργήσει. Για αρχή ο άνδρας παρθένος πρέπει να δει τα προσόντα σου στην τάξη και την οργανωτικότητα. Μην κάνεις ποτέ το λάθος να μην είσαι προσεχτική, όπου κι αν βρίσκεστε μαζί. Στις διακοπές σας φρόντισε να κρατάς τα πράγματα σου τακτοποιημένα και καθαρά.

Η ακαταστασία τον σκοτώνει και από μόνη της είναι ένας πολύ καλός λόγος για να μη σε παντρευτεί. Εάν είσαι καλή στο να περιποιείσαι τα πράγματα του και να τα φροντίζεις θα του γίνεις απαραίτητη. Ο άνδρας παρθένος γοητεύεται από τη γυναίκα που έχει λεπτούς τρόπους και είναι ντελικάτη. Του αρέσει η πειθαρχία και ο ήρεμος τόνος στη φωνή. Δεν θα παντρευτεί ποτέ μια γυναίκα που διαφωνεί μαζί του και που δεν ακούει με απόλυτη προσοχή τις γεμάτες ανάλυση συζητήσεις του, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι καλή ακροάτρια!

ΖΥΓΟΣ

Ο κατεξοχήν άνδρας της συντροφικότητας, ο άνδρας ζυγός, αναζητά ναι μεν την συντροφιά, αλλά ο γάμος δεν παύει να είναι μια απόφαση που δεν θα την πάρει εύκολα. Σε γενικές γραμμές είναι τρομερά αναποφάσιστος και η αλήθεια είναι πως αν δεν τον σπρώξεις προς αυτή την κατεύθυνση με κάποιους τρόπους, η πρόταση γάμου δεν θα έρθει σύντομα. Εκείνο που πρέπει να κάνεις για αρχή είναι να του δώσεις να καταλάβει οτι ένας γάμος μαζί σου θα είναι μια ζωή γεμάτη αρμονία και απόλαυση. Πρέπει να τον φροντίζεις, να του κάνεις εκπλήξεις και να ξεχωρίσεις με καθε τρόπο, στα μάτια του. Εάν καταλάβει οτι η σχέση σας θα γίνει ακόμη καλύτερη μόλις την επισημοποιήσετε, τότε θα αρχίσει να το συζητάει μαζί σου.

Γι’ αυτό και πρέπει πάντα να είσαι ο καλύτερος σου εαυτός, τρυφερή, ρομαντική και περιποιητική, έτσι ώστε όταν απουσιάζεις να του λείπει η συντροφιά σου. Μην του βάζεις προβλήματα και μην κάνεις αρνητικές συζητήσεις, ο άνδρας ζυγός θέλει ηρεμία και το χειρότερο που μπορείς να του κάνεις, είναι να τον βάλεις σε διλλήματα. Απλά πάτε μαζί σε έναν φιλικό γάμο και εκφράζοντας τη χαρά σου για την τελετή, δείξε του τον δρόμο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολα θα αποφασίσει ένας άνδρας σκορπιός τον γάμο, αλλά μόλις το κάνει η δέσμευση και η αφοσίωση του θα είναι για μια ζωή. Αυτός ο άνδρας χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό και πρέπει να αγγίξεις τα πιο βαθιά κομμάτια του εαυτού του για να τον κάνεις ολοκληρωτικά δικό σου. Για αρχή να θυμάσαι οτι δεν μπορείς να υποκριθείς με έναν άνδρα σκορπιό, αφού καταλαβαίνει πάντα ποια είναι τα πραγματικά σου συναισθήματα και ποιες είναι οι προθέσεις σου, άρα προσοχή όχι ψέματα και όχι πολλά λόγια χωρίς νόημα.

Πρέπει να είσαι αυθεντική ώστε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και την καρδιά του. Από την άλλη ένας άνδρας σκορπιός δεν μπορεί να ζήσει με μια γυναίκα που να μην είναι το ίδιο έντονα και βαθιά συναισθηματική και ερωτική όπως εκείνος, αφού είναι το πρώτο που έχει ανάγκη για να είναι καλά στη ζωή του. Σε έναν σκορπιό πρέπει να αφοσιωθείς και να γίνεις βασικό κομμάτι της ζωής του. Εάν καταφέρεις, σαφώς όχι εύκολα και φτάσεις σε αυτό το σημείο, τότε δεν θα θελήσει ποτέ να σε αποχωριστεί και η πρόταση γάμου θα έρθει γιατί έχει βαθιά την ανάγκη να είναι η σύντροφος του καλά και ευτυχισμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άνδρας τοξότης βαριέται εύκολα, γι’ αυτό και διαρκώς είναι σε κίνηση και σε αναζήτηση νέων εμπειριών. Ένας γάμος δεν είναι και το καλύτερο του, γι΄αυτό θα πρέπει να σε αγαπάει πραγματικά για να κάνει αυτό το βήμα και θα πρέπει να σε δει σαν την περιπέτεια της ζωής του που δεν πρέπει για κανέναν λόγο να χάσει. Για να τον βοηθήσεις επομένως να πάρει την απόφαση και να σου κάνει την πρόταση γάμου, πρέπει να είσαι πάνω απ΄ όλα η χαρά του και ο άνθρωπος που δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσει κάτι καινούργιο και συναρπαστικό.

Πρέπει να γίνεις πρώτα η σύντροφος του στην περιπέτεια για να γίνεις μετά και η σύντροφος του στον γάμο. Εάν είσαι τύπος του σπιτιού θα βαρεθεί εύκολα μαζί σου και δεν θα τον πείσεις εύκολα. Πρέπει να ανανεώνεις διαρκώς το ενδιαφέρον του και να είσαι το ίδιο πρόθυμη όσο και εκείνος για εξόδους και ταξίδια, διαφορετικά θα σε αντιληφθεί σαν εμπόδιο στην εξέλιξη του και σε όσα επιθυμεί να κάνει. Βγες λοιπόν μπροστά και κανόνισε ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο! Κάνε τον να καταλάβει πόσο ενδιαφέρουσα μπορεί να είναι η ζωή του μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άνδρας αιγόκερως θέλει συγκεκριμένα πράγματα από μια γυναίκα και αν τα βρει σε εσένα έχεις πολύ καλές πιθανότητες να τον κερδίσεις πραγματικά και επομένως να ακολουθήσει μια πρόταση γάμου. Βέβαια ο άνδρας αιγόκερως δεν φημίζεται για την ταχύτητα του, αφού πάντα έχει πάντα ως βασική προτεραιότητα την καριέρα του και τη δουλειά του. Το πρώτο και σημαντικότερο όλων που πρέπει να καταφέρεις είναι να σε αποδεχτεί η οικογένεια του, ενώ πρέπει να μπορείς να του συμπληρώνεις την κοινωνική του εικόνα. Αυτό σημαίνει ότι οι δυο σας θα πρέπει να ταιριάζετέ σε κοινωνικά, μορφωτικά και επαγγελματικά κριτήρια. Αυτό τον κάνει να αντιλαμβάνεται πως θα σε καταλάβει και θα σε γνωρίσει καλύτερα, εάν δηλαδή έχεις κοινά στοιχεία με εκείνον.

Εφόσον ισχύει αυτή η βασική προϋπόθεση, τότε εάν του αποδείξεις ότι δεν τον θέλεις για τα χρήματα του ή για να σου προσφέρει ανέσεις και ταξίδια, αλλά τον θέλεις γιατί πραγματικά τον αγαπάς και νοιάζεσαι βαθιά για εκείνον τότε είσαι σε καλό δρόμο για μια πρόταση γάμου! Το βασικό για τον άνδρα αιγόκερω είναι να είσαι μια γυναίκα ανεξάρτητη, με δικό σου εισόδημα και δικούς σου στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο άνδρας υδροχόος δεν είναι ο κλασικός άνδρας που θα δεσμευτεί με γάμο. Η ελευθερία του, είναι ότι πιο σημαντικό έχει και τον γάμο τον βλέπει σαν περιορισμό. Θέλει αρκετή προσπάθεια από τη μεριά σου επομένως για να έρθει η πολυπόθητη πρόταση. Για αρχή πρέπει να του γίνεις απαραίτητη. Πρέπει να γίνεις ο καλύτερος του φίλος και παράλληλα να μην αντιδράς άσχημα όταν θέλει να βγει με τους φίλους του. Πρέπει να μπορείς να τον καταλάβεις και να είσαι δίπλα του όταν σε χρειάζεται. Όταν όμως θέλει το χώρο του πρέπει να του τον δίνεις.

Για να σε διαλέξει για σύντροφο της ζωής του ένας άνδρας υδροχόος, πρέπει πάνω από όλα να ερωτευτεί το μυαλό σου. Πρέπει να του αποδείξεις δηλαδή οτι μαζί σου θα έχει για πάντα την καλύτερη συντροφιά στο πλάι του. Φρόντισε να γελάτε μαζί και να περνάτε ωραία. Για έναν άνδρα υδροχόο οι φίλοι του είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή του και γι΄ αυτό το λόγο εάν καταφέρεις να τους κερδίσεις, δεν θα θέλει να σε χάσει! Τότε και η πρόταση γάμου μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις!

Advertisement

ΙΧΘΥΣ

Ο άνδρας ιχθύς είναι υπέρ των ρομαντικών σχέσεων με ευτυχισμένο τέλος και εφόσον αντιληφθεί οτι είσαι η μια και μοναδική γυναίκα της ζωής του, τότε σίγουρα θα θελήσει να σε παντρευτεί και η πρόταση γάμου θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου. Όπως κι εκείνος είναι ευαίσθητος, έχει ανάγκη από μια γυναίκα με ευαισθησίες που να αγαπά την τέχνη και τη μουσική. Ζητάει από τη γυναίκα να γίνει η μούσα του και να ταξιδέψει μαζί του, στα πιο τρελά του όνειρα. Ο άνδρας ιχθύς πιστεύει στην ιδανική σχέση και θα νοιώσει πάρα πολύ τυχερός, εάν του αποδείξεις πως την βρήκε στο πρόσωπο σου.

Τότε σίγουρα δεν θα θέλει να σε χάσει και δεν θα φοβηθεί να δεσμευτεί μαζί σου για μια ζωή. Πρέπει να είσαι στα μάτια του το αιώνιο θυληκό, η ευαίσθητη γυναίκα που τον έχει ανάγκη και που του ξυπνάει την βαθιά του επιθυμία να την σώσει και μαζί να σώσει όλον τον κόσμο. Μίλησε του και πες του οτι νοιώθεις πως είναι το άλλο σου μισό και πως τον βλέπεις σαν τον μοναδικό άνδρα πάνω στη γη που μπορεί να σε προστατεύσει. Και να είσαι σίγουρη οτι τα λουλούδια με την πρόταση γάμου δεν θα αργήσουν να έρθουν!

πηγη

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in ΖΩΔΙΑ

[inFeed]

Advertisement
To Top